Testi başka yerde mi yaptırdın? Kendi doktoruna telefonla söylesen? Ben herşeyi aynı hastanede yaptırmıştım sonuçlar çıkınca doktor arar söylerdi iyi falan diye... Tatlım zaten iyidir sonucun dediğim gibi yaş avantajın var... 11-14. hafta ikili, 16-20 üçlü taramamıydı unutmuşum artık :) 21. hafta ayrıntılı ultrason du..fshe2 kendı doktorumada hemen gtmıyım dıyorum 10 gun sonra allah nasıp ederse ucuncu ay bıtıcek o zaman gdıym dedım
bnm kendı doktorumun oldugu yer özel bı klınık her testı baska hastanede yaptrmak zorundayım kendısınınde tavsıye ettgı bı hastanede yaptrdım hemde tanıdıkda vardı cok yardımcı oldularTesti başka yerde mi yaptırdın? Kendi doktoruna telefonla söylesen? Ben herşeyi aynı hastanede yaptırmıştım sonuçlar çıkınca doktor arar söylerdi iyi falan diye... Tatlım zaten iyidir sonucun dediğim gibi yaş avantajın var... 11-14. hafta ikili, 16-20 üçlü taramamıydı unutmuşum artık :) 21. hafta ayrıntılı ultrason du..
aa cnm cok uzuldum ya ınan ki cok saskınım nedenCanlarım.....üzgünüm cumartesi sabahı bebeğimi kaybettim.
aa cnm cok uzuldum ya ınan ki cok saskınım neden
allah sabır versın cnm ınsallah bebegn cennettte sana kefaret olsn ınann aglamamk ıcın kendımı cok zor tutuormm cok uzgunumSürekli lekelenme vardı canım en son enfeksiyon dediler fitil verdiler kaybetmeden 2 gün önce cinsiyetine baktı bacakları kapalı dedi fitilide verdi eve geldim fitilden sonra aşırı kanama ve sancıyla sabah 5 te hastaneye kaldırıldım....gittiğimde karnımda bir yere toplandı kalp atışı var ama doğum kanalına yerleşmiş dediler suni sancı verdiler 4 saat çektim sancıyı kanama çoğaldı şoka girdim kan bayıldım eşimden 2 ünite kan istemişler.Velhasıl sancı etki etmeyince doktor acil olarak aldı bebeğimi....14 haftalıktı.
Canımsınnn...şok oldum inan ki...çok üzüldüm.. ne desem bilmiyorumki...Allah sabır versin canım benim...birini veren Rabbim diğerinide verir inşallah...çok çok üzgünüm şu anda....Sürekli lekelenme vardı canım en son enfeksiyon dediler fitil verdiler kaybetmeden 2 gün önce cinsiyetine baktı bacakları kapalı dedi fitilide verdi eve geldim fitilden sonra aşırı kanama ve sancıyla sabah 5 te hastaneye kaldırıldım....gittiğimde karnımda bir yere toplandı kalp atışı var ama doğum kanalına yerleşmiş dediler suni sancı verdiler 4 saat çektim sancıyı kanama çoğaldı şoka girdim kan bayıldım eşimden 2 ünite kan istemişler.Velhasıl sancı etki etmeyince doktor acil olarak aldı bebeğimi....14 haftalıktı.
Ahh bebegimmmm, inanılır gibi değil. Sözcükler dugumlendi bogazimda.iptal durumdayımSürekli lekelenme vardı canım en son enfeksiyon dediler fitil verdiler kaybetmeden 2 gün önce cinsiyetine baktı bacakları kapalı dedi fitilide verdi eve geldim fitilden sonra aşırı kanama ve sancıyla sabah 5 te hastaneye kaldırıldım....gittiğimde karnımda bir yere toplandı kalp atışı var ama doğum kanalına yerleşmiş dediler suni sancı verdiler 4 saat çektim sancıyı kanama çoğaldı şoka girdim kan bayıldım eşimden 2 ünite kan istemişler.Velhasıl sancı etki etmeyince doktor acil olarak aldı bebeğimi....14 haftalıktı.
28 26 gun arasi oluyordum canim regl bitiminde hemen basladik ama aklimda tutmadim hic bosverdigim icin ona takilmadim hic onceden hepsini işliyordum takvimesemizotu_ kaç günde bir regl oluyordun, çalışmalar kaçıncı günlerde olmuştu?
Canım çok üzüldümm Allah sabır versinn ne diyceğimi bilemiyorummSürekli lekelenme vardı canım en son enfeksiyon dediler fitil verdiler kaybetmeden 2 gün önce cinsiyetine baktı bacakları kapalı dedi fitilide verdi eve geldim fitilden sonra aşırı kanama ve sancıyla sabah 5 te hastaneye kaldırıldım....gittiğimde karnımda bir yere toplandı kalp atışı var ama doğum kanalına yerleşmiş dediler suni sancı verdiler 4 saat çektim sancıyı kanama çoğaldı şoka girdim kan bayıldım eşimden 2 ünite kan istemişler.Velhasıl sancı etki etmeyince doktor acil olarak aldı bebeğimi....14 haftalıktı.
Evet canim oyle görünüyor burcuda yay olacakmis cevremde hic tanidigim olmadi yay bu yasima kadar bebisim yay olacak nasip olursa:)bir de 24 kasım öğretmenler günü görünüyor doğacağı tarih :)
Çok üzüldüm, umarım ruhen ve bedenen çabucak toparlanırsın. Allah her şeyden önce sana ve eşine sağlık versin, inşallah istediğin bebek de gelecektir en hayırlı zamanda.Canlarım.....üzgünüm cumartesi sabahı bebeğimi kaybettim.
Canım çok üzüldüm. Allah sabır versin. Ne diyeceğimi bilmiyorum.Sürekli lekelenme vardı canım en son enfeksiyon dediler fitil verdiler kaybetmeden 2 gün önce cinsiyetine baktı bacakları kapalı dedi fitilide verdi eve geldim fitilden sonra aşırı kanama ve sancıyla sabah 5 te hastaneye kaldırıldım....gittiğimde karnımda bir yere toplandı kalp atışı var ama doğum kanalına yerleşmiş dediler suni sancı verdiler 4 saat çektim sancıyı kanama çoğaldı şoka girdim kan bayıldım eşimden 2 ünite kan istemişler.Velhasıl sancı etki etmeyince doktor acil olarak aldı bebeğimi....14 haftalıktı.
regliyken regli olduğuma inanmayıp idrar testi yapmışlığım var...çok çılgınım ve kafayı çizmişliğim vardırKaç gündür göğüslerim acıyo, sabah bulantıyla uyanıyorum, geçen hafta mr çektirdim, tedavi de iptal oldu, çatlama günü de eşim şehir dışındaydı, yani psikolojik midir nedir anlamadım gitti. Bugün test yaptım yine de tabiki negatif. Deliriyo muyum acaba kendi kendime belirti mi arıyorum
yav galiba bu iğneler bana hiç etki etmiyor, bende sızlama yumurtalıklarda ağrı falan neredeyse hiç olmadı...garip çok garipben iki tane vuruldum puregon 300 sonra bıraktım, ilk iğnede overlerim ağrımıştı, ikinci iğnede göğüslerim, 2-3 saat sızlama şeklinde...
wuhuuuuuuu ödem mödem süpersin bebeğimmmmazim konusunda biraz abartılıyım farkındayımveeeee bu gözler bu sabah 81 i gördü kızlarrrr, kasların şiş olmasına rağmennnn ödem atıyor muhtemelen vücut
Kendimin ikiz olmasını çok istiyorum. ama nedendir bilmiyorum senle ilgili bu topiğe girdiğimden beri hep ikiz doğuyor içime tatlım. rabbim gönlünden geçen nasılsa öylesini versin tatlım.
Amin Allah gönlünüze göre versin, hepimiz hamiş olalım istiyorum ama @amayaa,sekerpancari , moyaalitu , G gulbil10 un biraz daha erken olmasını istiyorum
Çok garip t çizgisi c yı ezip geçmiş ... Ne kadar koyu. Demekki çatlama olmamış daha ????
kızlar esımmı aradım cok sukur bısey cıkmamıs kan sonucunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?