Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

öksürmenin bebege zararı yoktur ınsallah en cok korkumda o kasıldıgı ıcın karnım öksürürken

Canim oksurmenin zarari yok kotu dusunme lutfen bebek sivi icerisinde o yuzden zarari olmaz. Bende 8 haftalikken falan fena hastalanmistim oksurmekten karnim midem agrimisti ama sukur bebek iyiydi. Zencefili de fazla olmamak sartiyla kullan bir sorun olmaz adet sokturucu ozelligi yogun kullanimda gecerli. Ben hala zencefilli seker atiyorum arada mide bulantisina da iyi geliyor. Ihlamur yap icine bal toz zencefil at ic insallah gecer bir an once. Ben ilacta kullanmal zorunda kalmistim ateslendigim icin insallah atlatirsin bir an once

ınsallah cnm bende en çok öksürmekten korktum kasıklarıma rahmıme agrrı gırdı şiddetli dolu dolu öksürdüğüm için grıbım hala devam edıo şiddeti azaldı öksürüktende kurtlsamm rahat nefes alcm ınsallah

Canim ilac kullanamadigimiz icin daha zor geciyor maalesef uzme kendini gececek sonucta bebek iyi olsun da biz katlaniriz napalim...

zeynepzumra canim icinde bulundugun durum cok zor yasadiklarini uzuntunu anlayabiliyorum. Esine soyleyecek cok sey var ama etrafindakiler esine sen haklisin sen dogrusun diyorsa esin o yuzden de hatalarinin farkina varamiyordur. Insallah en hayirlisi neyse o sekilde duzelir. Ama en onemlisi bebeklerin onlar icin guclu ol canim sen meslek sahibi bir insansin o yuzden cok guclu ol bebeklerini sev konus onlarla. Insallah bu zor surecte gececek zaman her seyin ilaci

Canim ilac kullanamadigimiz icin daha zor geciyor maalesef uzme kendini gececek sonucta bebek iyi olsun da biz katlaniriz napalim...
aynenn öyle cnm doktora gttım cok şükür sorun yok dedı kalp atısınıda normaldi içim o zaman bıraz daha rahatladı

Aynen cnm etrafında eşime dur yapma yanlış yapıyorsun diyen kimse yok. Allah sonumuzu hayır etsin inşallah. Rabbim akıl fikir versin

Merhaba kızlarrr ben geldim,gerçi yokluğum pek hissedilmemiş ama olsun canınız sağolsun kardeşlerim benim.
Hayatım nette bulabilirsin "kadeh duası" nı okumanı tavsiye ederim.İnşallah eşinle aranız düzelir de bebişlerinizi mutlulukla büyütürsen.Dış faktörlerin zararı size dokunamaz.Aslında eşinin yanlışları bunlar ama ne yaparsın biz kadınlar katlanıyoruz işte.Allah yar ve yardımcın olsun canım.

Ben de bilmiyorum cnm konuşmuyor çünkü anlatmıyor. O bi odada ben bi odada küsüz işte. . Ben konuşmaya çalışınca oda değiştiriyor.
zeynepzumra canım İkiz diye korkmuş olmasın bu adam.Neticede erkek milleti bencil ve kaprisli oluyorlar. Veya geçim sıkıntısı ihtimali olur mu diye filan.Hepsi geliyor aklıma bi saçmalık düşünmüş olabilir.

Allah korusun bunu düşünme canım. Mevlam hakkınızda hayırlısını versin inşallah.

cnm elma kabuğu çayı iç.içine de tarçın at.çok çok iyi geiyor öksürüğe...

Ah bu erkekler ne kadar bencil oluyorlar, şimdi senin bir dediğini iki etmemesi gerekirken yaptığına bak, anneler yetiştirirken çok şımartıyorlar...

günaydın arkadaşlar.... zeynepzumra tatlım şimdi okudum hatta merakla okudum derdi neymiş diye, hani baban gelmiştir de anlatmıştır diye umarak... Rabbim ıslah etsin.... senin de yüreğini ferahlatsın inşallah.... Rabbim elini üzerinizden çekmesin. içim çok buruldu ya, yazık diyebiliyorum sadece eşin için!!!! yazık!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…