Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

olması gereken de bu zaten tatlım, kafandan çıkardığında gelecektir bebişin, dualarım seninle, inşallah tez zamanda kavuştursun Rabbim hepimizi bebiklerimize merakta bırakma beni, fırsat buldukça gel
Amin canım benim gelirim inşallah hoscakal çok mutlu ettin beni düşününce

Omzum ağrımaya devam ediyo, kıyafet giyip çıkaramıyorum, iş yapamıyorum, ağrısına dayanamadım gittim çektirdim mr dün. Doktorum hamileler de çektiriyo çektirebilirsin dedi ama yine de huzursuz oldum neyse artık. Sonuçta pek bişey çıkmadı fizik tedavide bazı hareketler gösterdiler yapın dediler. Aman ne sinir bozucu bişeymiş kızlar dikkat edin ani hareketler yapmayın. Durup dururken iş açtım başıma.

Çok çok geçmiş olsun tatlim yaa, bilirim fenadir, ben de ani bi hareketle belimi incitmis 15 gün yerimden kalkamamistim. Rabbim acil şifalar versin. Dikkat et kendine

Canım sağol daha iyiyim :) İşe fln gelmeyince 1-2 gün şimdi onları toparlamaya çalışıyorum kafam dağılıyo daha iyi oluyo :) Sen nasılsın?
İyiyim canım merak ettim seni kafam dağılıyo dediğine göre geçmemiş sıkıntılar, hayır olsun inşallah

Günaydın monte ne kadar erken başlıyorsun güne :)

Geçmiş olsun MR çektiriyorlar ama sonuçta aynı şeyleri söylüyorlar hep, ağır kaldırma, hareketleri yap, ağrı kesici iç ve sür :) ben de her seferinde çektirdim içimde kalmasın diye :)

Günaydın monte ne kadar erken başlıyorsun güne :)
öyle canım yaa alışkanlık sanırım, sabah ezanında ayakta olup tüm evin kapılarını camlarını açıp ezanın bereketini eve doldurmak gibi bi alışkanlık edindim uzun yıllar önce... sabah 4 te de yatsam saat kurar en geç 5.30 da kalkarım ayağa

brnh bernuşum bugün doktor kontrolün vardı sanırım, inşalllahhh güzel haberlerle dönersin canım...,

kanımızı verdik eve geldim, şimdi kendime bi nescafe yaptım ödül olarak biraz dinlenip önce ev işlerine koyulayım diyorum, buralardayım yani

kızlar yaaa, bilen bi el atıversin biz bu kromozom testini neden yaptırıyoruz? eşim dünden beri söyleniyor, genlerde bi sıkıntı varsa müdahale edebiliyorlar mı acaba? neden yapılıyor bu analiz? sadece bilgi edinmek için olmamalı???

Geçmiş olsun MR çektiriyorlar ama sonuçta aynı şeyleri söylüyorlar hep, ağır kaldırma, hareketleri yap, ağrı kesici iç ve sür :) ben de her seferinde çektirdim içimde kalmasın diye :)
Sağol canım, bi defa çektirdim yeter aman, seslerden migrenim tutucak diye korktum. Sabah midem bulanıyo iki gündür, mr stresinden mi düzensiz yemek yiyorum ondan mı anlamadım. Tedavideyim diyince ilaç vermediler sadece hareketler işte. 1 haftada geçer dediler inşallah geçer ev aldı başını gitti :) Ödem de gitmiyo vücudumdan 70 kg olmuşum her tedavide 2 kg kalırsa yakında obez olucam

Canım amma uğraştırdılar, sen evdeyim dedin ben bile rahatladım burda yani sonunda Gerçi seviyolar seni işte, değerlisin onlar için demek aslında ama anlayışlı da olsalar, hassas bi dönemdesin sonuçta, bu kadar zorlamasalar iyi olurdu neyse artık. Keyfini çıkar tembellik yap bol bol

46 kromozomu sayıyorlar, sorun varsa tüp bebekte pgt gibi işlemlerin gerektiği ortaya çıkıyor canım.

hakkaten ne uğraştırdılar be kuzum, offf ben de bunalmıştım, şu an ipi salınmış enik gibi kaldım öyle ne yapacağımı bilemez haldeyim, oturayım mı, deli deli koşup etrafa mı saldırayım bilemedim

bakma, sevdiklerinden değil de acayip satışlar yapıp çok para kazandırdığım için bu bırakamama halleri, sanki bilmiyorum...baksınlar artık başlarının çaresine :)

70 kiloya sen kilo mu diyorsun en son tartıda 80 i görmüştüm 2 ay önce falan ama yarından itibaren tartılıp spor ve diyetime başlayacağım inşallah

Kromozom Analizi - Periferik kan

kromozom testi, karyotip, karyotipleme, konvansiyonel sitogenetik, sitogenetik analiz

Kromozom analizi; zeka geriliği, doğumsal anomali, gelişme geriliği, boy kısalığı, cinsiyet anomalisi ile tekrarlayan gebelik kayıpları ve kısırlık saptanan kişilerde uygulanır. Ayrıca, konjenital malformasyonlara sahip olan ancak kromozom testi yapılamadan kaybedilen çocuk veya çocuklara sahip anne ve babalara da önerilmektedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…