Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Arkadaşlar sorularıma cevap vererek beni aydinlattiniz kafamdaki karisikliklari giderdiniz Allah razı olsun hepinizden dilerim Allahtan en yakin zamanda çok beklemeden verir yaratan yavrularinizi hepiniz çok sağolun çok dua ettim hepinize size bi soru daha sormak istiyorum bu ay tup bebeğe baş vurmak istiyorum ama bi yandan namini çok duyduğum hayit suyunu dene diyor bi yanim kararsızım birde yeditepe üniversitesi prof.cem ficicioglu geçen yıl tup yapacaktı bana ben istemedim emin olamamistim cem hocayı bilen varmı nasıl bir doktor bilgisi olan varmi

Caaaaan sana guvenip kullandim valla :)hic kahverengini gormedim hadi hayirlisi insallah sende saglikla yavrularina sahip olursun insallah
Bebis,dedim ben sana, az sabır, 3 ay devam, bak bana 4. Ayimdayim hala devam ediyorum, reglin 6 güne çıkınca gelip dert yanacaksin, yeter bitsin diye, ahanda buraya yazıyorum

Lisede bir arkadaşım vardı, onu çok severdim, o kadar çok severdim ki, belkide kendimden çok... Tembeldi, ders çalışmazdı... Ailesinin maddi durumu çok kötüydü çok uzulurdum onun için, kiyamazdim üzülmesine... Sırf o gidemiyor diye dershaneye ben de gitmedim.. Hergun onunla buluşur, ders çalışırdım yanında, zorla da olsa ona da calistirirdim. Sınava girdik, tercih yapmayacak, sınava giremeyecekti, ben yaptım başvuru ve tercihlerini... Ben rehberlik PSK danışmanlık, o da İst. Üniv. Coğrafya öğrt. Kazandı. Babam göndermez dedi, günlerce evde ağladım babama yalvardim babasını ikna etsin ve okusun diye babam rahmetli, yurdunu ayarladı, her şeyi çözdü, gitti babasını ikna etti, her şey tamamdı, okumaya başladık, istanbuldaydik babam bana para gönderirken sana 2 kişilik para gönderiyorum git S..yı al yurdundan, yiyin, için, birlikte gezin derdi... 4 yıl ondan ayrı bir lokma atmadim ağzima, kardesimdi benim... Onsuz olmazdı... Okul bitti, ama muhteşem üni. Yılları geçirdik ve döndük geri, çok üzgündü, babam çalıştırmaz beni dedi... Benim gözyaşları girdi yine devreye... Babam ozel bi kolejde iş ayarladı ve babasına iknaya gitti, cık sukur izin kopmuştu, çalışacaktı... Sonra koptu benden nedense... Çok üzüldüm, kırıldim.. Bir gun buluşmak istediğimi söyledim, özlemiştim kardeşimi, geldi... O akşam her şey çok güzeldi, ictikk, eglendin ve gece sonunda benim kardeşim bana döndü dediki, ben seni hiç sevmedim, senin paran vardı, her şeyin vardı ve sen benim dostluğumu satın aldin...herkes seni sevdi, sana aşık oldu, hep gozdeydin, ama ben seni hiç sevmedim. Ve artık ben de para kazanıyorum, hayatımı yaşayacağım, sana ihtiyacım yok artık dedi...

İptal oldum, aylarca kendime gelemedim..tarifi imkânsız... O günden sonra S... Yı gormedim,aramadim ve kimseyi o kadar sevmedim. Ve öğrendim, inssan kırıcı, insan acımasız, insan çok zalim... O sebeple tatlim, bosver gitsin, değmez uzulmeye

Yok artık ya...Ağzım açık okudum...Ben seni görmeden tanımadan sevdim burada.İyi niyetin yazdıklarından,yüzünden belli.Ama biliyor musun,iyi insanlar kaybetmez,kaybedelir.Altının değerini sadece sarraflar anlar.Sen senin değerini bilenlerle mutlu ol bebişim.O insana gelince (arkadaşın demeye dilim varmıyor)bu kadar zalim ve yüzsüz,kadir kıymet bilmez,vefasız insan çok azdır.Kendi terbiyesiziliği,inaılır gibi değil.Ama biz yine de akıllanmayız ha.Herkese koşulsuz iyilik vermeye devam ederiz.Olsun ya,varsın saf desinler.Bizim vicdanımız rahat olsun da...

Vaayyy bee bunu demek için neden bu kadar beklemiş şimdi sevginin karşılığı kullanılmakmı oldu bu tür kişiler Allah tandamı korkmaz bu dünya nın ahiretide var doğru diyorsun kimse mutlu olsun diye üzülmeye çabalamaya değmiyor akillanirmiyim bilmem ama bana verilen dersler iyi oluyor sanki tek korkum kötülük görerek kötü bir insan olmak Rabbim e hep dua ederim benden alacağın en son şey iyiliğim olsun...

waaaoooooowwwwwwwww diyorum sadece.................... inanılmazzzzz film gibi vallahi....

kızlar demek ki neymiş iyi niyetli olursan kazığın çok çeşidini yersin ben daha bekardım, benimde 8 yıllık arkadaşım öyle bir kazık attıkiiiiii ağzımdan dökülen cümle o an neydi biliyomusunuz, ruhumun bedenimden uçtuğunu yaşadım bi 5 dk........ allatırım sonra... anlatınca o anı yaşıyorum çünkü.......

canım 2 tane embriyo olmuş ne güzel tutmama sebebi nedir ki

bu nasıl bir nankörlüktür aklım almıyor.ben bir kişi beni sadece arasa hatır sorsa bile minnet duyarım.bu kadar iyiliğe böyle muamele ne diyeyim Rabbim kıymet bilen insanlarla karşılaştırsın...

canımsın , o dönem çok ama çok üzülmüştüm, ama çok şükür zaman her şeyin ilacı,geçti gitti bile...

ben de çok düşündüm neden bu kadar bekledi diye, sanırım ihtiyacının bitmesini beklemiş...bunu ona hiç sormadım :) biz akıllanmayız tatlım, daha çok yaşarız benzer durumları

tam adını bilemiyorum ama arkadaşlardan yazan olmuş sanırım canım. trombofili mi ne öyle bi şey işte 1-2 haftaya sonuç alınıyo.... kimyasal değil de düşükle sonmuçlanan gebeliklerde etkili. ben tedavi sonrasında transferden sonra yani iğne ve coraspin içiyorum. normal zamanlarda bir sıkıntısı yok....

bu embriyoya genetik test konusunda doktorlar ikiye ayrılıyo tatlım, cgh diye bir yöntem var, amerikaya gidiyo embriyodan alınan bi hücre; o bazı testlerden geçip en sağlıklı olanı transfer ediliyo ama onda da tutmayanlar çıkıyo. bazı doktorlar embriyo biriktirip bunu deneme taraftarı, diğerleri ise her embriyoya 1000-1500$ para ödemektense transfer edelim sağlıksız olan zaten tutunamıyo kanısında. ayrıca bir de embriyodan hücre alındığı için embriyonun zarar gördüğünü düşünen de var. ben embriyoya test yaptırmadım şimdiye kadar 4 tedavi görmeme rağmen... yine de yaptırmayı düşünmüyorum. daha önce de söylemiştim, tedavi sonrası negatif sonucu beni pek etkilemiyor. sinir bozucu bi kabullenişim var. neden tutmadı kısmında da tüm koşullar sağlandığında dahi tutmama ihtimali var olduğu biliyorum, yaşadım gördüm. genetik testleri, kan pıhtılaşması, hsg, histeroskopi, ofis histeroskopi gibi bir sürü işlemden de geçtim. perde yok, miyom kalmadı, polip alındı, rahim çizildi, mini tüp bebek, uzun protokol, kısa protokol ve daha nevi şahsıma münasır bir yöntem de denendi... olmadı olmadı olmadı... 5. güne giden 1. kalite 2 embriyo transferi de yapıldı 2 kez hemde. ilki 2. gün transferiydi ve tecrübesizdim hadi, bir donmuşum da çözülemedi... 2. ve 3. tedavimde 5. gün 1. kalite ve 2 embriyo transferleri idi. direkt negatif aldım, 4. tedavim 3. gün transferi orta kalite tek embriyo transferi idi, kimyasal sonuçlandı.
yüksek dozun ben bizler için kesinlikle uygun olmadığını düşünüyorum, senin doktorun gibi. kalite konusunda da elbette elimizden geleni yapıcaz, ancak takdir-i ilahi diye bir şey var ve doktorların müdahale edemedikleri karanlık bir dönüm transfer sonrası.... sor söylesinler... farklı bir şey diyecek olan azdır. neden tutmadı sorusunun da yanıtı yok aslında bu yüzden bence. doktor dese embriyo kalitesizdi, e transfer etmeden önce aklın nerdeydi diye sormazlar mı adama??? yada atıyorum miyom vardı ondan olmadı, e neden almadın demezler mi? kesinlikle acele etme, herşey araştırılsın öyle başlansın... bir de tabi gerçekten rahat hissetmen çok önemli, en önemlisi. bursadamısın? doktorun kim?

he o zaman başka tabi.... yani kaba tabiriyle şöyle bir söz var....
1 kişi sana eşşek derse aldırma
2 kişi sana eşşek derse bi düşün nedenini
3 kişi sana eşşek derse git kendine bir semer al....

bu konu aynı zamanda şöyle de, eşin dostun arkadaşın seni biri konusunda uyarıyosa, baktın birkaç kişi aynı şeyi söylüyo anla ki sen bir şeyleri göremiyosun ama çevren farkında....

senin çevren de sana eşşek olma demiş.... olmaaa tatlım!!!!
a aaaa salaaaakkkkkk....

ay bırak monte yahu, millet ayrı bi dünya da yaşıyo olsa gerek!!!! parası varmış artıkmış... ay soksun bi tarafına parasınıııı!!!!!

ben de çok düşündüm neden bu kadar bekledi diye, sanırım ihtiyacının bitmesini beklemiş...bunu ona hiç sormadım :) biz akıllanmayız tatlım, daha çok yaşarız benzer durumları
kesinlikle ihtiyacının bitmesini beklemiş canım. sormana gerek yok... hadi biz bu dünyada acısını çeker toprak olunca mükafatını görürüz de.... yazıkkkkk cehennemin dibinden rezervasyon yaptırmış!!!! da ondan da haberi yoktur salağın!!!!

arkadaşının yaklaşımına ben bile çok sinirlendim ki allah bilir seni ne kadar üzdü bu karaktersiz. biz insanları kendimiz gibi sanıyoruz. bu yüzden çok üzülüyoruz. oysaki insanlar bizim gibi değil. çok art niyetli insanlar var. arkadaşın çok nankörmüş. rabbim nankör insanlardan uzak eylesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…