- 3 Aralık 2015
- 2.626
- 3.304
- 63
günaydın cnm burdayımtopiğimiz ıssız ada gibi herkes nerde? yoksa ben mi göremiyorum :)
@EGE ASYA @yapayalniz1 @ebrukkkkzeynepzumra @brnh@Sonbaharrr01 @arkadasimes @amayaa @gibigibiyim @asli5361 @melisyasemen @Gobe sibel15 @34ebrari34 @mavera49 @semizotu_ @EfervesaN @toprak-35
@nilperi16 @rozbincomputertchr @yakamoz007 G gulbil10 @moyaalitu no_name_ @nisanok
@sekerpancari
Günaydın arkadaşlar :) güzel haberlerinizi bekliyor ve dua ediyorum. Bizim kontrolümuz yarın. İnş her şey yolundadır.
Konuşmuyorum gerekmedikçe cnmm. Kayınvalıdem sürekli eşime kardeşinin videolarını atıyor. O da dün bütün gece tekrar tekrar aynı şeyleri izledi. Bir şey demedim. Desem 1.5 yaşında çocuğu kıskanıyorsun der. İyi geceler dedim uyudum. Sözde yarın kontrole gelecekmiş ama işten izin alamadım der gelmez :)0günaydın cnm burdayım
inşallah cnm.evde durumlar nasıl takip edemedim merak ediyorum...
Amiiiinnn Amiiiinnn Amiiiinnn İnşallah canım benim Allah yardımcın olsun çok sevindim.Bu son olsun inşallah bebişini kucağına almanı nasip etsin rabbim.
saol birtanem son inşallah bugün.... bi süre dinleneyim..sen nasılsın bebişimiz iyi mi büyüyor mu mercimek?no_name_ canım kararına çok sevindim inşallah kendiliğindem bu ay olur olmasada aşılamada olur inşallah ne güzel yolun açık her türlü Allah yar ve yardımcın olsun güzel haberler alalım inşallah.
Günaydın canım. Nasılsın?topiğimiz ıssız ada gibi herkes nerde? yoksa ben mi göremiyorum :)
@EGE ASYA @yapayalniz1 @ebrukkkkzeynepzumra @brnh@Sonbaharrr01 @arkadasimes @amayaa @gibigibiyim @asli5361 @melisyasemen @Gobe sibel15 @34ebrari34 @mavera49 @semizotu_ @EfervesaN @toprak-35
@nilperi16 @rozbincomputertchr @yakamoz007 G gulbil10 @moyaalitu no_name_ @nisanok
@sekerpancari
canım ya kendi bebekleri olsun bak nasıl sevecek unutacak kardeşini, herşey yoluna girecek inşallah :)Konuşmuyorum gerekmedikçe cnmm. Kayınvalıdem sürekli eşime kardeşinin videolarını atıyor. O da dün bütün gece tekrar tekrar aynı şeyleri izledi. Bir şey demedim. Desem 1.5 yaşında çocuğu kıskanıyorsun der. İyi geceler dedim uyudum. Sözde yarın kontrole gelecekmiş ama işten izin alamadım der gelmez :)0
Hiç sanmıyorum cnm ama hayırlısı. Bir videoyu 100 kere izler mi insan birde güle güle. O anda tv izliyorum ben de bana hiç demiyor bak diye. Bu adam değişmez. Ben kanser olmadan boş vermeyi öğrenmeliyim.canım ya kendi bebekleri olsun bak nasıl sevecek unutacak kardeşini, herşey yoluna girecek inşallah :)
Saol Gülbilcim iyiyim, sen nasılsın?Günaydın canım. Nasılsın?
Sağol canım bende iyiyim.Saol Gülbilcim iyiyim, sen nasılsın?
evet cnm yarın ınsallah dua edın ıyı cıksınCanımm sizler nasılsınız arada girip bakıyorum bu ara bir misafir furyasıdır giremedim artı okul telaşı,ödevler git gel mahvoldumneyse hayırlısı olsunda... Haftaya kontrolüm var ikili test iyi çıktı Allah a şükür.Cinsiyetine bakalım dedi görebilirse tabi sağlıklı olsunda başka birşey istemem seninde cumaymış hayırlı haberlerle dön inşallah.
d-evit3 alıorm cnm sımdı haftada bır kere ıyı gelmıstr umarm ama serumdan sonra kendıme geldm bulantımda kesıldı svitaminsiz kalmışsın demekki tatlım, elevit şart :) ben de 3 ay ruh gibi dolaştım, hiç bulantım yoktu ama güçsüzdüm, elevit almaya başlayınca birden gözüm açılmıştı :)
günaydın canım hoşgeldingünaydın kızlar uykucu şirinn geldi
inşallah tatlım , bakalım iyi gelecek mi bu süreçno_name_ canım hadi hayırlısı, benim de iki ay iznim var ama yazın alırım diye alamıyorum, bakıcımız var ama benim kız kişi sayısı fazlalaşınca çılgınlaşıyor nedense, aslında işten uzaklaşınca hamiş kalmışlar genelde okuduklarım ya ah ah şu bebekler gelse, şu kafalar rahatlasa........
cnm cok sevındım bnmde ıkılı testım yarın bu arada bulantılarım bıttı bnm bır haftadr yok gbı bısey serum ıyı geldıbrnh canım bende durumlar aynı bulantı devam okulda baya yoğun akşamı zor ediyorum. Bu ara baş ağrısı ve tansiyon düşmesi yaşıyorum. Bu haftalarda kan basıncı artiyormus ondan dolayiymis ama okulda çok zorluyor onun dışında bulantilarim azaldi ama hala var. Ikili testimizde temiz çıktı çok şükür darısı başına inşallah :) doktor en son kız gibi demişti en son sordum o kısım çok karışık dedi bebis oturmuştu belli olmuyordu iki hafta daha bekle dedi :) bakalım sağlıkla gelsinler inşallah dünyaya. Bende kız ismi bulamadim hic ya erkek ismi var aklımda:)
@ebrukkkk canım doktor sana da mı kız dedi cinsiyet için ?
d-evit3 alıorm cnm sımdı haftada bır kere ıyı gelmıstr umarm ama serumdan sonra kendıme geldm bulantımda kesıldı s
hosbuldm canımmgünaydın canım hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?