Günaydın canım, ben de aynı durumdayım. Pms belirtileri var bolca sürpriz bi şekilde zamanında adet olur muyum diye bekliyorum Ağustostan beri ilk kez. Olmazsam da şaşırıcam, doktorum adet olunca gel dedi diye gitmiyorum bakalım :)günaydın arkadaşlar, nasılsınız, ben çok gerginim regli öncesi dönemdeyim, nutellanın dibine giriyorum ama gerginliğimi atamıyorum :) sonunda çikolataya karşı pes ettim :)
canım menstürasyon öncesi belirtiler olmuyor muydu yoksa oluyordu da mens gelmiyor muydu?Günaydın canım, ben de aynı durumdayım. Pms belirtileri var bolca sürpriz bi şekilde zamanında adet olur muyum diye bekliyorum Ağustostan beri ilk kez. Olmazsam da şaşırıcam, doktorum adet olunca gel dedi diye gitmiyorum bakalım :)
Geciktiği zaman belirtiler de olmuyordu canım. Normal adetsiz günler gibi oluyor, göğüsler özellikle belli ediyor bende hiç acıma falan olmuyordu. Eylülde ilk uzun gecikmede kist olmuş mesela, o zaman östrojen bandı vermişti doktorum çok yan etkisi oldu bandın, adet belirtisinden beterdi yani yine de olmadım kaç hafta, o belirti sayılmaz sanırım.canım menstürasyon öncesi belirtiler olmuyor muydu yoksa oluyordu da mens gelmiyor muydu?
Canım dr un sana tedavi sonrası adet düzenleyicisi vermiyor mu? ben dr umdan şu ana kadar istemedim ama şimdiden sonra isteyeceğim. bir hafta 10 gün kadar kullanıyorlarmış. ilacı bırakınca adet oluyorlarmış. daha önce haftada 1-2 kez bebe aspirini aldığını yazmışsın. bu bebe aspirinini niye alıyorsun? tedavi öncesinde mi yoksa tedavi tedavi esnasında mı alıyorsun?Geciktiği zaman belirtiler de olmuyordu canım. Normal adetsiz günler gibi oluyor, göğüsler özellikle belli ediyor bende hiç acıma falan olmuyordu. Eylülde ilk uzun gecikmede kist olmuş mesela, o zaman östrojen bandı vermişti doktorum çok yan etkisi oldu bandın, adet belirtisinden beterdi yani yine de olmadım kaç hafta, o belirti sayılmaz sanırım.
Günaydın tatlimmm, puzzle başındayım, acayip sardı benimoooooooooooonteeeeeeeeeeeee nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeesin sporda mısın?
Günaydın canım, nasıl bebisler? Sen nasılsın? Her şey yolunda mı?Günaydın güzel anne adayları :)
Pıhtılaşma varsa diye aspirin veriyor sanırım Dr tatlim.. Nasılsın bu arada?Canım dr un sana tedavi sonrası adet düzenleyicisi vermiyor mu? ben dr umdan şu ana kadar istemedim ama şimdiden sonra isteyeceğim. bir hafta 10 gün kadar kullanıyorlarmış. ilacı bırakınca adet oluyorlarmış. daha önce haftada 1-2 kez bebe aspirini aldığını yazmışsın. bu bebe aspirinini niye alıyorsun? tedavi öncesinde mi yoksa tedavi tedavi esnasında mı alıyorsun?
benim dr um bana öyle birşey vermedi. bende kullansam mı acaba? İyiyim tatlım. sen nasılsın?Pıhtılaşma varsa diye aspirin veriyor sanırım Dr tatlim.. Nasılsın bu arada?
Çok şükür canım üçümüz de iyiyiz sen nasılsın :) nasıl gidiyor hayat?Günaydın canım, nasıl bebisler? Sen nasılsın? Her şey yolunda mı?
İyiyim caniiim, teşekkürlerbenim dr um bana öyle birşey vermedi. bende kullansam mı acaba? İyiyim tatlım. sen nasılsın?
Maşallah size tatlimÇok şükür canım üçümüz de iyiyiz sen nasılsın :) nasıl gidiyor hayat?
hemşireyim canım hasstanede değilim amaçok yoğundu dün o saatte bitmişti işim sen nasılsın bebiş nasılCanım ne isi o saate kadar :) sen öğretmen miydin?
Günaydın tatlım nasılsın bugün? Canim ya PC basindaysan bi bakiversene listemiz nerelerde kalmışGünaydın kızlarrr
Günaydın tatlım, kolay gelsinhemşireyim canım hasstanede değilim amaçok yoğundu dün o saatte bitmişti işim sen nasılsın bebiş nasıl
gülbilcim ben kimyasal gebelikten sonra dr um istememesine rağmen iyikide kromozom testi yaptırdım normal testte b 12 normal sınırda cıkarken kromozom testinde b12 folik eksikliği çıktı folik asit 1 i kullanırken folıdoce ye çevirdi dr içinde b12 olduğu için birde bebek aspirini başladı halada kullanıyorum kromozom testi olmasada pıhtılaşma testi pt aptt ınr testini yaptırmanızı öneririm hepinizebenim dr um bana öyle birşey vermedi. bende kullansam mı acaba? İyiyim tatlım. sen nasılsın?
Kromozom testinde çıkıyor mu canım vitamin eksikliği? Ben de kromozom için kan verdim bi de vitamin testi yaptirayim diyordum, o halde yaptirmayayim ?gülbilcim ben kimyasal gebelikten sonra dr um istememesine rağmen iyikide kromozom testi yaptırdım normal testte b 12 normal sınırda cıkarken kromozom testinde b12 folik eksikliği çıktı folik asit 1 i kullanırken folıdoce ye çevirdi dr içinde b12 olduğu için birde bebek aspirini başladı halada kullanıyorum kromozom testi olmasada pıhtılaşma testi pt aptt ınr testini yaptırmanızı öneririm hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?