Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

İnşallah cnm dua ediyorum çünkü ne dil döktüm olmuyor. . Hakkımızda hayırlısı ins. Nasıl anlayacak hatasını bilmiyorum

Bazen erkeklerde bebek sendromuna giriyormuş sen sakin olmaya çalış hele bi doğsunlar sizi dahada kenetlicekler geçici bir bunalım diye hissediyorum

Ben de bilmiyorum cnm konuşmuyor çünkü anlatmıyor. O bi odada ben bi odada küsüz işte. . Ben konuşmaya çalışınca oda değiştiriyor.
yemın edıyorum varya sırf kırılma dıye agzımı acmıorm o kocan olcagı bı bılsem neler ederım ona bırak muhattap olma o senın peşinden koşsun neyın bunalımına gırıosa hiç peşinden koşma kaçar erkekler böyleler anasına gtmıs anlatmıs herseyi anacı işte anası ana oolsa o birleştirir di sizi sen babanın evıne git dinlen orda babanda koca barısması için baskı yappmasın yoksa kendını bısey sanar zaten sanmaya basladıgı belli de sen kendını hiç üzmee ona muhac degılsın sımdı böyle yapıo ama ınsallah bebekler dogunca cok pişman olucak o o zamanda sen dönceksin sırtını

ahh ahh neler ıctım neler yedım gecmedı lanetsıca allahdan bebik iyimiş baktrdım korktum artık kukuşuma agrı grdi kasılıodu korktum gttım doktora baktı bebeik iyi dedi kalp sesini dinledık atıslarda normaldi cok şükür serum verdı vıtamın o ıyı geldı grip hala devam edıo aama şiddeti azaldı sadece öksürükle bas edemıorm suan ondan da kurtulsam rahatlıcam kocamda rahat nefes alck evın hanımı gbi her işe koşturuo üzerine üzülüoda hastayım dıye

Bazen erkeklerde bebek sendromuna giriyormuş sen sakin olmaya çalış hele bi doğsunlar sizi dahada kenetlicekler geçici bir bunalım diye hissediyorum
İnşallah öyledir ama durum ailelere gitti. Babam gelecek yarın. Bakalım inş işeyarar.

Babam ile farklı ildeyiz çalışıyorum o yüzden gidemem. Babam sessiz sakin bir adam o ne diyecek onu da bilmiyorum.
Oy oy zor imtihan.

derdii neymiş bu adamın ki buldu da bunuyo yaa bakk iki evin içinde yabancı olun gerekırse bır erkek bır kadına her zaman muhtac tır istedgı kadar konusmasın begenmıosa ceksın gtsın evden sen kendını sakın üzme siz üç kişisiniz o tek kişi nereye giderse gtsın erkeklıgınden utanması lazım hamıle karısına böyle muamele yaptgı için ay cok sinrlendim yemın le bnm kocam böyle yapcak alırım elime odunu allah ne verdıyse evin içinde dert neymiş görsün

Merak etme neler yaşayanlar var gebelikte bende neler atlattım bunda ama geçti.Vitamin eksik etme yeter doktor folik asiti bırak artık dedi ferro sanol verdi demir ilacı normalde 2 tane ama sen 1 tane sabah al yeter dedi

Merak etme neler yaşayanlar var gebelikte bende neler atlattım bunda ama geçti.Vitamin eksik etme yeter doktor folik asiti bırak artık dedi ferro sanol verdi demir ilacı normalde 2 tane ama sen 1 tane sabah al yeter dedi
bende folık asıt ıcıorm sımdı d.vit3 haftada bır alıorm 12 . haftaan snra bızde degıstrcez heps,ni farklı vıtamınlere gecıcez dedı

Ah ah içimden neler geçiyordu olmuyor işte şoktayım hala. . Zaten sen hiç bebekleri istemedin dedim
Zor geliyordu gün aşırı iliski. Alakası yok isim yoğundu ondan ben de istedim ama şimdi istemiyorum kendin gibi yetiştirirsin işte çocukları diyor. Benim neyim var ki diyorum duvar oluyor cevap yok. Dese Zeynep şöyle bir durum var. Konuşalım halledelim yok küsmek daha kolay. Babam da bişi demezse ya da derse de etki etmezse ayrılmak zorunda kalıcam

ben babanı dınleyecegını sanmıyorum maalesef anladgm kadarıyla karakterını sorumsuzun tekını belli orası onun anasıyla konuscaksın sen yılanın bası bence o

ben babanı dınleyecegını sanmıyorum maalesef anladgm kadarıyla karakterını sorumsuzun tekını belli orası onun anasıyla konuscaksın sen yılanın bası bence o
Annesi olmasın böyle şeyler barışın vs diyor bana ama oğluna sen bilirsin oğlum diyordur. Adım gibi eminim bundan.
Ben de son umut babam diyorum.

Annesi olmasın böyle şeyler barışın vs diyor bana ama oğluna sen bilirsin oğlum diyordur. Adım gibi eminim bundan.
Ben de son umut babam diyorum.
eger barısmazsanız ki insaşşalh barısırsınız üzülme sakın öyle adamdan bişey olmaz sen hamılesın bunu yapmaması gerekır hıc bir insan evladı yapmaz bunu cocuklarının annesıne

eger barısmazsanız ki insaşşalh barısırsınız üzülme sakın öyle adamdan bişey olmaz sen hamılesın bunu yapmaması gerekır hıc bir insan evladı yapmaz bunu cocuklarının annesıne
Yapıyor işte canım öfkesi sınırı çok inadı çok. Ne oldu anlatmıyor konuşmuyorda. En azından babam sorun ne derse söyler diye umut ediyorum.

Yapıyor işte canım öfkesi sınırı çok inadı çok. Ne oldu anlatmıyor konuşmuyorda. En azından babam sorun ne derse söyler diye umut ediyorum.
evet cnım belkıde ama sen yınede sıkmamaya calıs canını bı ugras bul kendıne evin içinde zaten yarın gelıcekmiş baban ne oldgu cıkcak meydana

evet cnım belkıde ama sen yınede sıkmamaya calıs canını bı ugras bul kendıne evin içinde zaten yarın gelıcekmiş baban ne oldgu cıkcak meydana
Elimde olsa o işte ben sıkıntıdan patlamak üzereyim evde. Bir an önce yarın olsun babam gelsin ins

Selam arkadaşlar ..

Perşembe gece 12 de çatlama iğnesi yaptım bugün saat 12 de ilk ilişki oldu
Catlatma iğnesinde eşimin haberi yok
Psikolojisi bozuluyor
Normalde gün aşırı 3 defa falan yaptigimiz oldu ama Catlatma iğnesi yapılınca eşim problem yaşıyor
Ve ilişki gerceklesmiyor
O nedenle ona yalan söylemek zorunda kaldım bu ay yumurta oluşmadı o nedenle catlatma yapmicam dedim
Inandı :)

Kendi de bu sabah uruloguna gitti durumu anlattı çok sık karşılaşılan bir durummus
Doktor normal demiş ve 5 mg lik bir ilaç vermiş o dönemler bunu kullan rahatlıkla ilişki gerçekleşir demiş

Ulac 210 tl henüz almadık
Zaten eşim bu ay çatlama iğnesi yok zannediyor

Ne olur dua edin inşallah bu ay hayırlısı ile bebeklerimiz bizimle olsun

Bu ay fsh ilk defa yüksek çıktı 9 du inşallah olumsuzluk olmaz

cnm Allah kolaylık versin sana.inşallah düzelir aranız.biz bir çocuk için uğraşırken o olan çocukları istemiyor.zor ama sabretmeye çalış imtihandayız çünkü unutma.eşin şu an kaybediyor.sen böyle hassas durumdayken böyle davranması Allahın verdiğini istemiyorum demesi hiç doğru değil.Alaha havale et işini.O en güzel şekilde halleder dua edeceğim cnm senin için.sen de bol dua et...

zeynepzumra arkadaşım Rabbim yar ve yardımcın olsun ..
Bebekler tedavi ile mi oldu bilmem ama
Bu zor zamanlarda eşinin seni böylesine üzmesi çok yanlış
Hemde bebekler bu kadar küçükken böyle davranması bosanmayi dusunebilmesi bile sorumsuzca , insanlık dışı
Inşallah maddi durumun iyidir ve ailen sana destek olur atlatirsin allahın izni ile insallah

canım eşinin tavrına üzüldüm. erkek milleti öküz işte... İnşallah en yakın zamanda hatasını anlar. bol bol dua edelim. rabbim seni ve bebişlerini korusun.

Amin ins arkadaşlar babamı bekliyorum.
İnsallah düzelir.
Şuan tek istediğim şey bebeklerim sağlıklı olsun beni birakmasinlar. . Dualarınızı beklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…