Ben de çok beğenmiştim uyumsuz adlı filmi, uyuyana kadar diye de bir gerilim var idare ederBende film seyretmek istiyorum. Film seyretmeyi çok seviyorum. Bu film isimleri not aldim. En kısa zamanda seyredeceğim. Bende uyumsuz filmini tavsiye ederim.
Geçmiş olsun canim. Öksürük için ihlamur ve ayva yaprağı karışımı da öneriliyor. Ama yine arastir dr una da bir sor.fshe2 tamam cnm bi sorayim valla oksurmekten kasklrma ağrılar grdi hep
evet hatta elma ve ayvayı dörde bölüp kaynatırsanız çok iyi geliyo, yumuşatıyor, bir de kara turp içine bal dökme olayı var ama bence o balgam söktürüyo, öksürüğü arttırıyo sanki, bana pek iyi gelmemiştiGeçmiş olsun canim. Öksürük için ihlamur ve ayva yaprağı karışımı da öneriliyor. Ama yine arastir dr una da bir sor.
O filmi seyretmedim canim ama bir aldim. Inşallah en kısa zamanda izleyeceğim.Ben de çok beğenmiştim uyumsuz adlı filmi, uyuyana kadar diye de bir gerilim var idare eder
Benim kayinvalidemde oksurukten çok çekti. baya birsey denedi. Fayda etmedi. Kebabiye diye bir bitki varmış. Onu denedi. Onun biraz faydasını gördü. Ama onu hamileleler kullanabilir mi onu bilmiyorum. Tatlım sen onu da bir arastir dr una sor zararı olmayacaksa öyle kullan.
Bugün eşimle 3. birliktelik yıldönümümüzzz ama plan tamam çikolata kaplı çilekler yaptırıyorum öğle tatilinde gidip alıcam bi şampanya alıcam yanında bi de mum işte, ben zaten kendim bir hediyeyimmmTatlım ben yabancı kaldım ama bugünün anlam ve önemi ne?
Evet tribün içine bal dökmeyi bende duymuştum. Ama bayır tur bu olması gerekiyor diye biliyorum.evet hatta elma ve ayvayı dörde bölüp kaynatırsanız çok iyi geliyo, yumuşatıyor, bir de kara turp içine bal dökme olayı var ama bence o balgam söktürüyo, öksürüğü arttırıyo sanki, bana pek iyi gelmemişti
Bence de tatlim ona en guzel hediye sensin. Senden iyisini güzelini mi bulacakti?Bugün eşimle 3. birliktelik yıldönümümüzzz ama plan tamam çikolata kaplı çilekler yaptırıyorum öğle tatilinde gidip alıcam bi şampanya alıcam yanında bi de mum işte, ben zaten kendim bir hediyeyimmm
tatlım baktım da uyumsuz bilimkurgu diye geçiyor..ben hiiçç izlemem bilim kurguBende film seyretmek istiyorum. Film seyretmeyi çok seviyorum. Bu film isimleri not aldim. En kısa zamanda seyredeceğim. Bende uyumsuz filmini tavsiye ederim.
tamam işte,budur tatlım,süpper olmuşBugün eşimle 3. birliktelik yıldönümümüzzz ama plan tamam çikolata kaplı çilekler yaptırıyorum öğle tatilinde gidip alıcam bi şampanya alıcam yanında bi de mum işte, ben zaten kendim bir hediyeyimmm
Lostun tamamını seyrettin mi?Ben en iyisi en sevdiklerimin listesini yollayayım nasıl bir dizikoliğim bunlar tamamlanmış olanlar, bir de 1-2 sezon izleyip bıraktıklarım var :)
2 BROKE GİRLS
THE GOOD WİFE
SHERLOCK
THE WALKİNG DEAD
GAME OF THRONES
SHAMELESS
AMERİCAN HORROR STORY
VIKINGS
ORANGE İS THE NEW BLACK
RAY DONOVAN
FARGO
MARCO POLO
NARCOS
THE MENTALİST
SUİTS
HANNİBAL
DA VINCI'S DEMONS
JESSİCA JONES
FLESH AND BONE
CALİFORNİCATİON
THE KİLLİNG
DEXTER
BREAKİNG BAD
AFRİCA 2013
HOUSE M.D.
İN TREATMENT
FROZEN PLANET
HUMAN PLANET
LOST
PRİSON BREAK
THE WİRE
THE SOPRANOS
SİX FEET UNDER
CARNİVALE
OZ
FİREFLY
hannibalı bitirdim tatlım,başta iyiydi evet ama sonra bozdu... american horror story i araştıracağım hemenno_name_ tatlım american horror story özellikle 2. sezon akıl hastanesi bayılmıştım, hannibal 1 ve 2. sezon iyiydi
evet buradakilerin tamamını izledim, hatta lost yüzünden sırtımı sakatladım, 16 saat aralıksız izlediğim için :) Bunlar imdb puanı yüksek diziler genelde tavsiye ediyorum :)Lostun tamamını seyrettin mi?
oo bu liste süpper olmuş, eline sağlık canım....burada breaking bad , narcos ve vikingler favorim... g.o.t un yeni sezonunu bekliyorum, hannibal, prison break bitti...house m.d. bitti....diğerlerine bakıyorum hemenBen en iyisi en sevdiklerimin listesini yollayayım nasıl bir dizikoliğim bunlar tamamlanmış olanlar, bir de 1-2 sezon izleyip bıraktıklarım var :)
2 BROKE GİRLS
THE GOOD WİFE
SHERLOCK
THE WALKİNG DEAD
GAME OF THRONES
SHAMELESS
AMERİCAN HORROR STORY
VIKINGS
ORANGE İS THE NEW BLACK
RAY DONOVAN
FARGO
MARCO POLO
NARCOS
THE MENTALİST
SUİTS
HANNİBAL
DA VINCI'S DEMONS
JESSİCA JONES
FLESH AND BONE
CALİFORNİCATİON
THE KİLLİNG
DEXTER
BREAKİNG BAD
AFRİCA 2013
HOUSE M.D.
İN TREATMENT
FROZEN PLANET
HUMAN PLANET
LOST
PRİSON BREAK
THE WİRE
THE SOPRANOS
SİX FEET UNDER
CARNİVALE
OZ
FİREFLY
ben de imdb den seçerek izliyorumevet buradakilerin tamamını izledim, hatta lost yüzünden sırtımı sakatladım, 16 saat aralıksız izlediğim için :) Bunlar imdb puanı yüksek diziler genelde tavsiye ediyorum :)
anlat canım buradayım ve dinlemeye hazırımKimse varmı içim çok dolu beni dinlermisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?