Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Erken bitirdim bugün mesaiyi.. Ben de çok meraktayim @zeynepzumrayi umarım her şey yoluna girmiştir tatlim

Son 3-4 gün kızlar, patron çıkış vermiyor 2 ay izin yap don diyor, kurtulmak için iyi tmm bakarız. Konusuruz falN dedim artık... Oldukça bunaldim. Bugün de geç gittim, 5 gibi de çıktım eve geciyorum

hassas ise evet sen bildiğinden vazgeçme...gelir gelir...bebişle bu ağır grip seni halsiz bıraksada toparlanırsın inşallah eşininde desteğiyle :))
ınsallah cnm zaten eşimde olmasa ölmüşüm yani saolsun nazımı niyazımı herseyımı of demeden cektı en ıyısını yapmaya calıstı onun sayesınde daha ıyıyım

Son 3-4 gün kızlar, patron çıkış vermiyor 2 ay izin yap don diyor, kurtulmak için iyi tmm bakarız. Konusuruz falN dedim artık... Oldukça bunaldim. Bugün de geç gittim, 5 gibi de çıktım eve geciyorum
hadi yaaaakesinkes seni bırakmak senden vazgeçmek istemiyorlar deme ki...offf bu da gerer insanı...inşallah allah gönlüne göre verir...

Günaydın arkadaşlar, sekerpancari tatlım yorulmuşsun, yine de yeni bir yere taşınmak çok heyecan verici bence
brnh iyi olmana sevindim, kızımda çok öksürüyordu akşam cevizin içindeki kabuklarından kaynattım 5 dk içimi de güzel iyi geldi, hatmi çiçeği de içirmiştim tavsiye ederim.

Günaydınnn canlarımmmm
öncelikleee Dünya Emekçi Kadınlar Günümüz Kutlu ve de mutlu olsun...Temsili değil esaslı kutlayacağımız günler olsun dilerim ki...... öpüyorum herbirinizi en kocamanından
fshe2 canımm bende hem heyecanlı hemde korkuyorum inan...değişik bir deneyim benim için...malum bir yaştan sonra çevre edinmek oldukça zor...hiç yakınımız yok o taraflarda o yüzden çekiniyorum biraz...birde işte annemden falan ayrılmak...babamın vefatından sonra annemle birbirimize yoldaş olduk...bazen hissettğim benim onun annesi olduğumm...amann neyse böyle işte..duygusala bağlamıym şimdi...

saol cnm cok şükür iyiyimm öksürügüm azaldı şiddetide azaldı hafta sonuna kadr tahmın edıorm gripde öksürükde tamamen keıslır ıns

saol cnm cok şükür iyiyimm öksürügüm azaldı şiddetide azaldı hafta sonuna kadr tahmın edıorm gripde öksürükde tamamen keıslır ıns
atlatmana sevindim, öksürük 3 hafta da geçiyor zaten bernacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…