geçmiş olsun geldi mi herşey üst üste geliyor bazen...Kızlar,güzeller nasılsınız.Görüşemedik.Umarım herkeste,herşey yolundadır.Ben haftasonu İstanbul'a geldim.Annem rahatsızdı.Zaten kronik taş hastası.Yine taş düşürmüş 2 taneOnu da alıp döneceğiz.29'unda Ankara'da doktoru çağırdı.Yani 2 hafta kayınvalidem bendeydi biliyorsunuz,ona baktım.Şimdi kendi anneme bakma zamanı.Zaten ben de çıkamıyorum hastanelerden.Gına geldi artık.
Canım ilk görüşme dündü,bana göre iyi geçti.Birde Genel Müdürleri ile görüştürmek istediklerini söylediler ama şehir dışındaymış maalesef.Döndüğü zaman çağıracaklar tekrar.Bakalım ne olacak,bende merak ediyorum :)Canim çok geçmiş olsun. İş görüşmesi ne oldu? Meraktaydim
Aynen ya bir başladı mı çorap söküğü gibi gidiyor.İnşallah düzelir birşeyler,son 2-3 yıldır çıkamadık hastanelerden valla.İnsana sıkıntı geliyor.geçmiş olsun geldi mi herşey üst üste geliyor bazen...
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versinKızlar,güzeller nasılsınız.Görüşemedik.Umarım herkeste,herşey yolundadır.Ben haftasonu İstanbul'a geldim.Annem rahatsızdı.Zaten kronik taş hastası.Yine taş düşürmüş 2 taneOnu da alıp döneceğiz.29'unda Ankara'da doktoru çağırdı.Yani 2 hafta kayınvalidem bendeydi biliyorsunuz,ona baktım.Şimdi kendi anneme bakma zamanı.Zaten ben de çıkamıyorum hastanelerden.Gına geldi artık.
İnşallah gönlüne göre olur canm benimCanım ilk görüşme dündü,bana göre iyi geçti.Birde Genel Müdürleri ile görüştürmek istediklerini söylediler ama şehir dışındaymış maalesef.Döndüğü zaman çağıracaklar tekrar.Bakalım ne olacak,bende merak ediyorum :)
Amin canım,çok teşekkür ederim.Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin
Geçmiş olsun Gobe'cim.Kızlar,güzeller nasılsınız.Görüşemedik.Umarım herkeste,herşey yolundadır.Ben haftasonu İstanbul'a geldim.Annem rahatsızdı.Zaten kronik taş hastası.Yine taş düşürmüş 2 taneOnu da alıp döneceğiz.29'unda Ankara'da doktoru çağırdı.Yani 2 hafta kayınvalidem bendeydi biliyorsunuz,ona baktım.Şimdi kendi anneme bakma zamanı.Zaten ben de çıkamıyorum hastanelerden.Gına geldi artık.
eşim almıştı, ebay dan sanırım, onun da ingilizcesi yok google da çevirtiyor sanırım, puritan s pride marka 50 mg 100 adet 45 tl ye mi ne gelmiş bize, dr reçetesi istiyorlar sipariş kimin adına ise diğer forumlarda bir bayan tüm takviyelerini e baydan aldıklarını çok ucuza geldiğini yazmış, coenzim, melatonin de bu şekilde alınabilir.kızlar merhaba,
burada bir arkadaş DHEA hormonunu eşinin yurtdışından çok ucuza aldığını yazmıştı..
burada biosteron ve sadece eczanelerde satılır formda ..
acaba o arkadaş kimdi bana da yardımcı olabilir mi?
bu ilaç maliyetleri bizi maddi olarak çok yıprattı ..
artık gerçekten bunaldım ilaçlara para yetişmiyor ya
en azından bende oradan nasıl sipariş verebilirim onu anlatabilirse olmadı bir arkadaştan yardım alırım çünkü ingilizcem yok nasıl olacak bilmiyorum..
siteyi bilemiyorum ama benim kullandığım dhea bu gerçekten acıyorum verdiğimiz paralara, işe yarasa barihttp://www.orjinalvitamin.com/urun/puritans-pride-dhea-25-mg-100-tablet/1386
böyle bir ürün buldum ama ,,
alınırmı bilemedim
Canim biz 2 hafta önce kan verdik kromozom analizi diyerek özel tüplere aldılar ama karyotip de deniyor mu bilmiyorum, sonuç çıkmış olsa belki cevaplayabilirdimarkadaslar,kromozom analızı yaptıranlar (esıne ve kendıne) yaptırdıgınız test karyotip test dıye mı gecıyordu?
Evet aynı sanırım bizim sonuçta sitogenetik analiz yazıyo yaptırırken kromozom analizi demiştik karyotip yazıyodu formda.arkadaslar,kromozom analızı yaptıranlar (esıne ve kendıne) yaptırdıgınız test karyotip test dıye mı gecıyordu?
O kadar para verdik biz bu testi neden yaptırdık tatlim ya, sana bi açıklama yaptı mı Dr?Evet aynı sanırım bizim sonuçta sitogenetik analiz yazıyo yaptırırken kromozom analizi demiştik karyotip yazıyodu formda.
Canım kromozomların sayısal ve yapısal standartlara uygunluğuna bakılıyormuş. Özellikle tekrarlayan gebelik kayıplarında önemli sanırım. Ne kadara yaptırdınız? Biz 180 verdik özel lab. yaptırmıştık.O kadar para verdik biz bu testi neden yaptırdık tatlim ya, sana bi açıklama yaptı mı Dr?
Özel hastanede 2 kişi 400 odedik tatlim..Canım kromozomların sayısal ve yapısal standartlara uygunluğuna bakılıyormuş. Özellikle tekrarlayan gebelik kayıplarında önemli sanırım. Ne kadara yaptırdınız? Biz 180 verdik özel lab. yaptırmıştık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?