Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Kızlar kızlar...artık işyerimde misafir sayılırım.dilekçemi yazıcam ve nisan ayının başında ayrılıcam...müfettişler hala burada...
herşey çok koşuşturmacalı aksiyon halinde sohbetlere çok katılamıyorum..umarım herkesler çok iyidir...iyi olalım zaten hep...toarlayayım işleri gelicem...öpüyorum en kocamanından...

dondurulmuş transferin de taze transferin de her ikisinin de artıları ve eksileri var. rabbim nasip edecek olduktan sonra nasıl olursa olsun bir şekilde nasip edecektir. rabbim hayırlısını versin. gerçi daha ortada yumurtada yok dr um şimdiden strese soktu beni.

EGE ASYA saol cnm biraz ağır geciriyorum gribi ne ararsan var bulantili öğürme li yatiyorum bugün biraz daha iyiyim sadece yemk yiyemiyorum

Güzeller bu dhea yı bana da önerdi doktor.Ne ola ki yan etkileri ve etkileri?Henüz almadım,kullanmadım.

kan pıhtılaşma testi nedir? ben de yaptırmak isterim o testi yaaa, bu kromozom testinden farklı bi test mi canım o? kimyasal gebeliklerde pıhtılaşma sorunu olabileceğinden de bahsediliyor.. parmaktan alınan kan ile yapılan test değil di mi o? ameliyat öncesi yapılan kan testlerinde var mıydı acaba o?

Güzeller bu dhea yı bana da önerdi doktor.Ne ola ki yan etkileri ve etkileri?Henüz almadım,kullanmadım.
tatlım bana doktor önermedi ben de kafama göre iş yapmak istemiyorum, gidince bi soracağım ama bakalım o hormon düşük mü, ilaç kullanmam gerek mi, kafam karışık benim de...

tatlım bana doktor önermedi ben de kafama göre iş yapmak istemiyorum, gidince bi soracağım ama bakalım o hormon düşük mü, ilaç kullanmam gerek mi, kafam karışık benim de...
Önermediyse alma canım. Sivilce patlaması yapıyo aynaya bakınca kendimi tanıyamıyorum. 14 yaşında ergenlere dönüyosun resmen. Dhea aslında farklı bi hormonmuş ama kadınlarda östrojene çevriliyomuş içince gibi bişeyler okudum. Senin çok ihtiyacın olduğunu sanmıyorum, doktoruna sor yine ama herhalde önermez sana.

Pıhtılaşma testleri trombofili paneli canım, 4-5 tüp kan alınıyor 2 hafta falan sürüyor sonuçların çıkması.
Hamile kalmakla değil de daha çok düşüklerle ilgisi olabiliyormuş.

Ben yaptırdım sonuçlarımı görünce üzüldüm, bazılarında taşıyıcı çıkmışım, zaten sonuçları çok karışık iyice okumak lazım anlayabilmek için ben genelde öğrenmeyi severim ama bu gerçekten karışık geldi pek bişey anlamadım bıraktım okumadım. Doktorum da bende çıkanın nüfusun %40 ında olduğunu önemsemediğini söyledi. Kan sulandırıcı iğnelerle yaşamaya çok meraklı değilim ben de doktor öyle dediyse vardır bi bildiği dedim. Gün aşırı bebe asprini içiyorum sadece.

ben daha başlamadım canım,görüştüm sadece. 100 tl seansı. 15 seans yeter dedi. 15 seans 2 ayı buluyor işte. bunun yanında gıda toleransı testi yapılıyormuş bir de. o gıda testinin sonucunda tüketmememiz gereken yiyecekleri belirleyip ona göre beslenme listesi veriyorlarmış. bir de bitkisel kürler ve çaylar veriyorlarmış yumurta kalitesi artsın diye. arada bir de hacamat yapıyorlarmış ama ben hacamattan biraz korktum,internetten fotoları görünce:)
gıda toleransı testini kadın doğum doktoruma sordum,o da bunlar para tuzağı dedi,kafam karıştı açıkçası.siz zararlı besinleri tüketmeyin yeter dedi,yani zararlı yiyecekler derken işte cips,kola,ketçap,salam,sosis,fast food vs. besinleri aşırı tüketmeyin dedi. e zaten biz onları hiç evimize sokmuyoruz ama işte olmayınca bebiş olmuyor
benim rezerv azlığı var,senin sorunun ne canım?

bugün tüp bebek doktorumla görüştüm,eşime ve bana genetik test yapacaklarını söylediler. embriyoya genetik test yapmayacaklarmış,zaten bir tane yumurta elde ediyoruz dedi. eğer doğal tedaviyle 3 4 yumurta oluşursa birkaç ay biriktirip ondan sonra yumurta sayısı fazla olduğunda embriyoları genetiğe yolluyorlarmış.
tedavi olarak da doğal tüp bebek tedavisi uygulanacakmış.klomen ve femara kullanarak kendi yumurtalarımı kullanacaklarmış. yüksek doz iğneler yumurta kalitesini bozuyor olabilir dedi.
bu testleri yaptıranlar var mı,eşinize ve size mi yapıldı genetik test,yoksa embriyonuza mı,bir de ücretleri neler?

Kizlar hayiti kullandim adet agrilarim hic yok denecek kadar azaldi miktari adetimin cogalmadi ama bu adetimde hic kahverengi kanamayi gormedim son gune kadar kirmiziydi

Kizlar hayiti kullandim adet agrilarim hic yok denecek kadar azaldi miktari adetimin cogalmadi ama bu adetimde hic kahverengi kanamayi gormedim son gune kadar kirmiziydi

Aynı durumdayız, bana uygulanıyor bu tedavi. Femara kullanıyorum ve gerekirse düşük doz merional. Kromozom analizi yapıldı eşime ve bana, eşime sperm dna hasar testi yapıldı bana da trombofili paneli.

Aynı durumdayız, bana uygulanıyor bu tedavi. Femara kullanıyorum ve gerekirse düşük doz merional. Kromozom analizi yapıldı eşime ve bana, eşime sperm dna hasar testi yapıldı bana da trombofili paneli.

sonuçlar iyi çıkmıştır inşallah.
yeni mi başladınız,kaç tane yumurtanız oluştu?

ben hemen başlamak istemiyorum açıkçası tedaviye,doğal tüp bebek olsa da. biraz psikolojk destek almam lazım,çünkü iyi değilim,umudum azalıyor,yumurtalar boş çıkıyor,sadece bir tane yumurta oluştu iğnelerle o da orta kalite. inşallah kendi yumurtalarım daha kalitelidir.

Allah razı olsun o bana nispet yapmak için dedi çünkü benimle kendisini kıyaslayabilecegi tek şey bu konu.buda Rabbim den.daha 1 hafta oncesi ben cocuk falan istemiyorum bakamam cart curt diyordu.Allah ıma havale ediyorum onu Rabbim büyük hemde çok büyük

Geçen ay bir arkadasa gittik.regl olmuş oturduğu koltuğa geçmişti evine gidecekti kız bunu sil öyle geç dedim döndü bana dediki benim gibi adet olamıyorsun diye beni kıskanıyorsun dedi kırk yıl düşünsem adet olmayı kıskanmak aklımın ucundan geçmez.hayatım boyunca hiç kimseyi kıskanmadım ben sadece sevdiğim insanın sevgisini kıskanırım onu benimserim paylaşmak istemem birşey alsalar onlardan çok sevinirim.ama bu kesinlikle nispet için yaptı bizi tanıyan herkese sorsam bunu der beni uyarmayan insan kalmadı etrafımda senin gibi olmaya çalışıyor benim evim var arabam var kendime ait isyerim var onun evinin masrafını bile gider ben alırım nereye gitsem onuda götürürüm ve hiç kimse bilmez burada anlatma sebebim ne bilmiyorum çok içim doldu benim ona karşı iyi niyetim bugün bitti asla kötü bir insan olamam ama monte nin dediği gibi mesafeli olmak iyidir...

Akupunkturun çok faydasını görürsünüz doktorunuzu iyi seçin ama, benim de orta kalite oldu ilk tüp bebek tedavimde. 2 tane 3.kalite 3.gün transferdi. Sonra ara verdim ama pişmanım ara verdiğime. İmkanınız varsa her ayı değerlendirin derim bizim durumumuzda beklemenin hiç anlamı yok. Vücut illa ki kaliteli yumurta üretiyodur arada ya beklediğimiz döneme denk gelirse? Hiç belli olmuyo ne zaman ne olacağı, güvendiğiniz doktoru bulduktan sonra her yumurtayı değerlendirin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…