Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Merhaba kızlar.. Her ne kadar yazışmalara katılamasamda takipteyim
Kan pıhtılaşması tahlillerde PLT olarak kısaltılan mı moyaalitu Doktorumun istediği tahlilleri yaptırdım muayeneye gitmeden PLT değeri biraz fazla çıktı. Devlet Hastanesindeki doktor 15 gün coraspin kullanmamı söyledi sonra tahlili tekrarlayalım dedi. Ama ben adet olduktan sonra kullanmaya karar verdim (o zaman doktoruma gideceğim muayene olacağım için) İlaçlar adetimi çok etkiliyor. Erken gelir geç gelir daha çok stres yaparım diye..

G gulbil10 Kaan bey dondurulmuş embriyo transferinden yana gibi görünse de kişiden kişiye tedavi şekli değişebiliyor. Önce Allaha sonra da Kaan Beye güveneceğiz inanacağız.. İnşallah kaliteli yumurtan olur ve anneciğine sımsıkı tutunur..

Bu arada yabancı dizi olarak uzun zamandır takip edemesem de Lie To Me, şu aralar en çok izlediğim biraz garip gelebilir ama benim hoşuma gidiyor The Vampire Diaries

Soluksuz sanki kitap okuyormuşçasına okudum M monte senin sevgine ilgine laik biri değilmiş demek ki.. Nasıl olur da bunca yıl içinde bu duygularla yaşamış ve hissettirmemiş..

onu ilaç ollarak mı alacam be tatlım hiç fikrim yok dhea nedir? neye yarar?

bir de folic asit için inofolic diyorlar da bi zararı olmaz değil mi? herkes kullanabilir mi?
günaydın canım, 'daha nolsun' yazacaktım cepten yazamıyorum :) inofolic duyuyorum ama onu sanki pko lulara mı veriyorlarmış bilemedim ben folbiol alıyorum şimdilik

aslında tüm bunlar bir yana alternatif tıp mı acaba bizim çözüm sülük, hacamat, akapunktur dediğim anlar var :)

Güzeller bu dhea yı bana da önerdi doktor.Ne ola ki yan etkileri ve etkileri?Henüz almadım,kullanmadım.
bana da önerdi ben yurt dışından aldım evet sivilce yapıyor sanki kıllar daha siyah oldu ama ben 45 gün kullanıp bırakacağım yapmadım dememek için yapıyorum, arı sütü eğriçayırdan aldık, mesela AVM nin içindeki aktar 50 gr 35 tl dedi, bu ay güvenilir olanı alayım bir daha ki ay ucuzunu alayım dedim, bir akapunktur bir de izin alıp iş yerinden uzaklaşma kaldı yapmadığım, Allahım bu topikteki herkesin çabalarının karşılığını almasını sağlasın nolurrrrrrrrrr

tatlım bana doktor önermedi ben de kafama göre iş yapmak istemiyorum, gidince bi soracağım ama bakalım o hormon düşük mü, ilaç kullanmam gerek mi, kafam karışık benim de...
montecim testi var aslında onun ama sana gerekeceğini sanmıyorum ben, senin durum biraz farklı geliyor bana, bence sen coraspin ya da bebe aspirini alsan iyi olabilir kimyasal gebeliklerde pıhtılaşma sorunu olabiliyor diye okumuştum.

:))) haklısın tatlım, benim içim rahat... ben içimden ve elimden geleni yaptım...yine de helali hoş olsun demekten başka bir şey gelmez içimden, ne kadar kırgın olsam yıllar geçmesine rağmen unutamasamda...

aminnn bebeğim, biz fazla iyi niyetliyiz galiba,biraz katı ve umursamaz olmak lazımmış..akıllandım mı? kısmen..artık daha az insan var etrafımda,yalnız daha mutluyum ve huzurluyum...

canım yaaa hiç sorma, geçti gitti ama bende derin yaralar bırakmış, dün ebrariciğimin arkadaşının yaptıklarını okuyup sinirlenince yine geçmiş acım sızladı sanırım, paylaşma ihtiyacı duydum

dizilere bakacağım tatlım, bu ara arayıştayım...@fshe2 sağolsun şahane diziler yazmış bir kaç sayfa önde, başladım bile onlardan izlemeye

günaydın canım, 'daha nolsun' yazacaktım cepten yazamıyorum :) inofolic duyuyorum ama onu sanki pko lulara mı veriyorlarmış bilemedim ben folbiol alıyorum şimdilik
ahahaaaa çok güldüm senin daha ne olsun'u ben dhea olarak algıladım ve tüm günü dhea araştırmakla geçirdimmmm, ayyy çok komik olmuş :)

Canım plt değil, tam kan sayımıyla ilgisi yok, trombofili paneli deniyor hatta onun da çeşitleri var geniş kapsamlısı falan var. Devleti bilmiyorum ama özel yerlerde 2.000 civarı bir fiyatı var.

bebeğim bence de bende pıhtılaşma sorunu var gibi, ben hiç umursamaz hemen aspirini yutardım ama çok ama çok kötü bi durum olarak benim aspirin alerjim varr, 3 kere hastaneye kaldırıldım, acayip şişiyorum,bilincim kapanıyor ve nefes alamaz hale geliyorum...buyur burdan yak, ne halt edeceğim ben şimdi? bu işin aspirinden başka çözümü yok mu ki?

aminnn bebeğim, biz fazla iyi niyetliyiz galiba,biraz katı ve umursamaz olmak lazımmış..akıllandım mı? kısmen..artık daha az insan var etrafımda,yalnız daha mutluyum ve huzurluyum...
etrafında daha az insan bulunsa bile ben o iyi niyetinin eksildiği sanmıyorum tatlım. bende her seferinde insanlara o kadar inanmayacağım güvenmeyeceğim diyorum ama yine de sürekli aynı şeyi yapıyorum. can çıkmayınca huyda çıkmazmış diyorlar ya sanırım doğru. ne kadar darbe yesekte özümüzü değiştiremiyoruz.

selam aslında sadece fast food olayı değil, doğal ürünler yememiz gerekiyor, detoks gerekiyor, vüducumuzda biriken kötü maddeleri atmak için, yeşil yapraklı sebze ve meyve yememiz gerekiyor, ben de yemeye çalışıyorum ama evde poaça, börek, eşimden dolayı mecburen et yemekleri yiyorum, hatta dün patates kızartması yedim sonra vicdan azabı çektim :)

aynen öyle canım, değişmeyiz biz

aman helal et tabiki hakkını tatlım, bi de cehennemin kapısında onu mu bekliycen.... ay bide onun uğrayacağı insanlar fazla olabilir, sana sıra gelene kadar beklemektense, git missssler gibi cennetin serin suları arasında keyfe dalll

canım inşallah bu defaki boş çıkmaz. orta kaliteli embriyom olsa ona da razıyım. dün akşam eşimle de konuştum. şayet bu tedavimden embriyo oluşursa donduralım dedik. eşimde bende tek embriyoyla taze transfere sıcak bakmıyoruz. rabbim nasip etmedikten sonra dondurulmuşla da olmaz ama sonuç negatif olursa benim için çok büyük bir yıkım olur. ben o negatifi almaya hazır değilim. hele hele rezervim bu kadar dibe vurmuşken çok kötü olur. ama kenarda 1-2 tane dondurulmuşum olsa idi taze transfer konusunda hiç tereddüt etmezdim.

yok artık ya bu kadar nankörlük olmaz çok kızdım ona ve sen harika bir insansın monte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…