Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

suyun içine limon mu doğruyosun, limon suyunu mu katıyosun suya
pardon canım yaaa, bana sormamışsın kiii aslında suyun içine salatalık doğrayıp 1-2 nane atmak ve limon sıkmak çok ferahlatıcı oluyor,bi dönem yapıyordum öyle, limon işini de dün kan sulandırıcı olarak görünce yapmaya başladım

şey sürahiye kabuklu limonu doğrayan da var, limonun suyunu sıkıp onu suya döken de var da... hangisini yapıyosun
suyun içine limonu sıkıyorum canım... aspirin alerjim var ya benim, kan pıhtılaşma sorunum varsa kanımı sulandırsın diye, araştırdım limonlu su iyi geliyormuş

Allah razı olsunnnn....çok teşekkür ederim...bende diyorum tebdili mekanda ferahlık vardır diyorum...valla nikah tazelemeyi hatta eşikten geçerken beni kucağına almasını falan istiyorum..yeni evleniyor gibiyim aslında uzak sayılır havaalanıda yok ama artık çevre illerden idare edicez inşallah hayırlı olur hakkımızda...yok valla ne yalan söyliym velete şu ara aklımda yoookkk kocada yokkk...böylece düşünüp nasıl olacak diye kafa yormaya gerek yok...yalnız o kadar iğneden sonra nasıl regli olucam endişesi hafif hafif yokluyor

suyun içine limon mu doğruyosun, limon suyunu mu katıyosun suya
ben çeyrek limonu iyice yıkayıp doğruyorum....marketten aldığım yarım adet arjantin elmasıda suyun içinde limona eşlik edebiliyor çoğunlukla....o zamanda su değilde böyle lezzetli bişi oluyor...hergün tazesini yapıyorum...sürahim 1 litre...günde 2 defa o limon ve elma ile doluyor...gün sonu acıktığımda elmaları yiyorum yalnız

suyun içine limonu sıkıyorum canım... aspirin alerjim var ya benim, kan pıhtılaşma sorunum varsa kanımı sulandırsın diye, araştırdım limonlu su iyi geliyormuş
Şifa olsun inşallah bebe aspirini bile mideme dokunuyor aslında bol su iyi ama bizde lavabolar pek uzak evde yapılabilir :)

Kontrol günümdü bugün, iptal oldu tedavi yine 8.5 tan 17 mm ye çıkmış 5 günde.
Hızlı büyümesi boş veya kalitesiz olabileceğini gösteriyo bu şekilde tek folikül için opu yapmayalım dedi doktorum, diğerleri büyümemiş boşa sevinmişim yani.
Neyse yolumuz uzun bi gün sevinicez bi gün üzülücez yapıcak bişii yook.

Gobe cim ne durumdasın???? merakktayım
Canım sabah 6:30 da bir çıktım,eve geldiğim de 16:00 ydı saat tam size anlatayım diyordum eşim geldi,kayınvalidem fenalaşmış,apar topar çıktık acile geldik,şimdi hastanedeyiz.Müsait olunca yazacağım tatlım.

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin.
Benimde boğazım şiş kolum tutuldu İzmir ve denizlide kısa kolla dolaştım şimdi Pert oldum resmen.

iş stresinden uzaklaşıp kendine zaman ayırman çok iyi gelecek canım bende kürlerden 5 kilo alıp hamile kaldım spor çok iyi gelecek sana
İnanamıyorum ama bende yaklaşık 10 kilo almışım abartmışım anlayacağınız.Kendimi hiç beğenmiyorum bide kilo derdi çıktı. Uğraş dur, bu ne yaaa???

biz aynıyız seninle...seni çok iyi anlıyorum...ama mücadeleye devam öyle değil mi..aynen bi sevinicez bi üzülücez galiba...
taşınana ve yerleşene kadar tedavi yok bende...artık hayırlısı neyse o olsun....vardır bunda da bir hayır diyorum önümüzdeki maçlara bakıyoruz...

günaydın, doğal yoldan değerlendirirsen hani belki doludur

Günaydın kızlar, hayırlı cumalar..
Üzülme moralini bozma moyaalitu dediğin gibi yolumuz uzun sabır gerekiyor güzel günler bizi bekliyor sadece sabır.. Hem belki o tek yumurta kendiliğinden olmasına sebep olur..
Kolay gelsin taşınma işleri varmış sekerpancari yenilikler iyidir, gittiğiniz yer size uğurlu gelsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…