Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

aynenn cnm ondnn uzamıstır bnmde sag gögssum daha buyuk

ama bu ay nasıl tutcak ılk yazmıssın öle bısey yazamamıstım yorgundum bu ay koruma vermedımı nasıl olck
yok canım bu ay koruma vermedi, geçen ay koruma vermişti... korundum zaten hep kanamalı geçti ameliyattan dolayı..martta koruma vermedi, nisanda aşılama olacak, ben korunayım kilo vereyim diyordum ama madem 1 ay sonra aşılama olacak,değerlendireyim bu ayı dedim

ben bu ay koruma olck sanmıstım öyleyse ınsallah gerek kalmaz

hehehe düzeltelim listede tatlım, amayaa ben aşılama olacam haberin var mı..dr bu ay da dene önümüzdeki ay aşılama yapalım dedi.... tutma şansı çok düşük biliyorum ama, süreci yavaş yavaş işletip ilerliyoruz...

EGE ASYA ..........................................................................................................hamiş
Y yapayalniz1 ...........................................................................................................hamiş
@ebrukkkk ..............................................................................................................hamiş
zeynepzumra ........................................................................................................hamiş
brnh ..................................................................................................................... hamiş

Sonbaharrr01 .........................................................................................................25.02.2016
A arkadasimes ............................................................................................................25.02.2016
gibigibiyim ..............................................................................................................27.02.2016
asli5361 ...................................................................................................................28.02.2016
melisyasemen ..................... ...................................................................................28.02.2016
Gobe ..................................... ..................................................................................02.03.2016
sibel15 ..................................................................................................................... 02.03.2016
3 34ebrari34 ............................................................................................................... 04.03.2016
Z E R O ................................................................................................................. 09.03.2016
semizotu_ ................................................................................................................16.03.2016
EfervesaN .................................................................................................................16.03.2016
toprak-35 ..................................................................................................................19.03.2016
fshe2 ........................................................................................................................25.03.2016
amayaa ................................................................................................................... 25.03.2016
N nilperi16 ................................................................................................................?????????????
R rozbin ........................................ ......................................................................... ?????????????
computertchr ........................................................................................................?????????????
yakamoz007 ......................................................................................................... ?????????????
G gulbil10 .................................................................................................................. TEDAVİ SÜRECİNDE
moyaalitu ............................................................................................................... TEDAVİ SÜRECİNDE
no_name_ ............................................................................................TEDAVİ SÜRECİNDE
N nisanok ................................................................................................................. REGL BEKLİYOR
sekerpancari ..........................................................................................................kafasını dinliyor...(en azından bir süre)

kızlarrr listenin son hali buydu...ne var ne yok, dökülsün herkes, bahar geldi, herkes kaçıştı, haydi toplaşınızzzz

kızlar bugunde kocamın dogum gunu alısverıs merkezıne gttık tomyy den kot pantolon aldım kendısıne yemek yedık geldık

Selam kızlar nasılsınız? no_name_ cim geçmiş olsun ameliyat olmuşsun. inş şifa olur. G gulbil10 cnm nasılsın Ben uzun süredir yazamadım kızlaar cünkü cok rahatsızlandım büssürü antibiyotikler içtim serumlar yedim hastanede kaldım zor iyileştim. bu aydan hiç umudum yok zaten 2 kere fln birlikte olmuştuk eşimle doktor folikülde görmemişti yarın akşam adet olmam gerekiyor bende adetimi bekliyorum dhea ilacımın son kutusunu alıyorum daha kullanmıyorum ilaç tedavim bitiyor. bendeki gelişmler bu kdr Rabbim inş kalbimizdeki tüm mıradlarımızı nasip eder.. kucaklarımızı boş bırakmasın

Merhaba bende sizin gibiyim fsh yüksek aslanpencesi içiyorum su an tüp bebek asamalarindayim

arkadaşlar bu listede yüksek fsh / düşük amh ile gebe kalan var mı acaba

hayırlısı olsun montecim

canım geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…