canım ben bile hala inanamıyorum kardan bebişim olduğunaKızlarrrr kutulu kolili bol bantlı haftasonundan gergin bir pazartesiye geçiş yapmış bulunmaktayım.hayrolsun inşallah...
no_name_ canımcımmm hayırlısı olsun hakkında...engeller kalktı bakmışsın olmuşş bu ay ve sende aralık annesi olmuşsun..kim bilir :))
G gulbil10 yaaaa böyle güzel şey söylenmezmi hiç...opu olunmuş birde embriyo dondurulmuş üstelik...maşallah maşallah..çok sevindim valla
brnh canım biraz daha iyiymişsin...ne çektin yaaa...bu son olsun inşallah...göbüş oldumu..gere gere gezersin :))
@amayaa yavrummm nasılsınnnn
moyaalitu stres için ütümü en iyi yöntem bantla yapıştır yaz....
kafayı çizdim hafta sonu. bu arada kolun için geçmiş
tüm ismini yazamadıklarım selam olsun hepinize....
evet cnm sormaa baya cektımm mıde bulantısı grıp bogaz öksürük vs hepsi birbirine grdii kilo vermısım hatta cok şükür iyiim iki gündürKızlarrrr kutulu kolili bol bantlı haftasonundan gergin bir pazartesiye geçiş yapmış bulunmaktayım.hayrolsun inşallah...
no_name_ canımcımmm hayırlısı olsun hakkında...engeller kalktı bakmışsın olmuşş bu ay ve sende aralık annesi olmuşsun..kim bilir :))
G gulbil10 yaaaa böyle güzel şey söylenmezmi hiç...opu olunmuş birde embriyo dondurulmuş üstelik...maşallah maşallah..çok sevindim valla
brnh canım biraz daha iyiymişsin...ne çektin yaaa...bu son olsun inşallah...göbüş oldumu..gere gere gezersin :))
inşallahh canımm olsun tabii kardeş embriyolar kardeşler ikizlerrrrcanım ben bile hala inanamıyorum kardan bebişim olduğuna1-2 tane daha olursa transfer olur. darısı başına şekerim. inşalllah seninde kaliteli embriyoların olur.
rabbim sana profil resmindeki gibi sağlıklı sevimli ikiz bebiş versin inşallah canım.inşallahh canımm olsun tabii kardeş embriyolar kardeşler ikizlerrrr
aminnn aminnn
Kızlarrrr kutulu kolili bol bantlı haftasonundan gergin bir pazartesiye geçiş yapmış bulunmaktayım.hayrolsun inşallah...
maşallah maşallahhh inşallah daha iyi olacaksın şu öksürük tamamen geçerse...evet cnm sormaa baya cektımm mıde bulantısı grıp bogaz öksürük vs hepsi birbirine grdii kilo vermısım hatta cok şükür iyiim iki gündür
O en son hastayım üşütmüşüm yazmıştı benim de aklımda merak ediyorum.@mavera49 nerelerde? epeydir yok.
eveeeetttt evrene olumlu ikiz mesajlar yolluyorum...umarım ters tepmez hani ortada biri bile yokken...rabbim sana profil resmindeki gibi sağlıklı sevimli ikiz bebiş versin inşallah canım.
taşınma nisan ayının ilk haftası hayırlısı ile...trakyaya Kırklareline gidiyoruz inşallahhh...evet kesinlikle uzun bir aradan sonra yeniden evli olmaya alışıcakmıyım bakalım..bayağı bayağı bekar gibiyimdeTaşınma ne zaman canım ve nereye ?
Kolay gelsin zor iş ama eşinle beraber yaşamak için değer yani :)
bugun cok ta ıyıyım cnm tıkanıklıgımıda atarsam rahatlıcam baş agrısı cekmezdm hiç basım agrıo kac gundur maalesef tam 11 gun oldu yatıyorm artık yatak manyagı oldum sayılır allahtan iştahım acık yemek yıyebılıyorum yoksa perişan olurdum cok çöktüm yani suratım kırmızı pul pul oldu pecetyle agzımı burnumu silmekten pütr pütr oldumaşallah maşallahhh inşallah daha iyi olacaksın şu öksürük tamamen geçerse...
hiç belli olmaz benimde düne kadar ortada embriyo yoktu. seninde bakarsın üçüz bile olur. yeterki rabbim ol desin canım.eveeeetttt evrene olumlu ikiz mesajlar yolluyorum...umarım ters tepmez hani ortada biri bile yokken...
yani hayaller van persie hayatlar tam tersi olmasında
afiyet olsun ye canım yarasın şifa olsun sanada bebişinede...ilaç kullanamadığından zor atlattın..ama atlattın inşallah...az kaldı...doya doya yer içersin bundan sonra..can boğazdan geliyor valla...vazelin sür az az pütürlü yerlere acımasın...bugun cok ta ıyıyım cnm tıkanıklıgımıda atarsam rahatlıcam baş agrısı cekmezdm hiç basım agrıo kac gundur maalesef tam 11 gun oldu yatıyorm artık yatak manyagı oldum sayılır allahtan iştahım acık yemek yıyebılıyorum yoksa perişan olurdum cok çöktüm yani suratım kırmızı pul pul oldu pecetyle agzımı burnumu silmekten pütr pütr oldu
Güzel günler sizi bekliyo bence :)taşınma nisan ayının ilk haftası hayırlısı ile...trakyaya Kırklareline gidiyoruz inşallahhh...evet kesinlikle uzun bir aradan sonra yeniden evli olmaya alışıcakmıyım bakalım..bayağı bayağı bekar gibiyimde
ahahahaha durr durrrr....Allah hayırlısını versinde sende gördün yaa pek üçüz taşıyacak kalıp yok bende...üçüzü olan bir anne gördümde maşallah bayağı boylu posluydu..hiç belli olmaz benimde düne kadar ortada embriyo yoktu. seninde bakarsın üçüz bile olur. yeterki rabbim ol desin canım.
bnm yüzüm cok hassas cnm herkese ıyı gelen krem bende ters tepebılıyor yüzüme yıllardır badem sütü nden baska bısey sürmüorum bitmişti esıme aldırdım sürdüm biraz aklıma geldıkce sürerim iyi gelir inşafiyet olsun ye canım yarasın şifa olsun sanada bebişinede...ilaç kullanamadığından zor atlattın..ama atlattın inşallah...az kaldı...doya doya yer içersin bundan sonra..can boğazdan geliyor valla...vazelin sür az az pütürlü yerlere acımasın...
zaten amacım o da..istanbul :)) bakalım toparlanmam haziran ı bulur gibi...maddi manevi...bakalım bizde macera çokkk :))Güzel günler sizi bekliyo bence :)
İstanbula doktora da gelebilirsin yakın yani, hayırlısı olsun her şeyin canım :)
hassas ise evet sen bildiğinden vazgeçme...gelir gelir...bebişle bu ağır grip seni halsiz bıraksada toparlanırsın inşallah eşininde desteğiyle :))bnm yüzüm cok hassas cnm herkese ıyı gelen krem bende ters tepebılıyor yüzüme yıllardır badem sütü nden baska bısey sürmüorum bitmişti esıme aldırdım sürdüm biraz aklıma geldıkce sürerim iyi gelir inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?