Canim ben de ilk 2 ay aralıksız içtim hayiti, fakat sen mevzuyu kacirdin sanırım, tüm araştırmalar sonucu su tümevarım çıktı, hayıt FSH i düşürüyor, fshin düşmesi adetin 2. Gününe kadar iyi, fakat sonra yumilerin sağlıklı gelişmesi için FSH in yükselmesi gerekiyor. Adetin 2. Gününden ovulasyon bitimine kadar hayiti bırakıp fshin yükselerek yumileri sağlıklı geliştirmeyi sağlıyoruz.Canım ben Şubat ta bal tarçın çörekotu polen arısütü bal ve hayıt suyu kullandım Mart 3 de regl olmam lazımdı daha olmadım hayıtı hiç bırakmadım hala kullanıyorum 2 gün önce test yaptım çıkmadı ama inatla hayıtı bırakmıycam benim göğsümün alt tarafında ceviz kadar bezeler vardı onlar resmen eridi nohut kadar kaldılar aynı zamanda hayıt hapı da kullanıyorum bide folic 1
Valla yüksek çıktı canım sonuncu testte,benim anladığım bu meretler stresten aşırı etkileniyor.Selam amh seviyeniz de mi değişti amh değişmez diyorlardı.
Canım ilk tahlilleri ankara zekai tahir burak,sonuncusunu başkent hastanesi Hulusi Bey de yaptırdım.Kusura bakma tatlım ,telefondan girdiğim için göremiyorum bazen.Gobe belki yoğunluktan yanıtlayamadın ama doktorun kimdi diye sormuştum daha önce, amh ı nerede baktırdın? Bu tahlilin de fsh tan farkı yok sanırım...
Canım benim vallahi sayenizde,çok çok sağolun,sizi çok seviyorum.Canimsin, Allah senden de razı olsun, ara ara geri dönüp sayfaları okuyorum, yanılmıyorsam ilk mesajın sayfa 780 deydi, nasıl da uzmustun bizi, çok sukur ve maşallah ne de güzel yol aldin. Tebrik ediyorum kuzum seni tüm kalbimle.
Saol canım, hadi hayırlısı, soğan kürü de çok işe yarıyor sanırım, forumlarda bayanın biri dhea kullanmayın onun yerine soğan kürü yapın demiş...Canım ilk tahlilleri ankara zekai tahir burak,sonuncusunu başkent hastanesi Hulusi Bey de yaptırdım.Kusura bakma tatlım ,telefondan girdiğim için göremiyorum bazen.
Canım ben sadece 121 tl muayene ücreti ödedim.Tahlillere ayrıca birşey ödemedim.Saol canım, amh için ne kadar ücret ödeniyor başkent te biliyor musun?
Evet canım çok kişi öneriyor.Kistim 1 cm gerilemişti.Saol canım, hadi hayırlısı, soğan kürü de çok işe yarıyor sanırım, forumlarda bayanın biri dhea kullanmayın onun yerine soğan kürü yapın demiş...
canımsın senin sayende her şey, ben de seni ve hepinizi çok seviyorum kardeşten ötesiniz benim içinCanım benim vallahi sayenizde,çok çok sağolun,sizi çok seviyorum.
soğanı ben 1 kere yaptım pek fayda göremedim, herkes akıntı oldu, iltihap söktü vs yazmışlar bende bir şey olmadı sanırım, gerçi geçen ay yapmıştım ve hamile de kaldım kimyasal da olsa ama ben hayıtı ve aslanpençesini daha etkili görüyorumSaol canım, hadi hayırlısı, soğan kürü de çok işe yarıyor sanırım, forumlarda bayanın biri dhea kullanmayın onun yerine soğan kürü yapın demiş...
Aaa pek uygunmuş, hoca parası bu kadar mı yani, SGK lısın di mi, özel sigorta diil? Ben özel doktora gittiğimde 400 tl dediler muayeneyi 300 tl verdim, bir de puregon 600, azo, folbiol için 325 tl eczacıya verdim, geçen ay 625 tl boştan yere verdik yani, bir ultrason çıktısı bile yazıp vermediler, içime oturdu ondan yazıyorum... Ama işte Hulusi hoca da çok bekleniyor ve gündüzleri gitmek gerekiyor, eşim de benimle gelsin istediğim için, bir de kayınvalidem o doktoru çok övdüğü için oraya yönelmiştik. Kısmet işte belki Hulusi beye gitsem onun yaklaşımından etkilenip hemen tüp yapacaktım :) İyi tarafından bakarsam olaya belki bu olayları doğal yoldan gebe kalacağım için yaşamışımdır.Canım ben sadece 121 tl muayene ücreti ödedim.Tahlillere ayrıca birşey ödemedim.
inşallah tatlım öyle olsun, iyi düşünelim ve kendiliğinden gelsin şu bebişler...Aaa pek uygunmuş, hoca parası bu kadar mı yani, SGK lısın di mi, özel sigorta diil? Ben özel doktora gittiğimde 400 tl dediler muayeneyi 300 tl verdim, bir de puregon 600, azo, folbiol için 325 tl eczacıya verdim, geçen ay 625 tl boştan yere verdik yani, bir ultrason çıktısı bile yazıp vermediler, içime oturdu ondan yazıyorum... Ama işte Hulusi hoca da çok bekleniyor ve gündüzleri gitmek gerekiyor, eşim de benimle gelsin istediğim için, bir de kayınvalidem o doktoru çok övdüğü için oraya yönelmiştik. Kısmet işte belki Hulusi beye gitsem onun yaklaşımından etkilenip hemen tüp yapacaktım :) İyi tarafından bakarsam olaya belki bu olayları doğal yoldan gebe kalacağım için yaşamışımdır.
soğanı ben 1 kere yaptım pek fayda göremedim, herkes akıntı oldu, iltihap söktü vs yazmışlar bende bir şey olmadı sanırım, gerçi geçen ay yapmıştım ve hamile de kaldım kimyasal da olsa ama ben hayıtı ve aslanpençesini daha etkili görüyorum
AmaCanım ben sadece 121 tl muayene ücreti ödedim.Tahlillere ayrıca birşey ödemedim.
Evet canım sgk lıyım.İnşallah kendiliğinden gelir bebisin,her işte bir hayır vardır.Aaa pek uygunmuş, hoca parası bu kadar mı yani, SGK lısın di mi, özel sigorta diil? Ben özel doktora gittiğimde 400 tl dediler muayeneyi 300 tl verdim, bir de puregon 600, azo, folbiol için 325 tl eczacıya verdim, geçen ay 625 tl boştan yere verdik yani, bir ultrason çıktısı bile yazıp vermediler, içime oturdu ondan yazıyorum... Ama işte Hulusi hoca da çok bekleniyor ve gündüzleri gitmek gerekiyor, eşim de benimle gelsin istediğim için, bir de kayınvalidem o doktoru çok övdüğü için oraya yönelmiştik. Kısmet işte belki Hulusi beye gitsem onun yaklaşımından etkilenip hemen tüp yapacaktım :) İyi tarafından bakarsam olaya belki bu olayları doğal yoldan gebe kalacağım için yaşamışımdır.
Yok canım daha rapor filan çıkmadı.Tüp Bebek tedavisinde rapor çıkacak.AmaGobe siz rapor kapsamındasınız galiba ondan sizden ekstra ücret alınmıyor olabilir mi? benim ikinci çocuk talebi olduğu için devlet karşılamıyor muhtemelen fark ücreti çıkabilir ya da belki üniversite olduğu için alınmayadabilir
canım hayıt hepsini dengeliyor, yükseği düşürüp alçağı yükseltiyorGobe'cim sonuçların çok güzel, sevindim. e2 hormonu çok yüksek çıkmıştı benim onu düşürmek için ne yapabiliriz kızlar bilen var mı?
doğru söylüyorsun tatlım,denemedim demezsin, inşallah şifa olsunno_name_ canım, bu iş öyle karmaşık bir iş ki kişiden kişiye değişiyor sanırım, sadece coenzimle kalan da var, sadece çörek otu bal tarçın, hayıt la kalan da var, ben dhea yı çok ta uygun bulmamama rağmen sırf onu da yapmadım dememek için alıyorum, soğanı da yapayım aklımda kalmasın...
Canım bu kişiden kişiye değişen bişey, dhea kadın vücudunda östrojene dönüşüyor. Soğan kürü kistlere faydalı diye biliyorum, aynı şey değil, aynı gibi düşünmek risk olur, kime neyin iyi geldiğini bilemiyoruz ki bu kadar çok şey yapıyoruz aynı anda.Saol canım, hadi hayırlısı, soğan kürü de çok işe yarıyor sanırım, forumlarda bayanın biri dhea kullanmayın onun yerine soğan kürü yapın demiş...
canım özledik seniiii, çok saol birtanem, sana da çoook geçmiş olsun dikkat et kendine....Selam kızlar nasılsınız?no_name_ cim geçmiş olsun ameliyat olmuşsun. inş şifa olur. @gulbil10 cnm nasılsın Ben uzun süredir yazamadım kızlaar cünkü cok rahatsızlandım büssürü antibiyotikler içtim serumlar yedim hastanede kaldım zor iyileştim. bu aydan hiç umudum yok zaten 2 kere fln birlikte olmuştuk eşimle doktor folikülde görmemişti yarın akşam adet olmam gerekiyor bende adetimi bekliyorum dhea ilacımın son kutusunu alıyorum daha kullanmıyorum ilaç tedavim bitiyor. bendeki gelişmler bu kdr Rabbim inş kalbimizdeki tüm mıradlarımızı nasip eder.. kucaklarımızı boş bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?