Kromozom testinde pıhtılaşma bakılıyor mu canım ?gülbilcim ben kimyasal gebelikten sonra dr um istememesine rağmen iyikide kromozom testi yaptırdım normal testte b 12 normal sınırda cıkarken kromozom testinde b12 folik eksikliği çıktı folik asit 1 i kullanırken folıdoce ye çevirdi dr içinde b12 olduğu için birde bebek aspirini başladı halada kullanıyorum kromozom testi olmasada pıhtılaşma testi pt aptt ınr testini yaptırmanızı öneririm hepinize
montecim kromozom testinde once benden kan aldılar bir sonuç heterozigot mutant çıktı diğerleri normaldi sonra eşimle ikimizden kromozom testi yaptılar genetik bölümüne gitmiştik üniversite hastanesininKromozom testinde çıkıyor mu canım vitamin eksikliği? Ben de kromozom için kan verdim bi de vitamin testi yaptirayim diyordum, o halde yaptirmayayim ?
her hastanenin farklıdır canım içeriğine bakmak lazım laboratuarı arayıp sorabilirsin nelere bakılıyor diyeKromozom testinde çıkıyor mu canım vitamin eksikliği? Ben de kromozom için kan verdim bi de vitamin testi yaptirayim diyordum, o halde yaptirmayayim ?
Evet cnm biz de esimle genetik bölümü için kan verdik 3 haftada çıkacak sonuçlar, genetik testi yani, bunda vitamin de bakılıyor mu ki diye merak ettimmontecim kromozom testinde once benden kan aldılar bir sonuç heterozigot mutant çıktı diğerleri normaldi sonra eşimle ikimizden kromozom testi yaptılar genetik bölümüne gitmiştik üniversite hastanesinin
Anladım cnm, ankaraya gönderiyorlar diye biliyorum, çıkınca gorecez artık, sağlıkçı olduğun için bilirsin diye sormuştum, her yerde farklı o haldeher hastanenin farklıdır canım içeriğine bakmak lazım laboratuarı arayıp sorabilirsin nelere bakılıyor diye
Dün akupunktur dr um söyledi. kanım koyu imiş. bebe aspirini kullanayım mı?gülbilcim ben kimyasal gebelikten sonra dr um istememesine rağmen iyikide kromozom testi yaptırdım normal testte b 12 normal sınırda cıkarken kromozom testinde b12 folik eksikliği çıktı folik asit 1 i kullanırken folıdoce ye çevirdi dr içinde b12 olduğu için birde bebek aspirini başladı halada kullanıyorum kromozom testi olmasada pıhtılaşma testi pt aptt ınr testini yaptırmanızı öneririm hepinize
ben bu ay kullandım canım, 20 tane vardı içinde bitince bıraktım, tüm gebeliği boyunca kullananlar var.. Regl olayım yine alacağım , gerçi kimyasal gebelik de olmadı bende daha çok kimyasal gebelik, 2 aylık kalp durması nedeni ile kaybedilen bebeklerde vb pıhtılaşma sorunu diye kan sulandırıcı takviyesi verdiklerini duyuyorum.Dün akupunktur dr um söyledi. kanım koyu imiş. bebe aspirini kullanayım mı?
Benim asprin alerjim var ne halt edecem o haldeben bu ay kullandım canım, 20 tane vardı içinde bitince bıraktım, tüm gebeliği boyunca kullananlar var.. Regl olayım yine alacağım , gerçi kimyasal gebelik de olmadı bende daha çok kimyasal gebelik, 2 aylık kalp durması nedeni ile kaybedilen bebeklerde vb pıhtılaşma sorunu diye kan sulandırıcı takviyesi verdiklerini duyuyorum.
montecim kan sulandırıcı clexan veriyorlar onun alerjisini duymadım henüz :)Benim asprin alerjim var ne halt edecem o halde
Ooo iyi o halde, dedim ki asprinse sadece ne yaparım benmontecim kan sulandırıcı clexan veriyorlar onun alerjisini duymadım henüz :)
Biraz geç kalmışım ama bakıyorum hemen canımGünaydın tatlım nasılsın bugün? Canim ya PC basindaysan bi bakiversene listemiz nerelerde kalmış
Canım cyclo 2 kez verdi daha önce ama her ay vermiyor, nedenini bilmiyorum sormadım hiç. Çok fazla hormon almış olurum belki ondandır, zaten femara da veriyor ya bazen tedavide. Belki de ilaçsız normal yumurtlamamı istiyordur. Bu kontrolde sorayım neden her ay kullanmıyorum cyclo diye. Bebe asprinini sağlığa faydası olduğuna inandığım için alıyorum eskiden de içerdim haftada bir, tedavimle ilgisi yok canım ama hamilelere rutin veriyor pekçok kadın doğumcu corasprin veya bebe asprini zaten. Kanı zaten sulu olanlara zararı olabilir yalnız, benim pıhtılaşma testimde bazı değerlerim homozigot çıkmıştı biraz da ondan içiyorum yani, yoksa doktor vermedi hatta opu öncesi omega3 ve asprin tarzı kan sulandırıcı şeyleri özellikle bıraktırıyor.Canım dr un sana tedavi sonrası adet düzenleyicisi vermiyor mu? ben dr umdan şu ana kadar istemedim ama şimdiden sonra isteyeceğim. bir hafta 10 gün kadar kullanıyorlarmış. ilacı bırakınca adet oluyorlarmış. daha önce haftada 1-2 kez bebe aspirini aldığını yazmışsın. bu bebe aspirinini niye alıyorsun? tedavi öncesinde mi yoksa tedavi tedavi esnasında mı alıyorsun?
Bakılmıyor canım, kromozom testi sonucumuzda sadece 46 kromozomdur yazıyor bizim. Pıhtılaşma farklı, trombofili paneli diye geçiyor biraz pahalı diye pek yapmak istemiyorlar özellikle istenmeden. 2 düşük yapandan istiyorlarmış genelde.Kromozom testinde pıhtılaşma bakılıyor mu canım ?
İğnelerin battığı yerler minik kanıyo bazen çook huylanıyorum ben :) canım benim eskiden kan alınırken pamuk bastırınca hemen dururdu kan, omega3 düzenli kullandığımdan beri durmuyor, 2-3 dk daha bastırmam gerekiyor. Belki bu tip şeylerden belli oluyodur kanın sulu olup olmadığı, pıhtılaşmaya baktır eğer emin olmak istiyorsan bence?Dün akupunktur dr um söyledi. kanım koyu imiş. bebe aspirini kullanayım mı?
Saolasin kuzuuuumKızlar inanmıycaksınız ama listemiz tam 90 sayfa geride çıktı :) Ben atıyım siz gerekli değişikliği yaparsınız olur mu???
EGE ASYA ..........................................................................................................hamiş
Y yapayalniz1 ...........................................................................................................hamiş
E emebe ..............................................................................................................hamiş
zeynepzumra ........................................................................................................hamiş
brnh ..................................................................................................................... hamiş
Sonbaharrr01 .........................................................................................................25.02.2016
A arkadasimes ............................................................................................................25.02.2016
amayaa ................................................................................................................... 27.02.2016
asli5361 ...................................................................................................................28.02.2016
melisyasemen ..................... ...................................................................................28.02.2016
sibel15 ..................................................................................................................... 02.03.2016
3 34ebrari34 ............................................................................................................... 04.03.2016
@mavera49................................................................................................................. 09.03.2016
semizotu_ ................................................................................................................16.03.2016
EfervesaN .................................................................................................................16.03.2016
fshe2 ........................................................................................................................25.03.2016
toprak-35 ...............................................................................................................19.03.2016
Gobe ..................................... ..................................................................................26.03.2016
gibigibiyim ..............................................................................................................27.03.2016
N nilperi16 ................................................................................................................?????????????
R rozbin ........................................ ......................................................................... ?????????????
computertchr ........................................................................................................?????????????
yakamoz007 ......................................................................................................... ?????????????
G gulbil10 .................................................................................................................. TEDAVİ SÜRECİNDE
moyaalitu ............................................................................................................... TEDAVİ SÜRECİNDE
no_name_ ............................................................................................TEDAVİ SÜRECİNDE
N nisanok ................................................................................................................. REGL BEKLİYOR
sekerpancari ..........................................................................................................kafasını dinliyor...(en azından bir süre)
pt aptt ınr testleri var pıhtılaşma testleri dersen yakın bir devlet hastanesinde bile bakılıyor test sonucuna göre kullansan daha iyi olur sanki canımDün akupunktur dr um söyledi. kanım koyu imiş. bebe aspirini kullanayım mı?
Canim sen cyclo kullandım, bugün reglin 15. Günü kahverengi olan ilaçlara geçtim dün gece ve az önce kanamam başladı. Regl mi bilmiyorum belki kesilir, bu ilaç ara kanama yaptı mı sende ? Canim sıkıldı aslına bakarsan,devam ederse Dr A soracam ama bi fikir alayim senden dedimCanım cyclo 2 kez verdi daha önce ama her ay vermiyor, nedenini bilmiyorum sormadım hiç. Çok fazla hormon almış olurum belki ondandır, zaten femara da veriyor ya bazen tedavide. Belki de ilaçsız normal yumurtlamamı istiyordur. Bu kontrolde sorayım neden her ay kullanmıyorum cyclo diye. Bebe asprinini sağlığa faydası olduğuna inandığım için alıyorum eskiden de içerdim haftada bir, tedavimle ilgisi yok canım ama hamilelere rutin veriyor pekçok kadın doğumcu corasprin veya bebe asprini zaten. Kanı zaten sulu olanlara zararı olabilir yalnız, benim pıhtılaşma testimde bazı değerlerim homozigot çıkmıştı biraz da ondan içiyorum yani, yoksa doktor vermedi hatta opu öncesi omega3 ve asprin tarzı kan sulandırıcı şeyleri özellikle bıraktırıyor.
Bakılmıyor canım, kromozom testi sonucumuzda sadece 46 kromozomdur yazıyor bizim. Pıhtılaşma farklı, trombofili paneli diye geçiyor biraz pahalı diye pek yapmak istemiyorlar özellikle istenmeden. 2 düşük yapandan istiyorlarmış genelde.
İğnelerin battığı yerler minik kanıyo bazen çook huylanıyorum ben :) canım benim eskiden kan alınırken pamuk bastırınca hemen dururdu kan, omega3 düzenli kullandığımdan beri durmuyor, 2-3 dk daha bastırmam gerekiyor. Belki bu tip şeylerden belli oluyodur kanın sulu olup olmadığı, pıhtılaşmaya baktır eğer emin olmak istiyorsan bence?
hepsi farklı canım size acaba sadece kromozom sayımımı yapacaklar bilemedimAnladım cnm, ankaraya gönderiyorlar diye biliyorum, çıkınca gorecez artık, sağlıkçı olduğun için bilirsin diye sormuştum, her yerde farklı o halde
Hiç yapmadı canım ara kanama bende, arayıp bi sor istersen doktora? Hafif lekelenmemi yoksa aktif kanama gibi mi? Aktif kanama başladıysa kestirir belki çünkü ? Histeroskopi sonrası adet düzensizliği olabiliyomuş ama söylemişlerdi bana.Canim sen cyclo kullandım, bugün reglin 15. Günü kahverengi olan ilaçlara geçtim dün gece ve az önce kanamam başladı. Regl mi bilmiyorum belki kesilir, bu ilaç ara kanama yaptı mı sende ? Canim sıkıldı aslına bakarsan,devam ederse Dr A soracam ama bi fikir alayim senden dedim
Hişt. Sonrası düzensizlik olmadı, 28. Günde regl olmuştum, bu ay aşılama öncesi vermişti cycloyu. Aktif kanama sanırım. Yazdım Dr A bakalım ne yazacakHiç yapmadı canım ara kanama bende, arayıp bi sor istersen doktora? Hafif lekelenmemi yoksa aktif kanama gibi mi? Aktif kanama başladıysa kestirir belki çünkü ? Histeroskopi sonrası adet düzensizliği olabiliyomuş ama söylemişlerdi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?