Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

hala grıım gecmedııki uzerımden attım yorgunlugunu dıger seylerını ama grıp hala devamm edıo maalesef havalarda cok kötü burdaa odn cıkamıorm
Hava kotuyse çıkma tabi, duzelsib havalar, 1 ay sonra bahar geliyor artık, tam gezmelik... Yuzmek hamilelikte coook faydalı, yazın da bol ol kaçın esinle biyerlere, yüz mutlaka

Tatlışlarım nasılsınız?Kayınvalidem bende 12 gündür,hasta biliyorsunuz,ona bakıyorum,girip yazamadım da size,umarım herkesler iyidir,herşey yolundadır.
Kızlar,şimdi size birşeyler danışmak istiyorum.Haftaya önem verdiğim ve istediğim bir iş için görüşmeye çağrıldım.Sorun şu ki en son bankaya girerken 14 yıl önce mülakata girmiştim. Neler tavsiye edersiniz?Aklınıza gelen soru,cevap var mı?
Mesela şunları çok soruyorlar:
En zayıf ve en güçlü yönleriniz?
5 yıl sonra kendinizi nerede görüyorsunuz?
Sizi neden işe alalım?
Neden biz?
Siz bunlara ne cevap verirsiniz arkadaşlar?
Bugün kaportayı düzelttim saçlarımı boyattım,bakım yaptırdım,kestirdim,kaş maş olayları hallettim sıra diğer hazırlıklarda

yaw bende en son 11 sene önce mülakata girdim iyi mi....ama şimdi taşınacağımız yerde belki banada lazım olur bu bilgiler :)
ayyyy zorda sorular
ama saç baş kaş güzel olmuştur ilk intiba önemli ne de olsa....

Canim yaaa bugün aklımdan gectin, özledik seni, senin adına coook sevindim,iyi olman mutlu etti beni...

İçinden geldiği gibi gorus tatlim yaa, bakarsın hiçbirini sormazlar...değişti artık mülakatlar, bunlar saçma sapan sorulardi, geçmişte kaldı ;p sen rahat ol, kapamayacağın iş yok, istekli olman yeterli bence ayrıca bu soruların tek bi cevabı yok ki, nasıl bi imaj yaratmak istiyorsan ona gore yanitlamalisin

Valla öyle ilk 60 saniye önemliyimiş.Şu 1 haftada birazda kilo versem tam olacakta bakalım artık.

Canım bende çok özledim de işte uzun uzun okuyup yazamadım malum Valla ukala bir imaj yaratmak istemiyorum,kendinden emin ve o işi gerçekten istediğimi belli edecek bir izlenim bırakmak istiyorum.
Aman valla hala garip gurip şeyler soranlar var inan.

Valla öyle ilk 60 saniye önemliyimiş.Şu 1 haftada birazda kilo versem tam olacakta bakalım artık.
İlk 7 saniye tatlim o güzel ve kendinden emin bir karşılaşma, el sıkışma ve gözünün ta bebeğine bakarak selamlaşma yeter de artar bile, gerisi formalite.

Ayrıca her zaman için ilk 7 saniyedir. Tüm satışlar, iş goruşmeleri ve her şey ilk 7 saniyede kapatılır
Oooo çok havalıyım yaw ilk 7 saniye fırtınlar koparırım ama gel gör ki mülakatı bayan bir müdür yardımcısı yapacakmış,bazen terste tepebilir benim fırtına :)

Oooo çok havalıyım yaw ilk 7 saniye fırtınlar koparırım ama gel gör ki mülakatı bayan bir müdür yardımcısı yapacakmış,bazen terste tepebilir benim fırtına :)
Hahahaaaa sana karşındakini tahrik et mi dedim ben, havanı yesinler şekerim senin son derece içten, samimi ve sevimli olmalısın, seni tehdit olarak algilamamali

Hahahaaaa sana karşındakini tahrik et mi dedim ben, havanı yesinler şekerim senin son derece içten, samimi ve sevimli olmalısın, seni tehdit olarak algilamamali
Ayyyynen ben içten,samimi ve sevimliyimdir.İsmimin anlamı bile bu :) Bilemem artık tehdit olarak algılarmıııı,algılamaz mıııı,ne edeyim...

Bu arada kızlar benim t oldukça siliklesmis, zaten şeffaf akintim da geldi az önce, yumi catladi sanirim

Eklentiler

• 2016-03-15_07-09-03.webp
    4 KB · Görüntüleme: 24
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…