Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

reglim geldi bugün kızlar, yahu ne düzenliymiş arkadaş ameliyat oldum düzenin aksar değişir dediler, doktor bile değişmesi normal günlerinin dedi, benim ki maşallah saat gibi, gününde geldi yine, yuh diyorum ben bu regle

inşallah tatlım evet kurtuluyorum Allahın izni ile yeter artık azıcık tedavime yönleneyim, kafamı rahatlatayım, bi stres atayım, evden de çalışacağım zaten, sıkılmayacağımı düşünüyorum

Maşallah sana :) Sırrı ne acep bu işin? Farkındalık mı?

aynenn sıkılmazsın havalarda cok guzel nısan ayında asılaman kesın tutar cunku senın tarla zaten saglamdı döllenme gerceklesıyor sende kolayca cok şükür son takılmacadanda kurtuldugun ıcın herseyın daha guzel olcgnı dusunuyorum kesınlkle asılaman tutcakk berna dedı dıceksın

inşallah tatlım, aslında keşke aşılamaya gerek kalmadan bu ay tutsa

EGE ASYA ..........................................................................................................hamiş
Y yapayalniz1 ...........................................................................................................hamiş
E emebe ..............................................................................................................hamiş
zeynepzumra ........................................................................................................hamiş
brnh ..................................................................................................................... hamiş

Sonbaharrr01 .........................................................................................................25.02.2016
A arkadasimes ............................................................................................................25.02.2016
amayaa ................................................................................................................... 27.02.2016
gibigibiyim ..............................................................................................................27.02.2016
asli5361 ...................................................................................................................28.02.2016
melisyasemen ..................... ...................................................................................28.02.2016
Gobe ..................................... ..................................................................................02.03.2016
sibel15 ..................................................................................................................... 02.03.2016
3 34ebrari34 ............................................................................................................... 04.03.2016
@mavera49................................................................................................................. 09.03.2016
semizotu_ ................................................................................................................16.03.2016
EfervesaN .................................................................................................................16.03.2016
fshe2 ........................................................................................................................25.03.2016
toprak-35 ...............................................................................................................19.03.2016
N nilperi16 ................................................................................................................?????????????
R rozbin ........................................ ......................................................................... ?????????????
computertchr ........................................................................................................?????????????
yakamoz007 ......................................................................................................... ?????????????
G gulbil10 .................................................................................................................. TEDAVİ SÜRECİNDE
moyaalitu ............................................................................................................... TEDAVİ SÜRECİNDE
no_name_ ............................................................................................TEDAVİ SÜRECİNDE
N nisanok ................................................................................................................. REGL BEKLİYOR
sekerpancari ..........................................................................................................kafasını dinliyor...(en azından bir süre)

kızlarrr listenin son hali buydu...ne var ne yok, dökülsün herkes, bahar geldi, herkes kaçıştı, haydi toplaşınızzzz

inşallah tatlım, aslında keşke aşılamaya gerek kalmadan bu ay tutsa
İnşallah canım ya aşılama da zaten biraz ilaç takviyesi, rahmi ve spermi yıkayıp içine gönderiyorlar pek bişey yapmıyorlar... Eşime seni anlatıyorum bak diyorum eşinin spermleri normal olduğu halde kürlerle takviye edip değerlerini yükseltmişler, benim şansımı artıracaksın diyorum anlatamıyorum. Spermiyogram 16,6 M/ml doktor sınırda demişti, gerçi bizimki materyalin bir kısmının döküldüğünü söylemişti o gün..

devam ediyorum canım yaa, bizimki de ml 51 milyon, dr gayet iyi dedi ama bu spermle yumilere hiç güven olmaz bi gün iyi bi gün hoop kötü olabiliyorlar, şu işi tamamlayana kadar en azından en iyi seviyeye ulaşsınlar derdindeyim..çocuk istiyorsa katlanacak, vallahi gıkını çıkaramıyor, bu sabah ben biraz halsiz gibiydim benden önce kalkmış keçiboynuzunu kaynatmış bile eşleri başıboş bırakmayacan, gözüm hep üstünde, bilir o

ayrıca bu iyi günleri, eşim de farkında bi ara 1 şişe çakşır kökü suyu içti, o zaman eve bile girmek istemiyordu çakşır içecek diye, şu an mutlu yani

Ay ne güzel ya keske benimde düzenli olsa, Ben de 22 yıldır hiç bi kerecik düzen hatırlamıyorum, doğum kontrol hapı kullandığım zamanlar hariç. Nazar değmesin sana.
inşallah bundan sonraki regllerin düzenli olur tatlım, aslında gününde gelmesi büyük kolaylık, tatil programı ve diğer şeylerde oldukça faydalı oluyor, hiç şaşırtmaz sağolsun aminn canım çook saol

Kaç gündür takip edemiyorum. Montecim işten ayriliyomussun hayırlı olsun. İş yerinde artık siteyi engellemeler sanırım ordan göremiyorum, telefondan da çok zor oluyo takip etmek. Regl tarihlerimizi yazmışsınız, subatin 21 inde oldum, martin maçında olurum bilmiyorum, daha doğrusu olur muyum onu da bilmiyorum.

teşekkür ederim tatlım, biraz kafa dinlemek, kilo vermek ve bebişe odaklanmak istiyorum, listemizi yeniden yayınladım takip edelim birbirimizi diye... adet günü belli olmayınca haklısın, bilemiyor insan ne zaman geleceğini... ovulasyonu yakalayabiliyor musun bari?

brnh canım bi iş kilitlediler onunla uğraştım yazamadım göğüslerim çok büyüdü sol göğsüm normalde biraz daha büyüktü aynen devam yani özel hastanede yaptırdım ikili testi ama onlarda dışarı gönderiyorlar o yüzden uzadı sanırm

aslında BAT tahmini oluyor bizde SAT lar daha kesin sonuç :)

Ovulasyonu da bilmiyorum canım, bu ay denemeler yaptık ama son 3 gündür eşime de sinirlendim, kaçırmış olabilirim ovulasyonu. Bu kocalar neden bizim sinirlerimizi bozuyolar, o kadar söylüyorum beni sinirlendirme biraz daha dikkat et, strese sokma beni diye ama yok beni sinir edicek bişeyler buluyo hep.
Sonra da bana çörek otu, incir falan alıyo, beni sinir ettikten sonra kürler ne işe yarayacaksa artık.. of of

ah be canım sen daha alışamadın mı eşe sinir olmamaya... boşvereceksin onları, başlıbaşına stres kaynağı zaten hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…