Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

KIZLAAAAR HEPİNİZİ MERAK EDİYORUM HERKES İYİ Mİ, semizotu_ canım ne durumdasııın? bi ses ver... toprak-35 kuzum neler yaptın? meraktayım....hadi bi herkes toplaşsın neler yaptınız, yazışalım????

EGE ASYA ..........................................................................................................hamiş
Y yapayalniz1 ...........................................................................................................hamiş
E emebe ..............................................................................................................hamiş
zeynepzumra ........................................................................................................hamiş
brnh ..................................................................................................................... hamiş

Sonbaharrr01 .........................................................................................................25.02.2016
A arkadasimes ............................................................................................................25.02.2016
amayaa ................................................................................................................... 27.02.2016
gibigibiyim ..............................................................................................................27.02.2016
asli5361 ...................................................................................................................28.02.2016
melisyasemen ..................... ...................................................................................28.02.2016
sibel15 ..................................................................................................................... 02.03.2016
3 34ebrari34 ............................................................................................................... 04.03.2016
@mavera49................................................................................................................. 09.03.2016
semizotu_ ................................................................................................................16.03.2016
EfervesaN .................................................................................................................16.03.2016
fshe2 ........................................................................................................................25.03.2016
toprak-35 ...............................................................................................................19.03.2016
Gobe ..................................... ..................................................................................26.03.2016
N nilperi16 ................................................................................................................?????????????
R rozbin ........................................ ......................................................................... ?????????????
computertchr ........................................................................................................?????????????
yakamoz007 ......................................................................................................... ?????????????
G gulbil10 .................................................................................................................. TEDAVİ SÜRECİNDE
moyaalitu ............................................................................................................... TEDAVİ SÜRECİNDE
no_name_ ............................................................................................TEDAVİ SÜRECİNDE
N nisanok ................................................................................................................. REGL BEKLİYOR
sekerpancari ..........................................................................................................kafasını dinliyor...(en azından bir süre)

moyaalitu canım, ben de senin gibi düşünüyordum ama baktım ki soğan yapanlarında değerleri baya güzel oluyor, benim fsh aşırı yüksek olmamasına karşın düşmüyorda, saraçoğlu da rezerv düşüklüğü olanlara önce soğan kürü diyor

Slm kızlar günaydın.. Bi süredir yazamadım başka sorunlar vardı takip de edemedim topiği.. Bugün biraz daha iyi durumdayım.. Reglm biteli biraz oldu bu ay rahim filmi çektiremedim yaşadığım çalkantılı süreçten kaynaklı :) Bu ay bi akıştayım yine önümüzdeki aya kısmet artık :) Umarım herkes iyidir

Teşekkür ederim Montecim. Bakalım bu ay adet olacak mıyım, testlerimi tekrar etmem gerekiyo tabi.
rica ederim tatlım ne demek... şu hormonları bi düzenlesek de gelse artık şu bebişler...

ben 15 gündür hayıt ve aslanpençesi kullandım,bugün reglin 2.günü bıraktım artık..yine 15 gündür her sabah arı sütü-bal-polen, her sabah çörekotu-bal-tarçın, zeytinyağına yatırılmış kuru incir ve folidoce folik asitle devam etmekteyim...

ara ara da 5 damla d3 vitamini içiyorum...

eşime keçiboynuzu kürü yanında arı sütü bal polen ve bu ay foliik asit içiriyorum..bakalım bu ay başarıya ulaşacak mıyız...

canımmm özledik seni, hayırlısı, akışa bırakmak belki daha iyi..ben bu ay tünelden önceki son çıkışta hissediyorum kendimi, dr önümüzdeki ay aşılama yapacaz dedi, bu ay tuttu,tuttu, olmadı aşılama yolu gözüküyor bana

Dün omuz ağrım için doktora gittim, tüp bebek tedavisindeyim röntgen mr istemiyorum diye ısrarla söylememe rağmen adam mr diye tutturdu. Çok iyi fizik tedavi prof u elle falan muayene ediyomuş teşhis koyuyo hemen diye gitmiştim güya. 875 tl özel sigorta indirimli omuz mr fiyatıymış :) Saatleri de dolu bu arada ertesi güne veriyorlar mr randevusunı. Sağlık iyiye gidiyor diyenlerin fiyatlardan haberi yok sanırım :) sgk geçen hastanede de 370 aynı mr. Parasında da diilim tedavideyim diyorum zararı olmaz diyorlar. İçime sinmedi bugün randevum var napsam bilmiyorum kızlar?
Akupunktur da vardı dün doktor kızdı ne mr öyle hemen çektirme sakın bekle biraz geçmezse gidersin dedi omzuma da batırdı iğne çok iyi geldi aslında ama hala ağrı var.

Ben de hepinizi çok özledim dün biraz okumaya çalıştım ama kafam çok dağınık konsantre olamadım açıkçası Sen bu ay korunmadın mı ama canım nasıl olcak öyle?

vallahi bilgi sahibi değilim ama bence de sanki biraz beklesen mi belki damar sıkışması, damar damar üstüne binmesi falan olmuştur..ben bu tarz durumlarda ılık banyo üzerine o bölgeye bengay diye bi krem var , onunla masaj yaparak atlatıyorum

Ben de hepinizi çok özledim dün biraz okumaya çalıştım ama kafam çok dağınık konsantre olamadım açıkçası Sen bu ay korunmadın mı ama canım nasıl olcak öyle?
bu ay korundum, dün reglim geldi martta korunmayacağım kendiliğinden gelirse, ne ala, ama bu ay olmazsa nisanda 6.ay olacak artık,müdahale edecek doktor, siz beceremediniz bu işi,ben yapıvereyim diyor sanırım

Ben 3 defa mr çektirdim eğer ameliyatlık bir durum yok ise gereksiz bişey, sırtımdaki omurumda yanlış hareket sonucu dejenerasyon kireçleme oldu, sırtımda geçmek bilmeyen ağrılarım vardı, FTR uzmanından rica edip fizik tedavi yaptırmıştım o da iyi gelmeyince akapunktur yaptırmıştım o da tam geçirmeyince omuz kaslarıma yapılan jetokain iğne ile kurtuldum

bu ay korundum, dün reglim geldi martta korunmayacağım kendiliğinden gelirse, ne ala, ama bu ay olmazsa nisanda 6.ay olacak artık,müdahale edecek doktor, siz beceremediniz bu işi,ben yapıvereyim diyor sanırım
İnşallah olur bu ay da hiç gerek kalmaz canım.. Ama aşılama da hem zor bi işlem değil hem de sende tutma ihtimali çok yüksek bence.. Hakkında hayırlısı olsun tatlım

İnşallah olur bu ay da hiç gerek kalmaz canım.. Ama aşılama da hem zor bi işlem değil hem de sende tutma ihtimali çok yüksek bence.. Hakkında hayırlısı olsun tatlım
saol canım inşallah gerek kalmaz, aşılamada hele ki ilk seferde tutma ihtimali çok düşük, neden bilmiyorum %17 en fazla şans veriyorlar gerçi 40 yaşına yakın kendiliğinden gebe kalma oranı da %5 lere düşüyormuş, o sebeple %17 büyüktür %5 den diyerek giriyorum bi yola günlerdir aşılama ile ilgili forum,topik ve yazı okumaktayım

Kalsifik tendinit diye bişii yazmış, pek iş yapmıyorum evde son zamanlarda zaten ama bi nevresim değişirken de sakatlar mı insan kendini anlamadım gitti. Sakınan göze çöp batıyo işte :)
Sürdüm ben de bişeyler de işe yaramadı, kolumu kendi ettafında çevirirken çok acıyo omuzun iç tarafları, nolduysa artık.

günaydın tatlımmm, nasılsınnn, yeğenimiz nasıl? büyüyor mu bebişimiz?
montecim büyümüş çok şaşırdık bebeğe benziyor artık bugun tarama testi sonucuda çıktı şükür temiz cinsiyetide kız dedi kesin çok mutlu oldum demekki bilinçaltımda kız varmış:) en ennn kısa zamanda tüm listedeki arkadaşlarım bu mutluluğu yaşar inşallahhhhh gönülden duamdasınız

Aynı şey olmuş işte canım, sağol o zaman boşuna çektirmeyeyim ben de. Kırık çıkık falan yok dedi bayaa bi hareket yaptırdı. Kortizonlu iğne yaparız dedi sanırım mr sonucuna göre, bekleyeyim ben de biraz en iyisi, olmazsa giderim yine.

tendinit bir arkadaşımın el bileğinde olmuştu emzirme sürecinde minik bir atel uyguladılar, ağrı kesici kremler, kullanma demişti doktor nasıl olacaksa, biraz uzun sürüyor bu durum ama geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…