Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Hala bekliyorum güzeller ,yaklaşık 2 saat oldu,tabii bekledikçe sıkıntı basıyor,adetim bile kesildi resmen,korkudan gelmiyor ☺bugün 2. Günü oysa ki.İnşallah doğru sonuç verir bu halde.
kız saat kaçta gittin ki sennnnn :)))) saat 9dan önce pek doktor bulamazsın zaten.... uykun mu kaçtı da kargalarla kahvaltını hastane de etmek istedin

Okudum ☺
Nasılsın cnm ? Benim stresle devam ediyor süreç şu 12. Hafta bir geceydi iyiydi :)
nihehehehehe hayatının bundan sonrası hep öyle geçecek şekerimmmmm ay bi doğsa, ay bi kırkı çıksa, yok 6 ay atağı, yok yürümesi düşmesi,ateşi gazı, diş çıkarması, ergenliği sevgilisi okulu notu, üniversitesi, eşi dostu..... peeeeehhhh!!!! geçti artık kendini düşünme devri.... devir onların devriii

razıyım da işte başka sıkıntılarda var :) ama şükür bugünüme.. En kötü günümüz böyle olsun
Dualarım sizlerle her zaman..

Gunaydin kizlar yaben cçokfena oöksürüyorum bebeğe zararıvarmi biliyomusunuz

Kızlar en kötü kısmını atlattım,muayene oldum.Kan verdim,sonuç bekliyorum.Doktorum ilk izlenime göre çok iyi.Sol tarafınızda ki tüpe tıkalı diyemem,bu film böyle okunmaz dedi.İki kist sıkıştırmış tüpü dedi.Ama tabii ki sol taraf zarar görmüştür,ondan birşey beklemeyelim.Sağ gayet iyi görünüyor dedi.4 tane birşey var dedi sağda anlamadım ☺ add mi dedi kötü ?değildi ama belkide folikuldur.Ameliyat edersek,tuplere dokunmam,kistleri boşaltıp yakarım ama almam,yapışıklıkları açarım,rahatlarsın dedi.Bakalım öğleden sonra sonuçlar çıkınca belli olacak herşey....

Canım sen ne zaman rahim filmi çektirdin benim aklım nerdeydi o sıra acabaa??

süpper bu haberler tatlım...diğer doktor 2 tüp kapalı deyip geçmişti yanlış hatırlamıyorsam...oyyy, inşallah güzel haberlerle dön tatlım

Geçmiş olsun, antral folikül demiştir herhalde...

Gunaydin kizlar yaben cçokfena oöksürüyorum bebeğe zararıvarmi biliyomusunuz
birşey olmaz bernacım ama eziyeti sana öksürüğün umarım geçer, sıcak havlu, defne yağı ile sırtını ovma işe yarayabilir, ayva-elma-ayva yaprağı kaynattın mı? benim bir arkadaşım 3 ay öksürdü bağışıklığı düşüktü, 3. ay çift antibiyotik başladılar nur topu gibi oğlu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…