tatlım nefsini köreltecekse 1 parça ye ama, sosis normalde de yenecek bir şey değil, ne kadar atık parça ve iç yağ falan varsa kullanılıyor yapımında..sucuk, kasapta veya emin markalardan evet ama sosis ve salama hayır bence...kızlar subat sonu gbı karpuz aserdımmm esım buldu bıyerden getrdıı dün gecede sosıs kızartması aserdımm ama deli gbi böylde dilim dilm olcak kenarlar ustu kızarmıs kabuklu zararlı dıye yemıorm napsmki yeme dedıler salam sucuk sosıs
sucuktan yana sıkıntı yok bız catlacada bir çiftlikten satın alıouz sucugu kendılerı yapıo zaten organık ama sosıs i aıle hkımı merkezndede dedıler bakterı cok oluo onlarda allah koruusn düşüğe sebep oluo dedıler ztn smdılık gectı ıstegm bakalmtatlım nefsini köreltecekse 1 parça ye ama, sosis normalde de yenecek bir şey değil, ne kadar atık parça ve iç yağ falan varsa kullanılıyor yapımında..sucuk, kasapta veya emin markalardan evet ama sosis ve salama hayır bence...
Gözün aydın canım, tahminin de tutacak galiba diyodun erkek hissediyorum diye :)kızlar ben geldım hastanedeydımm ultrason sonucunda ölçmler cok şükür normall cıktı kan sonucu uc gun sonra cıkcak ınsallah oda normaldır büyük ihtimallee erkek dedı cınsıyetı ıcın
Bence yeme, aşermek zaten tamamen psikolojikmiş, herhalde biz kadınların biraz naz yapması işte ama olsun o kadar :)kızlar subat sonu gbı karpuz aserdımmm esım buldu bıyerden getrdıı dün gecede sosıs kızartması aserdımm ama deli gbi böylde dilim dilm olcak kenarlar ustu kızarmıs kabuklu zararlı dıye yemıorm napsmki yeme dedıler salam sucuk sosıs
zatenn yemıyorumm cnm esımede alma dedım normalde öncedende yemezdım zatenGözün aydın canım, tahminin de tutacak galiba diyodun erkek hissediyorum diye :)
Bence yeme, aşermek zaten tamamen psikolojikmiş, herhalde biz kadınların biraz naz yapması işte ama olsun o kadar :)
geçmiş olsun canım çok üzüldüm gerçekten Allaha havale edin fazlasıyla çekerler yaptıklarını vicdansızlarAnnemlerin de kendi evleri canım ama yani böyle belalarla uğraşmaktansa satarlar yani annem yatamıyo geceleri babam da yılın 9-10 ayı yurtdışında.. Bu bu şekilde devam edemez yoksa.. Bi de kardeşime ağır suçlamalar yapıyolar kesici cisimle yaralama falan.. Haneye tecavüz falan adamları da var inşallah kötü bişey olmaz da taşınır giderler en fazla nolucak
gözün aydın canım hayırlı olsun..kızlar ben geldım hastanedeydımm ultrason sonucunda ölçmler cok şükür normall cıktı kan sonucu uc gun sonra cıkcak ınsallah oda normaldır büyük ihtimallee erkek dedı cınsıyetı ıcın
saol cnm ölçüler normal ınsallah kandada guzel sonuc cıkar onu sanıyorum pazartesı gbı ögrencmgözün aydın canım hayırlı olsun..
böyle insanlarla uğraşmakta insanı yıptatır. bir de üstelik bu insanların arkasının sağlam oluşu da insanı ayrı üzer. offf offff allah böyle insanlardan uzak eylesin. canım allah ailene kolaylık versin. inşallah bu kişiler başlarına bela olmazlar. rabbim inşallah onlardan gelebilecek kötülerden aileni korusun.Bu kişiler annemlerin üst katında evi satın aldılar.. Haziran ayından aralık başına kadar tadilatları bitmedi.. 5,5 6 ay boyunca gece gündüz demeden resmen evi yıkıp baştan yaptılar.. Benim kardeşim ses merkezli okb hastası yani sese aşırı duyarlılığı var.. Ama sabretti dayandı.. Komşudur dedik yüzyüze bakıcaz dedik insan gibi uyardık.. Bi kere gece 12 de matkap çalıştırırlarken uyarmak için yukarı çıkmıştı sen bu saatte ne kapıma geliyosun diye evde bulunan akraba eş dostla beraber kardeşimi merdivenlerden aşşağı ittiler.. annemin uyarılarına bu gürültülere alışın benim 3 tane kızım var biz taşınınca evde halı da kullanmıycaz ayakkabıyla gezicez diye alay eden cevaplar verdiler..Ve nitekim sabahın 7sinde topuklu ayakkabılarla evde gezmeye başlıyolar.. Bizimkiler komşudur dedi yine şikayet etmedi.. Apartman toplantısında tüm komşular bu kişilerin üzerine gitmiş siz geldiğinizden beri huzurumuz kalmadı diye.. Bu kardeşimi darp eden adam özür dilemiş hem annemlerden hem tüm komşulardan ilk taşındıklarında oldu bu.. Geçen hafta yine ben annemlerde misafirim salı günüydü sürekli bi güm güm diye ses geliyo saat akşam 6 dan 8 e kadar sürdü bu ses bekledik bekledik bitmiyo.. Annem uyarmaya çıktı.. Biz de apartmanda bekledik falan çünkü aşırı çirkef insanlar.. neyse annem dediki misafiimiz var rahatsız oluyolar ne yapıyosanız bugünlük durdururmusunuz diye.. Kadın dalga geçiyoo kiiiim bizz mii biz bişey yapmıyoruz falan diye.. Bu arada bizim karşı komşumuz da kapıya çıktı onlar da rahatsız olmuş.. Kadın öyle diyince annem ısrar etti.. Hanfendi dedi biz yalan söylemiyoruz bakın aşşağıda kaç kişiyiz dedi.. Kadın başladı anneme çemkirmeye yalan söylüyosunuz siz ne biçim insansınız allah belanızı versin falan diye.. Benim annem de çok sessiz bi kadındır asla kötü söz söyleyemez kendini de fazla savunamaz.. Hal böyle olunca kardeşim sinirlendi yukarı doğru hamle yaptı.. Hanfendi düzgün konuşun anneme karşı diye..Ben de arkasından evdeki yengem kuzeni hepimiz çıktık Kadın ama nasıl yağdırıyo hakaretleri bütün apartman ayağa kalktı.. Neyse bunlar kardeşimi öyle sinirli çıkarken görünce daha kapıya ulaşmadan kapıyı çarptılar.. Biz tekrar merdivendeyiz diğer komşular bizi sakinleştirmeye çalışıyo onların karşı komşusu da çıktı dışarı.. Bunlar tekrar kapıyı açıp hakaretlere devam edip tekrar kapadılar.. Sonra geçtiğimiz pazar günü akşam annem beni aradı üst komşu şikayet etmiş karakola gidiyoruz diye.. Eşimle gittik babam da yurtdışında bu arada.. Neyse kardeşimi şöyle şikayet ediyolar.. Evimize girdi biblomuzu kırdı bize saldırdı hakaret küfür etti diye.. Neyse ben tanık olarak ifade verdim komşular da edebiir dedim yarın akşam gelip etsinler dedi polis tamam dedik.. gece saat 12 buçukta karakoldan ayrıldık biz kendi evimize doğru annemle kardeşim kendi evine doğru ayrıldık.. Sonrasında olay şöyle gelişiyo.. Bu pislikler eve yakın biyerde 2 arabayla kardeşimi taciz etmeye başlıyolar.. Bizimkiler anlamıyo tanımıyolar arabalarını falan.. Evin oraya kadar sürüyo bu olay.. Evin orda önlerine geçip bu üst komşu adam biyere parkedip koşa koşa apartmana giriyo.. Diğer araçta eşinin aracıymış onradan öğrendik kapalı garaja giriyo.. annemler parkedip karşılaşmamak için bi 2-3 dakka oyalanıyolar tabi akıllarına kötü bişey gelmiyo.. Apartmana girip z kattan asansöre biniyolar.. 3. kata basıyolar ama asansör aşşağı -1 e hareket ediyo yani aşağıdan çağırılıyo.. Derken asansör kapısı -1 de açılıyo ve zebellah gibi bi adam ve karısı annemle kardeşimin üstüne saldırıyolar.. annem ellerinden kurtulup yukarı kaçıyo komşuların kapılarını çalıyo falan aşağı indiklerinde kardeşim yerde kafasına suratına tekmeler atılırken elinden kurtarıyolar..
ay evde tek basımayken asla ızlemem korku fılm bır gece esım yokken o hatayı yaptım pişman oldumeveetttt temizlik bugünlük tamamlandı kızlar şimdi bi korku filmi izlemek üzere ben kaçarrrr, öptüm hepinizi..bakalım ne bulacam şöyle sağlam bi korku iyi gider
benim yerimede keyfini çıkar canım evde olmayı özledim bendeeveetttt temizlik bugünlük tamamlandı kızlar şimdi bi korku filmi izlemek üzere ben kaçarrrr, öptüm hepinizi..bakalım ne bulacam şöyle sağlam bi korku iyi gider
Allah korusun sorun olsa belli edermiş ultrasonda temiz çıkacak inşallahsaol cnm ölçüler normal ınsallah kandada guzel sonuc cıkar onu sanıyorum pazartesı gbı ögrencm
Amin canım inşallah çekerler çok teşekkür ederim :)geçmiş olsun canım çok üzüldüm gerçekten Allaha havale edin fazlasıyla çekerler yaptıklarını vicdansızlar
Sağol canım amin dualarınızı eksik etmeyim Allah razı olsunböyle insanlarla uğraşmakta insanı yıptatır. bir de üstelik bu insanların arkasının sağlam oluşu da insanı ayrı üzer. offf offff allah böyle insanlardan uzak eylesin. canım allah ailene kolaylık versin. inşallah bu kişiler başlarına bela olmazlar. rabbim inşallah onlardan gelebilecek kötülerden aileni korusun.
ınsallah cnm cok şükür bu işide atlatmıs olcaz buyuk ıhtımal erkek dedı cınsıyetını ztn bende hep erkek dıodumAllah korusun sorun olsa belli edermiş ultrasonda temiz çıkacak inşallah
2. gün de olurArkadaşlar, adetimin 3. günü istenen hormon testini geçen ay yaptıramadım. Pazara denk geliyordu. Şansa bakın ki bu ay da pazar gününe geliyor(( İstanbul'da pazar günleri açık bildiğiniz laboratuvar var mı? Nasıl bir talihsizliktir, test yaptıramıyorum...
2.veya4. gunude yaptırabılırsın illa 3. gunu sart degıl cnmArkadaşlar, adetimin 3. günü istenen hormon testini geçen ay yaptıramadım. Pazara denk geliyordu. Şansa bakın ki bu ay da pazar gününe geliyor(( İstanbul'da pazar günleri açık bildiğiniz laboratuvar var mı? Nasıl bir talihsizliktir, test yaptıramıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?