Yüksek FSH a inat, buradayım, savaşa başladım, takılın peşime!

Gunaydin kizlar nasilsiniz? Ben iyiyim cok sukur bu siralar ama bi korku bi urperti uyanikken garip garip seyler gorme filan annemle kayinvalidem ilk ay hamilelere olur diyorlar bol bol dua et diyorlar onun disinda iyiyim cok sukur persembe keseyi gormeye gitcez insallah

merhaba kızlar ben cumartesi regli oldum. bisonraki regli tarihim 12 nisan.. Listeye düzeltme girelim bana..

B bursa_83 merhaba canim durumunu okudum fsh in o kadar da yuksek degil benimki daha yuksekti 15.61 benim doktor bi moralimi bizmustu hemde daha 4 aylik evlikyken tesaduf bne idrr yolu iltihabiyla ugrasirken kadin doguncuya yonledirdi doktor beni 4 aydir korunmuyoruz deyince bi kan degerlerine bakalik dedi benim aklimda ne fsh var ne bisey bi cikti sonuclsr doktor senin normal yolla cocugunun olmasi imkansiz gec kalirsan o bile tutmaz yasin 26 hormonlarin 36 neler neler soyledi moral sifir bende seninde neler yasadigini anliyorum. Sonra forumdaki bunla ilgili butun konulari okudum herkes diyorki moral bozmak yok rahat olucaksiniz akisina birakacaksiniz ve ben bunu basarabildigim ay kendiligimden hamile kaldim daha cok yeni hicbisey belli degol ama olabiliyormus en szindan yumurtam vrmis doktor sen yumurtlamiyorsun bile dedi. Neyse moralini duzelt rahat ol akisina birak bak Allahin izniyle nasil olacak o zaman

• sagol cnm moral oldun,umut oldun bana.boyle detaylı herkes yasadıklarını yazsa daha ıyı oluyor,aynı sorunları yasayanlara sızın gıbı basaranlar umut oluyor.ne yeyıp ne ıctık,moral arttırıcı hangı aktıvıtelerı yapıyoruz bunları yazalım.ben mesela hergun ıstemedıgım gunler de olsa yuruyuse cıkıyorum,ıyı gelıyor,tavsıye ederım.calısanlar da otobusten,metrodan bır durak once ınsınler:) fsh a donersek,14 cıktıktan sonra hıcbısey yeyıp ıcmedıgım halde 11e,sonra da 6ya dustu ama yumurta kalıtesıne etkısı olmadı,yıne orta kalıte.fsh ın rakamsalolarak dusmesının anlamıvar m ı emın degılım,amh daha belırleyıcı gıbı.

bugun 21mart,gece gunduz esıt,yarından ıtıbaren gunduzlerın suresı geceyı gececek,ınsallah yarından ıtıbaren mutluluklarımız da uzuntulerımızı asıp daha da cogalır.
Ne güzel dilemişsiniz Allahım inşallah, herkesi hayırlısıyla bebekleri ile kavuştursun

Benim en son fsh ölçümüm 1.4 cikti ve 15.6 ya doktor dogal yolla cocugun olmaz diyebildi simdiki doktorum fsh saatlik degisebilen bir deger stese bagli diyor. Ben hic bisey yapmadim 1.4e inmis srtesi birakinca inmis demek.

Kizlarrrr, bi gezdim geldim, hakkaten temiz hava iyi geliyor, iş çıkışı 15 dk da olsa bi yuruyun, temiz havayı çekin içinize ne olur, tam havalar sahaneyken tadını çıkarın. 2-3 ay sonra sıcaklar geldiğinde cikamayiz evden, bu havalar kacmamali

Çok şükür canım bi sıkıntı yok yuvarlanıp gidiyoruz :) Sen nasılsın çalışmalar devam dimi??
Tabi cnm devam bugün 14. Gün bakalım , ovulasyon bugün olmalıydı, gerci test hep pozitif bu ay cyclo kullanıyorum ya, karıştı benim günler, ben her gün yapmaya çalışıyorum bi tek 11. Ve 12. Günler iliski olmadı eşim sehir dışındaydı, tutarsa kısmet artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…