Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Yemin ederim bak olayları bi görsen o kadar garip şeyler dönüyoki iyyce tiksindim bu sistemden.. Hepsinin Allah belasını versin..
Offf neler yasamissiniz be kuzum, komşu olması da çok beter, her an tedirgin olur insan... Boyleleri ev sattirirlar insana Allah YARDIMCINIZ olsun cnm, sorunsuz kapansin bu mevzu inşallah.. Nasıl cirkeflermis öyle !!!

APA

kızlar ben geldım hastanedeydımm ultrason sonucunda ölçmler cok şükür normall cıktı kan sonucu uc gun sonra cıkcak ınsallah oda normaldır büyük ihtimallee erkek dedı cınsıyetı ıcın
Çok şükür tatlım, hadi hayırlısı

Annemlerin de kendi evleri canım ama yani böyle belalarla uğraşmaktansa satarlar yani annem yatamıyo geceleri babam da yılın 9-10 ayı yurtdışında.. Bu bu şekilde devam edemez yoksa.. Bi de kardeşime ağır suçlamalar yapıyolar kesici cisimle yaralama falan.. Haneye tecavüz falan adamları da var inşallah kötü bişey olmaz da taşınır giderler en fazla nolucak

Sağol canım inşallahh aminnn Bebişin de iyi olmasına çok sevindim Çok şükür.. Kusura bakma bu ara çok soramadım halini hatrını.. Sen de iyimisin bulantıların falan nasıl?
olurmu cnm öyle sey herkesın ayrı bır derdı var allah sızede kolaylık versın ulantılarım ıyı cok sukur sıkıntım yok bu aralarr maasallah bebişte bu arada erkek yuksek ıhtımallee ztn ben hep erkek dıodm

Maşallah canım inşallah daha da iyi olursun sen de bebiş de :) Sağlıklı olsun da ne olursa olsun

kızlar ben geldım hastanedeydımm ultrason sonucunda ölçmler cok şükür normall cıktı kan sonucu uc gun sonra cıkcak ınsallah oda normaldır büyük ihtimallee erkek dedı cınsıyetı ıcın
hadi bakalım gözün aydın canım, çok şükür... diğer sonuçlarda iyi çıkar inşallah..sabah etiket attım sana ama görmedin sanırım, sevindim iyi olmanıza

hadi bakalım gözün aydın canım, çok şükür... diğer sonuçlarda iyi çıkar inşallah..sabah etiket attım sana ama görmedin sanırım, sevindim iyi olmanıza
gördum cnm alıntıladım altına yazdm hattaa cnm sen nappıosn ev hanımının ılk gununde uyusaydın mışşıl mışıl

gördum cnm alıntıladım altına yazdm hattaa cnm sen nappıosn ev hanımının ılk gununde uyusaydın mışşıl mışıl
aaa görmedin sandım, alıntıladığını görmedim ne yapayım kuzum boğuldum ev işlerine 20 tane falan gömlek ütülemişimdir bahar temizliği yapıyorum, ütü çamaşır işleri bitti, balkonları yıkayım ev temizliğine geçeceğim az sonra, pek keyifliymiş evde olmak, ama acayip iş birikmiş

heemen ılk günden ev işlerine girştin desene bastan temızle sonra keyfını sürersinn sende yavas yavas dınlene dınlene yap

heemen ılk günden ev işlerine girştin desene bastan temızle sonra keyfını sürersinn sende yavas yavas dınlene dınlene yap
öyle yapıyorum canım türk kahvesi yaptım şimdi, bi kahve molası hemen soluğu burada aldım şimdiden tertemiz yapayım ki sonra kolay olsun dediğin gibi, bi de amerikan mutfak bizim ev, mutfak labaratuvar gibi olmak zorunda oluyor bu tarz durumlarda mutfağı alt üst edeceğim öğleden sonra, dağılmışız oldukça

ayy bnmıkıde amerıkan mutfakk ne yazıkki ötekı evımdede aynıydıı sımdı tasınsamm bedavaya verseler ıstemem cok zor devammlı temız tutmak zorundasn

ayy bnmıkıde amerıkan mutfakk ne yazıkki ötekı evımdede aynıydıı sımdı tasınsamm bedavaya verseler ıstemem cok zor devammlı temız tutmak zorundasn
ben çok seviyorum canım temizlik derdi oluyor ama hep amerikan mutfak istemişimdir, çok şükür oldu, çok keyifli oluyor aslında ama temiz tutmak mesele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…