bndennde burun kemiği kalınlıgı ense kalınlıgı ikili tes ıstedı ultrason dada ayrı muayene olcm zeka testı ıcın kan alıolarmıss sadece aslında ben yaptrcmcktm doktora ıstemedgmı sölylemedgm ıcın cok pişman oldum ama artk gectı 11 martta yaptram önmzdeki cuma ınsallah bunuda atlatrzyok kız bize rahatlık yok 1 hafta sonra çıkacak sonuç ama %70 doğruluğu dedi 3 lü testi var ayrıntılı ultrsonu doğum zaten başka bişey stres hiç bitmeyecek anladım ben ama çok şükür
oy sevindim bebişim, az az ye, yoksa güçten düşeceksin Allah korusun..bebiş her türlü beslenir önemli olan senin sağlığıncnm cok şükür biraz daha ıyıyımm yemek yemekye basladım yavas yavas
1 ay önce gitmiştim okadar büyümüşki eşimle şok olduk kulakları burnu ayakları bebek görünümüne gelmiş çok şükür ultrason kontrolu iyi ense kalınlığı normal burun kemiği oluşmuş çok şükür Allahım korusun tüm bebeklerle birlikte benimkinidebndennde burun kemiği kalınlıgı ense kalınlıgı ikili tes ıstedı ultrason dada ayrı muayene olcm zeka testı ıcın kan alıolarmıss sadece aslında ben yaptrcmcktm doktora ıstemedgmı sölylemedgm ıcın cok pişman oldum ama artk gectı 11 martta yaptram önmzdeki cuma ınsallah bunuda atlatrz
tatlım çarşambayı perşembeye almıştık,perşembe doktorun acil sezeryanı çıkmış, ben de sabah ilk randevuyu alıp işyerine yetişeyim diye uğraşıyorum... bana 11 de gel deyince pazartesiye attım randevuyu, saat 9 da gideceğim pazartesi..bu arada pataloji sonucu çıkmış,çok şükür temizmiş,bir sorun yok dedi dr asistanıno_name_ nerelerdesin kuzum cok özledım senı konusamadık hiç bu arada doktor kontrolun nasıl gectı gıdıcektın ılk carsamba dedın sonra bıyerde persembe dedıgını okudum gttın mı
tatlım sen neden istemedin ikili test yaptırmayı? sakıncası mı var?bndennde burun kemiği kalınlıgı ense kalınlıgı ikili tes ıstedı ultrason dada ayrı muayene olcm zeka testı ıcın kan alıolarmıss sadece aslında ben yaptrcmcktm doktora ıstemedgmı sölylemedgm ıcın cok pişman oldum ama artk gectı 11 martta yaptram önmzdeki cuma ınsallah bunuda atlatrz
Neeeey burun kemiği kalınlığı mı vay bebndennde burun kemiği kalınlıgı ense kalınlıgı ikili tes ıstedı ultrason dada ayrı muayene olcm zeka testı ıcın kan alıolarmıss sadece aslında ben yaptrcmcktm doktora ıstemedgmı sölylemedgm ıcın cok pişman oldum ama artk gectı 11 martta yaptram önmzdeki cuma ınsallah bunuda atlatrz
Aman çok şükürtatlım çarşambayı perşembeye almıştık,perşembe doktorun acil sezeryanı çıkmış, ben de sabah ilk randevuyu alıp işyerine yetişeyim diye uğraşıyorum... bana 11 de gel deyince pazartesiye attım randevuyu, saat 9 da gideceğim pazartesi..bu arada pataloji sonucu çıkmış,çok şükür temizmiş,bir sorun yok dedi dr asistanı
öyle tatlım yaa,çok şükür, korkuyordum bir şey çıkar mı diyeAman çok şükür
Valla tüüüüm engeller uçuuuup gidiyor tatlım,inşallah kısa zamanda,hayırlısıyla iyi haberlerini alacağız.öyle tatlım yaa,çok şükür, korkuyordum bir şey çıkar mı diye
2 ay korunma kararı aldım canım ben, bu ay ve nisanda korunup biraz kilo vereceğim inşallah, sonra mayısta bakacaz yineValla tüüüüm engeller uçuuuup gidiyor tatlım,inşallah kısa zamanda,hayırlısıyla iyi haberlerini alacağız.
En iyisini yapmışsın tatlım ne zaman hazır olursan o zaman olsun.Ben havalar kötüleşince yürüyüşü bırakmıştım yine başlayacağım.Yahu insan 3 kilo veremez mi,veremiyorum.İştahım bir açık bir açık,tutamıyorum kendimi.Önlemini almam gerek.2 ay korunma kararı aldım canım ben, bu ay ve nisanda korunup biraz kilo vereceğim inşallah, sonra mayısta bakacaz yine
Selam Gobe bana son doktorun yaklaşımı daha iyi geldi, doktorun kimdi? anlamadığım coenzime Q10 ve diğerleri de antioksidan diye geçiyor... neden 3 tane antioksidan verdi acep? Resveratrol bayağı meşhur birşeymiş bu arada ünlüler arasında da :)Canım DHEA,coenzyme q10 veya Teatrio birde resvatoral diye bir ilaç verdi.
....sen gibiside yok...hatta bir eşin benzerin yok..bitanesinnnInsallah canim. Ah mutluluk var mi senin gibisi?
yyyoooo olmaz, özletme kendini, merak ederiz...Pek kıymetli arkadaşlarım beni bir süre görünmezsem merak etmeyin.Kayınvalidem hastane çıkışı bize gelecek,şimdiden söyleyeyim dedim.
var cnm ıkılı testte yazdım ama göremedın heraldetatlım sen neden istemedin ikili test yaptırmayı? sakıncası mı var?
aynenn cnm bölee seyler ısteeNeeeey burun kemiği kalınlığı mı vay be
cok ıyı cnm cok sevındım iş konusunu ne yaptınn pacayı kurtarabıldınmitatlım çarşambayı perşembeye almıştık,perşembe doktorun acil sezeryanı çıkmış, ben de sabah ilk randevuyu alıp işyerine yetişeyim diye uğraşıyorum... bana 11 de gel deyince pazartesiye attım randevuyu, saat 9 da gideceğim pazartesi..bu arada pataloji sonucu çıkmış,çok şükür temizmiş,bir sorun yok dedi dr asistanı
her gün 2 adet yımırta ve sık sık balık-kırmızı et , her öğün yeşil yapraklı salata yiyen ben de demekki coq10 varArkadaşlar Osman Müftüoğlunun bir yazısında 'CoQ10 birçok yiyecekte var. En fazla da kırmızı ette, balık ve yumurtada rastlanıyor. Yağlı tohumlar, yeşil yapraklı yiyecekler ve meyvelerde de var. Bitkisel besinler içinde bu maddeyi en çok bulunduranlar portakal, çilek, karnıbahar ve susam tohumu.' diye yazmış
Uzmanların söylediklerine göre "Q10" nerede ise her derde deva! Özellikle iyi yaşlanmak isteyenlerin bu destek hakkında bilgi edinmeleri öneriliyor. Bu madde araştırmacıların yıllardan beri ilgisini çeken doğal moleküllerden biriydi. Bunun birçok nedeni var.
En önemlisi yaşam süresinin uzaması. Yaşam süresi uzadıkça kanserlere, kalp damar hastalıklarına, bellek problemlerine, hipertansiyon veya kas güçsüzlüklerine yakalanma riski artıyor. İşte tam bu noktada devreye CoQ10 (Koenzim Q10) giriyor. Çünkü bu molekül yaşlanma yolculuğunda bizi bekleyen sürprizlerin çoğu ile mücadelede vücudumuza önemli avantajlar sağlıyor.
Belki de bu nedenle son yıllarda batı ülkelerinin çoğunda sağlıklı yaşlanma yolcularının çoğu her sabah kahvaltıdan sonra 100 mg bir CoQ10 kapsülü almadan sokağa çıkmıyor! 40 yaş sonrasını geçenlerin çoğu bu besin desteğini kullanıyor. Peki, nedir bu CoQ10, ne işe yarar, nerelerde bulunur? Ondan nasıl faydalanılır? Yazımızda bu sorulara yanıt vermeye çalışacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?