Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Herhalde herkesle kötü olurum, umrumda da olmaz ama :)
Kuzenim bebeği olunca önce titizlendi sonra başedemedi bıraktı amaan bizi de öptüler napalım dedi. Ben hiç öyle düşünmüyorum bizim zamanımızdaki hastalıklarla şimdikiler bir mi?
Hamile arkadaşlar, kurtlarla koşan kadının aşı güncesi diye bi hesap takip ediyorum facebook ta, neler yazıyo neler. Bi göz atın tavsiye ederim.

Ben hala regl olmadım bekliyorum canım test yaptım çıkmadı

kızlar benim bu aydan umudum var, çok sıkı çalışıyorum şu ana kadar kürler vs, pek iyi gidiyor, inşallah böyle devam eder de gelir bu ay bebiş, nedense umutluyum işte, oysa 2 gebeliğim de umudum olmayan aylarda gerçekleşmişti... inşallah gelsin gayri şu bebikkkk

ınsallah cnm belkıde ıcıne dogmustur bat ne zaman adetının kacıncı gunundesın

bende ocak ayına kadar bekleyip olmazsa ocakta aşılama yaptırcam diye düşünüyordum aralıkta geldi bebiş inşallah sendede böyle olur

bende ocak ayına kadar bekleyip olmazsa ocakta aşılama yaptırcam diye düşünüyordum aralıkta geldi bebiş inşallah sendede böyle olur
bende bat a bes gun kala bunalıma grmıstım sıkılmıstım herseyden zaten kürlerin üzerine pek dusmemiştim daha da dınlendrym kendımı hatta bır ay daha beklıyım işe girym en ıyısı böyle ugrasamam bır ay dha denıyım dedım burda liste yapmıstık hurma falan yıyelım dıyoduk hıcc gram umudum yoktu ocakda cok şükür hayatımn mucizesini yasadım hiç beklemiodm

napıosunuzzz bu aralar topık cok fire verdii kımsenın sesı cıkmıo bnde bugun sıkıntıdan patlamak uzereyımmm nedense havada kasvetlı azcık

çalışıyorum yoğun bu ara, yarın son yapacağım inşallah..2 ay izinli göstereceklermiş, dönmeyeceğim dediğim halde biz bekliyoruz dönersin diyorlar yaa, acayip sinirlenmeye başladım

çalışıyorum yoğun bu ara, yarın son yapacağım inşallah..2 ay izinli göstereceklermiş, dönmeyeceğim dediğim halde biz bekliyoruz dönersin diyorlar yaa, acayip sinirlenmeye başladım
yaw he he dersın sendee canım 2 ay sonra kım kimi beklermişş şaşırdımm 2 ay sonra hemde gıcır gıcır yaz gelıcek heryer alev alıcakk sende bırakıp işe gidiceksnn sanki hem sen hamiş olmus olcksn o zamanlara kadr

kızlar ikili test ıcın gıdıcem cuma gunu gıdecegım hastanede esımın bır tanıdıgı var aramıs gelırken çikolata yesın demıs ne alakaki şeker yüklemesii yaptrmıcm sonucta

muhtemelen hamiş olacaksın ve onlarda vazgeçmek zorunda kalacaklar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…