Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

fshe2 kendı doktorumada hemen gtmıyım dıyorum 10 gun sonra allah nasıp ederse ucuncu ay bıtıcek o zaman gdıym dedım

fshe2 kendı doktorumada hemen gtmıyım dıyorum 10 gun sonra allah nasıp ederse ucuncu ay bıtıcek o zaman gdıym dedım
Testi başka yerde mi yaptırdın? Kendi doktoruna telefonla söylesen? Ben herşeyi aynı hastanede yaptırmıştım sonuçlar çıkınca doktor arar söylerdi iyi falan diye... Tatlım zaten iyidir sonucun dediğim gibi yaş avantajın var... 11-14. hafta ikili, 16-20 üçlü taramamıydı unutmuşum artık :) 21. hafta ayrıntılı ultrason du..

bnm kendı doktorumun oldugu yer özel bı klınık her testı baska hastanede yaptrmak zorundayım kendısınınde tavsıye ettgı bı hastanede yaptrdım hemde tanıdıkda vardı cok yardımcı oldular

aa cnm cok uzuldum ya ınan ki cok saskınım neden

Sürekli lekelenme vardı canım en son enfeksiyon dediler fitil verdiler kaybetmeden 2 gün önce cinsiyetine baktı bacakları kapalı dedi fitilide verdi eve geldim fitilden sonra aşırı kanama ve sancıyla sabah 5 te hastaneye kaldırıldım....gittiğimde karnımda bir yere toplandı kalp atışı var ama doğum kanalına yerleşmiş dediler suni sancı verdiler 4 saat çektim sancıyı kanama çoğaldı şoka girdim kan bayıldım eşimden 2 ünite kan istemişler.Velhasıl sancı etki etmeyince doktor acil olarak aldı bebeğimi....14 haftalıktı.

allah sabır versın cnm ınsallah bebegn cennettte sana kefaret olsn ınann aglamamk ıcın kendımı cok zor tutuormm cok uzgunum

Canımsınnn...şok oldum inan ki...çok üzüldüm.. ne desem bilmiyorumki...Allah sabır versin canım benim...birini veren Rabbim diğerinide verir inşallah...çok çok üzgünüm şu anda....

Ahh bebegimmmm, inanılır gibi değil. Sözcükler dugumlendi bogazimda.iptal durumdayım Rabbim Sabırlar versin Allahım meleğini yanına almış.. Oy kuzum ne yazacağımi bilemiyorum, tarifsiz uzuntudeyim

Canım çok üzüldümm Allah sabır versinn ne diyceğimi bilemiyorumm

Canım çok üzüldüm. Allah sabır versin. Ne diyeceğimi bilmiyorum.

regliyken regli olduğuma inanmayıp idrar testi yapmışlığım var...çok çılgınım ve kafayı çizmişliğim vardır
ben iki tane vuruldum puregon 300 sonra bıraktım, ilk iğnede overlerim ağrımıştı, ikinci iğnede göğüslerim, 2-3 saat sızlama şeklinde...
yav galiba bu iğneler bana hiç etki etmiyor, bende sızlama yumurtalıklarda ağrı falan neredeyse hiç olmadı...garip çok garip

azim konusunda biraz abartılıyım farkındayım veeeee bu gözler bu sabah 81 i gördü kızlarrrr, kasların şiş olmasına rağmennnn ödem atıyor muhtemelen vücut
wuhuuuuuuu ödem mödem süpersin bebeğimmmm

Kendimin ikiz olmasını çok istiyorum. ama nedendir bilmiyorum senle ilgili bu topiğe girdiğimden beri hep ikiz doğuyor içime tatlım. rabbim gönlünden geçen nasılsa öylesini versin tatlım.

olacakkk inşalahhhh

Amin Allah gönlünüze göre versin, hepimiz hamiş olalım istiyorum ama @amayaa, sekerpancari , moyaalitu , G gulbil10 un biraz daha erken olmasını istiyorum

yaw ben seni yerim bennnn..cümlemiz topikçe tekli ikişerli dolsun göbüşler inşallahhhh

Çok garip t çizgisi c yı ezip geçmiş ... Ne kadar koyu. Demekki çatlama olmamış daha ????

canım bayağı bayağı sen yumurtluyorsun maşallah bugünüde kaçırma....

kızlar esımmı aradım cok sukur bısey cıkmamıs kan sonucunda

maşallah maşallah 41,5 kere maşallahhh...büyüyor annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…