Montecim senin bu ay ki testlerden sonra ovü testlerine güvenim kalmadı, cumartesi bir akıntı geldi benden ip gibi iki parmağımın arasında uzayan türden, şaşırdım, belki dedim ben reglime bir hafta kala yumurtluyorum, değerlendiremedim, bizim ki zaten tüp bebek moduna girdi, olmaz doğal yoldan dediler, istersen bir doktora daha sor diyor bana, ben de çalışma olmazsa olmaz zaten dedim, benden de kaynaklı tabii...Tabi cnm devam bugün 14. Gün bakalım , ovulasyon bugün olmalıydı, gerci test hep pozitifbu ay cyclo kullanıyorum ya, karıştı benim günler, ben her gün yapmaya çalışıyorum bi tek 11. Ve 12. Günler iliski olmadı eşim sehir dışındaydı, tutarsa kısmet artık
Hoşgeldiniz değerleriniz iyi bence, kanal sorunu var ise o konuda iyi olan doktorlara başvursanızMrb arkadaşlar ben epeydir takip ediyorum sizi .hayran kaldım birbirinize olduğunuz dwstege.benim hikayem söyle beş yıl olcak evleneli ilk yıl istemedik ikinci yıl denemeye başladık olmayınca doktora gittik herşey normal dedi klomen verdi yumurta çatlatma iğnesi yaptı bir yıl falan denedi sonrasında kimyasal bi gebelik yaşadım ve hakkariye e tayinim çıkınca ertelemek zorunda kaldık.ta kı beş ay öncesine kadar rahim filmim çekildi hiç problem yok denildi ve ben tüp bebeğe karar verdim merkezindeki doktorum testler yaptı ve beklemeyelim tüp yapalım dedi bir kanalında da sorun varmı üstelik Fsh değerim ilk yaptığı teste 10.34 ikincisinde 14.62 çıktı amh değerim 1.1 ama bana doktorum hiç olumsuz bişey demedi amh değerin sınırda dedi okadaar yani ağzından kötü olumsuz hiç bişey duymadım ki ben sonuçlarının kötü olduğunu burda araştırarak öğrendim.tedaviye başladık tüp yapılacak ama burda okuduklarimla bazen çok mutlu oluyorum bazen umutsuz mutsuz.işin aslı doktorumada sormuş korkuyorum şansım benim ne diye .Böyle işte inş önce sizler kavusursunuz sonra ben yavruma kavuşurum Allah herkesin gonlundekini versin
Aynen cnm yaa, bu ay hep pozitif, geçen akşam benim de çatlama sivim geldi ve değerlendirdi, iliski olmazsa bebik nasıl olsun be kuzu, az dísiizi sıkıp biaz sıkı calissaniz gelecek halbukiMontecim senin bu ay ki testlerden sonra ovü testlerine güvenim kalmadı, cumartesi bir akıntı geldi benden ip gibi iki parmağımın arasında uzayan türden, şaşırdım, belki dedim ben reglime bir hafta kala yumurtluyorum, değerlendiremedim, bizim ki zaten tüp bebek moduna girdi, olmaz doğal yoldan dediler, istersen bir doktora daha sor diyor bana, ben de çalışma olmazsa olmaz zaten dedim, benden de kaynaklı tabii...
Canim hoşgeldin aramıza. Değerlerin bence de normal, Dr da sorun yok diyorsa bence kafana takacak bir şey yok? Eşinin değerleri nasıl bu arada? Yaşın kaç? Neden tüp bebeğe geçtn hemen? Biraz daha denesen kendiliğinden gelir mi acaba ?Mrb arkadaşlar ben epeydir takip ediyorum sizi .hayran kaldım birbirinize olduğunuz dwstege.benim hikayem söyle beş yıl olcak evleneli ilk yıl istemedik ikinci yıl denemeye başladık olmayınca doktora gittik herşey normal dedi klomen verdi yumurta çatlatma iğnesi yaptı bir yıl falan denedi sonrasında kimyasal bi gebelik yaşadım ve hakkariye e tayinim çıkınca ertelemek zorunda kaldık.ta kı beş ay öncesine kadar rahim filmim çekildi hiç problem yok denildi ve ben tüp bebeğe karar verdim merkezindeki doktorum testler yaptı ve beklemeyelim tüp yapalım dedi bir kanalında da sorun varmı üstelik Fsh değerim ilk yaptığı teste 10.34 ikincisinde 14.62 çıktı amh değerim 1.1 ama bana doktorum hiç olumsuz bişey demedi amh değerin sınırda dedi okadaar yani ağzından kötü olumsuz hiç bişey duymadım ki ben sonuçlarının kötü olduğunu burda araştırarak öğrendim.tedaviye başladık tüp yapılacak ama burda okuduklarimla bazen çok mutlu oluyorum bazen umutsuz mutsuz.işin aslı doktorumada sormuş korkuyorum şansım benim ne diye .Böyle işte inş önce sizler kavusursunuz sonra ben yavruma kavuşurum Allah herkesin gonlundekini versin
Hoşbulduk canım yaş 33 eşimde sorun yok defalarca test yaptılar onada bişey çıkmadı her ay hüsranla karşılaşmak zor gerçekten baskı var birazda üstümde aslında tüp Die gitmedim doktora asi ile başlar dedim ama doktorum yok dedi hemen tüp yapalım girdik bir yola aslında doktoruma güveniyorum alanında başarılı ve çok temkinli gidiyor bu ay bekletti catlamamis yumurta artıkları görüyorum onları at bu ay dedi aslında çok engel değil tüpe ama emin adımlarla ilerleyelim dedi hayırlısı artıkCanim hoşgeldin aramıza. Değerlerin bence de normal, Dr da sorun yok diyorsa bence kafana takacak bir şey yok? Eşinin değerleri nasıl bu arada? Yaşın kaç? Neden tüp bebeğe geçtn hemen? Biraz daha denesen kendiliğinden gelir mi acaba ?
Anladım canim, kimyasal gebelik de olsa gebelik atlattigin için sanki kendiliğinden olabilirmiş gibi geldi ama tabi doktorlara güvenmek de gerekHoşbulduk canım yaş 33 eşimde sorun yok defalarca test yaptılar onada bişey çıkmadı her ay hüsranla karşılaşmak zor gerçekten baskı var birazda üstümde aslında tüp Die gitmedim doktora asi ile başlar dedim ama doktorum yok dedi hemen tüp yapalım girdik bir yola aslında doktoruma güveniyorum alanında başarılı ve çok temkinli gidiyor bu ay bekletti catlamamis yumurta artıkları görüyorum onları at bu ay dedi aslında çok engel değil tüpe ama emin adımlarla ilerleyelim dedi hayırlısı artık
Kizlarrrr, bi gezdim geldim, hakkaten temiz hava iyi geliyor, iş çıkışı 15 dk da olsa bi yuruyun, temiz havayı çekin içinize ne olur, tam havalar sahaneyken tadını çıkarın. 2-3 ay sonra sıcaklar geldiğinde cikamayiz evden, bu havalar kacmamali
selam kızlar işler ancak bitti
Az kaldı tatlim geliyor baharCanım dun benim yaşadığım yerde lapa lapa kar yağdı :) çok şanslısın :)
Az kaldı tatlim geliyor bahar
Mrb arkadaşlar ben epeydir takip ediyorum sizi .hayran kaldım birbirinize olduğunuz dwstege.benim hikayem söyle beş yıl olcak evleneli ilk yıl istemedik ikinci yıl denemeye başladık olmayınca doktora gittik herşey normal dedi klomen verdi yumurta çatlatma iğnesi yaptı bir yıl falan denedi sonrasında kimyasal bi gebelik yaşadım ve hakkariye e tayinim çıkınca ertelemek zorunda kaldık.ta kı beş ay öncesine kadar rahim filmim çekildi hiç problem yok denildi ve ben tüp bebeğe karar verdim merkezindeki doktorum testler yaptı ve beklemeyelim tüp yapalım dedi bir kanalında da sorun varmı üstelik Fsh değerim ilk yaptığı teste 10.34 ikincisinde 14.62 çıktı amh değerim 1.1 ama bana doktorum hiç olumsuz bişey demedi amh değerin sınırda dedi okadaar yani ağzından kötü olumsuz hiç bişey duymadım ki ben sonuçlarının kötü olduğunu burda araştırarak öğrendim.tedaviye başladık tüp yapılacak ama burda okuduklarimla bazen çok mutlu oluyorum bazen umutsuz mutsuz.işin aslı doktorumada sormuş korkuyorum şansım benim ne diye .Böyle işte inş önce sizler kavusursunuz sonra ben yavruma kavuşurum Allah herkesin gonlundekini versin
Benim en son fsh ölçümüm 1.4 cikti ve 15.6 ya doktor dogal yolla cocugun olmaz diyebildi simdiki doktorum fsh saatlik degisebilen bir deger stese bagli diyor. Ben hic bisey yapmadim 1.4e inmis srtesi birakinca inmis demek.
Hoşbulduk canım ben değerlerinin pek de iyi olmadığımı öğrendiğimde çok üzüldüm ama burdaki hikayeler ben umutlandiriyor Allah gonlumuzdekini versin hepimize bundan sonra burdayım inş bir an önce iyi haberler verrimBURADA HEP DESTEK,TAM DESTEK VAR:)
hoşgeldin canım aramıza. ben de 4 senelik evliyim,biz de ilk 2 sene istemedik,bu durumu bilsem bekler miydim tabiki hayır ama yapacak bişey yok,yaşanacakmış bunlar.benim de ilk değerim 14.73 çıkmıştı ama sonra kendiliğinden düştü 6 ya. senin amh benden daha iyi. benim ilki 0.18 sonraki 0.71 çıktı. ben kendi adıma şunu diyebilirim ki burda olumlu yazıları,yüksek değerlere ve doktorların olmaz demelerine rağmen başaranları ve birbirine destek olanları okudukça moralim daha da düzeliyor,biliyorum daha da iyi olacak. yalnız olmadığımı biliyorum çünkü. o yüzden bugünden itibaren bazen umutlu,bazen umutsuz değil,hep umutlu hep umutlu olacağına eminim:)
ben bir de internetten ara ara bir sürü olumsuzluklara rağmen anne olabilmeyi başarmış kadınları okuyorum ve bana kesinlikle umut oluyor. yüksek fsh ile tüp bebek başarı hikayeleri yazarsan netten bir sürü hikaye çıkıyor,belki de okudun bilemiyorum ama moral oluyor bunlar. onlar başardı ben de başarabilirim diyorum. her gün yürüyüş yapmaya çalışıyorum yarım saat de olsa 1 saat de olsa ve yürürken kendime telkinde bulunuyorum : benim yumurtalarım kaliteli,benim de yumurtalarım iyi durumda,ben de anne olacağım. bazen umutsuzluğa kapılsak da kendimizi iteklememiz lazım.
hepimiz arka arkaya anne olalım inşallah:)
Daha yeni canim 4 hafta 5 gunlukkaç aylık hamilesin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?