anammmm öyle mi oluyor o işleraman helal et tabiki hakkını tatlım, bi de cehennemin kapısında onu mu bekliycen.... ay bide onun uğrayacağı insanlar fazla olabilir, sana sıra gelene kadar beklemektense, git missssler gibi cennetin serin suları arasında keyfe dalll
yok bebeğim yaa, inan harika falan değilim,sadece sevince fazla sahipleniyorum, canımdan öte sevdiğm bi arkadaşımdı, ortaokul 2.sınıfta başlamıştı arkadaşlığımız...yıllar sürdü...çok ama çok değerliydi benim için ...yok artık ya bu kadar nankörlük olmaz çok kızdım ona ve sen harika bir insansın monte
ben bu ay saldım çayıra meylam kayıra.... kızartma bile yedimmmmmselam aslında sadece fast food olayı değil, doğal ürünler yememiz gerekiyor, detoks gerekiyor, vüducumuzda biriken kötü maddeleri atmak için, yeşil yapraklı sebze ve meyve yememiz gerekiyor, ben de yemeye çalışıyorum ama evde poaça, börek, eşimden dolayı mecburen et yemekleri yiyorum, hatta dün patates kızartması yedim sonra vicdan azabı çektim :)
hazır olmadığın hiç bir şeyin içinde yer alma tatlım, ben hazır olunmadan gelen her şeye karşıyım,mutsuzluk getirir sadece..hazır olduğunda dene bence...canım inşallah bu defaki boş çıkmaz. orta kaliteli embriyom olsa ona da razıyım. dün akşam eşimle de konuştum. şayet bu tedavimden embriyo oluşursa donduralım dedik. eşimde bende tek embriyoyla taze transfere sıcak bakmıyoruz. rabbim nasip etmedikten sonra dondurulmuşla da olmaz ama sonuç negatif olursa benim için çok büyük bir yıkım olur. ben o negatifi almaya hazır değilim. hele hele rezervim bu kadar dibe vurmuşken çok kötü olur. ama kenarda 1-2 tane dondurulmuşum olsa idi taze transfer konusunda hiç tereddüt etmezdim.
bende tek embriyoyu dondurmayı riske edememiştim..... ölecekse de bende ölsün diye.... hayırlısı olsun tatlımcanım inşallah bu defaki boş çıkmaz. orta kaliteli embriyom olsa ona da razıyım. dün akşam eşimle de konuştum. şayet bu tedavimden embriyo oluşursa donduralım dedik. eşimde bende tek embriyoyla taze transfere sıcak bakmıyoruz. rabbim nasip etmedikten sonra dondurulmuşla da olmaz ama sonuç negatif olursa benim için çok büyük bir yıkım olur. ben o negatifi almaya hazır değilim. hele hele rezervim bu kadar dibe vurmuşken çok kötü olur. ama kenarda 1-2 tane dondurulmuşum olsa idi taze transfer konusunda hiç tereddüt etmezdim.
Canım bebe asprini, corasprin ya da kesin pıhtılaşma sorunu teşhis edildiyse bazı tiplerinde kan sulandırıcı iğne veriyorlar. Her gün kendine iğne yapıyor bu durumdakiler. Çok zor bi süreç, tedavi sürecinin sıkıntısına bi de hamile kalırsam bana bişey olur mu stresi ekleniyormuş ama her şey risk zaten bildiğiniz gibi. İnşallah içimizde kimsede çıkmaz böyle durumlar, zaten yeterince zorlanıyoruz. Yapılacak başka şeyler de var pek çok yiyecek içecek kan inceltebiliyo. Soğan, sarımsak, limonlu su gibi şeyler. Saraçoğlu anlatmıştı.bebeğim bence de bende pıhtılaşma sorunu var gibi, ben hiç umursamaz hemen aspirini yutardım ama çok ama çok kötü bi durum olarak benim aspirin alerjim varr, 3 kere hastaneye kaldırıldım, acayip şişiyorum,bilincim kapanıyor ve nefes alamaz hale geliyorum...buyur burdan yak, ne halt edeceğim ben şimdi? bu işin aspirinden başka çözümü yok mu ki?
hibor diye bi iğne var, transfer sonrası kullandığım. ama bana önce koldan vur dediler... e kendi koluma kendim de vuramadığımdan geri zekalı stajyer hemşireler, morartmıştı feci halde.... sonra eşime sen kolumu sık ben vurıyım dedim, morartı geçti sonra da göbekten DE yapabilirsin dediler.... ah o DE nası büyük bi önem arz ediyomuş meğer... kolumu oynatamıyodum ağrıdan, göbekte arı sokması gibi... hani kaşınır ya tatlı tatlıbebeğim bence de bende pıhtılaşma sorunu var gibi, ben hiç umursamaz hemen aspirini yutardım ama çok ama çok kötü bi durum olarak benim aspirin alerjim varr, 3 kere hastaneye kaldırıldım, acayip şişiyorum,bilincim kapanıyor ve nefes alamaz hale geliyorum...buyur burdan yak, ne halt edeceğim ben şimdi? bu işin aspirinden başka çözümü yok mu ki?
amin canım inşallah. bu tedavimde embriyo oluşursa dondurayım en az 3 tane olursa şayet öyle transfer düşüneyim rabbim yazdıysa öyle de olur böyle de dedim. şu an negatif sonucu kaldıramam.bende tek embriyoyu dondurmayı riske edememiştim..... ölecekse de bende ölsün diye.... hayırlısı olsun tatlım
no_name_ eh cnm bugün biraz daha iyiyim gece öksürük maf etti uyutmasi beni biri bitiyo biri başlıyor istahim açılsa biraz daha iyi olcam bogazmn ağrısı çok sükür geçti de öksürük acitiyo bu seferde sen naslsn dikkat et salgın var
nası istiyosan öyle olur inşallah tatlım.... sen bu iptal tedaviler için ödeme yapıyomusun kaan hocaya?amin canım inşallah. bu tedavimde embriyo oluşursa dondurayım en az 3 tane olursa şayet öyle transfer düşüneyim rabbim yazdıysa öyle de olur böyle de dedim. şu an negatif sonucu kaldıramam.
öyle diyollaaaaarrr :)))) gidip görmüşlüğüm test etmişliğim yokanammmm öyle mi oluyor o işleray hiç bekleyemem :)
şaka bi yana da Rabbim nasip eylesin cennetinde yer almayı...hepimize inşallah....
bitkisellere bi bakayım tatlım ama şimdi zaten suluysa dahada mı sylandırmış olurum... testi yaptırmak şart gibimontecim eğer aspirin allerjin var ise başka kan sulandırıcı bitkisel şeyler ya da ilaçlar var, clexan gibi mesela, pıhtılaşma paneline bakılır ise dr zaten önerecektir, Türkiye de bu sorunun çok yaygın olduğunu okumuştum.
aman sakın gidip görmeye kalkma, var daha vaktiöyle diyollaaaaarrr :)))) gidip görmüşlüğüm test etmişliğim yok
canım inşallah bu defaki boş çıkmaz. orta kaliteli embriyom olsa ona da razıyım. dün akşam eşimle de konuştum. şayet bu tedavimden embriyo oluşursa donduralım dedik. eşimde bende tek embriyoyla taze transfere sıcak bakmıyoruz. rabbim nasip etmedikten sonra dondurulmuşla da olmaz ama sonuç negatif olursa benim için çok büyük bir yıkım olur. ben o negatifi almaya hazır değilim. hele hele rezervim bu kadar dibe vurmuşken çok kötü olur. ama kenarda 1-2 tane dondurulmuşum olsa idi taze transfer konusunda hiç tereddüt etmezdim.
kuzuum not al soracaklarını,insan unutuyor orada.. bi de ben şuna gıcık oluyorum önce kontrol edip sonra konuşuyor benim dr, 5 dk önce en mahrem yerlerime bakmış adamın suratına bakıp sorularımı soramıyorum,uçup gidiyor kafamdan.. o sebeple ultrason ile kontrolden önce sor benceCanlar adet oldum bugün.Sağolsun hep günüde gelir :) Biliyorsunuz doktor adetin 2.günü gel demişti.Yarın gideceğim ama resmen panik atak oldum,içim pır pır ediyor,kalbim ağzıma geliyor.Tüm rapoarlarımı düzenledim,tarih sırasına koydum,soracaklarımı düşündüm.Doktorlar konuşuyor gibi 2-3 kez anlatacaklarımı tekrar ettim.Valla deli olacağım.Yine manyağa bağladım ben.
ayyy tatlım moral oldun bana :) bilsem nasıl oluyorMontecim sen hakaten yasını hiç göstermiyosun fotolarıda 25 dıruyosun bu nasıl oluyor ya")
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?