Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

canım ben bile hala inanamıyorum kardan bebişim olduğuna 1-2 tane daha olursa transfer olur. darısı başına şekerim. inşalllah seninde kaliteli embriyoların olur.

evet cnm sormaa baya cektımm mıde bulantısı grıp bogaz öksürük vs hepsi birbirine grdii kilo vermısım hatta cok şükür iyiim iki gündür

Taşınma ne zaman canım ve nereye ?
Kolay gelsin zor iş ama eşinle beraber yaşamak için değer yani :)

evet cnm sormaa baya cektımm mıde bulantısı grıp bogaz öksürük vs hepsi birbirine grdii kilo vermısım hatta cok şükür iyiim iki gündür
maşallah maşallahhh inşallah daha iyi olacaksın şu öksürük tamamen geçerse...

rabbim sana profil resmindeki gibi sağlıklı sevimli ikiz bebiş versin inşallah canım.
eveeeetttt evrene olumlu ikiz mesajlar yolluyorum...umarım ters tepmez hani ortada biri bile yokken...
yani hayaller van persie hayatlar tam tersi olmasında aminnnn inşallah isteyen cümlemizeeee

Taşınma ne zaman canım ve nereye ?
Kolay gelsin zor iş ama eşinle beraber yaşamak için değer yani :)
taşınma nisan ayının ilk haftası hayırlısı ile...trakyaya Kırklareline gidiyoruz inşallahhh...evet kesinlikle uzun bir aradan sonra yeniden evli olmaya alışıcakmıyım bakalım..bayağı bayağı bekar gibiyimde

maşallah maşallahhh inşallah daha iyi olacaksın şu öksürük tamamen geçerse...
bugun cok ta ıyıyım cnm tıkanıklıgımıda atarsam rahatlıcam baş agrısı cekmezdm hiç basım agrıo kac gundur maalesef tam 11 gun oldu yatıyorm artık yatak manyagı oldum sayılır allahtan iştahım acık yemek yıyebılıyorum yoksa perişan olurdum cok çöktüm yani suratım kırmızı pul pul oldu pecetyle agzımı burnumu silmekten pütr pütr oldu

eveeeetttt evrene olumlu ikiz mesajlar yolluyorum...umarım ters tepmez hani ortada biri bile yokken...
yani hayaller van persie hayatlar tam tersi olmasında
hiç belli olmaz benimde düne kadar ortada embriyo yoktu. seninde bakarsın üçüz bile olur. yeterki rabbim ol desin canım.

afiyet olsun ye canım yarasın şifa olsun sanada bebişinede...ilaç kullanamadığından zor atlattın..ama atlattın inşallah...az kaldı...doya doya yer içersin bundan sonra..can boğazdan geliyor valla...vazelin sür az az pütürlü yerlere acımasın...

Güzel günler sizi bekliyo bence :)
İstanbula doktora da gelebilirsin yakın yani, hayırlısı olsun her şeyin canım :)

hiç belli olmaz benimde düne kadar ortada embriyo yoktu. seninde bakarsın üçüz bile olur. yeterki rabbim ol desin canım.
ahahahaha durr durrrr....Allah hayırlısını versinde sende gördün yaa pek üçüz taşıyacak kalıp yok bende...üçüzü olan bir anne gördümde maşallah bayağı boylu posluydu..
ikize fitimm Allah biliyor ya ilk başta hep tek çocuk isterdim..sonra baktım insan yaş aldıkça fikirleri değişiyor ve de kardeş çok önemli..bu seferde olmadığını öğrenince iki iki istemeye başladım...Allah hayırlısını versin..inşallah annelik vardır kaderimizde...hayırlı evlat vardır...

bnm yüzüm cok hassas cnm herkese ıyı gelen krem bende ters tepebılıyor yüzüme yıllardır badem sütü nden baska bısey sürmüorum bitmişti esıme aldırdım sürdüm biraz aklıma geldıkce sürerim iyi gelir inş

hassas ise evet sen bildiğinden vazgeçme...gelir gelir...bebişle bu ağır grip seni halsiz bıraksada toparlanırsın inşallah eşininde desteğiyle :))

zeynepzumra cancağızım ne desem ne söylesem boş....Allah eşini ıslah etsin ıslah etsinki doğru yolu önünü görebilsin...umarım düzelmiştir bişeyler..yazmamışsın çünkü baban geldi mi gelmedimi...Allah hakkınızda en hayırlısı neyse onu versin...dua edicem senin için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…