Erken yumurtlamış olabilirsin canım o zaman erken adet olmuş olunuyor. Kontrole git istersen 2.gün o zaman.Hişt. Sonrası düzensizlik olmadı, 28. Günde regl olmuştum, bu ay aşılama öncesi vermişti cycloyu. Aktif kanama sanırım. Yazdım Dr A bakalım ne yazacak
Cylo bende kullanmıştım. bende de herhangi bir kanama olmamıştı.Hişt. Sonrası düzensizlik olmadı, 28. Günde regl olmuştum, bu ay aşılama öncesi vermişti cycloyu. Aktif kanama sanırım. Yazdım Dr A bakalım ne yazacak
>Yada yumurtlama olmadan adet de olmuş olabilirErken yumurtlamış olabilirsin canım o zaman erken adet olmuş olunuyor. Kontrole git istersen 2.gün o zaman.
canım bu test adetli iken mi bakılıyor?pt aptt ınr testleri var pıhtılaşma testleri dersen yakın bir devlet hastanesinde bile bakılıyor test sonucuna göre kullansan daha iyi olur sanki canım
Bi bakayım canim ne diyecek Dr. Kafam karıştıErken yumurtlamış olabilirsin canım o zaman erken adet olmuş olunuyor. Kontrole git istersen 2.gün o zaman.
adetli adetsiz farketmiyor aç toktacanım bu test adetli iken mi bakılıyor?
benim regl erken gelse keşke, bu arada bayağıdır uğramayanlar var sanırım şubatta kalmış batların bazılarıSaolasin kuzuuuum
Yok canım hayırti reglin 2. Günü birakmustimCanım ilacı içerken aynı anda hayıt yaptın mı? Acaba ilaca zararı olmuş olabilir mi hayıtın şimdi aklıma geldi?
Doktor cevap verdi mi merak ettim canım?Yok canım hayırti reglin 2. Günü birakmustim
hemşireyim canım hasstanede değilim amaçok yoğundu dün o saatte bitmişti işim sen nasılsın bebiş nasıl
Vermedi tatlim 4 den sonra ameliyatı oluyor, verir elbet gormedi mesajı henuz, verince yazarım mutlakaDoktor cevap verdi mi merak ettim canım?
Oy maşallah, hadi hayırlısı ile kucağına almak da nasip olsun inşallahŞükür canım iyiyiz bugün kesinleşti cinsiyetimiz inşallah kızımız olacakmış:)
Oy maşallah, hadi hayırlısı ile kucağına almak da nasip olsun inşallah
Tatlim mumkunu yok çünkü benim bugün 15. Gün daha, kanama kesildi, 28 günde oluyorum benno_name_ Benim regl de başladı canım, aynı gün oluyoruz seninle genelde bir önceki ay da aynıydı
8 martta oldum bu ay, benim regle var canim dahano_name_ Benim regl de başladı canım, aynı gün oluyoruz seninle genelde bir önceki ay da aynıydı
Bi önceki ay aynıydı canım bu ay değil, listede aynı gün yazıyodu bat larımız, benim arada bir denk geliyo sana o zaman :)Tatlim mumkunu yok çünkü benim bugün 15. Gün daha, kanama kesildi, 28 günde oluyorum ben
Kesildi mi oo iyiye işaret mi acaba?Tatlim mumkunu yok çünkü benim bugün 15. Gün daha, kanama kesildi, 28 günde oluyorum ben
Aaa hiç aklıma tutunma gelmemişti canim, durdu kanama, belki de yumurtlama kanamasidir... Ben de bilemedimKesildi mi oo iyiye işaret mi acaba?
Hadi inşallah tutunma kanamasıdır o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?