canım gebelik 9 ay riskli bir dönem, Allah a teslimiz...veren alan o....Rabbim sabrınıda göndersin inşallah...bir an önce toparlanır önce ruh sağlığını sonrada fiziki sağlığına kavuşur....Çok üzgünüm kızlar yaa, dagildim benEGE ASYA bebeğim Rabbim tez zamanda yüzünü guldursun inşallah kuzum. Hiç bir şeyin garantisi yok, elimiz kolumuz bağlı her şeyin karşısında. Rabbim sana, eşine ve egene uzuun sağlıklı ömürler versin, yine olacak bebikimiz, inanıyorum ben.
Haklisin kuzum da, sanırım cevremde bu kadar yakın bi arkadaşımın kaybı olmamıştı hiç, çok yakınımda olunca bi dagildim sanırımcanım gebelik 9 ay riskli bir dönem, Allah a teslimiz...veren alan o....Rabbim sabrınıda göndersin inşallah...bir an önce toparlanır önce ruh sağlığını sonrada fiziki sağlığına kavuşur....
allah sabır versın cnm ınsallah bebegn cennettte sana kefaret olsn ınann aglamamk ıcın kendımı cok zor tutuormm cok uzgunum
Allah ın izniyle inşallah canımmmsekerpancari ınsallah sag saglm saglıkla kucagıma alayımdaaa
Amin kuzum amin.... Zor sinavmis bizimki, Rabbim beterinden saklasin...Kızlar bu durumlarda insanız tabiki üzülüyoruz elden de bişey gelmiyo doktorların yapabildikleri sınırlı, bi yere kadar anlıyorlar nedenleri işte. Unutmayın vücut sağlıklı olmayan embriyoyu attığı için oluyo bu düşükler, öyle olmasaydı Allah korusun daha ciddi sıkıntıları olurdu. Bebek işi Allahın mucizesi, kimileri şanslı kolayca geliyo mucizeleri kimimiz de bununla sınanıyoruz. Allah hepimize önce sağlık versin, sağlığımız eşimiz her şeyimiz için şükredelim ki daha çok gelsin pozitif şeyler hayatımıza. Çocuk yürümeyi nasıl öğrenir bin kere düşe kalka, biz de başarmak istiyorsak bin kere de düşsek yine kalkıp yola devam edicez. Hepinizi seviyorum, pırlanta gibi kalpleriniz var burda sevinci acıyı paylaşıyoruz her gün. Allah hepimize hayırlısı neyse onu versin inşallah.
Çok üzgünüm kızlar yaa, dagildim benEGE ASYA bebeğim Rabbim tez zamanda yüzünü guldursun inşallah kuzum. Hiç bir şeyin garantisi yok, elimiz kolumuz bağlı her şeyin karşısında. Rabbim sana, eşine ve egene uzuun sağlıklı ömürler versin, yine olacak bebikimiz, inanıyorum ben.
Bilmez miyim bebegimmmm, öyle üzgünüm ki, kelimelere dokemiyorum, içim parçalandı.Canım montem çok teşekkür ederim canımdan can kopardılar oğlum eşim iyi olsunlar artık tek duam bu.Öyle canım yandıki kalbi ata ata geldi meleğim beni beklesinnelbet birgün buluşucaz orda meleğimle canım yanıyor taaa derinlerde oynamasaydı karnımda onu bana hissettirip gitti....
canım benim çok haklısın...yadsınacak alışılacak bir durum değil zaten...zamanımız çok zor çok kötü ama hayata tutunacak bir dal istiyor insan...sen elinden geleni yapacaksın gerisi gerçekten takdir i ilahi...Haklisin kuzum da, sanırım cevremde bu kadar yakın bi arkadaşımın kaybı olmamıştı hiç, çok yakınımda olunca bi dagildim sanırım
hakkımızda en en hayırlısı neyse o olsun....Kızlar bu durumlarda insanız tabiki üzülüyoruz elden de bişey gelmiyo doktorların yapabildikleri sınırlı, bi yere kadar anlıyorlar nedenleri işte. Unutmayın vücut sağlıklı olmayan embriyoyu attığı için oluyo bu düşükler, öyle olmasaydı Allah korusun daha ciddi sıkıntıları olurdu. Bebek işi Allahın mucizesi, kimileri şanslı kolayca geliyo mucizeleri kimimiz de bununla sınanıyoruz. Allah hepimize önce sağlık versin, sağlığımız eşimiz her şeyimiz için şükredelim ki daha çok gelsin pozitif şeyler hayatımıza. Çocuk yürümeyi nasıl öğrenir bin kere düşe kalka, biz de başarmak istiyorsak bin kere de düşsek yine kalkıp yola devam edicez. Hepinizi seviyorum, pırlanta gibi kalpleriniz var burda sevinci acıyı paylaşıyoruz her gün. Allah hepimize hayırlısı neyse onu versin inşallah.
olsun cnm anlat acını paylasmak ıstedımm ınsallah tekrardan bebegın gelırÜzülme bitanem anlatmicaktım etkilenme diyede sebebini sorunca mecbur kaldım sakın kafaya takma bebişini düşün annesi
Canımsınnn...şok oldum inan ki...çok üzüldüm.. ne desem bilmiyorumki...Allah sabır versin canım benim...birini veren Rabbim diğerinide verir inşallah...çok çok üzgünüm şu anda....
nolur suçlama kendini...Allah biliyor görüyor olur mu hiç...sen çok güzel çok iyi bir annesin...melek o bekleyecek seni...zaman lazım çokça zaman azııcıkta olsa iyileşmen için...evladına eşine sarıl...daha acın çok taze...dilerimki birini veren Rabbim diğerinide versin hayırlısıyla sağlıcakla...Saol
Saol canım amin Allah yardımcım olsun teşekkür ederim
ah canım ya çok üzüldüm Allah sabır versinCanlarım.....üzgünüm cumartesi sabahı bebeğimi kaybettim.
Rabbim inşallah sana tez zamanda yaralarını saracak bebişine hamiş kalmayı nasip etsin, kaybettiğin evladının ömrünü ona versin.Elbet birgün buluşucaz benden sana zarar gelipte gittiysen beni affet meleğim ben saçımın ucunu kesmedim ömrü kısa olur dediler diye nolur affedin kızlar çok yara aldım tutamıyorum kendimi
Rabbim inşallah sana tez zamanda yaralarını saracak bebişine hamiş kalmayı nasip etsin, kaybettiğin evladının ömrünü ona versin.
nolur suçlama kendini...Allah biliyor görüyor olur mu hiç...sen çok güzel çok iyi bir annesin...melek o bekleyecek seni...zaman lazım çokça zaman azııcıkta olsa iyileşmen için...evladına eşine sarıl...daha acın çok taze...dilerimki birini veren Rabbim diğerinide versin hayırlısıyla sağlıcakla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?