Canım benim boy 1.58 olunca 70 kg ile top gibi oldum amahakkaten ne uğraştırdılar be kuzum, offf ben de bunalmıştım, şu an ipi salınmış enik gibi kaldım öyle ne yapacağımı bilemez haldeyim, oturayım mı, deli deli koşup etrafa mı saldırayım bilemedim
bakma, sevdiklerinden değil de acayip satışlar yapıp çok para kazandırdığım için bu bırakamama halleri, sanki bilmiyorum...baksınlar artık başlarının çaresine :)
70 kiloya sen kilo mu diyorsun en son tartıda 80 i görmüştüm 2 ay önce falanama yarından itibaren tartılıp spor ve diyetime başlayacağım inşallah
Sağol canım, bi defa çektirdim yeter aman, seslerden migrenim tutucak diye korktum. Sabah midem bulanıyo iki gündür, mr stresinden mi düzensiz yemek yiyorum ondan mı anlamadım. Tedavideyim diyince ilaç vermediler sadece hareketler işte. 1 haftada geçer dediler inşallah geçer ev aldı başını gitti :) Ödem de gitmiyo vücudumdan 70 kg olmuşum her tedavide 2 kg kalırsa yakında obez olucam
Canım amma uğraştırdılar, sen evdeyim dedin ben bile rahatladım burda yani sonundaGerçi seviyolar seni işte, değerlisin onlar için demek aslında ama anlayışlı da olsalar, hassas bi dönemdesin sonuçta, bu kadar zorlamasalar iyi olurdu neyse artık. Keyfini çıkar tembellik yap bol bol
standart uygulama sanırım 2 kimyasaldan sonra yapalım dedi belkide..bu kromozom testinde pıhtılaşmaya bakılıyor mu ki? yoksa o da başka bi test mi...no_name_ ben senin durumunun öyle olduğunu düşünmüyorum bence yerleşemediği için atıldı senin embriyo ama hani genelde kimyasal gebeliklerde vücudun sağlıklı olmayan embriyoyu attığı söyleniyor, bir de kimyasallarda genellikle pıhtılaşma bozukluğundan şüpheleniyorlar, her yumi de aynı olmuyor, bir arkadaş sebepsiz infertiliteydi tüp yaptırdı pgt yaptırmış madem bu kadar para veriyoruz sağlıklı embriyo olsun dedim diyor, ikisi sağlam ikisi özürlü çıktı demişti.
bana da öyle geldi tatlım bilinen 7 kuşak sülalede de anomali , sakatlık vs bi durum da yok... o paranın çıkacağı varmış, çıktı sanki... neyse hastanenin fiyatları oldukça uygun...no_name_ fshe2
Kromozom analizi formalite için yapılıyo zaten işte, yapmadık dememek için, yoksa normal sağlıklı görünen bir insanın olumsuz bi sonuç alması çoook düşük bi ihtimalmiş. Görüntüsünden bile anlaşılır insanın, sizin gerek yok aslında demişlerdi kafaya takıcak bi test diil yani. Yine de insan baktırmak istiyo işte emin olmak için.
Pıhtılaşma ayrı canım, zaten ona bakmamak için bin dereden su getiriyolar biraz pahalı bi test. Trombofili paneli, kendi içinde de çeşitleri var.standart uygulama sanırım 2 kimyasaldan sonra yapalım dedi belkide..bu kromozom testinde pıhtılaşmaya bakılıyor mu ki? yoksa o da başka bi test mi...
ben de miyomdan yerleşemediğini düşünüyorum bebişin...bakalım daha neler çıkacak başımıza...zor bi süreçten geçmekteyiz...umarım sağlıkla atlatırız bu süreçleri
kesin ona da baktırır benim pimpirik dr....Pıhtılaşma ayrı canım, zaten ona bakmamak için bin dereden su getiriyolar biraz pahalı bi test. Trombofili paneli, kendi içinde de çeşitleri var.
canım çok geçmiş olsun.Omzum ağrımaya devam ediyo, kıyafet giyip çıkaramıyorum, iş yapamıyorum, ağrısına dayanamadım gittim çektirdim mr dün. Doktorum hamileler de çektiriyo çektirebilirsin dedi ama yine de huzursuz oldum neyse artık. Sonuçta pek bişey çıkmadı fizik tedavide bazı hareketler gösterdiler yapın dediler. Aman ne sinir bozucu bişeymiş kızlar dikkat edin ani hareketler yapmayın. Durup dururken iş açtım başıma.
Teşekkür ederim canım, geçicekmiş 1 haftada inşallahcanım çok geçmiş olsun.
iyiyim canım. bugün bitse de hafta sonu gelse diye bekliyorum.Teşekkür ederim canım, geçicekmiş 1 haftada inşallah
Sen nasılsın?
Valla geçicek gibi bi sıkıntı değil canım annemi ve kardeşimi (ileri okb hastası 27 yaşında ama evden hiç çıkmayan 17 yaş aklına sahip bi çocuk) komşu pusu kurarak ağır darp etti.. Günlerdir hastanelerde karakollarda geçiyo gecelerimiz.. Ve de kardeşimi kendini kesici aletle yaralamakla falan suçluyo çok büyük bi belaya bulaştık.. Kardeşimin darp raporunu bile onlar verdiler resmen, çocuk sabaha kadar hastanede kaldı başına ve omuriliğine ağır darbeler aldı hayati darbeler ve ayaktan başına kadar heryerinin tomografisi çekildi.. Polisler hastanede bizim değil doktorun yanına gittiler artık ne dediler naptılar bilmiyorum.. Allah'a havale ediyorum.. Verdikleri raporda parmakta ağrı dudakla lezyon yazıyo sadece..Bu şahıs geçmiş dönem belediye başkan adayıymış tehdit ediyo falan arkası sağlam bu işten kazasız çıkamadık inşallah belasız çıkarız.. Karakolda falan onlar komiser odalarında çaylarla kahvelerle ağırlanıyo bizi de koridorda azarlıyolar falan kalabalık etmeyin oturun falan diye.. Çok değişik işler dönüyo Allah sonumuzu hayır etsin.. Bu tarz bi bela var başımda ve açıkçası kardeşimin kanlar içindeki o halini düşündükçe aklım gidiyo elim ayağım titriyo kendime gelemiyorum çok canım sıkkın açıkçası.. Bikaç gün sakinleştiriciyle uyuyabildim hem annem hem ben bu durumdayız.. O yüzden topicle de fazla ilgilenemedim.. Lütfen kusuruma bakmayınİyiyim canım merak ettim seni kafam dağılıyo dediğine göre geçmemiş sıkıntılar, hayır olsun inşallah
canım ya Allahından bulsunlar, yapmazlar mı güçlerini kullanıp neler neler yapıyorlar, çok geçmiş olsun, derdi ne bu insanın ya niye uğraşıyor...Valla geçicek gibi bi sıkıntı değil canım annemi ve kardeşimi (ileri okb hastası 27 yaşında ama evden hiç çıkmayan 17 yaş aklına sahip bi çocuk) komşu pusu kurarak ağır darp etti.. Günlerdir hastanelerde karakollarda geçiyo gecelerimiz.. Ve de kardeşimi kendini kesici aletle yaralamakla falan suçluyo çok büyük bi belaya bulaştık.. Kardeşimin darp raporunu bile onlar verdiler resmen, çocuk sabaha kadar hastanede kaldı başına ve omuriliğine ağır darbeler aldı hayati darbeler ve ayaktan başına kadar heryerinin tomografisi çekildi.. Polisler hastanede bizim değil doktorun yanına gittiler artık ne dediler naptılar bilmiyorum.. Allah'a havale ediyorum.. Verdikleri raporda parmakta ağrı dudakla lezyon yazıyo sadece..Bu şahıs geçmiş dönem belediye başkan adayıymış tehdit ediyo falan arkası sağlam bu işten kazasız çıkamadık inşallah belasız çıkarız.. Karakolda falan onlar komiser odalarında çaylarla kahvelerle ağırlanıyo bizi de koridorda azarlıyolar falan kalabalık etmeyin oturun falan diye.. Çok değişik işler dönüyo Allah sonumuzu hayır etsin.. Bu tarz bi bela var başımda ve açıkçası kardeşimin kanlar içindeki o halini düşündükçe aklım gidiyo elim ayağım titriyo kendime gelemiyorum çok canım sıkkın açıkçası.. Bikaç gün sakinleştiriciyle uyuyabildim hem annem hem ben bu durumdayız.. O yüzden topicle de fazla ilgilenemedim.. Lütfen kusuruma bakmayın
Çoook geçmiş olsunValla geçicek gibi bi sıkıntı değil canım annemi ve kardeşimi (ileri okb hastası 27 yaşında ama evden hiç çıkmayan 17 yaş aklına sahip bi çocuk) komşu pusu kurarak ağır darp etti.. Günlerdir hastanelerde karakollarda geçiyo gecelerimiz.. Ve de kardeşimi kendini kesici aletle yaralamakla falan suçluyo çok büyük bi belaya bulaştık.. Kardeşimin darp raporunu bile onlar verdiler resmen, çocuk sabaha kadar hastanede kaldı başına ve omuriliğine ağır darbeler aldı hayati darbeler ve ayaktan başına kadar heryerinin tomografisi çekildi.. Polisler hastanede bizim değil doktorun yanına gittiler artık ne dediler naptılar bilmiyorum.. Allah'a havale ediyorum.. Verdikleri raporda parmakta ağrı dudakla lezyon yazıyo sadece..Bu şahıs geçmiş dönem belediye başkan adayıymış tehdit ediyo falan arkası sağlam bu işten kazasız çıkamadık inşallah belasız çıkarız.. Karakolda falan onlar komiser odalarında çaylarla kahvelerle ağırlanıyo bizi de koridorda azarlıyolar falan kalabalık etmeyin oturun falan diye.. Çok değişik işler dönüyo Allah sonumuzu hayır etsin.. Bu tarz bi bela var başımda ve açıkçası kardeşimin kanlar içindeki o halini düşündükçe aklım gidiyo elim ayağım titriyo kendime gelemiyorum çok canım sıkkın açıkçası.. Bikaç gün sakinleştiriciyle uyuyabildim hem annem hem ben bu durumdayız.. O yüzden topicle de fazla ilgilenemedim.. Lütfen kusuruma bakmayın
canım benim ne kusuru yaaa, çok ama çoook geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin... keşke elimizden bir şeyler gelse, acayip bi ülke olduk, yaşanacak yeri kalmadı bu ülkenin.... tez zamanda kurtlun inşallah bu pisliklerdenValla geçicek gibi bi sıkıntı değil canım annemi ve kardeşimi (ileri okb hastası 27 yaşında ama evden hiç çıkmayan 17 yaş aklına sahip bi çocuk) komşu pusu kurarak ağır darp etti.. Günlerdir hastanelerde karakollarda geçiyo gecelerimiz.. Ve de kardeşimi kendini kesici aletle yaralamakla falan suçluyo çok büyük bi belaya bulaştık.. Kardeşimin darp raporunu bile onlar verdiler resmen, çocuk sabaha kadar hastanede kaldı başına ve omuriliğine ağır darbeler aldı hayati darbeler ve ayaktan başına kadar heryerinin tomografisi çekildi.. Polisler hastanede bizim değil doktorun yanına gittiler artık ne dediler naptılar bilmiyorum.. Allah'a havale ediyorum.. Verdikleri raporda parmakta ağrı dudakla lezyon yazıyo sadece..Bu şahıs geçmiş dönem belediye başkan adayıymış tehdit ediyo falan arkası sağlam bu işten kazasız çıkamadık inşallah belasız çıkarız.. Karakolda falan onlar komiser odalarında çaylarla kahvelerle ağırlanıyo bizi de koridorda azarlıyolar falan kalabalık etmeyin oturun falan diye.. Çok değişik işler dönüyo Allah sonumuzu hayır etsin.. Bu tarz bi bela var başımda ve açıkçası kardeşimin kanlar içindeki o halini düşündükçe aklım gidiyo elim ayağım titriyo kendime gelemiyorum çok canım sıkkın açıkçası.. Bikaç gün sakinleştiriciyle uyuyabildim hem annem hem ben bu durumdayız.. O yüzden topicle de fazla ilgilenemedim.. Lütfen kusuruma bakmayın
Bu kişiler annemlerin üst katında evi satın aldılar.. Haziran ayından aralık başına kadar tadilatları bitmedi.. 5,5 6 ay boyunca gece gündüz demeden resmen evi yıkıp baştan yaptılar.. Benim kardeşim ses merkezli okb hastası yani sese aşırı duyarlılığı var.. Ama sabretti dayandı.. Komşudur dedik yüzyüze bakıcaz dedik insan gibi uyardık.. Bi kere gece 12 de matkap çalıştırırlarken uyarmak için yukarı çıkmıştı sen bu saatte ne kapıma geliyosun diye evde bulunan akraba eş dostla beraber kardeşimi merdivenlerden aşşağı ittiler.. annemin uyarılarına bu gürültülere alışın benim 3 tane kızım var biz taşınınca evde halı da kullanmıycaz ayakkabıyla gezicez diye alay eden cevaplar verdiler..Ve nitekim sabahın 7sinde topuklu ayakkabılarla evde gezmeye başlıyolar.. Bizimkiler komşudur dedi yine şikayet etmedi.. Apartman toplantısında tüm komşular bu kişilerin üzerine gitmiş siz geldiğinizden beri huzurumuz kalmadı diye.. Bu kardeşimi darp eden adam özür dilemiş hem annemlerden hem tüm komşulardan ilk taşındıklarında oldu bu.. Geçen hafta yine ben annemlerde misafirim salı günüydü sürekli bi güm güm diye ses geliyo saat akşam 6 dan 8 e kadar sürdü bu ses bekledik bekledik bitmiyo.. Annem uyarmaya çıktı.. Biz de apartmanda bekledik falan çünkü aşırı çirkef insanlar.. neyse annem dediki misafiimiz var rahatsız oluyolar ne yapıyosanız bugünlük durdururmusunuz diye.. Kadın dalga geçiyoo kiiiim bizz mii biz bişey yapmıyoruz falan diye.. Bu arada bizim karşı komşumuz da kapıya çıktı onlar da rahatsız olmuş.. Kadın öyle diyince annem ısrar etti.. Hanfendi dedi biz yalan söylemiyoruz bakın aşşağıda kaç kişiyiz dedi.. Kadın başladı anneme çemkirmeye yalan söylüyosunuz siz ne biçim insansınız allah belanızı versin falan diye.. Benim annem de çok sessiz bi kadındır asla kötü söz söyleyemez kendini de fazla savunamaz.. Hal böyle olunca kardeşim sinirlendi yukarı doğru hamle yaptı.. Hanfendi düzgün konuşun anneme karşı diye..Ben de arkasından evdeki yengem kuzeni hepimiz çıktık Kadın ama nasıl yağdırıyo hakaretleri bütün apartman ayağa kalktı.. Neyse bunlar kardeşimi öyle sinirli çıkarken görünce daha kapıya ulaşmadan kapıyı çarptılar.. Biz tekrar merdivendeyiz diğer komşular bizi sakinleştirmeye çalışıyo onların karşı komşusu da çıktı dışarı.. Bunlar tekrar kapıyı açıp hakaretlere devam edip tekrar kapadılar.. Sonra geçtiğimiz pazar günü akşam annem beni aradı üst komşu şikayet etmiş karakola gidiyoruz diye.. Eşimle gittik babam da yurtdışında bu arada.. Neyse kardeşimi şöyle şikayet ediyolar.. Evimize girdi biblomuzu kırdı bize saldırdı hakaret küfür etti diye.. Neyse ben tanık olarak ifade verdim komşular da edebiir dedim yarın akşam gelip etsinler dedi polis tamam dedik.. gece saat 12 buçukta karakoldan ayrıldık biz kendi evimize doğru annemle kardeşim kendi evine doğru ayrıldık.. Sonrasında olay şöyle gelişiyo.. Bu pislikler eve yakın biyerde 2 arabayla kardeşimi taciz etmeye başlıyolar.. Bizimkiler anlamıyo tanımıyolar arabalarını falan.. Evin oraya kadar sürüyo bu olay.. Evin orda önlerine geçip bu üst komşu adam biyere parkedip koşa koşa apartmana giriyo.. Diğer araçta eşinin aracıymış onradan öğrendik kapalı garaja giriyo.. annemler parkedip karşılaşmamak için bi 2-3 dakka oyalanıyolar tabi akıllarına kötü bişey gelmiyo.. Apartmana girip z kattan asansöre biniyolar.. 3. kata basıyolar ama asansör aşşağı -1 e hareket ediyo yani aşağıdan çağırılıyo.. Derken asansör kapısı -1 de açılıyo ve zebellah gibi bi adam ve karısı annemle kardeşimin üstüne saldırıyolar.. annem ellerinden kurtulup yukarı kaçıyo komşuların kapılarını çalıyo falan aşağı indiklerinde kardeşim yerde kafasına suratına tekmeler atılırken elinden kurtarıyolar..canım ya Allahından bulsunlar, yapmazlar mı güçlerini kullanıp neler neler yapıyorlar, çok geçmiş olsun, derdi ne bu insanın ya niye uğraşıyor...
Sağol caım çok şükür iyiler fiziksel olarak ciddi bişey olmadı ama psikolojimiz çok kötü bu kişiler hala üst komşularıÇoook geçmiş olsun
Allah şifa versin bir an önce iyileşsinler inşallah.
Yemin ederim bak olayları bi görsen o kadar garip şeyler dönüyoki iyyce tiksindim bu sistemden.. Hepsinin Allah belasını versin..canım benim ne kusuru yaaa, çok ama çoook geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin... keşke elimizden bir şeyler gelse, acayip bi ülke olduk, yaşanacak yeri kalmadı bu ülkenin.... tez zamanda kurtlun inşallah bu pisliklerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?