Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Çok doğru analize etmişsin canım hemde ne panik benimki olmicak korkusu vs vs doktorlar benim psikolojimi alt üst etti herbiri farklı şeyler diyor elinde değil aptala döndüm iyice beni sizlerin anlatacağını doğru cevapları asıl burdan alacagimi düşündüğüm için yardım istiyorum rezervim az ama doktoe olması lazımdı diyordu şimdide kapasitesi yeterli değildir deyip ardından d vitaminine bakalım belki ondan dir dedi tabi bende sagimi solumu şaşırıyorum ister istemz

Adam şaşıracak valla,tarih sıralı raporlar,sorulacak sorular :) kendimi mecliste konuşacak Kılıçdaroğlu gibi hissediyorum :) Çok stres oldum valla ya.

Simdi aradım doktoru çok düşük dedi hemen eczaneden dvit ampul al suya yada ekmeğe koy ic dedi gebelige engelmidir dedim hayır dedi eee madem engel değil neden baktirdi benim neden gebe kalamadigim araştırılıyor neticede tamam bebek olursa sıkıntı arz etmesin diyedir ama biz engelleyen ne onu arastircaktik d vitamin testi istedi benden

Kızlar d vitamin eksikliği gebelige engelmidir doktor istemişti benden sonucum 6.1 çıkmış labarTuar sınırın altı olduğunu söyledi
30 un altı düşük, dvit önemli bizim durumlarda ama engelde değil benim bir arkadaşım 32 yaşında ikinciyi doğurdu d vit i 3 lerde falandır

desteklemek için yapıyor, doğru da yapıyor

Ben yanlış anladım sanırım bir yıldır güneş alıyorum dedin ya ondan öyle sanmış olabilirim
1 ay demiştim tatlım..1 yılı çıkar kafandan bu kadar strese sokma lütfen kendini, hiç biri değil en büyük düşmanımız stres, hamile kalmaya engel olan en önemli faktör stres..biraz rahat olmaya çalış....

bende kan verdim magnezyum kalsiyum çinko hepsi iyi geldi hatta dvit bile 27 gelmiş muhtemelen aldığım vitamin ve desteklerden...

bende kan verdim magnezyum kalsiyum çinko hepsi iyi geldi hatta dvit bile 27 gelmiş muhtemelen aldığım vitamin ve desteklerden...
5 gün ara ile iki ampul d vit içtim şimdi 60 lara falan gelmiştir benim değer, karataya göre 100 yaparsak birçok hastalığın önüne geçiyoruz

vitamin testi diye mi yaptırdın tatlım? bir de ne kadara mal oluyor?
hastanedeki aile hekimine benim hormonlar kötü dedim, kolesterol yüksek dedim, d vit eksik çıkıyor dedim, saçlarım dökülüyor dedim, bir sürü takviye alıyorum karaciğerimi böbreğimi etkiliyorlar mıdır dedim, o da biyokimya, hemogram, hormon, vitaminleri istedi, saolsun biraz fazla istemiş progesteron eklemiş mesela...

devlet hastanesi muayene katkı payı 5 tl

hayır canım özel hastaneye gidiyorum.. hastane sahiplerinden bi de benimki, o sebeple sanırım her şeyi inceleyip duruyor, para kaynağı mı gördü ne

hımm aslında multivitamin alınıyor ise çok ta gerek yok bu tahlillere, hatta hormon bile baktırmayacağım artık düşmüyo hain fsh 16 nın altına :)
şimdi ben de plan yapmayı pek seven biri olarak diyorum ki bu ay takviyeler bitecek, yoğun çalışma yapılacak kısmet olursa, bir daha ki aylarda sadece arı sütü - çörek otu, bal, tarçın - ginseng - yine daha sık çalışma üzerinde durayım diyorum, eylül gibi baktım olmooooor tüp bebek merkezinde soluğu alayım, o da olmazsa tamamen akışa bırakayım

en güzeli tatlım üstüne düştükçe ellerimizden kayıp kaçıyor bu iş..biraz oluruna bırakmak belkide.... kürleri yapalım, korunmayalım,istediği zaman gelsin bebişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…