Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Hayırlı olsun canım sağlıkla buyusun inşallah içine doğmuştu

no_name_ canım sen sankı işyerındeykenn dahamı fazla görüşüodukk artık hep görüşcez su işyerınden kurtulayım dedın valla denk bile gelemıyoruz

Canım hayırlı olsun :) erkek bebek hemen gösteriyor kendini :) insallah ben de öğrenirim en kısa zamanda... Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

Canım hayırlı olsun :) erkek bebek hemen gösteriyor kendini :) insallah ben de öğrenirim en kısa zamanda... Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
amın cnm ınsallahh ınşallahh erkek bebek zaten kendını ucuncu ayda hemen gosterıomus bıze gecen hafta tahmın yapmslardıı bugun pipi gördk kucukk artı bır sonrakı randevu 1 ay sonra

amın cnm ınsallahh ınşallahh erkek bebek zaten kendını ucuncu ayda hemen gosterıomus bıze gecen hafta tahmın yapmslardıı bugun pipi gördk kucukk artı bır sonrakı randevu 1 ay sonra

Benimde haftaya 1 ay dolacak ama sabredemiyorum :) cok merak ediyorum ne halde diye. 1 ay çok uzun değil mi ya

Meraba arkadaşlar. Acil yardım. Yeni eve taşınıyorum. Çok pis çalışmış ustalar kireçler boyalar doluneyle çıkarırım acababugün ellerin yırtıldı hep. Fikri olan varsa paylaşırsa çok sevinirim. Porçöz aldım bide onu denicem ama sonuç ne olur bilmiyorum. Birde balkon kapılarında falan boya var nekadar sildiysem çıknadı fikri olan?

Benimde haftaya 1 ay dolacak ama sabredemiyorum :) cok merak ediyorum ne halde diye. 1 ay çok uzun değil mi ya
ayy evet ya ben dayanamamm heralde gıderım belkı bılmıormm daha gecen hafta gtmstm dusunn haftaya gıdeım dedım arası acılsın dedım sonraa dayanamadım bugun gttım bır ay kurt gezer bnm ıcımde gtmezsem

canım sen çarşamba günü börek yapacağım sosu nasıl yapayım diye sormamış mıydın?
ben de soda süt yumurta yazmıştım.
o yüzden bugün börek nasıl oldu yazdım.
sen de " ? " yazınca allah allah dedim acaba yanlış mı hatırlıyorum,sensin diye hatırlıyorum:)

B bursa_83
Ne kadar devam edeceğini ben de bilmiyorum, aslında 5.güne gidebilen veya iyi kalite olan embriyo olsa keşke, birazcık daha artırır şansı belki ama kimde hangi embriyo tutunacak hiç belli olmuyomuş zaten. Umarım arada iyi kalite embriyom olur ama genelde benzer kalite oluyormuş embriyolar, yine de mucizelere inanıyorum. Kendi adıma 2-3 çift transfere yetecek kadar biriktirmek istiyorum ben tabi doktorum kararı bana bırakırsa. Değerlerim kötüleşir veya adet periyodum daha da uzarsa belki daha erken transfer önerir, tamamen belirsiz bir durum yani bu kişiye göre değişir.
Bursa'da mutlaka vardır iyi doktorlar, ama içine daha çok sinecekse neden olmasın, hızlı feribot büyük kolaylık, her sabah Bursa'dan buraya işe gelen tanıdığım vardı. Haftada veya 10 günde bir kontrole gelebilirsin, tedaviye başlanınca 2 günde 1 de olabilir. Yol stresi yormayacaksa tabi, stresten uzak durmak çok önemli biliyosun.
Folbiol-her akşam
Gnc omega3-coq10 karışımı kapsül-sabah akşam
Biosteron dhea-sabah öğlen akşam
(3 ay kullandıktan sonra 3 ay bırakılıyormuş bazı doktorlar hiç kullandırmıyor)
Haftada 1-2 kez bebe asprini
Tedaviye başlamadan tüm vitaminlerime baktırdım, d vit ampul kullandım eksiği tamamlayana kadar, bir de b12 eksik çıkmıştı dodex iğne vermişlerdi hala yaptırmadım.
Her sabah aç karna arısütü-bal karışımı 1 tatlı kaşığı (tahta)
Yumurtlamadan adet olana kadar sabah akşam büyük bardak hayıt suyu
Tedavideyken hayıtı bırakıyoruz, iğneler fsh içerdiği için.
Bana da gittiğim bazı doktorlar çok şey verdi bunlardan başka ama şöyle bi durum var, bunları kullan 2 ay sonra başla tedaviye dediler, benim zamanım yok beklemeye bu yüzden aldıklarımın çoğu duruyo. Akupunkturun bence beslenmeyle çok alakası yok, istersen sadece iğne tedavisi istiyorum de doktoruna diğerleri biraz teferruat yani, eminim bir sürü şeye alerjimiz çıkacak yaptırsak da, yumurta kalitesi için yapmamız gereken beslenme şekli belli zaten, un şeker kafeinden uzak durulacak, bol sebze nohut fasulye lahana. Benim akupunktur doktorum psikolog gibi zaten öyle olmasa ben de düşünüyodum. Şöyle de bişey var akupunktur limbik sistemi düzenlediği için mutluluk hormonu da salgılatıyo stres öyle gidiyo zaten. Belki gerek bile kalmıyo psikoloğa.
Hepsinden önemlisi her zaman pozitif bakmak, olabildiğince rahat olmak ve normal hayatına devam etmek, doktorların bana sürekli tembihlediği en önemli şey bu ve ciddiye alıyorum, tavsiye ederim.

biz tüp bebeği raporlu yaptırıyoruz ve bu 3. yani son hakkımız. bursada da bizim yaptırdığımız yer dışında rapor geçen yer yok. aynı yerde 3. tedaviyi yaptırmak ne kadar mantıklı bilemiyorum,o yüzden istanbulda rapor geçen 2 merkezle görüşmeye karar verdik. belki de dönüp dolaşıp yine bursada aynı merkezde yaptıracağız,hiç bilmiyorum ama bir görüşmek istiyorum. istanbulda kardeşim var. 2 günde bir kontrollere geleceğim zamanlar zaten onda kalırım. onun dışında da 10 günlük kontrol için gidip gelirim. istanbul cerrahpaşada çıkarttık raporumuzu. 2 aşılamamız ve histereskopimiz orda oldu,bilirim o feribot yolculuklarını. az gidip gelmedik 5 ay boyunca.
beslenmemıze yeterınce dıkkat edıyoruz ama işte acaba tüketmemek gereken şeyleri tüketiyor muyuz diyorum. dediğin gibi o test sonucu kimbilir neler çıkacak.
ben bu aralar çok aşırı stresliyim. 2 senenin birikimi sanırım. biliyorum stres bize iyi değil ama bir patlama noktası var ya,şu aralar çok yaşıyorum bunu.
allahım hepimize yardım etsin,ne diyelim.

Ben yeni başladığını sanmıştım canım bizden tecrübelisin o zaman, 2 yıl uzun bi süre mutlaka yormuştur normal, bizim bu ay 1 yılımız dolacak nasıl hızlı geçmiş anlamadım. Geçen yıl Ocak'ta başladık bebek istemeye, sonra umreye gittik Şubatta dönünce ağır bi bronşit geçirdim ben, adetim gecikti hayatımda ilk defa, içtiğim ilaçlardandır belki dedik ya da hamile miyim acaba diye sevine sevine doktora gittik, pozitif haberi beklerken testler yapıldı gecikme için, amh değerimi öğrendiğim gece sinir krizleri geçirdim sabahlara kadar ağladım günlerce neden oldu bu bana diye. O zamanlar çok güvendiğim ve her yıl düzenli kontrole gittiğim bi prof vardı ve bana hiç olumsuz bişey söylememişti hep sormama rağmen. Hala anlamıyorum zaten nasıl doktor oluyor bazı insanlar, verdiğim her kuruş haram olsun o adama neyse hatırlayıp stres yapmayayım daha fazla. Eşimi de kendimi de ne kadar üzmüşüm şimdi düşünüyorum da. Daha 40-45e çok var nasılsa yaparım bi ara çocuk diyodum hep kendime, erteledim durdum yıllarca yok yüksek lisans yok doktora, ne aptalmışım diyorum şimdi. Her şey kader tabi, böyle olması gerekiyormuş böyle oldu. Bi anda tüp bebek macerasında buldum kendimi, filmler histeroskopi, tüp bebek merkezleri, Murat Berksoy, Ender Saraç kimi duyduysam gittim. Gittim ama adamlar napsın listeler tutuşturdular elime, 5-10 kilo vericeksin dediler, o çay bu ot o vitamin napıcağımı şaşırmıştım o ara. Tüp bebekçiler küplere biniyo tabi bu tariflere ertelemelere, haklılar da keşke dinleseymişim onları çok zaman kaybettim boş yere. Gerçi ertelemedim pek süreci ama çok ikilemde kalmıştım. Özellikle negatiften sonra 2-3 ay beklemem büyük hataymış. Mutlaka faydası vardır bazı tariflerin ama öncelik her zaman tüp bebek doktorlarının kararlarında bunu öğrendim.

Kardeşin varsa rahat o zaman, ben de olsam eğer çok çok güvendiğim bir doktorum yoksa aynı merkezde devam etmezdim herhalde. Umarım içine sinen bi yer bulursun, İzmir'de Kaan Bozkurt'u çok tavsiye ediyorlar yumurta yetmezliğinde. İstanbulda mini tüp bebek ve havuz uygulayan çok yer yok sanırım, Memorial'da uygulamadılar bana mesela istememe rağmen hastane politikası değil dediler. O kadar çok tedavi peşinde insan var ki zaten, zor grupla uğraşmak işine gelmiyo çoğunun malesef.

Son düzenleme:
pardon cnm ben hatrlayamadımm unutmusumm börekk guzel oldu cnm saol

gunaydın arkadaslarr ıstanbuldan yıne bombalı bır gune uyandıkk ıstıklal caddesınde patlama oldu

kızlar ben hiç iyi değilim.....bilginiz varmı yumurta baskılayacı iğne kullanıyorum , fenalaşıyorum ... istifra , ishal, başağrısı beynimin sağ tarafını hissetmez oldum... sizede oldumu normal olabilirmi devlette tedavi gördüğümden şuan ulaşamıyorum,, acile gittim ama doktoruma gitmemi sölediler

Merhaba kizlar dun geceyi hastanede gecirdim ani giren sizilar ve hafif lekelenmeyle hastaneye gittim 3 kilo serum yedim dusuk tehlikesi nedeniyle beta hcg 288 olmus bu artis normalinde ustundeymis cok iyiymis benim iltihap bebisimin tutunmasini engelliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…