Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

canm bugun tam bır hafta oldu yaıyorum ben dün kü serum ııyı geldide bıraz kalktım sırtlarım agrıdıı artık yatmaktan öksürükk bırakmıyo sımdı yakamı ondanda bı kurtulsam

İyi olmana sevindim canım ikili testim iyi çıktı bu arada sakın stres yapma ultrason ve kan başka birşey yok zaten.Yalnız bebek hıçkırıyordu zıplıyordu bende onu anlamadım soramadımda başı kalabalıktı neyse darısı sana hayırlı haberlerle gel inşallah...

amın cnm ınsallah bende bu cuma gıdıcem

İyi akşamlar arkadaşlar. Eşimle ilgili sorunları biliyorsunuz. Dün akşam çok saçma bir nedenden tek taraflı tartıştı benle..Bugün her şeyi annesine anlatmış şimdiye kadar ki tum tartismalarimizi...aradi annesi beni ama pekte yapıcı değildi. Sonuç boşanma kararı almış beyfendi. Çocukları istemiyormuş.
Her tartışmada boşanma konusunu açıyordu zaten ama bu sefer çok farklı. Hayırlısı olsun ins hakkımızda.
Sizden tek duam bebeklerimin sağlıkla doğması için dua etmeniz. Çünkü tutunacak dalım yok onlardan başka. .

2 ay korunma kararı aldım canım ben, bu ay ve nisanda korunup biraz kilo vereceğim inşallah, sonra mayısta bakacaz yine
Aaa olurmu hiç öyle şey hazır önünde engeller kalmamışken 2 ay korunmakta ne herşey 0 km olmuş bu fırsat bir daha geçmez hem verdiğin kiloları 2 kat geri alacaksın sen çalışmalara başladı bebis doğduktan sonra toptan rejim yaparsın bak ben hamileligimde 35 kilo aldım 45 olarak geri verdim :)

ahh canım yaa ilişkidede bulunmak istemıyordu hatrlıyorum sıkma canını en azından yolun basında belli etti niyetini ileride cok pişman olucak emınım

Allah allah benim bildigim hamilelik sendromu kadınlarda olur ben ne sorunun var bilmiyorum o konuyu kaçırdım demekki ama Rabbim hakkında hayırlı olanı versin eşinide ıslah etsin inşallah herşey yoluna girer

O çoktan yıkmış benim haberim yokmuş cnm. Amin ins bebeklerimi sağlıkla kucagima alırım.
Canım çok üzüldüm. Allah yardımcın olsun, umarım en kısa zamanda hatasından döner eşin ve bebekleriniz için şükreder. Canım bol bol dua et inan rahatlatır insanı, her şeyin hayırlısı olsun senin ve bebeklerin için.

Amin cnm ins. Rabbim eşimin şükürsüzlüğüne bakmaz ins. Bana bağışlar bebeklerimi ins

Dualarim seninle tatlim, Rabbim insallah bir an önce eşine de akıl fikir versin, yuvaniz dagilmasin kuzummm, bebislerinde sağlıkla huzurla gelsinler inşallah
İnşallah cnm artık konu ailelere yansıdı. Allah yardımcım olsun. Bebeklerimi korusun ins. Babam yarın gelip konuşacak ins vicdana gelir eşim. Babasız bırakmasın Allah kimseyi

İnşallah cnm artık konu ailelere yansıdı. Allah yardımcım olsun. Bebeklerimi korusun ins. Babam yarın gelip konuşacak ins vicdana gelir eşim. Babasız bırakmasın Allah kimseyi
Amin tatlimmm, hiç kolay değil babasız çocuk büyütmek Allahım YARDIMCINIZ olsun tatlılıkla cozulsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…