brnh canım dün sormuşsun baş ağrısını bendede var dün tam gün ağrıdı mesela önceki haftada vardı normal diye biliyorum çok şiddetlenip bir tarafta toplanmadığı sürece
dr kız diyor etrafımdakiler erkek :) birkaç parça alışveriş yapıyorum sonra kötü bişey duyunca pişman oluyorum en son arkadaşımızın başına gelen olay Allah korusun kimseye yaşatmasın sen neler yapıyosun seninde kıdı dimiBaş ağrısı bende de oluyor normalmis bende oyle okumustum... Nasıl gidiyor hamilelik canım? Cinsiyet kesinleşti mi?
dr kız diyor etrafımdakiler erkek :) birkaç parça alışveriş yapıyorum sonra kötü bişey duyunca pişman oluyorum en son arkadaşımızın başına gelen olay Allah korusun kimseye yaşatmasın sen neler yapıyosun seninde kıdı dimi
o da çok güzellll..home office değil mi..süpermiş...o tarz işler güzel oluyor..hem ev hanımı hemde çalışmaya devam.. :))gerçi evden çalışma işini de geçen cumadan beri sürdürmekteyim, çok şükür her şey iyi gidiyor şimdilik... çoğunlukla pc başındayım burada değilsem, çalışıyorumdur
aminnnnn.Allah cümlemizin yardımcısı olsun..bayağı zorluyor...biz birde taşınıyoruz ben işten çıkıyorum falan..bakalım nasıl olacak...bızım de son hakkımız,sonra kendımızle basbasayız.allah yardımcımız olsun.bu durumlar ortaya cıkmadan ev ıcın kenara para koyuyorduk en azından oyle sanıyoduk,megerse tedavı ıcın bırıktırmısız,farkında degılmısız.hayaller ve hayatlar... plan yapmamayı ogrendık esımle.
dr kız diyor etrafımdakiler erkek :) birkaç parça alışveriş yapıyorum sonra kötü bişey duyunca pişman oluyorum en son arkadaşımızın başına gelen olay Allah korusun kimseye yaşatmasın sen neler yapıyosun seninde kıdı dimi
tatlı hamişler..Rabbim kucağınızda görmeyi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah...Devlet ve ozeldeki iki doktorda kıza benziyor dedi benimde ailem eşim kız diyor iş arkadaşlarım erkek diyor :) ben ilk başta erkek hissediyordum şu an meraksizim :) haftaya kesinlesecek kontrolde bakalım... Ben hiç alışveriş yapmadim henüz bende korkuyorum ama şöyle düşün rabbim o bebeğe bu dünyada yiyecek ekmek içecek su nasip ettiyse her türlü doğar... Allah korusun doğuma iki gün kala anne karnında ölen bebekler var cok zor rabbim kimseye yasatmasin herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin...
Bende o ilactan isteyim o zaman agizdan maf etti beniben de sabah aksam alıyodum,vajınadan alınca bısey olmuyor
Ay bu progestanin vajinadan alinanini fitil gibi bisey saniyordum. Ayni ilaci vajinana yelestiriyomussun yaben de sabah aksam alıyodum,vajınadan alınca bısey olmuyor
tatlı hamişler..Rabbim kucağınızda görmeyi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah...
ben de 3.tedavımde femaraya baslayacagım,daha merkeze karar veremesek de.bana da havuz yapılacak.normal tup bebekten daha mı zor dogal tup bebek tedavısı.
canım aynı durum bende de geçerli. havuz sistemi uygulandığı için her ay vücudumuza hormon ilaçlarını alıyoruz. ben tedavim biter bitmez kürleri uygulamaya başlıyorum. adet olduğum zaman muayene gününe kadar kullanıyorum. bu hormon ilaçları dengemizi iyice bozdu. oluşan ödemi artık ben bonus olarak sayıyorum. kiraz sapı etkili miymiş? ben ödem söktürmek için sarmısak çayı kullanırdım ama fsh ı olumsuz etkilediği için düşünmüyorum. bu tedavimden sonra kiraz sapı deneyeyim. kilo vermek içinde sandaloz sakızı çok etkili oluyormuş ama hormon ilaçlarıyla etkileşimi olur mu onu bilmiyorum.
Ah canım aslında keşke hiç ilaç vermeden en doğal yumurtaları toplatsak keşke ama bende öyle bi durum yok şimdilik malesef.sanırım daha az ilaçla tek te olsa bir kaliteli embriyo elde etmek amaç o yüzden daha kolay bence...
Allah size de bize de herkese yardım etsin. Biz de tek maaşız, kolay değil tabiki. Allahım durumu hiç olmayanlara yardım etsin.aminnnnn.Allah cümlemizin yardımcısı olsun..bayağı zorluyor...biz birde taşınıyoruz ben işten çıkıyorum falan..bakalım nasıl olacak...
?borek guzel oldu mu canım
Gözün aydın, biraz rahat edersin artık çok endişe etmiştin kaç gündür.kızlar doktordan geldım sımdı ıdrar tahlılı temız cıktı enfeksıyon falan yok cok sukur folık asıtı bıraktık onun yerıne decavit ve gyno dıye bı vıtamın le kan ılacı verdıı pipiyide görduk bebık erkek
evet cnm enfeksıyon rıskı korkutmustu rahatladımm cok ssukurrGözün aydın, biraz rahat edersin artık çok endişe etmiştin kaç gündür.
bas agrısını bugun doktora danıstımm normall dedıı gebelıklerde mıgrenı olanlar ıcın aha kötğ oluomus bnm yoktu allahtaann ama normall dedı ucuncu ayın bıttı menoset kullanabılırsın evde bulundur dedıbrnh canım dün sormuşsun baş ağrısını bendede var dün tam gün ağrıdı mesela önceki haftada vardı normal diye biliyorum çok şiddetlenip bir tarafta toplanmadığı sürece
Amin canım. Biz de tek maaşız kolay değil. Allah durumu hiç olmayanlara yardım etsin. Napcaz ne etcez çocuk için kisacaGiz biseylerden. Allah size de yardım etsin.aminnnnn.Allah cümlemizin yardımcısı olsun..bayağı zorluyor...biz birde taşınıyoruz ben işten çıkıyorum falan..bakalım nasıl olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?