Caaaaan sana guvenip kullandim valla :)hic kahverengini gormedim hadi hayirlisi insallah sende saglikla yavrularina sahip olursun insallahCogalacak kuzuuu, güven bana
kaç gün içtin tatlım hayıt suyunu ben 26 gün oldu içmeye başlayalı olana kadar içeyim diyorumCaaaaan sana guvenip kullandim valla :)hic kahverengini gormedim hadi hayirlisi insallah sende saglikla yavrularina sahip olursun insallah
32.gunum bugun diger ay adetimin 3.gunj başlamıştım bu ay 29.gun regl oldum bugun bitti adetim 5.gunum ben ama sabah ac karnina ictim sadece belki bi zarari olur fazla olunca diye dedimkaç gün içtin tatlım hayıt suyunu ben 26 gün oldu içmeye başlayalı olana kadar içeyim diyorum
Bebis,dedim ben sana, az sabır, 3 ay devam, bak bana 4. Ayimdayim hala devam ediyorum, reglin 6 güne çıkınca gelip dert yanacaksin, yeter bitsin diye, ahanda buraya yazıyorumCaaaaan sana guvenip kullandim valla :)hic kahverengini gormedim hadi hayirlisi insallah sende saglikla yavrularina sahip olursun insallah
Sabah- akşam AC karna, devam!!!!32.gunum bugun diger ay adetimin 3.gunj başlamıştım bu ay 29.gun regl oldum bugun bitti adetim 5.gunum ben ama sabah ac karnina ictim sadece belki bi zarari olur fazla olunca diye dedim
Lisede bir arkadaşım vardı, onu çok severdim, o kadar çok severdim ki, belkide kendimden çok... Tembeldi, ders çalışmazdı... Ailesinin maddi durumu çok kötüydüGeçen ay bir arkadasa gittik.regl olmuş oturduğu koltuğa geçmişti evine gidecekti kız bunu sil öyle geç dedim döndü bana dediki benim gibi adet olamıyorsun diye beni kıskanıyorsun dedi kırk yıl düşünsem adet olmayı kıskanmak aklımın ucundan geçmez.hayatım boyunca hiç kimseyi kıskanmadım ben sadece sevdiğim insanın sevgisini kıskanırım onu benimserim paylaşmak istemem birşey alsalar onlardan çok sevinirim.ama bu kesinlikle nispet için yaptı bizi tanıyan herkese sorsam bunu der beni uyarmayan insan kalmadı etrafımda senin gibi olmaya çalışıyor benim evim var arabam var kendime ait isyerim var onun evinin masrafını bile gider ben alırım nereye gitsem onuda götürürüm ve hiç kimse bilmez burada anlatma sebebim ne bilmiyorum çok içim doldu benim ona karşı iyi niyetim bugün bitti asla kötü bir insan olamam ama monte nin dediği gibi mesafeli olmak iyidir...
Yok artık ya...Ağzım açık okudum...Ben seni görmeden tanımadan sevdim burada.İyi niyetin yazdıklarından,yüzünden belli.Ama biliyor musun,iyi insanlar kaybetmez,kaybedelir.Altının değerini sadece sarraflar anlar.Sen senin değerini bilenlerle mutlu ol bebişim.O insana gelince (arkadaşın demeye dilim varmıyor)bu kadar zalim ve yüzsüz,kadir kıymet bilmez,vefasız insan çok azdır.Kendi terbiyesiziliği,inaılır gibi değil.Ama biz yine de akıllanmayız ha.Herkese koşulsuz iyilik vermeye devam ederiz.Olsun ya,varsın saf desinler.Bizim vicdanımız rahat olsun da...Lisede bir arkadaşım vardı, onu çok severdim, o kadar çok severdim ki, belkide kendimden çok... Tembeldi, ders çalışmazdı... Ailesinin maddi durumu çok kötüydüçok uzulurdum onun için, kiyamazdim üzülmesine... Sırf o gidemiyor diye dershaneye ben de gitmedim.. Hergun onunla buluşur, ders çalışırdım yanında, zorla da olsa ona da calistirirdim. Sınava girdik, tercih yapmayacak, sınava giremeyecekti, ben yaptım başvuru ve tercihlerini... Ben rehberlik PSK danışmanlık, o da İst. Üniv. Coğrafya öğrt. Kazandı. Babam göndermez dedi, günlerce evde ağladım babama yalvardim babasını ikna etsin ve okusun diye babam rahmetli, yurdunu ayarladı, her şeyi çözdü, gitti babasını ikna etti, her şey tamamdı, okumaya başladık, istanbuldaydik babam bana para gönderirken sana 2 kişilik para gönderiyorum git S..yı al yurdundan, yiyin, için, birlikte gezin derdi... 4 yıl ondan ayrı bir lokma atmadim ağzima, kardesimdi benim... Onsuz olmazdı... Okul bitti, ama muhteşem üni. Yılları geçirdik ve döndük geri, çok üzgündü, babam çalıştırmaz beni dedi... Benim gözyaşları girdi yine devreye... Babam ozel bi kolejde iş ayarladı ve babasına iknaya gitti, cık sukur izin kopmuştu, çalışacaktı... Sonra koptu benden nedense... Çok üzüldüm, kırıldim.. Bir gun buluşmak istediğimi söyledim, özlemiştim kardeşimi, geldi... O akşam her şey çok güzeldi, ictikk, eglendin ve gece sonunda benim kardeşim bana döndü dediki, ben seni hiç sevmedim, senin paran vardı, her şeyin vardı ve sen benim dostluğumu satın aldin...herkes seni sevdi, sana aşık oldu, hep gozdeydin, ama ben seni hiç sevmedim. Ve artık ben de para kazanıyorum, hayatımı yaşayacağım, sana ihtiyacım yok artık dedi...
İptal oldum, aylarca kendime gelemedim..tarifi imkânsız... O günden sonra S... Yı gormedim,aramadim ve kimseyi o kadar sevmedim. Ve öğrendim, inssan kırıcı, insan acımasız, insan çok zalim... O sebeple tatlim, bosver gitsin, değmez uzulmeye
Vaayyy bee bunu demek için neden bu kadar beklemiş şimdi sevginin karşılığı kullanılmakmı oldu bu tür kişiler Allah tandamı korkmaz bu dünya nın ahiretide var doğru diyorsun kimse mutlu olsun diye üzülmeye çabalamaya değmiyor akillanirmiyim bilmem ama bana verilen dersler iyi oluyor sanki tek korkum kötülük görerek kötü bir insan olmak Rabbim e hep dua ederim benden alacağın en son şey iyiliğim olsun...Lisede bir arkadaşım vardı, onu çok severdim, o kadar çok severdim ki, belkide kendimden çok... Tembeldi, ders çalışmazdı... Ailesinin maddi durumu çok kötüydüçok uzulurdum onun için, kiyamazdim üzülmesine... Sırf o gidemiyor diye dershaneye ben de gitmedim.. Hergun onunla buluşur, ders çalışırdım yanında, zorla da olsa ona da calistirirdim. Sınava girdik, tercih yapmayacak, sınava giremeyecekti, ben yaptım başvuru ve tercihlerini... Ben rehberlik PSK danışmanlık, o da İst. Üniv. Coğrafya öğrt. Kazandı. Babam göndermez dedi, günlerce evde ağladım babama yalvardim babasını ikna etsin ve okusun diye babam rahmetli, yurdunu ayarladı, her şeyi çözdü, gitti babasını ikna etti, her şey tamamdı, okumaya başladık, istanbuldaydik babam bana para gönderirken sana 2 kişilik para gönderiyorum git S..yı al yurdundan, yiyin, için, birlikte gezin derdi... 4 yıl ondan ayrı bir lokma atmadim ağzima, kardesimdi benim... Onsuz olmazdı... Okul bitti, ama muhteşem üni. Yılları geçirdik ve döndük geri, çok üzgündü, babam çalıştırmaz beni dedi... Benim gözyaşları girdi yine devreye... Babam ozel bi kolejde iş ayarladı ve babasına iknaya gitti, cık sukur izin kopmuştu, çalışacaktı... Sonra koptu benden nedense... Çok üzüldüm, kırıldim.. Bir gun buluşmak istediğimi söyledim, özlemiştim kardeşimi, geldi... O akşam her şey çok güzeldi, ictikk, eglendin ve gece sonunda benim kardeşim bana döndü dediki, ben seni hiç sevmedim, senin paran vardı, her şeyin vardı ve sen benim dostluğumu satın aldin...herkes seni sevdi, sana aşık oldu, hep gozdeydin, ama ben seni hiç sevmedim. Ve artık ben de para kazanıyorum, hayatımı yaşayacağım, sana ihtiyacım yok artık dedi...
İptal oldum, aylarca kendime gelemedim..tarifi imkânsız... O günden sonra S... Yı gormedim,aramadim ve kimseyi o kadar sevmedim. Ve öğrendim, inssan kırıcı, insan acımasız, insan çok zalim... O sebeple tatlim, bosver gitsin, değmez uzulmeye
waaaoooooowwwwwwwww diyorum sadece.................... inanılmazzzzz film gibi vallahi....Lisede bir arkadaşım vardı, onu çok severdim, o kadar çok severdim ki, belkide kendimden çok... Tembeldi, ders çalışmazdı... Ailesinin maddi durumu çok kötüydüçok uzulurdum onun için, kiyamazdim üzülmesine... Sırf o gidemiyor diye dershaneye ben de gitmedim.. Hergun onunla buluşur, ders çalışırdım yanında, zorla da olsa ona da calistirirdim. Sınava girdik, tercih yapmayacak, sınava giremeyecekti, ben yaptım başvuru ve tercihlerini... Ben rehberlik PSK danışmanlık, o da İst. Üniv. Coğrafya öğrt. Kazandı. Babam göndermez dedi, günlerce evde ağladım babama yalvardim babasını ikna etsin ve okusun diye babam rahmetli, yurdunu ayarladı, her şeyi çözdü, gitti babasını ikna etti, her şey tamamdı, okumaya başladık, istanbuldaydik babam bana para gönderirken sana 2 kişilik para gönderiyorum git S..yı al yurdundan, yiyin, için, birlikte gezin derdi... 4 yıl ondan ayrı bir lokma atmadim ağzima, kardesimdi benim... Onsuz olmazdı... Okul bitti, ama muhteşem üni. Yılları geçirdik ve döndük geri, çok üzgündü, babam çalıştırmaz beni dedi... Benim gözyaşları girdi yine devreye... Babam ozel bi kolejde iş ayarladı ve babasına iknaya gitti, cık sukur izin kopmuştu, çalışacaktı... Sonra koptu benden nedense... Çok üzüldüm, kırıldim.. Bir gun buluşmak istediğimi söyledim, özlemiştim kardeşimi, geldi... O akşam her şey çok güzeldi, ictikk, eglendin ve gece sonunda benim kardeşim bana döndü dediki, ben seni hiç sevmedim, senin paran vardı, her şeyin vardı ve sen benim dostluğumu satın aldin...herkes seni sevdi, sana aşık oldu, hep gozdeydin, ama ben seni hiç sevmedim. Ve artık ben de para kazanıyorum, hayatımı yaşayacağım, sana ihtiyacım yok artık dedi...
canım 2 tane embriyo olmuş ne güzel tutmama sebebi nedir kiAkupunkturun çok faydasını görürsünüz doktorunuzu iyi seçin ama, benim de orta kalite oldu ilk tüp bebek tedavimde. 2 tane 3.kalite 3.gün transferdi. Sonra ara verdim ama pişmanım ara verdiğime. İmkanınız varsa her ayı değerlendirin derim bizim durumumuzda beklemenin hiç anlamı yok. Vücut illa ki kaliteli yumurta üretiyodur arada ya beklediğimiz döneme denk gelirse? Hiç belli olmuyo ne zaman ne olacağı, güvendiğiniz doktoru bulduktan sonra her yumurtayı değerlendirin derim.
Geçen ay bir arkadasa gittik.regl olmuş oturduğu koltuğa geçmişti evine gidecekti kız bunu sil öyle geç dedim döndü bana dediki benim gibi adet olamıyorsun diye beni kıskanıyorsun dedi kırk yıl düşünsem adet olmayı kıskanmak aklımın ucundan geçmez.hayatım boyunca hiç kimseyi kıskanmadım ben sadece sevdiğim insanın sevgisini kıskanırım onu benimserim paylaşmak istemem birşey alsalar onlardan çok sevinirim.ama bu kesinlikle nispet için yaptı bizi tanıyan herkese sorsam bunu der beni uyarmayan insan kalmadı etrafımda senin gibi olmaya çalışıyor benim evim var arabam var kendime ait isyerim var onun evinin masrafını bile gider ben alırım nereye gitsem onuda götürürüm ve hiç kimse bilmez burada anlatma sebebim ne bilmiyorum çok içim doldu benim ona karşı iyi niyetim bugün bitti asla kötü bir insan olamam ama monte nin dediği gibi mesafeli olmak iyidir...
Lisede bir arkadaşım vardı, onu çok severdim, o kadar çok severdim ki, belkide kendimden çok... Tembeldi, ders çalışmazdı... Ailesinin maddi durumu çok kötüydüçok uzulurdum onun için, kiyamazdim üzülmesine... Sırf o gidemiyor diye dershaneye ben de gitmedim.. Hergun onunla buluşur, ders çalışırdım yanında, zorla da olsa ona da calistirirdim. Sınava girdik, tercih yapmayacak, sınava giremeyecekti, ben yaptım başvuru ve tercihlerini... Ben rehberlik PSK danışmanlık, o da İst. Üniv. Coğrafya öğrt. Kazandı. Babam göndermez dedi, günlerce evde ağladım babama yalvardim babasını ikna etsin ve okusun diye babam rahmetli, yurdunu ayarladı, her şeyi çözdü, gitti babasını ikna etti, her şey tamamdı, okumaya başladık, istanbuldaydik babam bana para gönderirken sana 2 kişilik para gönderiyorum git S..yı al yurdundan, yiyin, için, birlikte gezin derdi... 4 yıl ondan ayrı bir lokma atmadim ağzima, kardesimdi benim... Onsuz olmazdı... Okul bitti, ama muhteşem üni. Yılları geçirdik ve döndük geri, çok üzgündü, babam çalıştırmaz beni dedi... Benim gözyaşları girdi yine devreye... Babam ozel bi kolejde iş ayarladı ve babasına iknaya gitti, cık sukur izin kopmuştu, çalışacaktı... Sonra koptu benden nedense... Çok üzüldüm, kırıldim.. Bir gun buluşmak istediğimi söyledim, özlemiştim kardeşimi, geldi... O akşam her şey çok güzeldi, ictikk, eglendin ve gece sonunda benim kardeşim bana döndü dediki, ben seni hiç sevmedim, senin paran vardı, her şeyin vardı ve sen benim dostluğumu satın aldin...herkes seni sevdi, sana aşık oldu, hep gozdeydin, ama ben seni hiç sevmedim. Ve artık ben de para kazanıyorum, hayatımı yaşayacağım, sana ihtiyacım yok artık dedi...
canımsın , o dönem çok ama çok üzülmüştüm, ama çok şükür zaman her şeyin ilacı,geçti gitti bile...Yok artık ya...Ağzım açık okudum...Ben seni görmeden tanımadan sevdim burada.İyi niyetin yazdıklarından,yüzünden belli.Ama biliyor musun,iyi insanlar kaybetmez,kaybedelir.Altının değerini sadece sarraflar anlar.Sen senin değerini bilenlerle mutlu ol bebişim.O insana gelince (arkadaşın demeye dilim varmıyor)bu kadar zalim ve yüzsüz,kadir kıymet bilmez,vefasız insan çok azdır.Kendi terbiyesiziliği,inaılır gibi değil.Ama biz yine de akıllanmayız ha.Herkese koşulsuz iyilik vermeye devam ederiz.Olsun ya,varsın saf desinler.Bizim vicdanımız rahat olsun da...
ben de çok düşündüm neden bu kadar bekledi diye, sanırım ihtiyacının bitmesini beklemiş...bunu ona hiç sormadım :) biz akıllanmayız tatlım, daha çok yaşarız benzer durumlarıVaayyy bee bunu demek için neden bu kadar beklemiş şimdi sevginin karşılığı kullanılmakmı oldu bu tür kişiler Allah tandamı korkmaz bu dünya nın ahiretide var doğru diyorsun kimse mutlu olsun diye üzülmeye çabalamaya değmiyor akillanirmiyim bilmem ama bana verilen dersler iyi oluyor sanki tek korkum kötülük görerek kötü bir insan olmak Rabbim e hep dua ederim benden alacağın en son şey iyiliğim olsun...
tam adını bilemiyorum ama arkadaşlardan yazan olmuş sanırım canım. trombofili mi ne öyle bi şey iştekan pıhtılaşma testi nedir? ben de yaptırmak isterim o testi yaaa, bu kromozom testinden farklı bi test mi canım o? kimyasal gebeliklerde pıhtılaşma sorunu olabileceğinden de bahsediliyor.. parmaktan alınan kan ile yapılan test değil di mi o? ameliyat öncesi yapılan kan testlerinde var mıydı acaba o?
bugün tüp bebek doktorumla görüştüm,eşime ve bana genetik test yapacaklarını söylediler. embriyoya genetik test yapmayacaklarmış,zaten bir tane yumurta elde ediyoruz dedi. eğer doğal tedaviyle 3 4 yumurta oluşursa birkaç ay biriktirip ondan sonra yumurta sayısı fazla olduğunda embriyoları genetiğe yolluyorlarmış.
tedavi olarak da doğal tüp bebek tedavisi uygulanacakmış.klomen ve femara kullanarak kendi yumurtalarımı kullanacaklarmış. yüksek doz iğneler yumurta kalitesini bozuyor olabilir dedi.
bu testleri yaptıranlar var mı,eşinize ve size mi yapıldı genetik test,yoksa embriyonuza mı,bir de ücretleri neler?
ben hemen başlamak istemiyorum açıkçası tedaviye,doğal tüp bebek olsa da. biraz psikolojk destek almam lazım,çünkü iyi değilim,umudum azalıyor,yumurtalar boş çıkıyor,sadece bir tane yumurta oluştu iğnelerle o da orta kalite. inşallah kendi yumurtalarım daha kalitelidir.
he o zaman başka tabi.... yani kaba tabiriyle şöyle bir söz var....Geçen ay bir arkadasa gittik.regl olmuş oturduğu koltuğa geçmişti evine gidecekti kız bunu sil öyle geç dedim döndü bana dediki benim gibi adet olamıyorsun diye beni kıskanıyorsun dedi kırk yıl düşünsem adet olmayı kıskanmak aklımın ucundan geçmez.hayatım boyunca hiç kimseyi kıskanmadım ben sadece sevdiğim insanın sevgisini kıskanırım onu benimserim paylaşmak istemem birşey alsalar onlardan çok sevinirim.ama bu kesinlikle nispet için yaptı bizi tanıyan herkese sorsam bunu der beni uyarmayan insan kalmadı etrafımda senin gibi olmaya çalışıyor benim evim var arabam var kendime ait isyerim var onun evinin masrafını bile gider ben alırım nereye gitsem onuda götürürüm ve hiç kimse bilmez burada anlatma sebebim ne bilmiyorum çok içim doldu benim ona karşı iyi niyetim bugün bitti asla kötü bir insan olamam ama monte nin dediği gibi mesafeli olmak iyidir...
Lisede bir arkadaşım vardı, onu çok severdim, o kadar çok severdim ki, belkide kendimden çok... Tembeldi, ders çalışmazdı... Ailesinin maddi durumu çok kötüydüçok uzulurdum onun için, kiyamazdim üzülmesine... Sırf o gidemiyor diye dershaneye ben de gitmedim.. Hergun onunla buluşur, ders çalışırdım yanında, zorla da olsa ona da calistirirdim. Sınava girdik, tercih yapmayacak, sınava giremeyecekti, ben yaptım başvuru ve tercihlerini... Ben rehberlik PSK danışmanlık, o da İst. Üniv. Coğrafya öğrt. Kazandı. Babam göndermez dedi, günlerce evde ağladım babama yalvardim babasını ikna etsin ve okusun diye babam rahmetli, yurdunu ayarladı, her şeyi çözdü, gitti babasını ikna etti, her şey tamamdı, okumaya başladık, istanbuldaydik babam bana para gönderirken sana 2 kişilik para gönderiyorum git S..yı al yurdundan, yiyin, için, birlikte gezin derdi... 4 yıl ondan ayrı bir lokma atmadim ağzima, kardesimdi benim... Onsuz olmazdı... Okul bitti, ama muhteşem üni. Yılları geçirdik ve döndük geri, çok üzgündü, babam çalıştırmaz beni dedi... Benim gözyaşları girdi yine devreye... Babam ozel bi kolejde iş ayarladı ve babasına iknaya gitti, cık sukur izin kopmuştu, çalışacaktı... Sonra koptu benden nedense... Çok üzüldüm, kırıldim.. Bir gun buluşmak istediğimi söyledim, özlemiştim kardeşimi, geldi... O akşam her şey çok güzeldi, ictikk, eglendin ve gece sonunda benim kardeşim bana döndü dediki, ben seni hiç sevmedim, senin paran vardı, her şeyin vardı ve sen benim dostluğumu satın aldin...herkes seni sevdi, sana aşık oldu, hep gozdeydin, ama ben seni hiç sevmedim. Ve artık ben de para kazanıyorum, hayatımı yaşayacağım, sana ihtiyacım yok artık dedi...
kesinlikle ihtiyacının bitmesini beklemiş canım. sormana gerek yok... hadi biz bu dünyada acısını çeker toprak olunca mükafatını görürüz de.... yazıkkkkk cehennemin dibinden rezervasyon yaptırmış!!!! da ondan da haberi yoktur salağın!!!!ben de çok düşündüm neden bu kadar bekledi diye, sanırım ihtiyacının bitmesini beklemiş...bunu ona hiç sormadım :) biz akıllanmayız tatlım, daha çok yaşarız benzer durumları
arkadaşının yaklaşımına ben bile çok sinirlendim ki allah bilir seni ne kadar üzdü bu karaktersiz. biz insanları kendimiz gibi sanıyoruz. bu yüzden çok üzülüyoruz. oysaki insanlar bizim gibi değil. çok art niyetli insanlar var. arkadaşın çok nankörmüş. rabbim nankör insanlardan uzak eylesin.Lisede bir arkadaşım vardı, onu çok severdim, o kadar çok severdim ki, belkide kendimden çok... Tembeldi, ders çalışmazdı... Ailesinin maddi durumu çok kötüydüçok uzulurdum onun için, kiyamazdim üzülmesine... Sırf o gidemiyor diye dershaneye ben de gitmedim.. Hergun onunla buluşur, ders çalışırdım yanında, zorla da olsa ona da calistirirdim. Sınava girdik, tercih yapmayacak, sınava giremeyecekti, ben yaptım başvuru ve tercihlerini... Ben rehberlik PSK danışmanlık, o da İst. Üniv. Coğrafya öğrt. Kazandı. Babam göndermez dedi, günlerce evde ağladım babama yalvardim babasını ikna etsin ve okusun diye babam rahmetli, yurdunu ayarladı, her şeyi çözdü, gitti babasını ikna etti, her şey tamamdı, okumaya başladık, istanbuldaydik babam bana para gönderirken sana 2 kişilik para gönderiyorum git S..yı al yurdundan, yiyin, için, birlikte gezin derdi... 4 yıl ondan ayrı bir lokma atmadim ağzima, kardesimdi benim... Onsuz olmazdı... Okul bitti, ama muhteşem üni. Yılları geçirdik ve döndük geri, çok üzgündü, babam çalıştırmaz beni dedi... Benim gözyaşları girdi yine devreye... Babam ozel bi kolejde iş ayarladı ve babasına iknaya gitti, cık sukur izin kopmuştu, çalışacaktı... Sonra koptu benden nedense... Çok üzüldüm, kırıldim.. Bir gun buluşmak istediğimi söyledim, özlemiştim kardeşimi, geldi... O akşam her şey çok güzeldi, ictikk, eglendin ve gece sonunda benim kardeşim bana döndü dediki, ben seni hiç sevmedim, senin paran vardı, her şeyin vardı ve sen benim dostluğumu satın aldin...herkes seni sevdi, sana aşık oldu, hep gozdeydin, ama ben seni hiç sevmedim. Ve artık ben de para kazanıyorum, hayatımı yaşayacağım, sana ihtiyacım yok artık dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?