12 gun oldu valla cnm bugun artık anca kendıme geldım cok şşükür öksürdükce kasıklarım agrımasa bu kdr korkmazdımm bebikten korktum en cok kasıklarım hıc agrımadgı kadr agrıdı rahmın içi agrıdı bide onları cektımatlatmana sevindim, öksürük 3 hafta da geçiyor zaten bernacım
geçmiş olsun canım zor atlattın12 gun oldu valla cnm bugun artık anca kendıme geldım cok şşükür öksürdükce kasıklarım agrımasa bu kdr korkmazdımm bebikten korktum en cok kasıklarım hıc agrımadgı kadr agrıdı rahmın içi agrıdı bide onları cektım
evet cnm cok şükürr cok zor atlattım hmde bu arada senın cınsıyet bellı oldumugeçmiş olsun canım zor atlattın
kıza benziyor dedi dayanamayıp bikaç parça alışveriş yaptık ama net değil yarında ikilinin sonucu çıkacak inşallah sorun çıkmaz sen ne yaptınevet cnm cok şükürr cok zor atlattım hmde bu arada senın cınsıyet bellı oldumu
ikili test ıcın bu cuma gıdıcem ben ınsallah ama henuz erken heralde bana tahmınde bulunmazlarkıza benziyor dedi dayanamayıp bikaç parça alışveriş yaptık ama net değil yarında ikilinin sonucu çıkacak inşallah sorun çıkmaz sen ne yaptın
12.haftadan sonra diyorlar bazı dr lar kesenin şekline göre yorumluyormuş cinsiyeti ama 14-15. haftadan sonra netleşir diye düşünüyorumikili test ıcın bu cuma gıdıcem ben ınsallah ama henuz erken heralde bana tahmınde bulunmazlar
heralde bana daha cok erken 10+4 üz bugun ıkılı teslerın sonucuna vs 12 haftaya yyakın tekrar doktora gıderm ama bızım sonuc 3 gunde cıkarmıs12.haftadan sonra diyorlar bazı dr lar kesenin şekline göre yorumluyormuş cinsiyeti ama 14-15. haftadan sonra netleşir diye düşünüyorum
heralde bana daha cok erken 10+4 üz bugun ıkılı teslerın sonucuna vs 12 haftaya yyakın tekrar doktora gıderm ama bızım sonuc 3 gunde cıkarmıs[/QUOT
ne güzel 3 günde çıkması ben 1 haftadır bekliyorum
elbet hatasını anlıcak canım merak etme ufak caplı bır bunalım gecırıyor heralde ama zamanlaması ve yansıttgı kişi yanlıs umarım duzelır kasık agrısı da normal bu aralar bendede cok yogun oluo hatta hıc olmadgı kadar rahmın ıcındede agrı oldugu oluo bu aylarda normalmıs öle agrın oldugu zaman dırek yat dınlen hatta ben ayaklarımı da havaya dıkıyorum ıyı gelıyoTek tek hatırlayan herkese teşekkür ederim. Ben iyiyim 3 gündür kasık ağrım var ama ins bebekler iyidir. Babam gelmişti eşimle konuştu akşam ne derse evet baba haklısın baba demiş. Babam hiç kendini yorma kızım da torunlarımda başımın tacı sen ister iste ister isteme demiş. İşte baya konuşmuşlar ama eşim bana bir şey demedi hala kırgınım gerekmedikçe konuşmuyorum.
Canım ya seni çok iyi anlıyorum, Allah sana sabır eşine de akıl fikir ihsan eylesin...Tek tek hatırlayan herkese teşekkür ederim. Ben iyiyim 3 gündür kasık ağrım var ama ins bebekler iyidir. Babam gelmişti eşimle konuştu akşam ne derse evet baba haklısın baba demiş. Babam hiç kendini yorma kızım da torunlarımda başımın tacı sen ister iste ister isteme demiş. İşte baya konuşmuşlar ama eşim bana bir şey demedi hala kırgınım gerekmedikçe konuşmuyorum.
İnşallah cnm.elbet hatasını anlıcak canım merak etme ufak caplı bır bunalım gecırıyor heralde ama zamanlaması ve yansıttgı kişi yanlıs umarım duzelır kasık agrısı da normal bu aralar bendede cok yogun oluo hatta hıc olmadgı kadar rahmın ıcındede agrı oldugu oluo bu aylarda normalmıs öle agrın oldugu zaman dırek yat dınlen hatta ben ayaklarımı da havaya dıkıyorum ıyı gelıyo
evet cnm bendede oluyo 3. aya grdgımız ıcın normalmıs bu agrılar bu aylarda ve son aylarda oluyomus o yuzden korkmaa yastık ıyı düşünmüşsün iyi olur agır bısey kaldrma stres yapmaa bıyerede uzanmaaİnşallah cnm.
Ben de yastık koydum ayaklarımın altına çok şükür biraz geçti ama akşamları oluyor en cok
Amin cnm Allah razı olsun. Adam olacak ama ben görür müyüm bilmiyorum.Canım ya seni çok iyi anlıyorum, Allah sana sabır eşine de akıl fikir ihsan eylesin...
oyyyy kuzuuum ben de çok özledim seni ve hepinizi, işyerinde son günler hatta son 2 gün artık 10 unda ayrılacağım dedim işleri toparlıyorum başım kalabalık oluyor genelde, giremiyorum pekk, ama 2 gün sonra sizinim artık, hiç çıkmam buralardan :) sen nasılsın bebişim, daha iyi olduğunu okudum, geçecek inşallah, az kaldı, öksürükler, ağrılar hep geçecek
merak ettik tatlım tabi ya, inşallah düzelsin de üzmesin seni artık eşinTek tek hatırlayan herkese teşekkür ederim. Ben iyiyim 3 gündür kasık ağrım var ama ins bebekler iyidir. Babam gelmişti eşimle konuştu akşam ne derse evet baba haklısın baba demiş. Babam hiç kendini yorma kızım da torunlarımda başımın tacı sen ister iste ister isteme demiş. İşte baya konuşmuşlar ama eşim bana bir şey demedi hala kırgınım gerekmedikçe konuşmuyorum.
cok şükürr gectı sayılır cnm rahatladım artıkkoyyyy kuzuuum ben de çok özledim seni ve hepinizi, işyerinde son günler hatta son 2 gün artık 10 unda ayrılacağım dedim işleri toparlıyorum başım kalabalık oluyor genelde, giremiyorum pekk, ama 2 gün sonra sizinim artık, hiç çıkmam buralardan :) sen nasılsın bebişim, daha iyi olduğunu okudum, geçecek inşallah, az kaldı, öksürükler, ağrılar hep geçecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?