Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

kötü bısey düşünme cnm gecmıs olsun allah şifa versın beta hcg nın yukselmesi güzel bişeyy sakın strese girme bu dönemlerde dua et bnm cok arkadasım düşük tehlıkesıylee miss gbii bebişer dünyaya getırdıı ınsallah sende öyle olucaksn

İnsallah canim cok teşekkürler

Allah yardımcın olsun canım, şifa versin Rabbim, inşallah Geçer bir an önce lekelenme, bebişte iyice yerleşir

Canımcım akupunktur için nereye gidiyorsun tam olarak, birde kaç günde bir gidiyorsun, seans ücretini söylemiştin ama unuttum ben...Hem kendim hemde bir arkadaşım için soruyorum... Taşındıktan ve işler yoluna girdikten sonra bende düşünüyorum çünkü ciddi

Canım ya kullandığının adı ne,bende çok kullandım ama hiç böyle yan etkisi olmadı,son durumun ne merak ettim

Canım Kadıköy Bağdat Caddesinde
Prof. Kaya Özkuş
Haftada 2 veya 3 kez toplam 15 seans gidiliyor, ayrıca transfer öncesi ve sonrası da yapılıyormuş. Benim seanslar bitti, tüp bebekle alakalı aldığımız bu hormonlar yüzünden migrenle alakalı sıkıntım olmasın diye 2 haftada 1 gidiyorum artık kendi isteğimle.
İlk muayene 450 sonrakiler 250
Diğerlerinden biraz pahalı daha uygun yapan çok yer var ama akupunkturu işin ehline yaptırmak lazım, yoksa boşa para gibi geliyor bana. Doktorumu çok seviyorum ve çok güveniyorum. Cerrahpaşa'da hoca zaten, çoğu doktorun akupunktur eğitimini de kendisi vermiş. Tavsiye ederim.

biz de 2014 agustosunda duşünmeye başladık. başladığımız ay doktora gittim.sadece vajinal muayene etti,temiz bişey yok,folik asit iç dedi,yolladı. 6 ay olmayınca tekrar başka bir doktora gittim, o da sadece muayene etti,gönderdi.4 ay yine denedik.yine olmadı ama

biz de 2014 agustosunda düşünmeye başladık. başlamadan önce doktora gittik,hani bişeyim var mı acaba engel diye. sadece vajinal muayene etti,bişey yok temiz dedi,folik asit iç dedi,bu kadar. 6 ay olmayınca başka bir doktora gittim,o da sadece vajinal muayene etti ve gönderdi. 4 ay daha olmayınca biz strese bağladık. yani kafaya çok taktık,o yüzden olmuyor diye düşündük her ay ama durum farklıymış. fsh nedir,amh nedir,rezerv düşüklüğü ne oluyor hiç bilmiyorduk. neyse 10 ayın sonunda olmuyor diye gittik,bi zahmet kan testi yaptı bu defa doktor. ilk o zaman öğrendik fsh nedir. 14.73 çıktı değerim. biz doktorun bize kafanıza çok takmayın,herşey normal,olur merak etmeyin diyeceğini sandık birçok kişi gibi. erken menopoza girme ihtimalin var,hemen tüp bebek tedavisi dedi ve kaynar sular döküldü kafamızdan aşağı,ben zaten bu 2 cümleden sonrasını hatırlamıyorum,eşim daha sonra anlattı doktorun diğer söylediklerini. sonra işte aşılamalar,histereskopi,rahim filmi (hsg),rapor çıkarma falan derken 10 ay içinde 2 aşılama 2 tüp bebek ve sonuç NEGATİF.
yani ben de keşke ilk evlendiğimde başlasaydım diyorum ama işte bilemiyosun bunlarla karşılaşacağını. hep uzaktan televizyondan duyardık tüp bebek,tüp bebek diye. nerden bilecektik ki biz de bu yola gireceğiz ama oluyor işte. insanoğlu herşeyi yaşıyormuş ve hiçbirşey bize uzak değilmiş. ben de çok ağladım,niye biz diye,kabullenemedik eşimle. hala daha kabullenemediğim zamanlar oluyor,rüya gibi geliyor ama tedavilere başlayınca gerçek olduğunu anlıyoruz.
geçen gün bir yerde çocuk ANNE diye seslendi annesine. bunu binlerce defa duymuşuzdur her yerde ama o an çok kötü oldum. acaba ben bu kelimeyi duyabilecek miyim dedim. birçok hitap şeklini duyuyoruz hayat boyunca,canım,aşkım,kızım,abla,teyze,yenge..... birileri bize bu şekilde hitap ediyor ama bu kelimeyi söyleyebilecek tek kişi var.
böyle duygu dalgalanmaları ve patlamaları arasında işte kendimi ayakta tutmaya çalışıyorum. ben kendimi bırakınca eşimin de direnci kırılıyor,o yüzden kendimi zorluyorum mecburen. birkaç gündür kendimi dışarı çıkmaya zorluyorum.eşim işte oluyor. ben de çıkıyorum,uzak bir yerden ekmek almaya gidiyorum,başka şeyler düşünmeye çalışıyorum,insanları izliyorum. istemesem de dışarı çıkmayı zorluyorum kendimi. yarım saat de olsa 1 saat de olsa iyi geliyor oksijen.
soğan suyumu da perşembe bitirdim. şuan arı sütü bal polen ve keçiboynuzu özü tüketiyorum. haftaya da dahiliyeye gideceğim, d,e,b12 vs. vitaminlere bir baktırayım.
işte böyle geçiyor günler. 4 nisanda randevu var istanbulda,onu bekliyoruz,sonra tekrar yola devam.

umarım topıktekı herkes ıyıdır ıkı gundur kımseden ses cıkmıyor cunku iyi oldugunuzu gırdıgınız zaman bıldırın merakta bırakmayın

bu patlamalarla,giden canlarla ne kadar iyi olunabilirse o kadar iyiyim canım.

kaç gündür soracağım unutuyorum canım. senin doğal gebelik miydi,tüp bebek tedavisi sonucu mu hamile kaldın?

Gunaydinlarrr kizlarrr, iyi haftalar dilerim hepimize ne kadar iyi olabilirsek ülke bu haldeyken!

brnh canim iyiyim, sen de Dr A girmissin enfeksiyon yokmus, sevindim canim, rahatla artık ben biraz kafami boşaltmaya çalışıyorum bu donem. Buralara bahar geldi, evde bilgisayar başında vakit öldürmek istemiyorum, zaten hemen her gün dışarıda bir isim oluyor, olmasa da bahane bulup çıkıyorum, hava almak iyi geliyor. Ayrıca dün puzzle aldım, inanılmaz keyifli, yaydim bütün eve puzzle yapıyorum, kafa bosaltiyor, supper.. Ve izlemek istediğim diziler var, derken biraz uzagim topikten. Bu donem buna ihtiyacım var

Bu arada herkes iyidir umarimmmmm opuyorum hepinizi tatlislar, gelirim yine ...

günaydın arkadaşlar, no_name_ çok iyi yapıyorsun tatlım, brnh haklısın bir yere çıkamaz olduk komşulara gidecez artık :), sekerpancari akapunktur çok çok iyi bir fikir bence de, melisyasemen canım geçmiş olsun şimdi nasılsın? moyaalitu yazdıklarını okudum çok güzel anlatmışsın dhea yı aynı anda almak gerekiyor diye duydum ben etkili olması için, gece 75 mg alıyorum ben..

Günaydın canim, bu ay önemli benim için, aşılama öncesi rahat,sakin, hormonlar düzelmiş olmam gerek elimden gelen her şeyi yapıyorum bunun için. Bakalim neler olacak

bu patlamalarla,giden canlarla ne kadar iyi olunabilirse o kadar iyiyim canım.

kaç gündür soracağım unutuyorum canım. senin doğal gebelik miydi,tüp bebek tedavisi sonucu mu hamile kaldın?
hayır cnm cok sukur dogall gebelık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…