Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

bnnce iyi sen yınede ılıskıyı eldn bırakma gun asırı devam et ben hep gun asırı ılıskıde bulundm ovulasyonaa gerek bıle yok aslında gun asırı ılıskıde bulunsan yeter
Bernacım sen hayıta aralıksız devam etmiştin di mi, hayıt alırken gebe kaldın yani...

Monte sen hamişken çok sinirliydin hatırlıyorum da...
vallahi mi? bak ben hiç farkında değilim.. o hormonların düzensizliği sanırım bozuyor tüm dengeleri... aslında bu aralar da acayip sinirliyim kimseye bulaşmamaya çalışıyorum, yarın sabah hastaneye kan vermeye gideceğim, ondan sonra yollar sokaklar, spor salonları, havuzlar denizler, heryerler benim olacakkkk

Oh mis mis :) anlatırsın artık bize de maceralarını :)

Bernacım sen hayıta aralıksız devam etmiştin di mi, hayıt alırken gebe kaldın yani...
evet ıcıodmm ama aralıksız degıl ben pek fazla kürlern üzerine düşmemiştm üşeniorm cunku köyden gemıstım o ara hayıtım bıtmıstı hemen cıkıp almamıstm bır gun ıcıp bır gun ıcmedm dıyelım son zamanlara dgru her gun ıcıodm ama

kızlaaarrrr, nerelerdesiniz güzeller

EGE ASYA ..........................................................................................................hamiş
Y yapayalniz1 ...........................................................................................................hamiş
@ebrukkkk ..............................................................................................................hamiş
zeynepzumra ........................................................................................................hamiş
brnh ..................................................................................................................... hamiş

Sonbaharrr01 .........................................................................................................25.02.2016
A arkadasimes ............................................................................................................25.02.2016
amayaa ................................................................................................................... 27.02.2016
gibigibiyim ..............................................................................................................27.02.2016
asli5361 ...................................................................................................................28.02.2016
melisyasemen ..................... ...................................................................................28.02.2016
sibel15 ..................................................................................................................... 02.03.2016
3 34ebrari34 ............................................................................................................... 04.03.2016
@mavera49................................................................................................................. 09.03.2016
semizotu_ ................................................................................................................16.03.2016
EfervesaN .................................................................................................................16.03.2016
fshe2 ........................................................................................................................25.03.2016
toprak-35 ...............................................................................................................19.03.2016
Gobe ..................................... ..................................................................................26.03.2016
N nilperi16 ................................................................................................................?????????????
R rozbin ........................................ ......................................................................... ?????????????
computertchr ........................................................................................................?????????????
yakamoz007 ......................................................................................................... ?????????????
G gulbil10 .................................................................................................................. TEDAVİ SÜRECİNDE
moyaalitu ............................................................................................................... TEDAVİ SÜRECİNDE
no_name_ ............................................................................................TEDAVİ SÜRECİNDE
N nisanok ................................................................................................................. REGL BEKLİYOR
sekerpancari ..........................................................................................................kafasını dinliyor...(en azından bir süre)

hım bende bunu merak ediyordum canım
kalınabiliyor tatlım ama sonradan farklı fikirler çıkınca ovulasyona kadar içmeyelim diye düşündük... 2 kimyasal gebeliğimde ovulasyona kadar içmemiştim ama...adetin 2.günü bırakmıştım... 2. de 4 gün gecikmede 12 idi değer 2 gün sonra 25 oldu, 2ye katladı ama regl geldi

ah ne güzel olurdu, kaçasım var zaten, sevmiyorum bir de buraları deniz yok, avm den başka birşey yok, sıkıcı sinir bozucu memleket, biriniz antalya biriniz istanbul imreniyorum
ankarada olsam karadeniz tarafına kaçardım sık sık.... abant falan yakın sanırım? 130 km falanmış,kaçardım ben olsam haftasonları

Slm Kızlar ben iyice rafa kaldırdım bebiş işini regl tarihimi bile unutmusum valla şimdi girdim az kalmış:) sizlerde ne var ne yok.

no_name_ hamilemisin ya çok sevindim maşallah bebeğin hep senle olsun inşallah sağlıkla sihhatle
kızııım çatladım meraktan neredesin sennnn...hamile değilim kuzum yaa, kimyasal gebelik atlattım yine geçen ay..senin nedir durumlar, nasıl oldu sonuçların çıktı mıııı??? kaç kere etiket attım sana, nerelerdesin be kuzummm

Ya canım benim çok sağol Allah razı olsun düşündüğün için. Gitmedim cektirmedim ya bisey yok sanırım olsa belli olurdu diye düşünüyorum ama aklımda cesaret edebilirsem git cem bi zaman şimdi bide onun stresine gitmek istemiyorum

Bi doktorla görüştüm çocuğum olsun diye stres yaptıkça çocuğun olmayacaktır emin ol dedi bi insan ne kadar düşünceli ne kadar takintiliysa çocuğunun olması o kadar imkansız dedi. Kafasında en ufak takıntısı olan bayanda yumurta ve spermin birleşmesi imkansız oluyor dedi.Bende herşeyi rafa kaldirdim:) çocuğum olsun diyede birlikte olmuyorum eşimle artık yani çok afedersiniz zevk almaya çalışıyorum herşey olacağına varsın inşallah hepimiz icin

girme canım strese, iyi olmana sevindim, neden bebişi rafa kaldırdın bakiim?

olması gereken de bu zaten tatlım, kafandan çıkardığında gelecektir bebişin, dualarım seninle, inşallah tez zamanda kavuştursun Rabbim hepimizi bebiklerimize merakta bırakma beni, fırsat buldukça gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…