Monte sen hamişken çok sinirliydin hatırlıyorum da...ah be kuzum rahat bırak kendini bu dönem..regl de sinirlen,gebelikte sinirlen bari ovulasyonda rahat olalım biz kadınlar,nedir çektiğimiz yahu
Bernacım sen hayıta aralıksız devam etmiştin di mi, hayıt alırken gebe kaldın yani...bnnce iyi sen yınede ılıskıyı eldn bırakma gun asırı devam et ben hep gun asırı ılıskıde bulundm ovulasyonaa gerek bıle yok aslında gun asırı ılıskıde bulunsan yeter
vallahi mi? bak ben hiç farkında değilim.. o hormonların düzensizliği sanırım bozuyor tüm dengeleri... aslında bu aralar da acayip sinirliyim kimseye bulaşmamaya çalışıyorum, yarın sabah hastaneye kan vermeye gideceğim, ondan sonra yollar sokaklar, spor salonları, havuzlar denizler, heryerler benim olacakkkkMonte sen hamişken çok sinirliydin hatırlıyorum da...
canım ben ilk kimyasal gebeliğimde aralıksız 1 ay hayıt kullanırken hamile kaldımBernacım sen hayıta aralıksız devam etmiştin di mi, hayıt alırken gebe kaldın yani...
Oh mis mis :) anlatırsın artık bize de maceralarını :)vallahi mi? bak ben hiç farkında değilim.. o hormonların düzensizliği sanırım bozuyor tüm dengeleri... aslında bu aralar da acayip sinirliyim kimseye bulaşmamaya çalışıyorum, yarın sabah hastaneye kan vermeye gideceğim, ondan sonra yollar sokaklar, spor salonları, havuzlar denizler, heryerler benim olacakkkk
canım yaaa, haydi gelin hep birlikte gezip tozalımOh mis mis :) anlatırsın artık bize de maceralarını :)
evet ıcıodmm ama aralıksız degıl ben pek fazla kürlern üzerine düşmemiştm üşeniorm cunku köyden gemıstım o ara hayıtım bıtmıstı hemen cıkıp almamıstm bır gun ıcıp bır gun ıcmedm dıyelım son zamanlara dgru her gun ıcıodm amaBernacım sen hayıta aralıksız devam etmiştin di mi, hayıt alırken gebe kaldın yani...
hım bende bunu merak ediyordum canımcanım ben ilk kimyasal gebeliğimde aralıksız 1 ay hayıt kullanırken hamile kaldım
ah ne güzel olurdu, kaçasım var zaten, sevmiyorum bir de buraları deniz yok, avm den başka birşey yok, sıkıcı sinir bozucu memleket, biriniz antalya biriniz istanbul imreniyorumcanım yaaa, haydi gelin hep birlikte gezip tozalım
kalınabiliyor tatlım ama sonradan farklı fikirler çıkınca ovulasyona kadar içmeyelim diye düşündük... 2 kimyasal gebeliğimde ovulasyona kadar içmemiştim ama...adetin 2.günü bırakmıştım... 2. de 4 gün gecikmede 12 idi değer 2 gün sonra 25 oldu, 2ye katladı ama regl geldihım bende bunu merak ediyordum canım
ankarada olsam karadeniz tarafına kaçardım sık sık.... abant falan yakın sanırım? 130 km falanmış,kaçardım ben olsam haftasonlarıah ne güzel olurdu, kaçasım var zaten, sevmiyorum bir de buraları deniz yok, avm den başka birşey yok, sıkıcı sinir bozucu memleket, biriniz antalya biriniz istanbul imreniyorum
kızııım çatladım meraktan neredesin sennnn...hamile değilim kuzum yaa, kimyasal gebelik atlattım yine geçen ay..senin nedir durumlar, nasıl oldu sonuçların çıktı mıııı??? kaç kere etiket attım sana, nerelerdesin be kuzummmno_name_ hamilemisin ya çok sevindim maşallah bebeğin hep senle olsun inşallah sağlıkla sihhatle
Ya canım benim çok sağol Allah razı olsun düşündüğün için. Gitmedim cektirmedim ya bisey yok sanırım olsa belli olurdu diye düşünüyorum ama aklımda cesaret edebilirsem git cem bi zaman şimdi bide onun stresine gitmek istemiyorumkızııım çatladım meraktan neredesin sennnn...hamile değilim kuzum yaa, kimyasal gebelik atlattım yine geçen ay..senin nedir durumlar, nasıl oldu sonuçların çıktı mıııı??? kaç kere etiket attım sana, nerelerdesin be kuzummm
girme canım strese, iyi olmana sevindim, neden bebişi rafa kaldırdın bakiim?Ya canım benim çok sağol Allah razı olsun düşündüğün için. Gitmedim cektirmedim ya bisey yok sanırım olsa belli olurdu diye düşünüyorum ama aklımda cesaret edebilirsem git cem bi zaman şimdi bide onun stresine gitmek istemiyorum
olması gereken de bu zaten tatlım, kafandan çıkardığında gelecektir bebişin, dualarım seninle, inşallah tez zamanda kavuştursun Rabbim hepimizi bebiklerimizeBi doktorla görüştüm çocuğum olsun diye stres yaptıkça çocuğun olmayacaktır emin ol dedi bi insan ne kadar düşünceli ne kadar takintiliysa çocuğunun olması o kadar imkansız dedi. Kafasında en ufak takıntısı olan bayanda yumurta ve spermin birleşmesi imkansız oluyor dedi.Bende herşeyi rafa kaldirdim:) çocuğum olsun diyede birlikte olmuyorum eşimle artık yani çok afedersiniz zevk almaya çalışıyorum herşey olacağına varsın inşallah hepimiz icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?