Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

aynenn cnm cok sukur ınsallah testlerde problem cıkmazda bızde rahat nefes laırz
inşallah canım gönlünü ferah tut çıkmaz inşallah diyeceğim ama sonuçlar çıkmadan öyle olmuyor biliyorum

inşallah canım gönlünü ferah tut çıkmaz inşallah diyeceğim ama sonuçlar çıkmadan öyle olmuyor biliyorum
evet cnm heraldee bakalım hayırlısı neyse o olsun allah saglıklı hayırlı evlatlar dogurmayı nasıp etsın ınsallah

evet cnm heraldee bakalım hayırlısı neyse o olsun allah saglıklı hayırlı evlatlar dogurmayı nasıp etsın ınsallah
aminnn hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur inşallah bazen sanada oluyormu bu sohbetlere katıldığıma inanamıyorum hamile olduğuma ultrasonda görünce inanıyorum birde mide bulantıları hatırlatıyor tabiki

evet cnm oluyo ultrasona grdgmde bırrr derın ohhh cekıyorum suan bulantım yok kafamd a delı sorular var yanı

dimi ne güzel bulantın yok ama niye yok bir sorunmu var diye düşünüyosun:)

dimi ne güzel bulantın yok ama niye yok bir sorunmu var diye düşünüyosun:)
bulantıdan hayatım kaydı gecen haftaa su bıle ıcemedımm ah keske gecse dıodum gectı sımdıde nıye bırden kesıldı dıorm sen bılırsın sarı bı serum yedım vitamın miş ve istahını acıcak dedı 6 saat sürdü hattaa ondn sonra duzldım bulantımda ondn snra gttı

sarı kötü kokulu bemiks o ama canlandırıyo hemen c vitamini ,metpamid ulcuranda katmıştır miden için oh ne güzel kokteyl :)

brnh canım bende durumlar aynı bulantı devam okulda baya yoğun akşamı zor ediyorum. Bu ara baş ağrısı ve tansiyon düşmesi yaşıyorum. Bu haftalarda kan basıncı artiyormus ondan dolayiymis ama okulda çok zorluyor onun dışında bulantilarim azaldi ama hala var. Ikili testimizde temiz çıktı çok şükür darısı başına inşallah :) doktor en son kız gibi demişti en son sordum o kısım çok karışık dedi bebis oturmuştu belli olmuyordu iki hafta daha bekle dedi :) bakalım sağlıkla gelsinler inşallah dünyaya. Bende kız ismi bulamadim hic ya erkek ismi var aklımda:)

E emebe canım doktor sana da mı kız dedi cinsiyet için ?

Canımm sizler nasılsınız arada girip bakıyorum bu ara bir misafir furyasıdır giremedim artı okul telaşı,ödevler git gel mahvoldum neyse hayırlısı olsunda... Haftaya kontrolüm var ikili test iyi çıktı Allah a şükür.Cinsiyetine bakalım dedi görebilirse tabi sağlıklı olsunda başka birşey istemem seninde cumaymış hayırlı haberlerle dön inşallah.

çalışıyorum yoğun bu ara, yarın son yapacağım inşallah..2 ay izinli göstereceklermiş, dönmeyeceğim dediğim halde biz bekliyoruz dönersin diyorlar yaa, acayip sinirlenmeye başladım

no_name_ canım kararına çok sevindim inşallah kendiliğindem bu ay olur olmasada aşılamada olur inşallah ne güzel yolun açık her türlü Allah yar ve yardımcın olsun güzel haberler alalım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…