aynenn cnm ondnn uzamıstır bnmde sag gögssum daha buyukbrnh canım bi iş kilitlediler onunla uğraştım yazamadım göğüslerim çok büyüdü sol göğsüm normalde biraz daha büyüktü aynen devam yani özel hastanede yaptırdım ikili testi ama onlarda dışarı gönderiyorlar o yüzden uzadı sanırm
ama bu ay nasıl tutcak ılk yazmıssın öle bısey yazamamıstım yorgundum bu ay koruma vermedımı nasıl olckinşallah tatlım, aslında keşke aşılamaya gerek kalmadan bu ay tutsa
yok canım bu ay koruma vermedi, geçen ay koruma vermişti... korundum zaten hep kanamalı geçti ameliyattan dolayı..martta koruma vermedi, nisanda aşılama olacak, ben korunayım kilo vereyim diyordum ama madem 1 ay sonra aşılama olacak,değerlendireyim bu ayı dedimama bu ay nasıl tutcak ılk yazmıssın öle bısey yazamamıstım yorgundum bu ay koruma vermedımı nasıl olck
ben bu ay koruma olck sanmıstım öyleyse ınsallah gerek kalmazyok canım bu ay koruma vermedi, geçen ay koruma vermişti... korundum zaten hep kanamalı geçti ameliyattan dolayı..martta koruma vermedi, nisanda aşılama olacak, ben korunayım kilo vereyim diyordum ama madem 1 ay sonra aşılama olacak,değerlendireyim bu ayı dedim
inşallah tatlım, ameliyattan sonra regle kadar korundum, martta korunma yok, tutsa da uğraşmasam bari aşılama falanben bu ay koruma olck sanmıstım öyleyse ınsallah gerek kalmaz
hem iştende ayrılcksn tam zamanı aşılama dönmndede en önmlı sey stres dıolar ben bakmıstım genelde işten ayrılıp yaptran da coktuinşallah tatlım, ameliyattan sonra regle kadar korundum, martta korunma yok, tutsa da uğraşmasam bari aşılama falan
evet canım rahat bi dönemde olacak, kısmet artık...hem iştende ayrılcksn tam zamanı aşılama dönmndede en önmlı sey stres dıolar ben bakmıstım genelde işten ayrılıp yaptran da coktu
aynenn cnm nasıp kısmetevet canım rahat bi dönemde olacak, kısmet artık...
hehehe düzeltelim listede tatlım, amayaa ben aşılama olacam haberin var mı..dr bu ay da dene önümüzdeki ay aşılama yapalım dedi.... tutma şansı çok düşük biliyorum ama, süreci yavaş yavaş işletip ilerliyoruz...TÜM KADINLAR EMEKÇİDİR.....
dünya emekçi kadınlar günümüz kutlu olsun tatlışlarımmm
no_name_ tatlım ben 27 şubatta olmalıymışım 26 şubatta oldum, 25 martta gelir benim ki
senin ki gibi şaşmayan cinsinden... bi heyecan yaşat beeee
sanki bu ay gelecek artık bu bebiş, miyom da gitti, rahim temiz..inşallah gelsin de annesine şu hormon ilaçlarını aldırmasınaynenn cnm nasıp kısmet
ınsallah cnm gelır bat ne zmnsanki bu ay gelecek artık bu bebiş, miyom da gitti, rahim temiz..inşallah gelsin de annesine şu hormon ilaçlarını aldırmasın
Selam kızlar nasılsınız?EGE ASYA ..........................................................................................................hamiş
Y yapayalniz1 ...........................................................................................................hamiş
@ebrukkkk ..............................................................................................................hamiş
zeynepzumra ........................................................................................................hamiş
brnh ..................................................................................................................... hamiş
Sonbaharrr01 .........................................................................................................25.02.2016
A arkadasimes ............................................................................................................25.02.2016
gibigibiyim ..............................................................................................................27.02.2016
asli5361 ...................................................................................................................28.02.2016
melisyasemen ..................... ...................................................................................28.02.2016
Gobe ..................................... ..................................................................................02.03.2016
sibel15 ..................................................................................................................... 02.03.2016
3 34ebrari34 ............................................................................................................... 04.03.2016
Z E R O ................................................................................................................. 09.03.2016
semizotu_ ................................................................................................................16.03.2016
EfervesaN .................................................................................................................16.03.2016
toprak-35 ..................................................................................................................19.03.2016
fshe2 ........................................................................................................................25.03.2016
amayaa ................................................................................................................... 25.03.2016
N nilperi16 ................................................................................................................?????????????
R rozbin ........................................ ......................................................................... ?????????????
computertchr ........................................................................................................?????????????
yakamoz007 ......................................................................................................... ?????????????
G gulbil10 .................................................................................................................. TEDAVİ SÜRECİNDE
moyaalitu ............................................................................................................... TEDAVİ SÜRECİNDE
no_name_ ............................................................................................TEDAVİ SÜRECİNDE
N nisanok ................................................................................................................. REGL BEKLİYOR
sekerpancari ..........................................................................................................kafasını dinliyor...(en azından bir süre)
kızlarrr listenin son hali buydu...ne var ne yok, dökülsün herkes, bahar geldi, herkes kaçıştı, haydi toplaşınızzzz
Merhaba bende sizin gibiyim fsh yüksek aslanpencesi içiyorum su an tüp bebek asamalarindayimCanım ben 2 hafta hayıt yaptım sadece sabah akşam 2 dolu tatlı kaşığı büyük su bardağına, 39dan 12ye düştü.
Bilemiyorum belki dalgalanmanın normal seyridir belki diğer yaptıklarım da işe yaramıştır ama yerinde olsam yapardım.
Tedavi sırasında ve adet olunca yumurtlamaya kadar bırakıyoruz ama hayıt içmeyi.
EGE ASYA ..........................................................................................................hamiş
Y yapayalniz1 ...........................................................................................................hamiş
@ebrukkkk ..............................................................................................................hamiş
zeynepzumra ........................................................................................................hamiş
brnh ..................................................................................................................... hamiş
Sonbaharrr01 .........................................................................................................25.02.2016
A arkadasimes ............................................................................................................25.02.2016
gibigibiyim ..............................................................................................................27.02.2016
asli5361 ...................................................................................................................28.02.2016
melisyasemen ..................... ...................................................................................28.02.2016
Gobe ..................................... ..................................................................................02.03.2016
sibel15 ..................................................................................................................... 02.03.2016
3 34ebrari34 ............................................................................................................... 04.03.2016
Z E R O ................................................................................................................. 09.03.2016
semizotu_ ................................................................................................................16.03.2016
EfervesaN .................................................................................................................16.03.2016
toprak-35 ..................................................................................................................19.03.2016
fshe2 ........................................................................................................................25.03.2016
amayaa ................................................................................................................... 25.03.2016
N nilperi16 ................................................................................................................?????????????
R rozbin ........................................ ......................................................................... ?????????????
computertchr ........................................................................................................?????????????
yakamoz007 ......................................................................................................... ?????????????
G gulbil10 .................................................................................................................. TEDAVİ SÜRECİNDE
moyaalitu ............................................................................................................... TEDAVİ SÜRECİNDE
no_name_ ............................................................................................TEDAVİ SÜRECİNDE
N nisanok ................................................................................................................. REGL BEKLİYOR
sekerpancari ..........................................................................................................kafasını dinliyor...(en azından bir süre)
kızlarrr listenin son hali buydu...ne var ne yok, dökülsün herkes, bahar geldi, herkes kaçıştı, haydi toplaşınızzzz
hayırlısı olsun montecimkızlarrr günaydınlar, iyi haftalar....
herkes iyidir umarım...sabah doktora gittim, ameliyat sonrası kontroldü bu sıkıntı yok çok şükür... bu ay korunma dedi, bu adet geçsin bir sonraki adetin 3.günü gel aşılama yapalım dedi, ben de ok dedim çıktım...nisan ayında aşılama yapacağız,şu anki kararımız budurşayet martta gebelik olmazsa tabi...kısmet artık ne yapalım
canım geçmiş olsunSelam kızlar nasılsınız?no_name_ cim geçmiş olsun ameliyat olmuşsun. inş şifa olur. G gulbil10 cnm nasılsın Ben uzun süredir yazamadım kızlaar cünkü cok rahatsızlandım büssürü antibiyotikler içtim serumlar yedim hastanede kaldım zor iyileştim. bu aydan hiç umudum yok zaten 2 kere fln birlikte olmuştuk eşimle doktor folikülde görmemişti yarın akşam adet olmam gerekiyor bende adetimi bekliyorum dhea ilacımın son kutusunu alıyorum daha kullanmıyorum ilaç tedavim bitiyor. bendeki gelişmler bu kdr Rabbim inş kalbimizdeki tüm mıradlarımızı nasip eder.. kucaklarımızı boş bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?