kız saat kaçta gittin ki sennnnn :)))) saat 9dan önce pek doktor bulamazsın zaten.... uykun mu kaçtı da kargalarla kahvaltını hastane de etmek istedinHala bekliyorum güzeller ,yaklaşık 2 saat oldu,tabii bekledikçe sıkıntı basıyor,adetim bile kesildi resmen,korkudan gelmiyor ☺bugün 2. Günü oysa ki.İnşallah doğru sonuç verir bu halde.
günaydın zeeeeyneeeepzumaaaaaaGünaydın arkadaşlar nasılsınız güzel haberler var mı? :)
Okudum ☺günaydın zeeeeyneeeepzumaaaaaa(bunu anasınıfı çocuğu sesiyle oku )
nihehehehehe hayatının bundan sonrası hep öyle geçecek şekerimmmmmOkudum ☺
Nasılsın cnm ? Benim stresle devam ediyor süreç şu 12. Hafta bir geceydi iyiydi :)
razıyım da işte başka sıkıntılarda var :) ama şükür bugünüme.. En kötü günümüz böyle olsunnihehehehehe hayatının bundan sonrası hep öyle geçecek şekerimmmmmay bi doğsa, ay bi kırkı çıksa, yok 6 ay atağı, yok yürümesi düşmesi,ateşi gazı, diş çıkarması, ergenliği sevgilisi okulu notu, üniversitesi, eşi dostu..... peeeeehhhh!!!! geçti artık kendini düşünme devri.... devir onların devriii
Belki ilk tutunma evresinde olabilir ama sen 2,5 aylık oldun canım sanmıyorum bi zararı olucağını ama yine de bi doktorla görüş istersenGunaydin kizlar yaben cçokfena oöksürüyorum bebeğe zararıvarmi biliyomusunuz
Canım sen ne zaman rahim filmi çektirdin benim aklım nerdeydi o sıra acabaa??Kızlar en kötü kısmını atlattım,muayene oldum.Kan verdim,sonuç bekliyorum.Doktorum ilk izlenime göre çok iyi.Sol tarafınızda ki tüpe tıkalı diyemem,bu film böyle okunmaz dedi.İki kist sıkıştırmış tüpü dedi.Ama tabii ki sol taraf zarar görmüştür,ondan birşey beklemeyelim.Sağ gayet iyi görünüyor dedi.4 tane birşey var dedi sağda anlamadım ☺ add mi dedi kötü ?değildi ama belkide folikuldur.Ameliyat edersek,tuplere dokunmam,kistleri boşaltıp yakarım ama almam,yapışıklıkları açarım,rahatlarsın dedi.Bakalım öğleden sonra sonuçlar çıkınca belli olacak herşey....
süpper bu haberler tatlım...diğer doktor 2 tüp kapalı deyip geçmişti yanlış hatırlamıyorsam...oyyy, inşallah güzel haberlerle dön tatlımKızlar en kötü kısmını atlattım,muayene oldum.Kan verdim,sonuç bekliyorum.Doktorum ilk izlenime göre çok iyi.Sol tarafınızda ki tüpe tıkalı diyemem,bu film böyle okunmaz dedi.İki kist sıkıştırmış tüpü dedi.Ama tabii ki sol taraf zarar görmüştür,ondan birşey beklemeyelim.Sağ gayet iyi görünüyor dedi.4 tane birşey var dedi sağda anlamadım ☺ add mi dedi kötü ?değildi ama belkide folikuldur.Ameliyat edersek,tuplere dokunmam,kistleri boşaltıp yakarım ama almam,yapışıklıkları açarım,rahatlarsın dedi.Bakalım öğleden sonra sonuçlar çıkınca belli olacak herşey....
ben de zararı olacağını zannetmiyorum,tutundu artık çok şükür bebişin,ama mutlaka doktorunu bi ara canımGunaydin kizlar yaben cçokfena oöksürüyorum bebeğe zararıvarmi biliyomusunuz
geçer tatlım neler geçmiyor ki, Rabbim sağlık versin, her şey geçerOkudum ☺
Nasılsın cnm ? Benim stresle devam ediyor süreç şu 12. Hafta bir geceydi iyiydi :)
gözün aydın canım benimDevamı geldi... Cok kısa bi An aceba hissi yasadım o bile çok fenaydı.
Geçmiş olsun, antral folikül demiştir herhalde...Kızlar en kötü kısmını atlattım,muayene oldum.Kan verdim,sonuç bekliyorum.Doktorum ilk izlenime göre çok iyi.Sol tarafınızda ki tüpe tıkalı diyemem,bu film böyle okunmaz dedi.İki kist sıkıştırmış tüpü dedi.Ama tabii ki sol taraf zarar görmüştür,ondan birşey beklemeyelim.Sağ gayet iyi görünüyor dedi.4 tane birşey var dedi sağda anlamadım ☺ add mi dedi kötü ?değildi ama belkide folikuldur.Ameliyat edersek,tuplere dokunmam,kistleri boşaltıp yakarım ama almam,yapışıklıkları açarım,rahatlarsın dedi.Bakalım öğleden sonra sonuçlar çıkınca belli olacak herşey....
birşey olmaz bernacım ama eziyeti sana öksürüğün umarım geçer, sıcak havlu, defne yağı ile sırtını ovma işe yarayabilir, ayva-elma-ayva yaprağı kaynattın mı? benim bir arkadaşım 3 ay öksürdü bağışıklığı düşüktü, 3. ay çift antibiyotik başladılar nur topu gibi oğlu varGunaydin kizlar yaben cçokfena oöksürüyorum bebeğe zararıvarmi biliyomusunuz
iyi çıkmış, progesteron reglin 21. gününde anlamlı oluyor benim bildiğimKızlar fsh 10,3 e2. 42 progestron mu ne o da 0,4 çıkmış bu seferde bu düşük galiba anlamadım,doktora sonuç göstermek için bekliyorum
geçmiş olsun bernacım antibiyotik var mı yoksa serum içi vitamin gibi mi?Kızlar doktora gttim acile gönderdi hmn serum takildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?