3 aydan sonra baska vıtamınlere geıcez dedı heralde bu dedgnımı söyledı bısey dedı ama hastayken gtmıstm en son hıcbısey anlamadm dedgndenbrnh canım elevit hamileler için multivitamin gerçekten iyi geliyor
hadı ınsallah cnmevet cnm son inşallah
ohhhhgünaydın fıstıklarrr,bugün işte son günnnn
inşallah tatlım bebike yer hazırlıyoruz Allahın izni ileeohhhhne kadar güzel :) darısı başıma inşallah...eee anne adayı işten ayrıldığına göre bebik artık gelip tutunabilir diyorum :))
inşallah canım benim, bi kurtulsammonte cristo prensesi, ne güzel artık rahat edersin, inşallah da bebikin sana tutunur bu ay.
inşallah canım benim, bi kurtulsamgeçmiyor saatler..bugün akşam olur mu ki?
bnnce iyi sen yınede ılıskıyı eldn bırakma gun asırı devam et ben hep gun asırı ılıskıde bulundm ovulasyonaa gerek bıle yok aslında gun asırı ılıskıde bulunsan yeterşimdi kızlar benim bugün 17. günüm 13,14,15. günler saat 17 den sonra ovü testi yaptım, 15 deki çift çizgi koyu geldi bana, 15 ve 16 çalıştım 18 ve 20 de çalışayım diyorum ne dersiniz? birde benim 3. gün fsh 16,7 idi ben hayıta devam ettim sabah akşam 10. gün falan bıraktım; çörek otu bal tarçın, 2 incir sabah akşam 2-12. günler yaptım büyümüş müdür yumiler acep? Arı sütü de 10. gün elime geçti 5 gün kullanabildim... Aman herşey yarım yamalak mı oldu yine yahu...
bıktım vallahi canım.... evimi özledim, bunlar da bırakmıyorlar, sigorta çıkışımı vermeyeceklermiş, tedavi sürecinde sigorta lazım olur, 2 ay sonra döndüğünde devam edersin diyorlar beni pek bezdirdiler,gelmeyeceğim dediğim haldeno_name_ nasıl bıkmışsın ki saatleri sayıyorsun tatlım ya
yok yavrum yaa, büyümüş çatlamıştır bile, sen günaşırı devam et ilişkiye... sıkıntı yapma bunları... benim dr ovulasyon takip etmeme bile kızıyor psikolojik olarak etkilenirsiniz, yapma sakın günaşırı ilişkiye devam et diyor...bugünlerde takılma bunlara sakınşimdi kızlar benim bugün 17. günüm 13,14,15. günler saat 17 den sonra ovü testi yaptım, 15 deki çift çizgi koyu geldi bana, 15 ve 16 çalıştım 18 ve 20 de çalışayım diyorum ne dersiniz? birde benim 3. gün fsh 16,7 idi ben hayıta devam ettim sabah akşam 10. gün falan bıraktım; çörek otu bal tarçın, 2 incir sabah akşam 2-12. günler yaptım büyümüş müdür yumiler acep? Arı sütü de 10. gün elime geçti 5 gün kullanabildim... Aman herşey yarım yamalak mı oldu yine yahu...
Bernacım geçen ay 10,12,14 yaptım bıraktım sonra, gebelik org sitesindeki yumurtlama hesaplayıcısına son üç adet tarihini yazıyorsun ya oradan baktım, baktım ki benim yumurtlama günleri mayıstan bu yana 15,16,17,19. günlere tekabül etmiş, aslında daha önce 15 ve 17. günleri denediğim de olmuştu ama kısmet işte, yumurta mı büyümüyor, erken mi çatlıyor noluyorsa artıkbnnce iyi sen yınede ılıskıyı eldn bırakma gun asırı devam et ben hep gun asırı ılıskıde bulundm ovulasyonaa gerek bıle yok aslında gun asırı ılıskıde bulunsan yeter
o zaman nasıl izin oluyor bu evden çalışarak ?bıktım vallahi canım.... evimi özledim, bunlar da bırakmıyorlar, sigorta çıkışımı vermeyeceklermiş, tedavi sürecinde sigorta lazım olur, 2 ay sonra döndüğünde devam edersin diyorlar beni pek bezdirdiler,gelmeyeceğim dediğim halde
ilan verdim onlarca başvuru oldu, hiçbirini çağırmadılar görüşmeye, sen döneceksin evde duramazsın diyor patron, işi de teslim edemiyorum, evden çalış diyorlar ...bunalımdayım 1 haftadır...
beni kandırıyorlar akılları sıra müşteri gelirse dayanamayıp geleceğimi bildiklerinden sadece ipimi gevşetiyorlar, kesmiyorlar o ipio zaman nasıl izin oluyor bu evden çalışarak ?
cnm ben o sıtelere pek guvenmıyormm kabataslak rakamlar verıyo bn ovulasyon testı yaptgm ay bakmıstım alakasız tarhler cıkmıstı sen gun asırı ılıskıde bulunBernacım geçen ay 10,12,14 yaptım bıraktım sonra, gebelik org sitesindeki yumurtlama hesaplayıcısına son üç adet tarihini yazıyorsun ya oradan baktım, baktım ki benim yumurtlama günleri mayıstan bu yana 15,16,17,19. günlere tekabül etmiş, aslında daha önce 15 ve 17. günleri denediğim de olmuştu ama kısmet işte, yumurta mı büyümüyor, erken mi çatlıyor noluyorsa artık
Ovülasyonda hemen hemen benzer sonuçlar çıkıyor benim zaten :) ilişki öncesi sinirlendim kızıma da eşime de, hormonlarım zıplamıştır, benim kız yaramaz, akşamları ve geceleri zorluyor baya...yok yavrum yaa, büyümüş çatlamıştır bile, sen günaşırı devam et ilişkiye... sıkıntı yapma bunları... benim dr ovulasyon takip etmeme bile kızıyor psikolojik olarak etkilenirsiniz, yapma sakın günaşırı ilişkiye devam et diyor...bugünlerde takılma bunlara sakınen stressiz olman gereken günler
ah be kuzum rahat bırak kendini bu dönem..regl de sinirlen,gebelikte sinirlen bari ovulasyonda rahat olalım biz kadınlar,nedir çektiğimiz yahuOvülasyonda hemen hemen benzer sonuçlar çıkıyor benim zaten :) ilişki öncesi sinirlendim kızıma da eşime de, hormonlarım zıplamıştır, benim kız yaramaz, akşamları ve geceleri zorluyor baya...
tmm canım sıkıldım çok ya bu ay olsa da kurtulsam diyorum herkes gibi...cnm ben o sıtelere pek guvenmıyormm kabataslak rakamlar verıyo bn ovulasyon testı yaptgm ay bakmıstım alakasız tarhler cıkmıstı sen gun asırı ılıskıde bulun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?