Ben hala regl olmadım bekliyorum canım test yaptım çıkmadıKIZLAAAAR HEPİNİZİ MERAK EDİYORUM HERKES İYİ Mİ, @semizotu_ canım ne durumdasııın? bi ses ver... @toprak-35 kuzum neler yaptın? meraktayım....hadi bi herkes toplaşsın neler yaptınız, yazışalım????
EGE ASYA ..........................................................................................................hamiş
Y yapayalniz1 ...........................................................................................................hamiş
E emebe ..............................................................................................................hamiş
zeynepzumra ........................................................................................................hamiş
brnh ..................................................................................................................... hamiş
@Sonbaharrr01 .........................................................................................................25.02.2016
@arkadasimes ............................................................................................................25.02.2016
@amayaa ................................................................................................................... 27.02.2016
@gibigibiyim ..............................................................................................................27.02.2016
@asli5361 ...................................................................................................................28.02.2016
@melisyasemen ..................... ...................................................................................28.02.2016
@sibel15 ..................................................................................................................... 02.03.2016
3 34ebrari34 ............................................................................................................... 04.03.2016
@mavera49................................................................................................................. 09.03.2016
@semizotu_ ................................................................................................................16.03.2016
@EfervesaN .................................................................................................................16.03.2016
fshe2 ........................................................................................................................25.03.2016
@toprak-35 ...............................................................................................................19.03.2016
@Gobe..................................... ..................................................................................26.03.2016
@nilperi16................................................................................................................?????????????
@rozbin........................................ ......................................................................... ?????????????
@computertchr........................................................................................................?????????????
@yakamoz007......................................................................................................... ?????????????
@gulbil10.................................................................................................................. TEDAVİ SÜRECİNDE
moyaalitu ............................................................................................................... TEDAVİ SÜRECİNDE
no_name_ ............................................................................................TEDAVİ SÜRECİNDE
@nisanok ................................................................................................................. REGL BEKLİYOR
@sekerpancari ..........................................................................................................kafasını dinliyor...(en azından bir süre)
canım doktorun ilaç vermiyor mu regli düzenlemesi için? ne kadar oldu senin regl olmayalı?Ben hala regl olmadım bekliyorum canım test yaptım çıkmadı
En son 3 Şubat ta oldum iştecanım doktorun ilaç vermiyor mu regli düzenlemesi için? ne kadar oldu senin regl olmayalı?
yakındır o zaman gelmesi, inşallah hamişsindir de 9 ay geldi-gelmedi derdi olmazEn son 3 Şubat ta oldum işte
ınsallah cnm belkıde ıcıne dogmustur bat ne zaman adetının kacıncı gunundesınkızlar benim bu aydan umudum var, çok sıkı çalışıyorum şu ana kadar kürler vs, pek iyi gidiyor, inşallah böyle devam eder de gelir bu ay bebiş, nedense umutluyum işte, oysa 2 gebeliğim de umudum olmayan aylarda gerçekleşmişti... inşallah gelsin gayri şu bebikkkk
bende ocak ayına kadar bekleyip olmazsa ocakta aşılama yaptırcam diye düşünüyordum aralıkta geldi bebiş inşallah sendede böyle olurkızlar benim bu aydan umudum var, çok sıkı çalışıyorum şu ana kadar kürler vs, pek iyi gidiyor, inşallah böyle devam eder de gelir bu ay bebiş, nedense umutluyum işte, oysa 2 gebeliğim de umudum olmayan aylarda gerçekleşmişti... inşallah gelsin gayri şu bebikkkk
bende bat a bes gun kala bunalıma grmıstım sıkılmıstım herseyden zaten kürlerin üzerine pek dusmemiştim daha da dınlendrym kendımı hatta bır ay daha beklıyım işe girym en ıyısı böyle ugrasamam bır ay dha denıyım dedım burda liste yapmıstık hurma falan yıyelım dıyoduk hıcc gram umudum yoktu ocakda cok şükür hayatımn mucizesini yasadım hiç beklemiodmbende ocak ayına kadar bekleyip olmazsa ocakta aşılama yaptırcam diye düşünüyordum aralıkta geldi bebiş inşallah sendede böyle olur
bugün adetin 2.günü canım,henüz bat hesaplamıyorum,önce ovulasyonınsallah cnm belkıde ıcıne dogmustur bat ne zaman adetının kacıncı gunundesın
inşallah tatlım bakalım artık ne olacak bu aybende ocak ayına kadar bekleyip olmazsa ocakta aşılama yaptırcam diye düşünüyordum aralıkta geldi bebiş inşallah sendede böyle olur
2. gunuu reglmsn bende ortalarndasın dr dıye dusundumm yazmıo ya lıstede tarııhınbugün adetin 2.günü canım,henüz bat hesaplamıyorum,önce ovulasyon
dün reglim geldi diye yazmıştım atladın sanırım canım, 2. gün daha bugün2. gunuu reglmsn bende ortalarndasın dr dıye dusundumm yazmıo ya lıstede tarııhın
hımm görmedım cnm valla pardondün reglim geldi diye yazmıştım atladın sanırım canım, 2. gün daha bugün
yaw he he dersın sendee canım 2 ay sonra kım kimi beklermişş şaşırdımm 2 ay sonra hemde gıcır gıcır yaz gelıcek heryer alev alıcakk sende bırakıp işe gidiceksnn sanki hem sen hamiş olmus olcksn o zamanlara kadrçalışıyorum yoğun bu ara, yarın son yapacağım inşallah..2 ay izinli göstereceklermiş, dönmeyeceğim dediğim halde biz bekliyoruz dönersin diyorlar yaa, acayip sinirlenmeye başladım
muhtemelen hamiş olacaksın ve onlarda vazgeçmek zorunda kalacaklar canımçalışıyorum yoğun bu ara, yarın son yapacağım inşallah..2 ay izinli göstereceklermiş, dönmeyeceğim dediğim halde biz bekliyoruz dönersin diyorlar yaa, acayip sinirlenmeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?