Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

günaydın cnm burdayım

Günaydın arkadaşlar :) güzel haberlerinizi bekliyor ve dua ediyorum. Bizim kontrolümuz yarın. İnş her şey yolundadır.

inşallah cnm.evde durumlar nasıl takip edemedim merak ediyorum...

günaydın cnm burdayım

inşallah cnm.evde durumlar nasıl takip edemedim merak ediyorum...
Konuşmuyorum gerekmedikçe cnmm. Kayınvalıdem sürekli eşime kardeşinin videolarını atıyor. O da dün bütün gece tekrar tekrar aynı şeyleri izledi. Bir şey demedim. Desem 1.5 yaşında çocuğu kıskanıyorsun der. İyi geceler dedim uyudum. Sözde yarın kontrole gelecekmiş ama işten izin alamadım der gelmez :)0

Amiiiinnn Amiiiinnn Amiiiinnn İnşallah canım benim Allah yardımcın olsun çok sevindim.Bu son olsun inşallah bebişini kucağına almanı nasip etsin rabbim.
sibel15 canımsın benim, özlüyorum seninle yazışmayı,denk gelemiyoruz bi türlü, okuyorum yazdıklarını ama..gezdin geldin ohh misss, bende aynı telaşlar... Rabbim hepimize bir an önce versin artık inşallah bebişlerimizi tatlımmmm

saol birtanem son inşallah bugün.... bi süre dinleneyim..sen nasılsın bebişimiz iyi mi büyüyor mu mercimek?

canım ya kendi bebekleri olsun bak nasıl sevecek unutacak kardeşini, herşey yoluna girecek inşallah :)

canım ya kendi bebekleri olsun bak nasıl sevecek unutacak kardeşini, herşey yoluna girecek inşallah :)
Hiç sanmıyorum cnm ama hayırlısı. Bir videoyu 100 kere izler mi insan birde güle güle. O anda tv izliyorum ben de bana hiç demiyor bak diye. Bu adam değişmez. Ben kanser olmadan boş vermeyi öğrenmeliyim.

no_name_ canım hadi hayırlısı, benim de iki ay iznim var ama yazın alırım diye alamıyorum, bakıcımız var ama benim kız kişi sayısı fazlalaşınca çılgınlaşıyor nedense, aslında işten uzaklaşınca hamiş kalmışlar genelde okuduklarım ya ah ah şu bebekler gelse, şu kafalar rahatlasa........

evet cnm yarın ınsallah dua edın ıyı cıksın

vitaminsiz kalmışsın demekki tatlım, elevit şart :) ben de 3 ay ruh gibi dolaştım, hiç bulantım yoktu ama güçsüzdüm, elevit almaya başlayınca birden gözüm açılmıştı :)
d-evit3 alıorm cnm sımdı haftada bır kere ıyı gelmıstr umarm ama serumdan sonra kendıme geldm bulantımda kesıldı s

inşallah tatlım , bakalım iyi gelecek mi bu süreç

cnm cok sevındım bnmde ıkılı testım yarın bu arada bulantılarım bıttı bnm bır haftadr yok gbı bısey serum ıyı geldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…