Canım Şubat'ın ilk haftası 7 günlük olanı yapmıştım en son.En son ne zaman yapmıştın canım geçen ay yaptın mı? Ara verdiysen en baştan 15 gün olarka başla? Ama ameliyatı düşünüyosan acaba zararı olur mu bilmiyorum
Adetin 7. günü başladım 15 gün içtim,sonra adet oldum.Sonraki adetime 10 kala başladım 7 gün içtim.Ondan sonra birşey yapmadım canım.Şu an regl oldum zaten.Diğer reglime 10 kala bir daha mı yapsam acaba?1 cm gerileten bu oldu herhalde.Benim bildiğim kullanı şekli şöyleydi canım; 1. kür adetin 7. günü başlıyosun 15 gün içiyosun.. sonra zaten adetin geliyo 1 hafta falan sonra.. Sonra 2. kürü bi sonraki adetine 10 gün kala başlıyosun ve 5-7 gün içiyosun.. 3. kür de yine sonraki adetine 10 gün kala başlayıp 5-7 gün içiyosun.. Sen ilk ikisini bu şekilde mi uygulamıştın.. bu 3. olucaksa adetine 10 gün kala başlaman gerekiyo çünkü
Canım şöyle bişey buldum bence 10 gün kala başla zaten periyodun kısa senin de benim gibi yanlış hatırlamıyosam "İlk on beş günlük başlangıç küründen sonra üç-dört adet döneminde, âdetinize on gün kala on gün boyunca yine günde iki kez uygulayınız."Adetin 7. günü başladım 15 gün içtim,sonra adet oldum.Sonraki adetime 10 kala başladım 7 gün içtim.Ondan sonra birşey yapmadım canım.Şu an regl oldum zaten.Diğer reglime 10 kala bir daha mı yapsam acaba?1 cm gerileten bu oldu herhalde.
Hımmmm bu adet dönemi geçirdik maalesef,bilseydim yapardım.Çok sağol canım sonraki adetime göre yapayım yine.Evet canım 23-24 günde bir oluyorum.Zırt diye geliyor :) Ama bir yandan erkende gelse düzenli diye seviniyorum.Bu bebek işini ertelerken en çok adetlerimin düzenine güvenirdim.Hala da düzenli.Ne bileyim ben bir de adını anmak istemediğimiz üç harfliler varmış,bunlar belirlermiş meğer...Bundan 1 sene önce böyle hormonların varlığından bile haberim yoktu valla :) öğrenmenin yaşı yokmuşCanım şöyle bişey buldum bence 10 gün kala başla zaten periyodun kısa senin de benim gibi yanlış hatırlamıyosam "İlk on beş günlük başlangıç küründen sonra üç-dört adet döneminde, âdetinize on gün kala on gün boyunca yine günde iki kez uygulayınız."
Ne demek rica ederim canım inşallah bi faydası olur ben olucağına inanıyorum :) O kadar haklısınki ben de bundan yaklaşık 1,5 sene önce 15 gün arayla regl olduğumda noluyo diye doktora gitmiştim çünkü çok düzenliydim normalde.. İyyki de gitmişim rezervlerimin azaldığını bu sayede öğrendim ve resmen koşa koşa evlendim 2 yıldır beraber yaşadığım ve evlenmeyi sürekli ertelediğim kişiyle :) eşim evlilik konusunu bile açtığında konuyu ışık hızıyla değiştirirdimHımmmm bu adet dönemi geçirdik maalesef,bilseydim yapardım.Çok sağol canım sonraki adetime göre yapayım yine.Evet canım 23-24 günde bir oluyorum.Zırt diye geliyor :) Ama bir yandan erkende gelse düzenli diye seviniyorum.Bu bebek işini ertelerken en çok adetlerimin düzenine güvenirdim.Hala da düzenli.Ne bileyim ben bir de adını anmak istemediğimiz üç harfliler varmış,bunlar belirlermiş meğer...Bundan 1 sene önce böyle hormonların varlığından bile haberim yoktu valla :) öğrenmenin yaşı yokmuş
Bazı kötü diye nitelendirdiğimiz olaylar aslında resmen hayırlara vesile...bu da onlardan galiba...Allah daim etsin mutluluğunuzu...bu anıyada bayıldım ayrıcaNe demek rica ederim canım inşallah bi faydası olur ben olucağına inanıyorum :) O kadar haklısınki ben de bundan yaklaşık 1,5 sene önce 15 gün arayla regl olduğumda noluyo diye doktora gitmiştim çünkü çok düzenliydim normalde.. İyyki de gitmişim rezervlerimin azaldığını bu sayede öğrendim ve resmen koşa koşa evlendim 2 yıldır beraber yaşadığım ve evlenmeyi sürekli ertelediğim kişiyle :) eşim evlilik konusunu bile açtığında konuyu ışık hızıyla değiştirirdimsiz ne zaman evleniyosunuz evlenin artık gibi baskılara eşim kendince cevap vermeye çalışırken 10 saniye sonra evdeysem çay doldurmaya gider dışardaysak lavabonun yollarını tutardım :) adam benden öyle gerilmiş çekinmiş ki 8-9 ay önce aldığı tektaşı dolaplarda giysilerin içinde saklamış bi türlü cesaret edememiş hepsini sonradan anlattı yüzüğün garanti tarihini görmesem inanmazdım heralde :) neyse hal böyle olunca doktorda, ben yine 3-4 ay eşime bişey demedim ama sık sık doktora gidişlerimden bi terslik olduğunu anlamış bi gün yemekte sordu doktor ne dedi bugün falan diye.. Ben de biraz kem küm edince dediki bi terslik olduğunu farkındayım neden bana bahsetmiyosun.. Ben hala yok bi terslik falan diyorum.. Dediki sen beni samimi bulmuyosun falan bayaa biriktirmiş saydı da saydı.. en sonunda anlattım.. Dedimki yumurtalık dondurmayı düşünücem sanırım.. Beni bi fırçaladı o geceyi hayatım boyunca unutamam.. niye çocuk yapmayı düşünmüyosun bunun yerine diye.. neden kendini bu kadar kasıyosun beni de kasıyosun diye..Bir dertliymiş ben senden o kadar çekiniyorumki 9 ay önce aldığım yüzüğü vermeye cesaret edemedim.. Beni ailenle bile tanıştırmadın diye bayaa benden şikayetçiymiş Ben de ben seni mecbur bırakmak istemediğim için falan dedim ama yine yedim fırçayı ben sana hayatımı adamışım sen neyin hesabındasın diye Neyse o gece evlenmeye karar verdik Bu da böyle bi anımdı hahahaha
amin canım çok sağol inşallah :) Gerçekten haklısın her şerden bi hayır doğar diye boşa dememişler.. Ben bazen kendime çok kızıyorum ama.. kendimi de onu da boşyere kasarak bişeyleri geciktirdim diye.. Ama ne biliyim önceki evliliğimden ağzım yandığı için belki de bilemiyorum evlilikten çekindiğimi itiraf etmeliyim sanırım.. hayırlısı olsun hakkımızda :)Bazı kötü diye nitelendirdiğimiz olaylar aslında resmen hayırlara vesile...bu da onlardan galiba...Allah daim etsin mutluluğunuzu...bu anıyada bayıldım ayrıca
Canim dr unun tedavi ni iptal etmesine hem şaşırdım hem de üzüldüm. Yuminin ortalama günde 1-2 mm buyumesine normal deniyor. Seninki gunde 1. 7 mm buyumus. Buna ragmen dr un buyumesine cok hizli demis. Aslinda normal gibi duruyor. Benimki de günde 1. 5 mm büyüdü ama dr um tedacimi iptal etmedi. Gayet guzel dedi. tedavi iptali çok can sıkıcı seni cok iyi anlıyorum. Ama bunda da bir hayır vardır bence. uzulme rabbimin ne zaman kime ne vereceğini bilemeyiz. Bak ben hamile kalmak icin uğraşıyorum. Ablam istemediği halde 3. Hamile kaldı. beklide hiç beklemediğimiz anda bizde hamsi kalırız. bu arada bende dun akupunktura basladim. Bir seansa ne kadar oduyorsun canim?Kontrol günümdü bugün, iptal oldu tedavi yine8.5 tan 17 mm ye çıkmış 5 günde.
Hızlı büyümesi boş veya kalitesiz olabileceğini gösteriyo bu şekilde tek folikül için opu yapmayalım dedi doktorum, diğerleri büyümemiş boşa sevinmişim yani.
Neyse yolumuz uzun bi gün sevinicez bi gün üzülücez yapıcak bişii yook.
Tatlim tebdili mekanda ferahlik vardir. Insallah yeni yer sana hayatta olmasini istedigin guzellikleri getirir.Çokk çokkk teşekkür ederim güzel dileklerin için...bizde öyle yola çıkıyoruz bakalım inşallahh güzel olur
hayırlı vakit oymuş demekki..insan tecrübeleriyle büyüyor sonuçta...kim olsa senin gibi davranırdı eminim..aminnnn cümlemizinamin canım çok sağol inşallah :) Gerçekten haklısın her şerden bi hayır doğar diye boşa dememişler.. Ben bazen kendime çok kızıyorum ama.. kendimi de onu da boşyere kasarak bişeyleri geciktirdim diye.. Ama ne biliyim önceki evliliğimden ağzım yandığı için belki de bilemiyorum evlilikten çekindiğimi itiraf etmeliyim sanırım.. hayırlısı olsun hakkımızda :)
valla bende o niyetle ve artık eşimle gerçekten bir ömür geçirebilmek ümidiyle bu yola çıkıyorum...çok sağl inşallah hepimiz bu sene muradımıza ereriz...her türlüTatlim tebdili mekanda ferahlik vardir. Insallah yeni yer sana hayatta olmasini istedigin guzellikleri getirir.
Canim dr unun tedavi ni iptal etmesine hem şaşırdım hem de üzüldüm. Yuminin ortalama günde 1-2 mm buyumesine normal deniyor. Seninki gunde 1. 7 mm buyumus. Buna ragmen dr un buyumesine cok hizli demis. Aslinda normal gibi duruyor. Benimki de günde 1. 5 mm büyüdü ama dr um tedacimi iptal etmedi. Gayet guzel dedi. tedavi iptali çok can sıkıcı seni cok iyi anlıyorum. Ama bunda da bir hayır vardır bence. uzulme rabbimin ne zaman kime ne vereceğini bilemeyiz. Bak ben hamile kalmak icin uğraşıyorum. Ablam istemediği halde 3. Hamile kaldı. beklide hiç beklemediğimiz anda bizde hamsi kalırız. bu arada bende dun akupunktura basladim. Bir seansa ne kadar oduyorsun canim?
Canimsin insallah hepimiz muradmıza ereriz. akupunkturu faydasını duydum. Inşallah faydasi olur. En azından uzerimdeki su stresi alsa onada raziym. Dun akupunkturda sorunlarim stres kaynakli çıktı. Dun içimden dedim ki ah akupunktur sorunumu buldun birde insallah cozersinvalla bende o niyetle ve artık eşimle gerçekten bir ömür geçirebilmek ümidiyle bu yola çıkıyorum...çok sağl inşallah hepimiz bu sene muradımıza ereriz...her türlü
akapunktura başlamışsın, çok sevindim..inşallah faydasını görürsün...bu benimde aklımda...
Canimsin insallah hepimiz muradmıza ereriz. akupunkturu faydasını duydum. Inşallah faydasi olur. En azından uzerimdeki su stresi alsa onada raziym. Dun akupunkturda sorunlarim stres kaynakli çıktı. Dun içimden dedim ki ah akupunktur sorunumu buldun birde insallah cozersin
canımmmm cok şükür bugun bıraz daha ıyıyım serum ıyı geldi dün bugun dün aksam dan berı ufak ufaakk yemek yemeye basladımBu aradabrnh nasıl oldu acaba,bilgisi olan var mı?İnşallah daha iyidir kuzu ya.Bulantıları atlatamadan hasta oldu bi de
cnm cok şükür biraz daha ıyıyımm yemek yemekye basladım yavas yavasbrnh bernuş nasıl oldun tatlım? daha iyi misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?