Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

kızlar subat sonu gbı karpuz aserdımmm esım buldu bıyerden getrdıı dün gecede sosıs kızartması aserdımm ama deli gbi böylde dilim dilm olcak kenarlar ustu kızarmıs kabuklu zararlı dıye yemıorm napsmki yeme dedıler salam sucuk sosıs

tatlım nefsini köreltecekse 1 parça ye ama, sosis normalde de yenecek bir şey değil, ne kadar atık parça ve iç yağ falan varsa kullanılıyor yapımında..sucuk, kasapta veya emin markalardan evet ama sosis ve salama hayır bence...

sucuktan yana sıkıntı yok bız catlacada bir çiftlikten satın alıouz sucugu kendılerı yapıo zaten organık ama sosıs i aıle hkımı merkezndede dedıler bakterı cok oluo onlarda allah koruusn düşüğe sebep oluo dedıler ztn smdılık gectı ıstegm bakalm

kızlar ben geldım hastanedeydımm ultrason sonucunda ölçmler cok şükür normall cıktı kan sonucu uc gun sonra cıkcak ınsallah oda normaldır büyük ihtimallee erkek dedı cınsıyetı ıcın
Gözün aydın canım, tahminin de tutacak galiba diyodun erkek hissediyorum diye :)

Bence yeme, aşermek zaten tamamen psikolojikmiş, herhalde biz kadınların biraz naz yapması işte ama olsun o kadar :)

Gözün aydın canım, tahminin de tutacak galiba diyodun erkek hissediyorum diye :)

Bence yeme, aşermek zaten tamamen psikolojikmiş, herhalde biz kadınların biraz naz yapması işte ama olsun o kadar :)
zatenn yemıyorumm cnm esımede alma dedım normalde öncedende yemezdım zaten

geçmiş olsun canım çok üzüldüm gerçekten Allaha havale edin fazlasıyla çekerler yaptıklarını vicdansızlar

kızlar ben geldım hastanedeydımm ultrason sonucunda ölçmler cok şükür normall cıktı kan sonucu uc gun sonra cıkcak ınsallah oda normaldır büyük ihtimallee erkek dedı cınsıyetı ıcın
gözün aydın canım hayırlı olsun..

eveetttt temizlik bugünlük tamamlandı kızlar şimdi bi korku filmi izlemek üzere ben kaçarrrr, öptüm hepinizi..bakalım ne bulacam şöyle sağlam bi korku iyi gider

böyle insanlarla uğraşmakta insanı yıptatır. bir de üstelik bu insanların arkasının sağlam oluşu da insanı ayrı üzer. offf offff allah böyle insanlardan uzak eylesin. canım allah ailene kolaylık versin. inşallah bu kişiler başlarına bela olmazlar. rabbim inşallah onlardan gelebilecek kötülerden aileni korusun.

eveetttt temizlik bugünlük tamamlandı kızlar şimdi bi korku filmi izlemek üzere ben kaçarrrr, öptüm hepinizi..bakalım ne bulacam şöyle sağlam bi korku iyi gider
ay evde tek basımayken asla ızlemem korku fılm bır gece esım yokken o hatayı yaptım pişman oldum

Sağol canım amin dualarınızı eksik etmeyim Allah razı olsun

Arkadaşlar, adetimin 3. günü istenen hormon testini geçen ay yaptıramadım. Pazara denk geliyordu. Şansa bakın ki bu ay da pazar gününe geliyor (( İstanbul'da pazar günleri açık bildiğiniz laboratuvar var mı? Nasıl bir talihsizliktir, test yaptıramıyorum...

2. gün de olur

2.veya4. gunude yaptırabılırsın illa 3. gunu sart degıl cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…