şey sürahiye kabuklu limonu doğrayan da var, limonun suyunu sıkıp onu suya döken de var da... hangisini yapıyosunlimonu sıkıyorum tatlım suyun içine, taze limon yanio hazır suları asla sokmam ağzıma
pardon canım yaaa, bana sormamışsın kiiisuyun içine limon mu doğruyosun, limon suyunu mu katıyosun suya
suyun içine limonu sıkıyorum canım... aspirin alerjim var ya benim, kan pıhtılaşma sorunum varsa kanımı sulandırsın diye, araştırdım limonlu su iyi geliyormuşşey sürahiye kabuklu limonu doğrayan da var, limonun suyunu sıkıp onu suya döken de var da... hangisini yapıyosun
Allah razı olsunnnn....çok teşekkür ederim...bende diyorum tebdili mekanda ferahlık vardır diyorum...valla nikah tazelemeyi hatta eşikten geçerken beni kucağına almasını falan istiyorum..yeni evleniyor gibiyimayyyy hadi hayırlı uğurlu olsun, çok seviniyorum ben senin adına... elbette ki aklın anneciğinde kalacaktır ama sende o da alışacaksınız tatlım... sizinki gecikmiş bir ayrılık nede olsa, insanlar beyaz gelinlikten sonra bi gönderiyo pir gönderiyo, bayraaaammmmmdaaaannnn baaaayyyyraaamaaaa bi daha.... çok uzak şehirler değil en azından, annenin de bir evi daha olacak, sıkıldıkça hava almaya kaçar hem o da :)
aman aklında velet olmasın, zamanın kalmasınnnnsürprizler hep hazırlıksızken yakalar zaten
ben çeyrek limonu iyice yıkayıp doğruyorum....marketten aldığım yarım adet arjantin elmasıda suyun içinde limona eşlik edebiliyor çoğunlukla....o zamanda su değilde böyle lezzetli bişi oluyor...hergün tazesini yapıyorum...sürahim 1 litre...günde 2 defa o limon ve elma ile doluyor...gün sonu acıktığımda elmaları yiyorum yalnızsuyun içine limon mu doğruyosun, limon suyunu mu katıyosun suya
Şifa olsun inşallah bebe aspirini bile mideme dokunuyor aslında bol su iyi ama bizde lavabolar pek uzak evde yapılabilir :)suyun içine limonu sıkıyorum canım... aspirin alerjim var ya benim, kan pıhtılaşma sorunum varsa kanımı sulandırsın diye, araştırdım limonlu su iyi geliyormuş
Geçmiş olsun cnmKızlar doktora gttim acile gönderdi hmn serum takildi
Canım sabah 6:30 da bir çıktım,eve geldiğim de 16:00 ydı saat tam size anlatayım diyordum eşim geldi,kayınvalidem fenalaşmış,apar topar çıktık acile geldik,şimdi hastanedeyiz.Müsait olunca yazacağım tatlım.Gobe cim ne durumdasın???? merakktayım
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin.Kızlar anca girebildi ben baya kötüyüm yerinden dahi kullaniyorum fena grip oldum. En fenasi iştah sıfır yiyemiyorum hicbisey acikinca sinirden ağlıyorum ne yicem diye o derece günün 18 saati uyuyorum eşim evde isyan ediyor yemiyorum diye yedgmide kusuyorm doktorumu aradı eşim beni şikayet etti yapılabilecek ne var onu sordu nane limon içsin demiş birde ballı zencefil tarfi vermiş bakalım nolcak
İnanamıyorum ama bende yaklaşık 10 kilo almışım abartmışım anlayacağınız.Kendimi hiç beğenmiyorum bide kilo derdi çıktı. Uğraş dur, bu ne yaaa???iş stresinden uzaklaşıp kendine zaman ayırman çok iyi gelecek canım bende kürlerden 5 kilo alıp hamile kaldım spor çok iyi gelecek sana
geçmiş olsun canım..Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin.
Benimde boğazım şiş kolum tutuldu İzmir ve denizlide kısa kolla dolaştım şimdi Pert oldum resmen.
biz aynıyız seninle...seni çok iyi anlıyorum...ama mücadeleye devam öyle değil mi..aynen bi sevinicez bi üzülücez galiba...Kontrol günümdü bugün, iptal oldu tedavi yine8.5 tan 17 mm ye çıkmış 5 günde.
Hızlı büyümesi boş veya kalitesiz olabileceğini gösteriyo bu şekilde tek folikül için opu yapmayalım dedi doktorum, diğerleri büyümemiş boşa sevinmişim yani.
Neyse yolumuz uzun bi gün sevinicez bi gün üzülücez yapıcak bişii yook.
günaydın, doğal yoldan değerlendirirsen hani belki doludurKontrol günümdü bugün, iptal oldu tedavi yine8.5 tan 17 mm ye çıkmış 5 günde.
Hızlı büyümesi boş veya kalitesiz olabileceğini gösteriyo bu şekilde tek folikül için opu yapmayalım dedi doktorum, diğerleri büyümemiş boşa sevinmişim yani.
Neyse yolumuz uzun bi gün sevinicez bi gün üzülücez yapıcak bişii yook.
amin canm inşallahGünaydın arkadaşlar, hayırlı cumalar, Allah dualarımızı kabul etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?