- 30 Ocak 2015
- 24
- 61
- 38
geçmiş olsun canımm nane limon içini açar ...günaydın canlaaarrr, bugün sersem gibiyim üşüttüm sanırım birazyeni geldim iş yerime...
günaydın canım, 'daha nolsun' yazacaktım cepten yazamıyorum :) inofolic duyuyorum ama onu sanki pko lulara mı veriyorlarmış bilemedim ben folbiol alıyorum şimdilikonu ilaç ollarak mı alacam be tatlım hiç fikrim yok dhea nedir? neye yarar?
bir de folic asit için inofolic diyorlar da bi zararı olmaz değil mi? herkes kullanabilir mi?
aslında tüm bunlar bir yana alternatif tıp mı acaba bizim çözüm sülük, hacamat, akapunktur dediğim anlar var :)bu arada femara denen ilaç da kanser hastalarında kullanılan bir ilaçtır mesela.... ama alınıyor mu alınıyor!!!!!
ben bu konuda açıkcası evet bitkisel destek çok önemli ama nasıl ki doktorlar bitkilerin etkilerini küçümsememeli, bizler de ilaçların gerekliliğini yok sayamayız.... ikisi birlikte yürümeli.... diye düşünüyorum :)
bana da önerdi ben yurt dışından aldım evet sivilce yapıyor sanki kıllar daha siyah oldu ama ben 45 gün kullanıp bırakacağım yapmadım dememek için yapıyorum, arı sütü eğriçayırdan aldık, mesela AVM nin içindeki aktar 50 gr 35 tl dedi, bu ay güvenilir olanı alayım bir daha ki ay ucuzunu alayım dedim, bir akapunktur bir de izin alıp iş yerinden uzaklaşma kaldı yapmadığım, Allahım bu topikteki herkesin çabalarının karşılığını almasını sağlasın nolurrrrrrrrrrGüzeller bu dhea yı bana da önerdi doktor.Ne ola ki yan etkileri ve etkileri?Henüz almadım,kullanmadım.
montecim testi var aslında onun ama sana gerekeceğini sanmıyorum ben, senin durum biraz farklı geliyor bana, bence sen coraspin ya da bebe aspirini alsan iyi olabilir kimyasal gebeliklerde pıhtılaşma sorunu olabiliyor diye okumuştum.tatlım bana doktor önermedi ben de kafama göre iş yapmak istemiyorum, gidince bi soracağım ama bakalım o hormon düşük mü, ilaç kullanmam gerek mi, kafam karışık benim de...
:))) haklısın tatlım, benim içim rahat... ben içimden ve elimden geleni yaptım...yine de helali hoş olsun demekten başka bir şey gelmez içimden, ne kadar kırgın olsam yıllar geçmesine rağmen unutamasamda...kesinlikle ihtiyacının bitmesini beklemiş canım. sormana gerek yok... hadi biz bu dünyada acısını çeker toprak olunca mükafatını görürüz de.... yazıkkkkk cehennemin dibinden rezervasyon yaptırmış!!!! da ondan da haberi yoktur salağın!!!!
aminnn bebeğim, biz fazla iyi niyetliyiz galiba,biraz katı ve umursamaz olmak lazımmış..akıllandım mı? kısmen..artık daha az insan var etrafımda,yalnız daha mutluyum ve huzurluyum...arkadaşının yaklaşımına ben bile çok sinirlendim ki allah bilir seni ne kadar üzdü bu karaktersiz. biz insanları kendimiz gibi sanıyoruz. bu yüzden çok üzülüyoruz. oysaki insanlar bizim gibi değil. çok art niyetli insanlar var. arkadaşın çok nankörmüş. rabbim nankör insanlardan uzak eylesin.
canım yaaa hiç sorma, geçti gitti ama bende derin yaralar bırakmış, dün ebrariciğimin arkadaşının yaptıklarını okuyup sinirlenince yine geçmiş acım sızladı sanırım, paylaşma ihtiyacı duydumMerhaba kızlar.. Her ne kadar yazışmalara katılamasamda takipteyim
Kan pıhtılaşması tahlillerde PLT olarak kısaltılan mımoyaalitu Doktorumun istediği tahlilleri yaptırdım muayeneye gitmeden PLT değeri biraz fazla çıktı. Devlet Hastanesindeki doktor 15 gün coraspin kullanmamı söyledi sonra tahlili tekrarlayalım dedi. Ama ben adet olduktan sonra kullanmaya karar verdim (o zaman doktoruma gideceğim muayene olacağım için) İlaçlar adetimi çok etkiliyor. Erken gelir geç gelir daha çok stres yaparım diye..
G gulbil10 Kaan bey dondurulmuş embriyo transferinden yana gibi görünse de kişiden kişiye tedavi şekli değişebiliyor. Önce Allaha sonra da Kaan Beye güveneceğiz inanacağız.. İnşallah kaliteli yumurtan olur ve anneciğine sımsıkı tutunur..
Bu arada yabancı dizi olarak uzun zamandır takip edemesem de Lie To Me, şu aralar en çok izlediğim biraz garip gelebilir ama benim hoşuma gidiyor The Vampire Diaries
Soluksuz sanki kitap okuyormuşçasına okudum M monte senin sevgine ilgine laik biri değilmiş demek ki.. Nasıl olur da bunca yıl içinde bu duygularla yaşamış ve hissettirmemiş..
ahahaaaa çok güldüm senin daha ne olsun'u ben dhea olarak algıladım ve tüm günü dhea araştırmakla geçirdimmmm, ayyy çok komik olmuş :)günaydın canım, 'daha nolsun' yazacaktım cepten yazamıyorum :) inofolic duyuyorum ama onu sanki pko lulara mı veriyorlarmış bilemedim ben folbiol alıyorum şimdilik
Canım plt değil, tam kan sayımıyla ilgisi yok, trombofili paneli deniyor hatta onun da çeşitleri var geniş kapsamlısı falan var. Devleti bilmiyorum ama özel yerlerde 2.000 civarı bir fiyatı var.Merhaba kızlar.. Her ne kadar yazışmalara katılamasamda takipteyim
Kan pıhtılaşması tahlillerde PLT olarak kısaltılan mımoyaalitu Doktorumun istediği tahlilleri yaptırdım muayeneye gitmeden PLT değeri biraz fazla çıktı. Devlet Hastanesindeki doktor 15 gün coraspin kullanmamı söyledi sonra tahlili tekrarlayalım dedi. Ama ben adet olduktan sonra kullanmaya karar verdim (o zaman doktoruma gideceğim muayene olacağım için) İlaçlar adetimi çok etkiliyor. Erken gelir geç gelir daha çok stres yaparım diye..
G gulbil10 Kaan bey dondurulmuş embriyo transferinden yana gibi görünse de kişiden kişiye tedavi şekli değişebiliyor. Önce Allaha sonra da Kaan Beye güveneceğiz inanacağız.. İnşallah kaliteli yumurtan olur ve anneciğine sımsıkı tutunur..
Bu arada yabancı dizi olarak uzun zamandır takip edemesem de Lie To Me, şu aralar en çok izlediğim biraz garip gelebilir ama benim hoşuma gidiyor The Vampire Diaries
Soluksuz sanki kitap okuyormuşçasına okudum M monte senin sevgine ilgine laik biri değilmiş demek ki.. Nasıl olur da bunca yıl içinde bu duygularla yaşamış ve hissettirmemiş..
bebeğim bence de bende pıhtılaşma sorunu var gibi, ben hiç umursamaz hemen aspirini yutardım ama çok ama çok kötü bi durum olarak benim aspirin alerjim varr, 3 kere hastaneye kaldırıldım, acayip şişiyorum,bilincim kapanıyor ve nefes alamaz hale geliyorum...buyur burdan yak, ne halt edeceğim ben şimdi? bu işin aspirinden başka çözümü yok mu ki?montecim testi var aslında onun ama sana gerekeceğini sanmıyorum ben, senin durum biraz farklı geliyor bana, bence sen coraspin ya da bebe aspirini alsan iyi olabilir kimyasal gebeliklerde pıhtılaşma sorunu olabiliyor diye okumuştum.
etrafında daha az insan bulunsa bile ben o iyi niyetinin eksildiği sanmıyorum tatlım. bende her seferinde insanlara o kadar inanmayacağım güvenmeyeceğim diyorum ama yine de sürekli aynı şeyi yapıyorum. can çıkmayınca huyda çıkmazmış diyorlar ya sanırım doğru. ne kadar darbe yesekte özümüzü değiştiremiyoruz.aminnn bebeğim, biz fazla iyi niyetliyiz galiba,biraz katı ve umursamaz olmak lazımmış..akıllandım mı? kısmen..artık daha az insan var etrafımda,yalnız daha mutluyum ve huzurluyum...
selam aslında sadece fast food olayı değil, doğal ürünler yememiz gerekiyor, detoks gerekiyor, vüducumuzda biriken kötü maddeleri atmak için, yeşil yapraklı sebze ve meyve yememiz gerekiyor, ben de yemeye çalışıyorum ama evde poaça, börek, eşimden dolayı mecburen et yemekleri yiyorum, hatta dün patates kızartması yedim sonra vicdan azabı çektim :)ben daha başlamadım canım,görüştüm sadece. 100 tl seansı. 15 seans yeter dedi. 15 seans 2 ayı buluyor işte. bunun yanında gıda toleransı testi yapılıyormuş bir de. o gıda testinin sonucunda tüketmememiz gereken yiyecekleri belirleyip ona göre beslenme listesi veriyorlarmış. bir de bitkisel kürler ve çaylar veriyorlarmış yumurta kalitesi artsın diye. arada bir de hacamat yapıyorlarmış ama ben hacamattan biraz korktum,internetten fotoları görünce:)
gıda toleransı testini kadın doğum doktoruma sordum,o da bunlar para tuzağı dedi,kafam karıştı açıkçası.siz zararlı besinleri tüketmeyin yeter dedi,yani zararlı yiyecekler derken işte cips,kola,ketçap,salam,sosis,fast food vs. besinleri aşırı tüketmeyin dedi. e zaten biz onları hiç evimize sokmuyoruz ama işte olmayınca bebiş olmuyor
benim rezerv azlığı var,senin sorunun ne canım?
günaydın canım, nasılsın bugün?Gunaydin kizlar
aynen öyle canım, değişmeyiz bizetrafında daha az insan bulunsa bile ben o iyi niyetinin eksildiği sanmıyorum tatlım. bende her seferinde insanlara o kadar inanmayacağım güvenmeyeceğim diyorum ama yine de sürekli aynı şeyi yapıyorum. can çıkmayınca huyda çıkmazmış diyorlar ya sanırım doğru. ne kadar darbe yesekte özümüzü değiştiremiyoruz.
aman helal et tabiki hakkını tatlım, bi de cehennemin kapısında onu mu bekliycen.... ay bide onun uğrayacağı insanlar fazla olabilir, sana sıra gelene kadar beklemektense, git missssler gibi cennetin serin suları arasında keyfe dalll:))) haklısın tatlım, benim içim rahat... ben içimden ve elimden geleni yaptım...yine de helali hoş olsun demekten başka bir şey gelmez içimden, ne kadar kırgın olsam yıllar geçmesine rağmen unutamasamda...
canım inşallah bu defaki boş çıkmaz. orta kaliteli embriyom olsa ona da razıyım. dün akşam eşimle de konuştum. şayet bu tedavimden embriyo oluşursa donduralım dedik. eşimde bende tek embriyoyla taze transfere sıcak bakmıyoruz. rabbim nasip etmedikten sonra dondurulmuşla da olmaz ama sonuç negatif olursa benim için çok büyük bir yıkım olur. ben o negatifi almaya hazır değilim. hele hele rezervim bu kadar dibe vurmuşken çok kötü olur. ama kenarda 1-2 tane dondurulmuşum olsa idi taze transfer konusunda hiç tereddüt etmezdim.Merhaba kızlar.. Her ne kadar yazışmalara katılamasamda takipteyim
Lisede bir arkadaşım vardı, onu çok severdim, o kadar çok severdim ki, belkide kendimden çok... Tembeldi, ders çalışmazdı... Ailesinin maddi durumu çok kötüydüçok uzulurdum onun için, kiyamazdim üzülmesine... Sırf o gidemiyor diye dershaneye ben de gitmedim.. Hergun onunla buluşur, ders çalışırdım yanında, zorla da olsa ona da calistirirdim. Sınava girdik, tercih yapmayacak, sınava giremeyecekti, ben yaptım başvuru ve tercihlerini... Ben rehberlik PSK danışmanlık, o da İst. Üniv. Coğrafya öğrt. Kazandı. Babam göndermez dedi, günlerce evde ağladım babama yalvardim babasını ikna etsin ve okusun diye babam rahmetli, yurdunu ayarladı, her şeyi çözdü, gitti babasını ikna etti, her şey tamamdı, okumaya başladık, istanbuldaydik babam bana para gönderirken sana 2 kişilik para gönderiyorum git S..yı al yurdundan, yiyin, için, birlikte gezin derdi... 4 yıl ondan ayrı bir lokma atmadim ağzima, kardesimdi benim... Onsuz olmazdı... Okul bitti, ama muhteşem üni. Yılları geçirdik ve döndük geri, çok üzgündü, babam çalıştırmaz beni dedi... Benim gözyaşları girdi yine devreye... Babam ozel bi kolejde iş ayarladı ve babasına iknaya gitti, cık sukur izin kopmuştu, çalışacaktı... Sonra koptu benden nedense... Çok üzüldüm, kırıldim.. Bir gun buluşmak istediğimi söyledim, özlemiştim kardeşimi, geldi... O akşam her şey çok güzeldi, ictikk, eglendin ve gece sonunda benim kardeşim bana döndü dediki, ben seni hiç sevmedim, senin paran vardı, her şeyin vardı ve sen benim dostluğumu satın aldin...herkes seni sevdi, sana aşık oldu, hep gozdeydin, ama ben seni hiç sevmedim. Ve artık ben de para kazanıyorum, hayatımı yaşayacağım, sana ihtiyacım yok artık dedi...
İptal oldum, aylarca kendime gelemedim..tarifi imkânsız... O günden sonra S... Yı gormedim,aramadim ve kimseyi o kadar sevmedim. Ve öğrendim, inssan kırıcı, insan acımasız, insan çok zalim... O sebeple tatlim, bosver gitsin, değmez uzulmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?