Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

:) İnşallah gerek kalmaz tatlım :) yine araştırmalara girdin demek.. Bu bi alışkanlık dimi elimizde değil yaa :) Bilmemek mutluluktur kuralını bi uygulayabilsek

Şükür kırık çıkık daha zor, omuzdaki küçük kırıklarda da genelde askıya alıp sabitleme yapıyorlar.. Ani aşırı zorlanmadan oluyor bunlar canım, sabitlemeye, kullanmamaya, ağırlık yüklememeye çalışman gerek, ağrı kesici kremler var

Ben 16 saat laptop da dizi izlemiş şarja takayım diye aniden eğilmiş ve omurgadaki disklerden birini zedelemiştim, kaslarımdaki zayıflık nedeni ile taşıdığım yük omur iliğime biniyormuş zamanla kaslarım kasılıp kalmış ve açılmıyordu, yük taşıdıkça omurgadaki disk daha çok ağrıyordu, yapılması gereken hareketleri yaparak sırttaki küçük kasları güçlendirmekti ama yapmadım.

cnm cok sevındım ınsallah bende böyle guzel haberlerle gelırımmm herann ayrı bi kuuntu kac gundur hiç bi şikayetım yok dıye kuruntu yapıorm bende

maşallah kızımızaaa, oyy yerim ben o mercimeğiii, hep güzel haberlerle geçsin inşallah tatlımmm

günaydın canımmm, iyi misin bugün
vevet cnm cok şükür iyiyim öksürügüüm çok fazlaa azaldı maasallah dıyım kendı kendıme nazarm degıyo sonra gunde bır ıkı kere falan öksürüorm o derece su gripdende kurtulursam tıkanıklıktan cok rahatlıcam ama ayakalndım zaten 3 gundur

iyi çok şükür, dikkat et artık kendine havalar dengesiz bi sıcak bi soğuk, grip her an kapıyı çalabilir, benim de boğazım gıcıklanıyor bi süredir..

iyi çok şükür, dikkat et artık kendine havalar dengesiz bi sıcak bi soğuk, grip her an kapıyı çalabilir, benim de boğazım gıcıklanıyor bi süredir..
amann dıkkat et dıyım ben zaten senede bir kere hasta olurum ve tam hasta olurum yatarım yanı ama en fazla ıkı gun hıc kalkmadan yatsam gecerdi hemen bu 10 gunu gecınce maf ettı artık dah hasta olcamı sanmıorm ama tabıkı tedbırı elden bırakmamam lazım arkadaslarmla görstgmde öpüşmcm bile daha

salgın var öpüşme tabi, bi de hamişlik sürecinde daha hassastır senin bünye

salgın var öpüşme tabi, bi de hamişlik sürecinde daha hassastır senin bünye
aynenn cok şükür mide bulantımda yok hatta hıc bı sıkayttm yok yemek yapamıodum 1 aydır dün yaptım rahat bı sekılde ay böyle oluncada ben pimpiriklenorm nankörm heralde bbiraz nıye mıdem bulanmıo hıc dıorm birden bire ksıldı

cnm cok sevındım ınsallah bende böyle guzel haberlerle gelırımmm herann ayrı bi kuuntu kac gundur hiç bi şikayetım yok dıye kuruntu yapıorm bende
inşallah canım benim güzel haberini hemen alırız anneme kızardım şimdi anlamaya başladım evlat çok farklı şimdiden üstüne titriyoruz korkuyoruz ama bu evham hiç bitmeyecek

evet cnm heralde serumdan sonra hiç mide bulantım yok bıraz rahatım ondn birden bıcak gbı kesıldı
ay ne güzelll bende hala bulantı ve tiksinme devam ediyor 7. haftadan beri mutfağa girmiyorum düşün yani biteceği günü bekliyorum

Kızlar bu öpüşme işine çok sinir oluyorum, bizim milletin kıl bi huyu zaten. Bol bol mikrop virüs bakteri paylaşıyoruz. Hastayken öpüp sonra ay çok hastayım diyenler mi, uçuklu dudağıyla bebek öpmeye çalışanlar mı, arkanda hapşurup koluyla kapamayanlar yani hangi birini sayayım. Bende hastalık derecesinde temizlik takıntıları var zaten hamile kalsam veya bebeğim olsa napıcam hiç bilmiyorum.

ay ne güzelll bende hala bulantı ve tiksinme devam ediyor 7. haftadan beri mutfağa girmiyorum düşün yani biteceği günü bekliyorum
bende mutfaga gıremıorm 6. haftadan beri ilk defa dun girdim serum da vitamın vardı v iştahını acıcak dedı artk içinde ne varsa sarı bişeydi sen bılırsın beli ondn sonra bulantımgtti 4 gundur sıfır bulantı ıns bebiş iyidr tabi

aynen yaaa kaç kez şahit oldum uçuklu dudakla öpüyo dedimki birineuçuk var öpmesen elinden öpüyorum diyo eli sürekli ağzında bebişin, bende nasıl başedicem bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…