adetli iken gittiğimde eğer folikül varsa yumurta takibi ücreti 500 TL veriyorum. normal muayene ücreti 250 TL. yumurta oluşursa opu ücreti ödüyorum. ama yumurta gelişmezse yada erken çatlarsa tedavi iptal edilmiş oluyor. o yüzden başka bir ücret ödemiyorum. benim ilk tedavimden alacağım var. opu ücretini ödedim fakat yumurta yoktu.nası istiyosan öyle olur inşallah tatlım.... sen bu iptal tedaviler için ödeme yapıyomusun kaan hocaya?
offf Allah kolaylık versin kuzummmm, hiç kolay değil, maddi manevi yıkıcı bir süreç Rabbim tez zamanda versin sana yumoş yumoş ikizlerini inşallahadetli iken gittiğimde eğer folikül varsa yumurta takibi ücreti 500 TL veriyorum. normal muayene ücreti 250 TL. yumurta oluşursa opu ücreti ödüyorum. ama yumurta gelişmezse yada erken çatlarsa tedavi iptal edilmiş oluyor. o yüzden başka bir ücret ödemiyorum. benim ilk tedavimden alacağım var. opu ücretini ödedim fakat yumurta yoktu.
amin canım benim. inşallah rabbim hepimize nasip eder. şimdiden maddi manevi çöktüm bebeğim. benim maaş olduğu gibi tedaviye gidiyor. daha ortada embriyo yok. benimkisi çok uzun bir süreç olacak. inşallah dayanabilirim. yakında müdürüm patlıyacak bana. iki üç günde bir birer gün izin alıyorum. rabbim benim durumumda olan herkese dayanma gücü versin.offf Allah kolaylık versin kuzummmm, hiç kolay değil, maddi manevi yıkıcı bir süreç Rabbim tez zamanda versin sana yumoş yumoş ikizlerini inşallah
ben şimdi sana bi de annemin fotosunu gönderyim ,nasıl olduğunu gör kuzuuuuMontecim sen hakaten yasını hiç göstermiyosun fotolarıda 25 dıruyosun bu nasıl oluyor ya")
oooo yoooo...bu kötü bi haber.... ah Allahım neden ? diyesi geliyor insanın..inşallah hamile falan değildir de bi cana kıymaz...Kızlar bu arada ablamın da günü gecikti. ya hormonlardan dolayı yada 3. ye hamile. o da yarın gidip tahlil yaptıracak. hamile isem büyük ihtimalle aldırırım diyor.
Göreyim wallaben şimdi sana bi de annemin fotosunu gönderyim ,nasıl olduğunu gör kuzuuuu
inşallah canım. işte bir yanda hamile kalmak için takla atan bir kardeş... diğer tarafta hamile kalma korkusu yaşayan kardeş... bunda da bir hayır vardır. aldıracaksa inşallah hamile değildir.oooo yoooo...bu kötü bi haber.... ah Allahım neden ? diyesi geliyor insanın..inşallah hamile falan değildir de bi cana kıymaz...
aynı şeyi düşündüm, vardır Rabbimin bildiği bir şey,sıkma canını kuzum,hayırlısı olsun inşallahinşallah canım. işte bir yanda hamile kalmak için takla atan bir kardeş... diğer tarafta hamile kalma korkusu yaşayan kardeş... bunda da bir hayır vardır. aldıracaksa inşallah hamile değildir.
engel olabileceği yönünde bilgiler var canım..ben de son 1 aydır en az 30 dk kolları sıvayıp güneş topluyorum, bi de yeni başladım gün aşırı 5 damla d3 vitamini içiyorum...Kızlar d vitamin eksikliği gebelige engelmidir doktor istemişti benden sonucum 6.1 çıkmış labarTuar sınırın altı olduğunu söyledi
öptüm tatlım,özletme kendini lütfenbenim şimdilik çıkmam gerek. öpüyorum hepinizi.
Peki benim cokmu düşük bir yıl tedavimi gormem lazım simdiengel olabileceği yönünde bilgiler var canım..ben de son 1 aydır en az 30 dk kolları sıvayıp güneş topluyorum, bi de yeni başladım gün aşırı 5 damla d3 vitamini içiyorum...
1 yıl neden???? ben test yaptırmadım türkiyede kadınların %80 inde düşük diye kendimce önlem alıyorum, doktor sana dvit ampul yazacaktır, kırıp içeceksin.. 1 ayda dolar depolar, 1 yıl nereden çıktı tatlım?Peki benim cokmu düşük bir yıl tedavimi gormem lazım simdi
evet tatlım d vitamini eksikliği gebeliğe engel olarak görülüyor bir çok makalede. ve evet senin de sınırın oldukça altında. ama takviye ilaçlar ile çözülebilir. 3 ay kadar takviye kullandırıyorlar değerlerine göre tabi doktor karar verir...Peki benim cokmu düşük bir yıl tedavimi gormem lazım simdi
magnezyum verdi bana da doktor, içiyorum her gün... d 3 vitamini de damlatıyorum suyuma gün aşırıGNC de şöyle bi şey buldum.... "Özel Mineral karışımı. 1 porsiyon 800 mg kalsiyum, 200 IU D vitamini ve 200 mg magnezyum içerir. Kutu 120 tabletten oluşur. Beslenme desteği olarak, 2 tablet kahvaltıda, 2 tablet akşam yemeğinde olmak üzere günde 4 tabletin su ile alınması önerilir." önümüzdeki ay ile gireceğim bakıma ilave edesim geldi, hem d vitamini hem magnezyum hem de kalsiyum... daha nolsunnnn
Ben yanlış anladım sanırım bir yıldır güneş alıyorum dedin ya ondan öyle sanmış olabilirim1 yıl neden???? ben test yaptırmadım türkiyede kadınların %80 inde düşük diye kendimce önlem alıyorum, doktor sana dvit ampul yazacaktır, kırıp içeceksin.. 1 ayda dolar depolar, 1 yıl nereden çıktı tatlım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?