:))) canımsın... ama azıcık versem iyi olacak,bu ay korundum zaten bakalım önümüzdeki ay neler olurAaa olurmu hiç öyle şey hazır önünde engeller kalmamışken 2 ay korunmakta ne herşey 0 km olmuş bu fırsat bir daha geçmez hem verdiğin kiloları 2 kat geri alacaksın sen çalışmalara başladı bebis doğduktan sonra toptan rejim yaparsın bak ben hamileligimde 35 kilo aldım 45 olarak geri verdim :)
inşallah düzelsin tatlım söylemek isteyip söyleyemediğim çok şey var... bu eşinin sağlam silkelenmeye ihtiyacı var...ben olsam bi güzel döverdimİnşallah cnm. Babam son çare
Aklı başına gelir ama çok geç olur.. Son çarem babam. Babamın gelmesini bekliyorum yoksa aynı evde hiç konuşmadan nasıl yaşanır kabus gibi..inşallah düzelsin tatlım söylemek isteyip söyleyemediğim çok şey var... bu eşinin sağlam silkelenmeye ihtiyacı var...ben olsam bi güzel döverdimsenin için bol bol dua ediyorum
bebişlerini düşün ve rahat ol canım,ye yemeğini o bebiklerin ne suçu var..güçten düşersin..yapma kendine bunuAklı başına gelir ama çok geç olur.. Son çarem babam. Babamın gelmesini bekliyorum yoksa aynı evde hiç konuşmadan nasıl yaşanır kabus gibi..
Yemek yiyemiyorum
Ben böyleyim eşimle sorun olunca hayattan soğuyorum düzelene kadar ama bu defa durum daha ciddibebişlerini düşün ve rahat ol canım,ye yemeğini o bebiklerin ne suçu var..güçten düşersin..yapma kendine bunu
günaydın canım, nasılsın bugüngünaydın kızlarr
öksürük devam ettgı sürece iyi olamıcam sanırım öksürük cok kasıklarım agrıyo artıkgünaydın canım, nasılsın bugün
bi çözümü olmalı ama ne? bilemedik kaç gündüröksürük devam ettgı sürece iyi olamıcam sanırım öksürük cok kasıklarım agrıyo artık
aynenn cnm gögüs hastalıklarına gtcemm gtsem de mr cekemıcekler zaten elım kolum baglıbi çözümü olmalı ama ne? bilemedik kaç gündür
İyi akşamlar arkadaşlar. Eşimle ilgili sorunları biliyorsunuz. Dün akşam çok saçma bir nedenden tek taraflı tartıştı benle..Bugün her şeyi annesine anlatmış şimdiye kadar ki tum tartismalarimizi...aradi annesi beni ama pekte yapıcı değildi. Sonuç boşanma kararı almış beyfendi. Çocukları istemiyormuş.
Her tartışmada boşanma konusunu açıyordu zaten ama bu sefer çok farklı. Hayırlısı olsun ins hakkımızda.
Sizden tek duam bebeklerimin sağlıkla doğması için dua etmeniz. Çünkü tutunacak dalım yok onlardan başka. .
öksürmenin bebege zararı yoktur ınsallah en cok korkumda o kasıldıgı ıcın karnım öksürürken
bebişlerini düşün ve rahat ol canım,ye yemeğini o bebiklerin ne suçu var..güçten düşersin..yapma kendine bunu[/QUOTE
Al benden de o kadar tatlım.Valla konuya hakim değilim,bu adamın derdini anlamadım.Anlatmak istersen dinlerim.Belki birşeyler anlarız,bir çözüm düşünürüz.Ama monte minde söylediği gibi,sen bebişlerine dikkat et.Benim bir arkadaşım vardı,derdi ki Çocuk annenindir...O zaman anlamazdim,artık anlıyorum.Erkeklerin bu durumu anlamaları imkansız.Erkekler çocuk doğduktan sonra baba oluyor ama annelik kadının içinde hep var.Onların senin içinde olmasın da da vardır bir hayır,ben buna inanıyorum.Eşimle bizde takıştık biraz,ilaçlarını içmiyor biraz takmıyor bu durumu vesaire.Ben boşuna mı çekiyorum bu kafar eziyeti dedim,10 saattir hastanedeyim,çok mu meraklıyım adetliyken muayene olmaya sanki dedim,takıntı haline getiren sensin,tabii ki zorlukları olacak,bunlara eziyet demeyeceksin diyor,ne diyeyim.Onlar bambaşka bir pencereden bakıyor.Hakkında hayırlısı olsun birtanem.Babacığını bekle bakalım ne olacak.inşallah düzelsin tatlım söylemek isteyip söyleyemediğim çok şey var... bu eşinin sağlam silkelenmeye ihtiyacı var...ben olsam bi güzel döverdimsenin için bol bol dua ediyorum
bende öksürdgm sırada hemen koruma pozısyonuna gecıorm reflex olarak acayıp bi öksürük var bnde hayatımı zindana cevırdı doktorum böyle devam ederse gögüs hastalıklarına gt dedı ıstanbuldada en iyi ve kalıteli yer yedikule aradım 21 mart a randevu verdılerÖksürmenin bebeğe zararı olduğunu sanmıyorum ama sırt üstü veya ayakta deilde oturarak ve bacaklarını kendine doğru çekerek öksür yani boşta bulunarak deil doktorlar öyle diyor genelde.Bende öyle yapıyordum yatakta tutuyordu öksürük hemen oturup bacaklarımı kapatıyordum
İnşallah cnm dua ediyorum çünkü ne dil döktüm olmuyor. . Hakkımızda hayırlısı ins. Nasıl anlayacak hatasını bilmiyorumCanım bebeklerini Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin...Belki eşinde farklı bir süreçten geçiyordur ve hatasını anlar bununda çok örnekleri oldu çevremde Allah ona doğru yolu gösterir umarım.
bende öksürdgm sırada hemen koruma pozısyonuna gecıorm reflex olarak acayıp bi öksürük var bnde hayatımı zindana cevırdı doktorum böyle devam ederse gögüs hastalıklarına gt dedı ıstanbuldada en iyi ve kalıteli yer yedikule aradım 21 mart a randevu verdılero zamana dr geberrm zzaten ben
Ben de bilmiyorum cnm konuşmuyor çünkü anlatmıyor. O bi odada ben bi odada küsüz işte. . Ben konuşmaya çalışınca oda değiştiriyor.zeynepzumra cnm eşinin tam olarak sorunu ne anlamıs degılım neden böyle yaptgınada bır türlü anlayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?