Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Çok geçmiş olsun, önce sağlık, gerisi hallolur bu ay olmasın sonraki ay olur sıkma canını.

Merhaba bende sizin gibiyim fsh yüksek aslanpencesi içiyorum su an tüp bebek asamalarindayim

Normal tüp bebek mi havuz mu?
Umarım iyi geçer tedaviniz.

Kendimi güncelliyorum tatlım :) Kızlar bu arada tüm sonuçlar çıktı bugün,son 3 ayın en iyi sonuçları çıktı.
Amh :2,04 Fsh:10,3 E2 :42 Tsh:1,70 Mart'ın 16'sında sonuçları göstereceğim doktora,birde detaylı muayene edelim,smear alalım,yumurtaların durumuna bakalım dedi.Adetin 2.günü 4 folikül görmüştü,bakalım ne olacak?

EGE ASYA ..........................................................................................................hamiş
Y yapayalniz1 ...........................................................................................................hamiş
@ebrukkkk ..............................................................................................................hamiş
zeynepzumra ........................................................................................................hamiş
brnh ..................................................................................................................... hamiş

Sonbaharrr01 .........................................................................................................25.02.2016
A arkadasimes ............................................................................................................25.02.2016
amayaa ................................................................................................................... 27.02.2016
gibigibiyim ..............................................................................................................27.02.2016
asli5361 ...................................................................................................................28.02.2016
melisyasemen ..................... ...................................................................................28.02.2016
sibel15 ..................................................................................................................... 02.03.2016
3 34ebrari34 ............................................................................................................... 04.03.2016
@mavera49................................................................................................................. 09.03.2016
semizotu_ ................................................................................................................16.03.2016
EfervesaN .................................................................................................................16.03.2016
fshe2 ........................................................................................................................25.03.2016
toprak-35 ...............................................................................................................19.03.2016
Gobe ..................................... ..................................................................................26.03.2016
N nilperi16 ................................................................................................................?????????????
R rozbin ........................................ ......................................................................... ?????????????
computertchr ........................................................................................................?????????????
yakamoz007 ......................................................................................................... ?????????????
G gulbil10 .................................................................................................................. TEDAVİ SÜRECİNDE
moyaalitu ............................................................................................................... TEDAVİ SÜRECİNDE
no_name_ ............................................................................................TEDAVİ SÜRECİNDE
N nisanok ................................................................................................................. REGL BEKLİYOR
sekerpancari ..........................................................................................................kafasını dinliyor...(en azından bir süre)

Çok guzelll masallah ilk sonuçların neydi ve kur kullandınmı: )

Çok guzelll masallah ilk sonuçların neydi ve kur kullandınmı: )
Canım Aralık fsh 19 amh 1,62 ocak fsh 12,39 subat fsh 10,39 mart fsh 10,30 amh 2,04 çıktı.Allah razı olsun başta bana kürleri anlatan monte mden ve tüm arkadaşlarımdan,siz olmasaydınız tek başıma oturup ağlıyor olurdum valla...

iyiyim canım. çok geçmiş olsun. benim ablam geçen ay bir kere birlikte olmuşlar ve şu an hamile. hiç belli olmaz. kime ne zaman ne vereceğini rabbim bilir. ümidini kesme. inşallah rabbim sana da tez zamanda nasip eder.

Günaydın arkadaşlar, no_name_ benim aklıma takılan bir konu var, şimdi hani hayıtı 2. gün bırakalım ki yumiler büyüsün diyoruz ya ne zaman başlayacağız, olacağını düşünmesem bile diyelim ki 14. gün geri başladık döllenme olduysa ne olur? Gerçi 3 ay kesintisiz kullanan ve hamile kalanlar olmuş onlarda da bu takviyeler bir şekilde döllenme sonrasına denk gelmiştir di mi?
Arkadaşlar ben de bu ay ve önümüzdeki aylar soğan kürü yapacağım sanırım en iyi başlangıç o, saraçoğluda öneriyor, folbiol mecbur zaten, reglin 2-12. günleri arı sütü, çörek otu bal tarçın diyorum başka bir şey yapmak istemiyorum, 2 ay da hemen sıkılıverdim :) Allahım şu topikteki herkes patır kütür hamiş kalsın istiyorum yaaaaaa....

Gobe belki yoğunluktan yanıtlayamadın ama doktorun kimdi diye sormuştum daha önce, amh ı nerede baktırdın? Bu tahlilin de fsh tan farkı yok sanırım...
tatlım ben cevaplayayım.başkent üniversitesi hastanesinde Hulusi Bülent Bey e başladı Gobe cim.testleride orada yapıldı.

Ben de sormuştum daha önce bildiğim amh ları yoktu hamişlerin, fsh 23 - 9,7 - 9,5 , yaşlarda 34- 28 - 22 gibi
benim amh ı bilirsin belkide 2014 ekim de 0,72 idi şubat 2016 0,74 çıktı.yani artma yada azalma olmamıştı ve ikiside aynı yerde bakıldı. farklı yerlerde bakılan sonuçların kalibrasyon farkındanda farklı çıkacağını düşünüyorum işin aslı.
daha öncede bahsetmiştim 90 fsh 0,01 amh ile tüb bebek ile hamile kalan 89 fsh ile normal gebe kalan arkadaşım var..allah ın takdiri vakaderimizde annelik inşallah Rabbim kısmet etsin cümlemize..

Hani amh degismezdiii noldu bravo kız sana yıktın bütün kuralları :) hadi bakalım gelsin bebisler

Canım ben Şubat ta bal tarçın çörekotu polen arısütü bal ve hayıt suyu kullandım Mart 3 de regl olmam lazımdı daha olmadım hayıtı hiç bırakmadım hala kullanıyorum 2 gün önce test yaptım çıkmadı ama inatla hayıtı bırakmıycam benim göğsümün alt tarafında ceviz kadar bezeler vardı onlar resmen eridi nohut kadar kaldılar aynı zamanda hayıt hapı da kullanıyorum bide folic 1

Canimsin, Allah senden de razı olsun, ara ara geri dönüp sayfaları okuyorum, yanılmıyorsam ilk mesajın sayfa 780 deydi, nasıl da uzmustun bizi, çok sukur ve maşallah ne de güzel yol aldin. Tebrik ediyorum kuzum seni tüm kalbimle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…