Tamam kızlar haklisiniz, toparliyoruz hemen kendimiziEGE ASYA bebeğim içini döküp rahtladiysan lütfen düşünme artık, düşünüp destikce yaran kanayacak, yapma bunu lutfen, yarına cikacagimizin garantisi var mi ? Biz elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz, güçlü bir kadının sen, lütfen dik dur, toparla kendini ve asla ama asla kendini suçlamaya kalkma!
EGE ASYA topiğimizin güzel annesi senden kaynaklı değil bu durum yalnızca tesadüf, inşallah yeniden hamiş kalacaksın demek ki biraz daha zamanı varmış tatlım
Biliyorum kalkacaksin ve o zaman da biz burada, tam yanında olacağız.Evet doktor 3 ay dinlen tekrar denersin dedi beynen hazır olunca bebeğimin acısını kardeşiyle atlatmaya çalışıcam uzun bir yola girdim toparlanıp tekrar kalkıcam söz....
kuzucummm ne zaman istersen yaz...Allah ın izniyle geçecek ama başka ilacı yok galiba zamandan başka... öncelikle biraz kan lazım sana..yiyebilirsen sakatat ye...ege için güçlü olmalısın ya hani...sen sağol iyi ol daha iyi ol inşallahhhSaol canım benim iyi geldi sözleriniz kaç gündür gelen giden oldu giremedim kan kaybım çok oldu normal doğum yaptırdılar kan kaybından şoka girdim banada vermediler bebeğimi bilmiyorum evet acım taze geçicek biliyorum ama izi hep kalıcak oğlum için mutlu görünüyorum psikolojisi bozulmasın diye saol tekrar arkadaşım
Benim sipaya ne demeli! 2 kere vazgeçti gelmekten! Eşek herif! Nasılsa gelecekler, az daha sabır bebegimCanımsın evet zamanı var bebişim istemedi başka zaman gelicem dedi
belkide güçlü olmak bize bu hayatta düşen en büyük pay...istemeye istemeye güçlü oluyoruz..olsun bu da güzel be..Biliyorum kalkacaksin ve o zaman da biz burada, tam yanında olacağız.
herif derken ....gelecek o herif Allah ın izniyle...ya da cadı bir prenses..yahut ikisi birdenBenim sipaya ne demeli! 2 kere vazgeçti gelmekten! Eşek herif! Nasılsa gelecekler, az daha sabır bebegim
kuzucummm ne zaman istersen yaz...Allah ın izniyle geçecek ama başka ilacı yok galiba zamandan başka... öncelikle biraz kan lazım sana..yiyebilirsen sakatat ye...ege için güçlü olmalısın ya hani...sen sağol iyi ol daha iyi ol inşallahhh
aminnn aminnn canımmm...en iyisini yapıyorsunuz....sen bütün acına rağmen bilinçli bir annesin...Allah uzun sağlıklı ömürler versin ailecek hepinizeEvet ege çok etkilendi ağladı oğlum doktorlar yanlış bakmış yokmuşki zaten dedik yanındada kimse konuşmuyor onun için ayaktayım Allah uzun ömürler nasip etsin ona Amin.
belkide güçlü olmak bize bu hayatta düşen en büyük pay...istemeye istemeye güçlü oluyoruz..olsun bu da güzel be..
ahhh yavrum kaldıranda olur ama evet itende çok olur.....o yüzden bazen bu güçlü olma payesine sığınıyoruz başka dalımız yok...güçlü ol güçlü ol diyip durdular...olduk mu ne en sonunda...elden başka türlüsü gelmiyor artık....Öyle be canım güçlü olmak zorundayız yoksa sendeler düşersek kim kaldırıcak dahada iticekler
Sanki erkek olacak benim sıpa, nedense içime öyle doğuyorherif derken ....gelecek o herif Allah ın izniyle...ya da cadı bir prenses..yahut ikisi birden
içine doğduğu gibi olsun sağlıcakla gelsin koca herif olduğu günleride görelim inşallah..Sanki erkek olacak benim sıpa, nedense içime öyle doğuyor
İnşallah kuzuum hepimizinkileri inşallah, herif kelimesine mi takildin? Argo biliyorum ama eşek herif kullanımı bana pek masum ve sirin geliyoriçine doğduğu gibi olsun sağlıcakla gelsin koca herif olduğu günleride görelim inşallah..
aaaaa yoooo ben çok severim...arkadaşlarımın bebişleri normal askılı atlet giyiyor böyle...aaaa herif olmuş bu diyorum bayılıyorum...ben hiç takmam takılmam öyle şeylereİnşallah kuzuum hepimizinkileri inşallah, herif kelimesine mi takildin? Argo biliyorum ama eşek herif kullanımı bana pek masum ve sirin geliyor
Hahahaaaa çok taisin ama senaaaaa yoooo ben çok severim...arkadaşlarımın bebişleri normal askılı atlet giyiyor böyle...aaaa herif olmuş bu diyorum bayılıyorum...ben hiç takmam takılmam öyle şeylere
CannımsınnnHahahaaaa çok taisin ama sen
Mentalist izlemeye devam, güzel diziymis kızlar, kaptirdim gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?