Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

kızlar ikili test ıcın gıdıcem cuma gunu gıdecegım hastanede esımın bır tanıdıgı var aramıs gelırken çikolata yesın demıs ne alakaki şeker yüklemesii yaptrmıcm sonucta
tatlı şeyler bebeğin hareket etmesini sağlıyor, ultrasonda daha iyi bakabiliyor dr, cinsiyeti görmek için yedirmişlerdi bana bir de yürütmüşlerdi 30 dk falan, ama görememişlerdi, ayrıntılı ultrasonda belli olmuştu 21. hafta da :)

bnm cınsıyetı görebılcklerını sanmıyorum cuma gunu tam 11+0 haftalık olmus olcam cunku baya erken olur cınsıyet ben yınede yıyım bır kac ççikkellat

sorma cnm arkadasımda suan 23 haftalık hamıle hala cınsıyetını ögrenemedıler kız dedıler sımdı erkek olabılır demısler dun renklı ultrasona grdı yıne göstermemıs yanı kafayı yeemk uzereler

bnm cınsıyetı görebılcklerını sanmıyorum cuma gunu tam 11+0 haftalık olmus olcam cunku baya erken olur cınsıyet ben yınede yıyım bır kac ççikkellat
ye bernuşum bizim yerimize de ye bize yasak çikolata, ama bugün çikolatalı tatlı yemiş olabilirim :) iki ayda iki defa kaçamak yaptım aferin bana :)

ye bernuşum bizim yerimize de ye bize yasak çikolata, ama bugün çikolatalı tatlı yemiş olabilirim :) iki ayda iki defa kaçamak yaptım aferin bana :)
benmde nedense hıc tatlı ıstegım yok nerdeyse ıkı aydır aldırıormm belkı yerım dıye eşime hiç elim gtmıo tatlıya yemek bıle ıstemıyorm yanı normalde yerdım önceden

benim eşim dr %100 kız demesine rağmen inanmayıp şu boy and girl diye test vardı ondan zorla yaptırmıştı bana o testte komik %60 erkek gibi bişey çıkmıştı, tıpkı şu son doktora gitme meselesinde diretmesi gibi diretmişti...

hersey ayrı stres bakalım bende ne olck bnm ki hemen göstersınn hiç bişey almadım zaten karsıyım hırlık ypmaya tk düşüncem isim onun ıcın ne kdr erken o kadr ıyı olur .

benmde nedense hıc tatlı ıstegım yok nerdeyse ıkı aydır aldırıormm belkı yerım dıye eşime hiç elim gtmıo tatlıya yemek bıle ıstemıyorm yanı normalde yerdım önceden
bernuşum sen erkek istiyorsun herhalde ama şöyle bir deyiş var ya ye tatlıyı getir atlıyı ye ekşiyi getir ayşeyi :) ay bence kız bebek erkek bebek herşeyin yavrusu çok tatlı ya...

hersey ayrı stres bakalım bende ne olck bnm ki hemen göstersınn hiç bişey almadım zaten karsıyım hırlık ypmaya tk düşüncem isim onun ıcın ne kdr erken o kadr ıyı olur .
isim neler var aklında?

isim neler var aklında?
hiç bişey yok onuda hiç düşünmedm ben hep karsıyım yanı ndense olunca bakarzz dıodum isim çin erkek olursa bir ismi muhammed olck o kesın ama yanına ne olck bılmıorm erkek isimlernde pek fazlaa cesit yok hıc hosuma gtmıo bı ara baktm bıseyler hep classıc bılındık seyler var en guzel ısımler kızlarda en guzel kıyafetlerde bakalım ama kesın erkek bnmkisi ahh buraya yazdm

bernuşum sen erkek istiyorsun herhalde ama şöyle bir deyiş var ya ye tatlıyı getir atlıyı ye ekşiyi getir ayşeyi :) ay bence kız bebek erkek bebek herşeyin yavrusu çok tatlı ya...
valla saglıklı olsunda bn ıkısınıede razıyım ama kızım olsun cok ıstıyorum ben aslında ama erkek bebek olck gbıme gelıo ondn erkek bebege heveslndryrm kendımı

bizde 6.aydan sonra malzemelerini almaya başladık, herşey netleşiyor, bir de toplu aldık aynı yerden indirim oluyor öyle, internetten de daha uyguna geliyor, mesela bebek arabamız hala yeni gibi peg perego almıştık çok kullanışlıydı

valla saglıklı olsunda bn ıkısınıede razıyım ama kızım olsun cok ıstıyorum ben aslında ama erkek bebek olck gbıme gelıo ondn erkek bebege heveslndryrm kendımı
aslında ben de erkek istiyordum ama kızlar da kıkır kıkır çok güldürüyorlar insanı maşallah:)

çikolata yiyince bebek çok hareket ediyor ondan demiştir cinsiyet için ama erken bence senin için hatta banada kesin dedi ama bende emin değilim herkes erkek diyo pembeleri alıp erkek derlerse sonra bilemedm

aslında ben de erkek istiyordum ama kızlar da kıkır kıkır çok güldürüyorlar insanı maşallah:)
aynenn zilli bişey oluolarr cok guzel kıyafetlerı varyaaa bayılıorm ben cok kokoşumdur bnm kıızım olursa ınss ona neler alırım gıydırırmm o yuzden süslemk ıcın ıstıyorum kızı aslında erkekk cocuklarına duskunlugum var oda ıkı kucuk erkek kardesım oldugu ıcın ama sonrada n kıza bı meyıllendım içimede hep erkek doguyo herkesde erkek dedı

çikolata yiyince bebek çok hareket ediyor ondan demiştir cinsiyet için ama erken bence senin için hatta banada kesin dedi ama bende emin değilim herkes erkek diyo pembeleri alıp erkek derlerse sonra bilemedm
heralde gıdecegım yerde kac haftalık oldugumu bılmıolar ya ondn öyle dedıler genelde 11-14 haftaa aralıgında gıdıolar test ıcın ben hemen 11 +0 da gıdıorm ondn bılmedklernden demıslerdr bnde erken oldugunu dusunuyorm tam net cıkcagı bellı olana kdr sormcm hatta sonra kem küm yapıolar ama erkeklerde hemen belli oluo

aslında bir hafta falan bekleseydin ben ortada olsun diye 12+4te gittim

aslında bir hafta falan bekleseydin ben ortada olsun diye 12+4te gittim
esımm hemen almıs maalesef randevyu doktor takvımden su tarıhler aralıgında gıdın dıye gösterdi 11mart cumadan baslayarak bızımkıde gtmıs 11 mart almıs bugun dedım önmzdekı hafta gıdelım dıye yok dıyo cuma gıdıcez doktor öle dedı hayır öle demedı bu aralıklarda gıdın dedı dıyorum anlamıyo

anladım canım benim eşimde aynen öyle bide belli etmemeye çalışıyo ben heyecan yapmayım diye ama bunada şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…