Yaşıyoruz maalesef tatlim bir cok kez, sıkma canını ne olur, seni çok iyi anlıyorum, ben bu ara uzak durabiliyorum bu mevzulardan çok şükür, kendine bi uğraş mi bulsan ?Kızlar bende bi hüzün oldu bugün adet oldum diye
O kadar çok belirti yaşadım ki ilk kez, herhalde hamileyim diye düşünmüştüm bu ay. Fazla umutlandırdım kendimi herhalde. 4 kez test yaptım hepsi tek çizgi tabi, ama niyeyse hala belki diyodu içimden bi ses. 28.günde doğal ilaçsız adet oldum diye sevinmem lazım, inşallah değerlerim de fena değildir ve folikül görülür. Bu konuları düşünmemeye çalışmak ne zor şey yahu, insanız işte düşünüyoruz napalım..
Aksi gibi Amerikada kongre varmış doktorların çoğu orda, inşallah benim doktorum burdadır, Perşembe veya en geç Cuma gitmem lazım çünkü.
İşe gitmiyorum birkaç haftadır belki işe dönmeliyim ben de düşündüm bugün bunu çok boş kalmak da iyi değilmiş yani.Yaşıyoruz maalesef tatlim bir cok kez, sıkma canını ne olur, seni çok iyi anlıyorum, ben bu ara uzak durabiliyorum bu mevzulardan çok şükür, kendine bi uğraş mi bulsan ?
Canım inşallah tutunma kanamasıdır.Tatlim mumkunu yok çünkü benim bugün 15. Gün daha, kanama kesildi, 28 günde oluyorum ben
Tutunma için çok erken kuzum ,Canım inşallah tutunma kanamasıdır.
Bende daha önce rahim filminden sonra 15. Günde ara kanama olmuştu canim, yine böyle olup geçmiştigünaydın Y yapayalniz1 gözün aydın, sağlıkla büyüsün inşallah,moyaalitu seni çok iyi anlıyoruz o kadar benzer ki belirtiler, bir de düşünmemek mümkün olmuyor pek, no_name_ kanamanın devam etmemesine sevindim canım ilaca bağlı oldu herhalde gibigibiyim de de mi olmuştu öyle birşey yanlış hatırlamıyorsam
senin sistem sevmiyor dışarıdan müdahaleleri herşey doğal olsun istiyor monte :)Bende daha önce rahim filminden sonra 15. Günde ara kanama olmuştu canim, yine böyle olup geçmişti
Hahahaaaa, aynen tatlim ya, bünye alışık değilsenin sistem sevmiyor dışarıdan müdahaleleri herşey doğal olsun istiyor monte :)
Günaydın canım yeni görüyorum kanaman olmuş ama ilaçlarla ilgili olabilir kesildiyse zaten sorun yoktur merak etme.. Sen tutunma kanaması için erken demişsin ama 7. günde ovulasyon olmuştu senin 1 hafta hiç de erken değilCanim sen cyclo kullandım, bugün reglin 15. Günü kahverengi olan ilaçlara geçtim dün gece ve az önce kanamam başladı. Regl mi bilmiyorum belki kesilir, bu ilaç ara kanama yaptı mı sende ? Canim sıkıldı aslına bakarsan,devam ederse Dr A soracam ama bi fikir alayim senden dedim
Canım benim ilacım farklıydı ama klomen kullanırken olmuştu erken kanamam 19. günde başlamıştı yanlış hatırlamıosam ama ben cylo hiç kullanmadım.. İnşallah monteninki yerleşme kanamasıdır zaten kesilmiş :)günaydın Y yapayalniz1 gözün aydın, sağlıkla büyüsün inşallah,moyaalitu seni çok iyi anlıyoruz o kadar benzer ki belirtiler, bir de düşünmemek mümkün olmuyor pek, no_name_ kanamanın devam etmemesine sevindim canım ilaca bağlı oldu herhalde gibigibiyim de de mi olmuştu öyle birşey yanlış hatırlamıyorsam
inşallah canımCanım benim ilacım farklıydı ama klomen kullanırken olmuştu erken kanamam 19. günde başlamıştı yanlış hatırlamıosam ama ben cylo hiç kullanmadım.. İnşallah monteninki yerleşme kanamasıdır zaten kesilmiş :)
Hayırlı olsun, sağlıkla doğsun annesi güzel kızın..Şükür canım iyiyiz bugün kesinleşti cinsiyetimiz inşallah kızımız olacakmış:)
İnşallah bebeğim ama regle daha 2 hafta var bu pek yerleşme gibi gelmedi bana, haklisin erken yumurtladim sanki ama bu ay her şey birbirine girdi, biliyorsun, test hep pozitif bu ayCanım benim ilacım farklıydı ama klomen kullanırken olmuştu erken kanamam 19. günde başlamıştı yanlış hatırlamıosam ama ben cylo hiç kullanmadım.. İnşallah monteninki yerleşme kanamasıdır zaten kesilmiş :)
Bekle tatlim bakalım, test yaptın mı bu arada ? Belki bebis vardır? İnşallah vardır, yoksa da bekletmeden gelsin reglin inşallah kuzumGünaydınlar. Monte'cim inşallah geçmiştir kanaman. Bugün ayın 23'ü ve ben hala adet olmadım, of ya kendiliğinden niye olmuyo. Hiç doktora gidesim yok, gidince kanda hamilelik bakıcak onun sonucunu bekliycem de adet söktürücü yazıcak. Kendiliğinden olsaydı 3. gün gider testlerimi yinelerdim. 3-4 gün daha bekliycem bakalım.
zaten 7. güne göre düşünürsek çatlamayı 21.günde regl olması lazım erken çatlamalarda bazen öyle şeyler olabiliyo ama tabi bi de hep pozitif çıkması var onu nasıl çözeriz bilmiorm biraz karıştı bu ay :)İnşallah bebeğim ama regle daha 2 hafta var bu pek yerleşme gibi gelmedi bana, haklisin erken yumurtladim sanki ama bu ay her şey birbirine girdi, biliyorsun, test hep pozitif bu ay
Canim çok geçmiş olsun. İş görüşmesi ne oldu? MeraktaydimKızlar,güzeller nasılsınız.Görüşemedik.Umarım herkeste,herşey yolundadır.Ben haftasonu İstanbul'a geldim.Annem rahatsızdı.Zaten kronik taş hastası.Yine taş düşürmüş 2 taneOnu da alıp döneceğiz.29'unda Ankara'da doktoru çağırdı.Yani 2 hafta kayınvalidem bendeydi biliyorsunuz,ona baktım.Şimdi kendi anneme bakma zamanı.Zaten ben de çıkamıyorum hastanelerden.Gına geldi artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?