Allah yardımcın olsun. Eşinede akıl fikir versin. Bebişlerinede sağsalim kavuş inşallah .Amin ins arkadaşlar babamı bekliyorum.
İnsallah düzelir.
Şuan tek istediğim şey bebeklerim sağlıklı olsun beni birakmasinlar. . Dualarınızı beklerim
İnşallah cnm saolasin. Evet Rabbim ıslah etsin ins akıl fikir versin eşime.Allah yardımcın olsun. Eşinede akıl fikir versin. Bebişlerinede sağsalim kavuş inşallah .
öksürmenin bebege zararı yoktur ınsallah en cok korkumda o kasıldıgı ıcın karnım öksürürken
ınsallah cnm bende en çok öksürmekten korktum kasıklarıma rahmıme agrrı gırdı şiddetli dolu dolu öksürdüğüm için grıbım hala devam edıo şiddeti azaldı öksürüktende kurtlsamm rahat nefes alcm ınsallahCanim oksurmenin zarari yok kotu dusunme lutfen bebek sivi icerisinde o yuzden zarari olmaz. Bende 8 haftalikken falan fena hastalanmistim oksurmekten karnim midem agrimisti ama sukur bebek iyiydi. Zencefili de fazla olmamak sartiyla kullan bir sorun olmaz adet sokturucu ozelligi yogun kullanimda gecerli. Ben hala zencefilli seker atiyorum arada mide bulantisina da iyi geliyor. Ihlamur yap icine bal toz zencefil at ic insallah gecer bir an once. Ben ilacta kullanmal zorunda kalmistim ateslendigim icin insallah atlatirsin bir an once
ınsallah cnm bende en çok öksürmekten korktum kasıklarıma rahmıme agrrı gırdı şiddetli dolu dolu öksürdüğüm için grıbım hala devam edıo şiddeti azaldı öksürüktende kurtlsamm rahat nefes alcm ınsallah
aynenn öyle cnm doktora gttım cok şükür sorun yok dedı kalp atısınıda normaldi içim o zaman bıraz daha rahatladıCanim ilac kullanamadigimiz icin daha zor geciyor maalesefuzme kendini gececek sonucta bebek iyi olsun da biz katlaniriz napalim...
Aynen cnm etrafında eşime dur yapma yanlış yapıyorsun diyen kimse yok. Allah sonumuzu hayır etsin inşallah. Rabbim akıl fikir versinzeynepzumra canim icinde bulundugun durum cok zor yasadiklarini uzuntunu anlayabiliyorum. Esine soyleyecek cok sey var ama etrafindakiler esine sen haklisin sen dogrusun diyorsa esin o yuzden de hatalarinin farkina varamiyordur. Insallah en hayirlisi neyse o sekilde duzelir. Ama en onemlisi bebeklerin onlar icin guclu ol canim sen meslek sahibi bir insansin o yuzden cok guclu ol bebeklerini sev konus onlarla. Insallah bu zor surecte gececek zaman her seyin ilaci
Merhaba kızlarrr ben geldim,gerçi yokluğum pek hissedilmemiş ama olsun canınız sağolsun kardeşlerim benim.İyi akşamlar arkadaşlar. Eşimle ilgili sorunları biliyorsunuz. Dün akşam çok saçma bir nedenden tek taraflı tartıştı benle..Bugün her şeyi annesine anlatmış şimdiye kadar ki tum tartismalarimizi...aradi annesi beni ama pekte yapıcı değildi. Sonuç boşanma kararı almış beyfendi. Çocukları istemiyormuş.
Her tartışmada boşanma konusunu açıyordu zaten ama bu sefer çok farklı. Hayırlısı olsun ins hakkımızda.
Sizden tek duam bebeklerimin sağlıkla doğması için dua etmeniz. Çünkü tutunacak dalım yok onlardan başka. .
Ben de bilmiyorum cnm konuşmuyor çünkü anlatmıyor. O bi odada ben bi odada küsüz işte. . Ben konuşmaya çalışınca oda değiştiriyor.
Allah korusun bunu düşünme canım. Mevlam hakkınızda hayırlısını versin inşallah.Ah ah içimden neler geçiyordu olmuyor işte şoktayım hala. . Zaten sen hiç bebekleri istemedin dedim
Zor geliyordu gün aşırı iliski. Alakası yok isim yoğundu ondan ben de istedim ama şimdi istemiyorum kendin gibi yetiştirirsin işte çocukları diyor. Benim neyim var ki diyorum duvar oluyor cevap yok. Dese Zeynep şöyle bir durum var. Konuşalım halledelim yok küsmek daha kolay. Babam da bişi demezse ya da derse de etki etmezse ayrılmak zorunda kalıcam
cnm elma kabuğu çayı iç.içine de tarçın at.çok çok iyi geiyor öksürüğe...ınsallah cnm bende en çok öksürmekten korktum kasıklarıma rahmıme agrrı gırdı şiddetli dolu dolu öksürdüğüm için grıbım hala devam edıo şiddeti azaldı öksürüktende kurtlsamm rahat nefes alcm ınsallah
saol cnm denerım bı yarncnm elma kabuğu çayı iç.içine de tarçın at.çok çok iyi geiyor öksürüğe...
Ah bu erkekler ne kadar bencil oluyorlar, şimdi senin bir dediğini iki etmemesi gerekirken yaptığına bak, anneler yetiştirirken çok şımartıyorlar...İyi akşamlar arkadaşlar. Eşimle ilgili sorunları biliyorsunuz. Dün akşam çok saçma bir nedenden tek taraflı tartıştı benle..Bugün her şeyi annesine anlatmış şimdiye kadar ki tum tartismalarimizi...aradi annesi beni ama pekte yapıcı değildi. Sonuç boşanma kararı almış beyfendi. Çocukları istemiyormuş.
Her tartışmada boşanma konusunu açıyordu zaten ama bu sefer çok farklı. Hayırlısı olsun ins hakkımızda.
Sizden tek duam bebeklerimin sağlıkla doğması için dua etmeniz. Çünkü tutunacak dalım yok onlardan başka. .
Günaydın canım, mutlu pozitif bi hafta olur inşallah hepimize :)hu hu kimse yok mu?no_name_ , sekerpancari , gibigibiyim , G gulbil10 , moyaalitu , melisyasemen , brnh , EGE ASYA , vd...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?