Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

:))) canımsın... ama azıcık versem iyi olacak,bu ay korundum zaten bakalım önümüzdeki ay neler olur

inşallah düzelsin tatlım söylemek isteyip söyleyemediğim çok şey var... bu eşinin sağlam silkelenmeye ihtiyacı var...ben olsam bi güzel döverdim senin için bol bol dua ediyorum
Aklı başına gelir ama çok geç olur.. Son çarem babam. Babamın gelmesini bekliyorum yoksa aynı evde hiç konuşmadan nasıl yaşanır kabus gibi..
Yemek yiyemiyorum

Aklı başına gelir ama çok geç olur.. Son çarem babam. Babamın gelmesini bekliyorum yoksa aynı evde hiç konuşmadan nasıl yaşanır kabus gibi..
Yemek yiyemiyorum
bebişlerini düşün ve rahat ol canım,ye yemeğini o bebiklerin ne suçu var..güçten düşersin..yapma kendine bunu

öksürmenin bebege zararı yoktur ınsallah en cok korkumda o kasıldıgı ıcın karnım öksürürken

Canım bebeklerini Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin...Belki eşinde farklı bir süreçten geçiyordur ve hatasını anlar bununda çok örnekleri oldu çevremde Allah ona doğru yolu gösterir umarım.

öksürmenin bebege zararı yoktur ınsallah en cok korkumda o kasıldıgı ıcın karnım öksürürken

Öksürmenin bebeğe zararı olduğunu sanmıyorum ama sırt üstü veya ayakta deilde oturarak ve bacaklarını kendine doğru çekerek öksür yani boşta bulunarak deil doktorlar öyle diyor genelde.Bende öyle yapıyordum yatakta tutuyordu öksürük hemen oturup bacaklarımı kapatıyordum

bende öksürdgm sırada hemen koruma pozısyonuna gecıorm reflex olarak acayıp bi öksürük var bnde hayatımı zindana cevırdı doktorum böyle devam ederse gögüs hastalıklarına gt dedı ıstanbuldada en iyi ve kalıteli yer yedikule aradım 21 mart a randevu verdıler o zamana dr geberrm zzaten ben

İnşallah cnm dua ediyorum çünkü ne dil döktüm olmuyor. . Hakkımızda hayırlısı ins. Nasıl anlayacak hatasını bilmiyorum

zeynepzumra cnm eşinin tam olarak sorunu ne anlamıs degılım neden böyle yaptgınada bır türlü anlayamıyorum

Ay yok kız Allah korusun geçicek rahat ol ılık suya bal limon kat hamileyken vücutta bir hasar meydana gelse bebek hemen düzeltirmiş o problemi.Sen sadece fena üşüttün bence bebekte gayet iyidir onun derdi kendini oluşturmak sen kendini düşün sen iyi olursan o da iyi olucak çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…