Erken bitirdim bugün mesaiyi.. Ben de çok meraktayim @zeynepzumrayi umarım her şey yoluna girmiştir tatlimzeynepzumra cancağızım ne desem ne söylesem boş....Allah eşini ıslah etsin ıslah etsinki doğru yolu önünü görebilsin...umarım düzelmiştir bişeyler..yazmamışsın çünkü baban geldi mi gelmedimi...Allah hakkınızda en hayırlısı neyse onu versin...dua edicem senin için..
çok iyi olmuş canımm...ohhh...senin belli mi iş durumları...bulabildinmi yerine birini ....Erken bitirdim bugün mesaiyi.. Ben de çok meraktayim @zeynepzumrayi umarım her şey yoluna girmiştir tatlim
Yok cnm nerde, 2 ay izin yap geri gel diyorlarçok iyi olmuş canımm...ohhh...senin belli mi iş durumları...bulabildinmi yerine birini ....
ınsallah cnm zaten eşimde olmasa ölmüşüm yani saolsun nazımı niyazımı herseyımı of demeden cektı en ıyısını yapmaya calıstı onun sayesınde daha ıyıyımhassas ise evet sen bildiğinden vazgeçme...gelir gelir...bebişle bu ağır grip seni halsiz bıraksada toparlanırsın inşallah eşininde desteğiyle :))
hadi yaaaaSon 3-4 gün kızlar, patron çıkış vermiyor 2 ay izin yap don diyor, kurtulmak için iyi tmm bakarız. Konusuruz falN dedim artık... Oldukça bunaldim. Bugün de geç gittim, 5 gibi de çıktım eve geciyorum
aman aman maşallahh Allah daim etsin kuzucummınsallah cnm zaten eşimde olmasa ölmüşüm yani saolsun nazımı niyazımı herseyımı of demeden cektı en ıyısını yapmaya calıstı onun sayesınde daha ıyıyım
amın cnm amınnnaman aman maşallahh Allah daim etsin kuzucumm
Sonuç hemen alınıyormu pekiyok canım ya bi ağrısı yok,sadece ilacı verirken regl acısı gibi bi acı yaşıyorsun... o kadar
Canım sende hsg çektirmiştin aynı gün aldın mı sonucu? Yoksa daha sonra mı alınıyoramın cnm amınnn
hemen almıstımCanım sende hsg çektirmiştin aynı gün aldın mı sonucu? Yoksa daha sonra mı alınıyor
saol cnm cok şükür iyiyimm öksürügüm azaldı şiddetide azaldı hafta sonuna kadr tahmın edıorm gripde öksürükde tamamen keıslır ınsGünaydın arkadaşlar,sekerpancari tatlım yorulmuşsun, yine de yeni bir yere taşınmak çok heyecan verici bence
brnh iyi olmana sevindim, kızımda çok öksürüyordu akşam cevizin içindeki kabuklarından kaynattım 5 dk içimi de güzel iyi geldi, hatmi çiçeği de içirmiştim tavsiye ederim.
atlatmana sevindim, öksürük 3 hafta da geçiyor zaten bernacımsaol cnm cok şükür iyiyimm öksürügüm azaldı şiddetide azaldı hafta sonuna kadr tahmın edıorm gripde öksürükde tamamen keıslır ıns
Ben de merak ediyorum Allah bebeklere sağlık anneye huzur versin inşallahzeynepzumra canım merak ediyoruz seni..umarım iyisindir sende bebeklerde...durumlar düzelmiştir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?