Maşallah canım Allah'ın izniyle bişey olmaz inşallahSagol tatlim biraz sorunlu ama bebis var su anda :)
Ayy sagol tatlim darisi hepinize insallah bu ay bi umut oldu benim icin bakalim:)Maşallah canım Allah'ın izniyle bişey olmaz inşallahDua edicem canım sana
tatlım gebelik hesaplamaları son adet tarihinden itibaren yapılıyor yani iki hafta daha fazla olmalı seninki :) SAT ne zamandı?Dusuk twhlikem var ya canim kese lafi bile etmedi daha haftaya gel bakalim tutunmusmu dedi o zaman da 4 haftalik olacak iste
aynenn bende öle hesaplamıstm doktorumunda bnmde hesabımız aynıydıtatlım gebelik hesaplamaları son adet tarihinden itibaren yapılıyor yani iki hafta daha fazla olmalı seninki :) SAT ne zamandı?
tabe :)aynenn bende öle hesaplamıstm doktorumunda bnmde hesabımız aynıydı
hamile değilim ama iki gündür ellerim kupkuru, sürekli kremliyorum :) havadan şekerim o :)hamilelkte el kuruması kızlarrrr bbasına gelen varmı
no cnm nohamile değilim ama iki gündür ellerim kupkuru, sürekli kremliyorum :) havadan şekerim o :)
Canim en son ben gecen ay 18 subatta olmustum bh hesaba gore 3 hafta 5 gnluk dogru hesap demitatlım gebelik hesaplamaları son adet tarihinden itibaren yapılıyor yani iki hafta daha fazla olmalı seninki :) SAT ne zamandı?
evet oyle oluo doktora gttındede bebek tam kac gunluk cıkar bazen gerıden de gelebılıoCanim en son ben gecen ay 18 subatta olmustum bh hesaba gore 3 hafta 5 gnluk dogru hesap demi
hakkaten ya ama çok erken öğrendin o zaman sen döllenmeden sonra 10-15. günde kan tahlilinde çıkıyorCanim en son ben gecen ay 18 subatta olmustum bh hesaba gore 3 hafta 5 gnluk dogru hesap demi
bir de 24 kasım öğretmenler günü görünüyor doğacağı tarih :)Canim en son ben gecen ay 18 subatta olmustum bh hesaba gore 3 hafta 5 gnluk dogru hesap demi
kızlar esımmı aradım cok sukur bısey cıkmamıs kan sonucunda
esımı aradım tamam bısey yok dıo ya dedım dogru duzgun desenee bısey yokmuss dıo oyle dedıler dıoşükür canım :)
2 li tarama idi di mi, o testler karmaşık biraz doktor değerlendirmeli, bir de yaşa göre sonuçlar yüksek çıkıyor, senin yaşın çok çok küçük olduğu için (ah ah şimdi o yaşlarda olmak vardı) hiiiç endişelenmene gerek yok bence :)esımı aradım tamam bısey yok dıo ya dedım dogru duzgun desenee bısey yokmuss dıo oyle dedıler dıo
doktora göstermıs orda test sonrası doktorun yanına cıkıosun söluo2 li tarama idi di mi, o testler karmaşık biraz doktor değerlendirmeli, bir de yaşa göre sonuçlar yüksek çıkıyor, senin yaşın çok çok küçük olduğu için (ah ah şimdi o yaşlarda olmak vardı) hiiiç endişelenmene gerek yok bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?