Geçmiş olsun tatlimmmgünaydın canm, gonapeptyl diye bi iğne .. dünden bugüne allaha şükür iyiyim ama çok korktum.. okadar kötü oldumki ölüyorum galiba dedim....
sağol canım ..Geçmiş olsun tatlimmm
günaydın, sat belli de bat ları nasıl biliyorsunuz hayret ediyorum, benim hiç aynı gitmiyormerhaba kızlar ben cumartesi regli oldum. bisonraki regli tarihim 12 nisan.. Listeye düzeltme girelim bana..
sagol cnm moral oldun,umut oldun bana.boyle detaylı herkes yasadıklarını yazsa daha ıyı oluyor,aynı sorunları yasayanlara sızın gıbı basaranlar umut oluyor.ne yeyıp ne ıctık,moral arttırıcı hangı aktıvıtelerı yapıyoruz bunları yazalım.ben mesela hergun ıstemedıgım gunler de olsa yuruyuse cıkıyorum,ıyı gelıyor,tavsıye ederım.calısanlar da otobusten,metrodan bır durak once ınsınler:) fsh a donersek,14 cıktıktan sonra hıcbısey yeyıp ıcmedıgım halde 11e,sonra da 6ya dustu ama yumurta kalıtesıne etkısı olmadı,yıne orta kalıte.fsh ın rakamsalolarak dusmesının anlamıvar m ı emın degılım,amh daha belırleyıcı gıbı.B bursa_83 merhaba canim durumunu okudum fsh in o kadar da yuksek degil benimki daha yuksekti 15.61 benim doktor bi moralimi bizmustu hemde daha 4 aylik evlikyken tesaduf bne idrr yolu iltihabiyla ugrasirken kadin doguncuya yonledirdi doktor beni 4 aydir korunmuyoruz deyince bi kan degerlerine bakalik dedi benim aklimda ne fsh var ne bisey bi cikti sonuclsr doktor senin normal yolla cocugunun olmasi imkansiz gec kalirsan o bile tutmaz yasin 26 hormonlarin 36 neler neler soyledi moral sifir bende seninde neler yasadigini anliyorum. Sonra forumdaki bunla ilgili butun konulari okudum herkes diyorki moral bozmak yok rahat olucaksiniz akisina birakacaksiniz ve ben bunu basarabildigim ay kendiligimden hamile kaldim daha cok yeni hicbisey belli degol ama olabiliyormus en szindan yumurtam vrmis doktor sen yumurtlamiyorsun bile dedi. Neyse moralini duzelt rahat ol akisina birak bak Allahin izniyle nasil olacak o zaman
Ne güzel dilemişsiniz Allahım inşallah, herkesi hayırlısıyla bebekleri ile kavuştursunbugun 21mart,gece gunduz esıt,yarından ıtıbaren gunduzlerın suresı geceyı gececek,ınsallah yarından ıtıbaren mutluluklarımız da uzuntulerımızı asıp daha da cogalır.
amın,tez zamanda guldur rabbım yuzumuzu.Ne güzel dilemişsiniz Allahım inşallah, herkesi hayırlısıyla bebekleri ile kavuştursun
Benim en son fsh ölçümüm 1.4 cikti ve 15.6 ya doktor dogal yolla cocugun olmaz diyebildi simdiki doktorum fsh saatlik degisebilen bir deger stese bagli diyor. Ben hic bisey yapmadim 1.4e inmis srtesi birakinca inmis demek.
sagol cnm moral oldun,umut oldun bana.boyle detaylı herkes yasadıklarını yazsa daha ıyı oluyor,aynı sorunları yasayanlara sızın gıbı basaranlar umut oluyor.ne yeyıp ne ıctık,moral arttırıcı hangı aktıvıtelerı yapıyoruz bunları yazalım.ben mesela hergun ıstemedıgım gunler de olsa yuruyuse cıkıyorum,ıyı gelıyor,tavsıye ederım.calısanlar da otobusten,metrodan bır durak once ınsınler:) fsh a donersek,14 cıktıktan sonra hıcbısey yeyıp ıcmedıgım halde 11e,sonra da 6ya dustu ama yumurta kalıtesıne etkısı olmadı,yıne orta kalıte.fsh ın rakamsalolarak dusmesının anlamıvar m ı emın degılım,amh daha belırleyıcı gıbı.
Nasılsın kuzuuu? Nasıl gidiyor? Yolunda mı her şey ?Günaydın kızlar.. Herkese tekrar geçmiş olsun.. Allah ölenlere rahmet, yaralılara sağlık, geride kalanlara sabır versinBi daha ülkemize böyle acılar yaşatmasın
Çok şükür canım bi sıkıntı yok yuvarlanıp gidiyoruz :) Sen nasılsın çalışmalar devam dimi??Nasılsın kuzuuu? Nasıl gidiyor? Yolunda mı her şey ?
Tabi cnm devam bugün 14. Gün bakalım , ovulasyon bugün olmalıydı, gerci test hep pozitifÇok şükür canım bi sıkıntı yok yuvarlanıp gidiyoruz :) Sen nasılsın çalışmalar devam dimi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?