aynenn cnm cok sukur ınsallah testlerde problem cıkmazda bızde rahat nefes laırzanladım canım benim eşimde aynen öyle bide belli etmemeye çalışıyo ben heyecan yapmayım diye ama bunada şükür
inşallah canım gönlünü ferah tut çıkmaz inşallah diyeceğim ama sonuçlar çıkmadan öyle olmuyor biliyorumaynenn cnm cok sukur ınsallah testlerde problem cıkmazda bızde rahat nefes laırz
evet cnm heraldee bakalım hayırlısı neyse o olsun allah saglıklı hayırlı evlatlar dogurmayı nasıp etsın ınsallahinşallah canım gönlünü ferah tut çıkmaz inşallah diyeceğim ama sonuçlar çıkmadan öyle olmuyor biliyorum
aminnn hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur inşallah bazen sanada oluyormu bu sohbetlere katıldığıma inanamıyorum hamile olduğuma ultrasonda görünce inanıyorum birde mide bulantıları hatırlatıyor tabikievet cnm heraldee bakalım hayırlısı neyse o olsun allah saglıklı hayırlı evlatlar dogurmayı nasıp etsın ınsallah
evet cnm oluyo ultrasona grdgmde bırrr derın ohhh cekıyorum suan bulantım yok kafamd a delı sorular var yanıaminnn hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur inşallah bazen sanada oluyormu bu sohbetlere katıldığıma inanamıyorum hamile olduğuma ultrasonda görünce inanıyorum birde mide bulantıları hatırlatıyor tabiki
bulantıdan hayatım kaydı gecen haftaa su bıle ıcemedımm ah keske gecse dıodum gectı sımdıde nıye bırden kesıldı dıorm sen bılırsın sarı bı serum yedım vitamın miş ve istahını acıcak dedı 6 saat sürdü hattaa ondn sonra duzldım bulantımda ondn snra gttıdimi ne güzel bulantın yok ama niye yok bir sorunmu var diye düşünüyosun:)
sarı kötü kokulu bemiks o ama canlandırıyo hemen c vitamini ,metpamid ulcuranda katmıştır miden için oh ne güzel kokteyl :)bulantıdan hayatım kaydı gecen haftaa su bıle ıcemedımm ah keske gecse dıodum gectı sımdıde nıye bırden kesıldı dıorm sen bılırsın sarı bı serum yedım vitamın miş ve istahını acıcak dedı 6 saat sürdü hattaa ondn sonra duzldım bulantımda ondn snra gttı
cnm bu recetesarı kötü kokulu bemiks o ama canlandırıyo hemen c vitamini ,metpamid ulcuranda katmıştır miden için oh ne güzel kokteyl :)
işte bundan sonra mıde bulantım kesıldı iştahım acıldı baya etkı etmıs anlasılanc ve b vitamini onlar
Amiiiinnn Amiiiinnn Amiiiinnn İnşallah canım benim Allah yardımcın olsun çok sevindim.Bu son olsun inşallah bebişini kucağına almanı nasip etsin rabbim.sanki bu ay gelecek artık bu bebiş, miyom da gitti, rahim temiz..inşallah gelsin de annesine şu hormon ilaçlarını aldırmasın
çalışıyorum yoğun bu ara, yarın son yapacağım inşallah..2 ay izinli göstereceklermiş, dönmeyeceğim dediğim halde biz bekliyoruz dönersin diyorlar yaa, acayip sinirlenmeye başladım
vitaminsiz kalmışsın demekki tatlım, elevit şart :) ben de 3 ay ruh gibi dolaştım, hiç bulantım yoktu ama güçsüzdüm, elevit almaya başlayınca birden gözüm açılmıştı :)cnm bu recete
Günaydın canım :)topiğimiz ıssız ada gibi herkes nerde? yoksa ben mi göremiyorum :)
EGE ASYA Y yapayalniz1 E emebe zeynepzumra @brnh@Sonbaharrr01 A arkadasimes amayaa gibigibiyim asli5361 melisyasemen Gobe sibel15 3 34ebrari34 @mavera49 semizotu_ EfervesaN toprak-35
N nilperi16 R rozbincomputertchr yakamoz007 G gulbil10 moyaalitu no_name_ N nisanok
sekerpancari
Günaydın kızçelerrtopiğimiz ıssız ada gibi herkes nerde? yoksa ben mi göremiyorum :)
EGE ASYA Y yapayalniz1 E emebe zeynepzumra @brnh@Sonbaharrr01 A arkadasimes amayaa gibigibiyim asli5361 melisyasemen Gobe sibel15 3 34ebrari34 @mavera49 semizotu_ EfervesaN toprak-35
N nilperi16 R rozbincomputertchr yakamoz007 G gulbil10 moyaalitu no_name_ N nisanok
sekerpancari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?