Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Canlar merhaba, iş yerinde son düzlükteyim...artık herkes biliyor ayrılacağımı..birde şu kıdem tazminatı işini halledebilirsemmm....yeni şeylere kucak açıcam inşallahh...umarım herkesler iyidir...sizleri çok özledimm...
brnh canım benim çok geçmiş olsun..Allah şifa versin tez zamanda...dr a gitmekle çok iyi yapmışsın...

biz de seni çook özledik tatlım, ben hala ayrılamıyorum kabak tadı verdi artık canım oldukça sıkkın, hep bi öteleme,erteleme..bakalım ben ne zaman kurtulacağım

biz de seni çook özledik tatlım, ben hala ayrılamıyorum kabak tadı verdi artık canım oldukça sıkkın, hep bi öteleme,erteleme..bakalım ben ne zaman kurtulacağım
canım benim evet zor bir durum..benimkide eşimin işinden dolayı yani bir zorunluluktan doğdu..o yüzden fazla kem küm olmadı...inşallah sende bu konuda olumlu şeyler yaşarsın..bunun stresi beni yedi bitirdi...yeni bir şehre taşınma, annemi bırakma falan...diceksinizki ilk defamı ayrılıyorsun ama evet babamın vefatından sonra annem ilk defa yalnız kalacak..her ne kadar erkek kardeşim olsada...böyle böyle sıkıntılarım var. ama Allah dermansız dert vermesin...bebeği düşünmeye vaktim yok olmasında...o bir süre bekleyecek galiba...

haklısın canım kolay değil, alışkanlıkları bırakıp gitmek de zor, ama yeni başlangıçları her zaman sevmişimdir

şimdide hayatıma limonlu su eklendi kızlarrr, pıhtılaşma sorunu varsa günde en az 2 bardak limonlu su içilecekmiş...kanı sulandırıyormuş bi de günde en az 2 litre suuu :)
limonlu su hayattır zaten..benim masamda sürahiyle duruyor böylece susasamda susamasamda içiyorum..taze taze...tadı çok güzelll

limonlu su hayattır zaten..benim masamda sürahiyle duruyor böylece susasamda susamasamda içiyorum..taze taze...tadı çok güzelll
ayyyy hadi hayırlı uğurlu olsun, çok seviniyorum ben senin adına... elbette ki aklın anneciğinde kalacaktır ama sende o da alışacaksınız tatlım... sizinki gecikmiş bir ayrılık nede olsa, insanlar beyaz gelinlikten sonra bi gönderiyo pir gönderiyo, bayraaaammmmmdaaaannnn baaaayyyyraaamaaaa bi daha.... çok uzak şehirler değil en azından, annenin de bir evi daha olacak, sıkıldıkça hava almaya kaçar hem o da :)

aman aklında velet olmasın, zamanın kalmasınnnn sürprizler hep hazırlıksızken yakalar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…